כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
יש חברה שיושבת בארהב ששוקלת להעסיק אותי. זו עבודה מהבית. אבל הם טוענים שיש איזה קטע מוזר במיסוי בארץ שהם יצתרכו לשלם מס לא לפי המשכורת שלי אלא לפי הרווח שהם יעשו מהעבודה שלי.האם מישהו יודע איך הולך המיסוי אם אני עובד מול חברה מחו"ל ללא נציגות בארץ? האם אני יכול והאם זה משתלם לפתוח חברה בע"מ עבור זה ולהוציא להם חשבוניות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש עכשיו דרך האפליקציה בiPhone, וזה הרבה יותר נוח מאשר מהדפדפן! ממליץ לנסות למי שלא מכיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה רק אני, או שלמעט האתר של מיקרוסופט (אתר בינלאומי), כל אתר אקדמאי, חינוכי או אוניברסיטאי בארץ, נבנו באופן מודע כך שהם במכוון לא יעבדו עם אף דפדפן אחר מלבד אינטרנט אקספלורר? (לדוגמה: HighLearn של אוניברסיטת חיפה: http://online.haifa.ac.il/ [מידע התמיכה בדפדפנים אחרים: http://online.haifa.ac.il/messeges/2009_03_HighLearn-Browsers-notice.htm])
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. איך מיהודי גרמני יוצא יקה? 2. סבבה הבנתי, למרות שלקח לי זמן להבין ש200 זוגות זה 400 3. מובן 4. לא הבנתי בכלל 5. יש סיבה מיוחדת שהטוב הפוך או שזה סתם חוקי? 6. קראתי בנושא אחר והבנתי
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שיש לי שאלה כזאת: אז אלה הנתונים: P = 420W U = 40V ? = R איך מחשבים את זה? לימדו אותנו את 3 הנוסחאות הבאות: 1) P = U ∙ I 2) P = I² ∙ R 3) P = U²/R באיזו נוסחה אני צריך להשתמש כדי להגיע לפיתרון? תודה רבה, העזרה שלכם מאוד חשובה לי!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכאלה שלא מבינים דבר.. בלי לחץ של זמן, אני קונה עוד שנתיים וחצי.. אל תכנסו , בכלל לא! אף-פעם! אל תצילו אותי, ואם כן תכנסו בלי להבין מה אני רוצה ומה הבעיה. אני גם ככה לחוץ, אתם באמת רוצים שאטרח לנסות להסביר כדי שממש תוכלו לענות ולנסות לעזור? אני רוצה את המחשב הכי טוכ שניתן ןהשיג בייקום. יש לי בר מצווה והצלחתי לגרום להורים שלא מבינים כלום להסכים לפוצץ עלי ים כסף. מה זה משנה מה השימושים שלי. אני גולש לפייס, לפעמים יוטיוב ומשחק סוליטר, אני עדיין רוצה את הכי חזק יקר ובזבזני שיש! אלו כמה מהמשפטים הרבים שעלו לי לראש בחודשים האחרונים כתגובה לדברים שקראתי באתר. לכתוב את זה בשירשור הרלוונטי לא יפה, לא תמיד עומד בכלי הפורום או מזהם את הדיון ובכלל עלול לפגוע בכותב התמים…
-
- 81 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם - משיהו במקרה שמע על קיבוץ או מושב שמעסיק עובדים בתחומים כלליים כמו חקלאות וכו. ומספק מגורים במקום ? חפרתי שעות במלא אתרים כאלה ואחרים ולא מצאתי משהו אחד נורמאלי. אם מישהו מכיר אני אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
^^
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי, אז אני צריך לערוך הצאה קטנה מול כ-15 איש הרצאה באורך של 15-20 דקות. בכל נושא שאבחר. העניין הוא שלא עולים לי שום רעייונות לנושאים מעניינים שאפשר לדבר עליהם בקלות. חשבתי אולי על סוגיית הפליטים בישראל או על מערכת החינוך הבעיה היא שאין לי מספיק ידע בנוא להרצות על זה 15 דקות. אשמח להצעות או הפנייה לחומרים. (הצעו לנושאים מעניינים אחרים יתקבלו בברכה) תודה רבה וחג שמח! שחכתי לציין שיש לי אפשרות גם להעזר במצגת סרטון אז אם יש למישהו משהו מעניין זה יהיה מעולה!
-
- 7 תגובות
- 33.4k צפיות
-
-
קראתי פעם בעברית על איזה אתר (נדמה לי ספרדי, סביב ה-1000 ש"ח) שאתה שולח לו תמונה שלך/בת זוג/'what ever.. והם מייצרים פסל במיוחד בשבילך של הבן אדם הזה. (פסל קטן) לא מצאתי בחיפושים הראשונים שלי בגוגל. יש הצעות לפחות מה לכתוב שם?
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שניתן למצוא בו את המוצר המדובר? אני מדבר על משהו כזה כמובן: http://www.lineshop.co.il/pl_product~444434434~26~112.htm תודה. נ.ב אם מישהו רוצה להתנגד שיעשה את זה עכשיו. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מי שהוא משקיע בה ? אני עוקב אחריה שלושה-ארבעה חודשים ונראה טוב = השקעה . מעוניין להשקיע ב5K בתור התחלה , ומשם לקוות לטוב .. בעד ? נגד ?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישו מקבל הודעות ספאם בפלאפון מהדגנרט הזה? הודעות בסגנון"תניח תפיליון המשיח מגיע"(lol) איך אני עוצר את המטרד הזה?? מס טלפון 037322222
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל. אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לבעלי נסיון ולגולשים באופן כללי יש כל הזמן פרסומות באינטרנט על השקעה במט"ח וכל מיני תמונות של אנשים שעושים הרבה כסף בהשקעה כזו החברות הללו אפילו מלמדות לסחור במט"ח בחינם (הם נותנות קורס בחינם ) ולפי האתרים שלהם זה כסף "קל". האם למשהו יש נסיון עם זה ? האם זה באמת כסף קל ? מה אתם חושבים על הנושא הזה ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לפני חודש הזמנתי מגיני מסך למכשיר RAZR. כשהגיעו לפני שבועיים ראיתי שהם קטנים מדי, פניתי למוכר וקיבלתי REFUND. עכשיו פתאום קבלתי הודעה מאיביי שהמוכר מעוניין לבטל את העסקה. יש למישהו מושג מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זו ידיעה שקראתי היום,מיקרוספט מצאה מחשבים נגועים בווירוס(שנקרא 'Nitol') שהגיעו מפעל הייצור בסין. Malware inserted on PC production lines, says study Microsoft Disrupts ‘Nitol’ Botnet in Piracy Sweep Microsoft Disrupts the Emerging Nitol Botnet Being Spread through an Unsecure Supply Chain Nitol and 3322.org Takedown by Microsoft Microsoft disrupts Nitol botnet spreading on counterfeit Windows PCs זה בכל אופן הידיעה הכי מעניינת שקראתי היום.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
זה מראה? זה טלויזיה? לא זה טלויזיית מראה חח תראו תמונה: זה טוב לאנשים עסוקים שרוצים בבוקר בזמן שהם באמבטייה או מתארגנים ליציאה לראות חדשות למשל אני ממש אהבתי הבעייה: בחו"ל הכי זול שמצאתי זה 1000 ומשהו דולר בארץ הכי זול שמצאתי: 13,000..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין מחשב שיודע לחשב את זה?מחשב על?מה עם המחשבים של IBM,אף-אחד לא ניסה את זה?סימולטורים של מזג האוויר/חלל יותר 'פשוטים' לחישוב? סתם בשביל השאלה?
-
- 29 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע על איזה טריק שיאפשר להשתמש באינסטגרם במחשב? ניסיתי להתקין בכרום את האקסטנשן User-Agent Switcher כך שהדפדפן יזוהה כסמארטפון אבל זה לא ממש הלך : קראתי שיש מצב שבעתיד השירות יהיה זמין גם במחשב האישי... אבל לך תדע מתי זה יקרה. אז, כיצד ניתן להשתמש בו במחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-