עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by card,

שלום באתר mako יש את התוכנית "בין כרכור לסינגפור", תוכנית קטנה בת 4 פרקים. התוכנית באתר היא לצפייה ישירה, הבעיה היא שכשצופים בה, ה-audio נשמע פעמיים, עם דיליי של 2 שניות בערך בין אחד לשני. איך אני יכול להוריד את הקבצים של הוידאו שהם משתמשים בהם אליי למחשב? והאם זה יהיה פורמט שתוכנות לצפייה בוידאו מכירות? (אני משתמש ב-VLC) העמוד בו יש את ארבעת הפרקים הוא כאן: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/karkur-singapur-s1 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

קרית מלאכי - דרום הרגשתם? ציינו היכן אתם גרים

• 70 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. שלום לכולם. רציתי לשאול האם סוללות לצורך העניין עם קיבולת דיי גבוה כמו זו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/12V-Rechargeable-Li-po-Battery-for-CCTV-Cam-6800mAh-2-/250971461871?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3a6f1098ef#ht_3459wt_1110 מסוגלות לספק זרם של 3A למשך זמן ממושך או שיש להן מגבלה של כמות אמפרים מסויימת שמעבר אליה, לא משנה כמה הצרכן "יבקש", הסוללה לא תשחרר.. אשמח אם תשפכו לי אור על הנושא, תודה =]

• 49 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by 114508534,

זה אני מימן עם הבנדנה .

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. נתחיל מזה שאם אתה זוכרים שקניתי את המסך VIEWSONIC VX922 אחרי שבוע היו שני פיקסלים שרופים ו KSP לא רצו להחליף לי את המסך. יש אחריות של חודש אם נמצא פיקסל אחד שרוף לפי התקנון של VIEWSONIC באתר. עכשיו בשנית קניתי צורב PIONEER 122D ואחרי 4 צריבות הוא הפסיק לצרוב, ניסיתי 2 חברות דיסקים יותר מ 18 דיסקים הלכו לי על כל ניסיו,ן כי רציתי להיות בטוח לחלוטין שהצורב הוא דפוק, שאחרי כל ניסיון לבדוק אם זה הכבל או הגדרות ביוס, אוורקלוק או ביוס מחודש או בטא. אז למען ביטחון האמת יש לי את הצורב BENQ DW 1640, יותר משנה כמעט שנקנה מחנות שאני לא אציין, כי זה לא חשוב אבל חנות מחשבים ידועה מאוד שקניתי עוד חלקים בהזמנה כגון לוח אם וספק כח, והחלקים עובדים יותר מ 7 חודשים בלי בעייה אחת כפי שאתם רו…

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. אז ככה זה המצב שלי:4 מגה בבזק בינלאומי,5 ב012 (בלי גיימר). http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/20mbs-Plp.aspx אני מתלבט בקשר למבצע של בזק עם ה20mb ואני מחפש-יש קאצ'?. בנוסף,אני מחפש אולי ספק חדש,יש המלצות? האם להחליף ספק דורש משהו פיזי (החלפת חוטים בבית או משהו כזה)?. רק להדגיש:אני משתמש באינטרנט גם למשחקי רשת כבדים,כרגע לBF3. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. שלום רב לכל חברי הפורום. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי קורס נתיב מי שמכיר/היה בו. -מתי הקורס יכול להתחיל בערך? כלומר באיזה חודשים הוא מתחיל? -אני רוצה לצאת לקורס פתוח אבל אין לי ת"ש, האם זה ממש קשה להשיג נתיב פתוח בלי ת"ש ? -באיזה שעה מסיימים יום לימודים בדרך כלל ? -האם יש אנשים איכותיים בקורס הזה? -האם בכלל שווה לצאת לקורס הזה כדי ללמוד/לשבור את השגרה ? תודה רבה רבה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכולם, קיבלתי מכתב מהבצא שאני מומעד לפרויקט גאמא ואני צריך למלא שאלון באינטרנט עכשיו הסתכלתי על השאלון הזה ויש שם מלא דברים שאני לא יודע והרבה דברים שאני לא יודע מה לענות עליהם, ואם זה טוב מה שאני יענה אפשר עזרה ממשיהו שכבר ענה על השאלון וקיבל זימון לפרויקט תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by avivlevy,

ראיתי באיזה תרק תמונה של תקיה עם משהו כמו חמש אלף שירים אז רציתי לדעת אם לכולם יש אלפי שירים במחשב או שרק כמה סרוטים לא צריך במדיוק בעערך: כמה שירים יש לכם במחשב?

• 99 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. מחר אני טס ועובר לחו"ל. צריך טיפים ללקיחת מחשב נייח לחו"ל. המחשב חדש בין שנה כולל מסך 27 אינץ. jקראתי ברחבי הרשת שזה סיפור לקחת איתי את כל המחשב בטיסה מחשש לרעידותתגם רק פירוק של הכוננים לא בא בחשבון המחשב ממש חדש ואני לא רוצה להשאיר כלום מאחוr משהו שעבר את הפרוצדורה הזאת יכול להמליץ מה הדרך הבטוחה ביותר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

בגרות ב מ"מ בשעה 14:30 :'(

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by id3232,

בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!

• 42 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by DarkMoh,

אני מחפש תפקידים בצבא שיכולים להיות מעניינים. סוג התפקידים והמקומות שאני נמשך אליהם הם דברים כמו משטרה צבאית חוקרת, קצין ביטחון, ודברים בסגנון. למישהו עולה תפקיד שדומה באופן כזה או אחר למה שציינתי?

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.

• 23 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. הכי שמאלי שורה ראשונה - מה אומרים עליו? אני דווקא אהבתי יותר את זה שאחריו. שעולה גם בטיפה יותר קודם כל, מי שגם התלהב - לא לקנות בלי לשבת. כי זה לא שווה אבל לפני הליכה לסניף ולשבת - האם הכיסאות שווים משהו? ישיבה ממושכת מול מחשב. מעל ל 6/8 שעות. זה שווה או עדיף להשקיע סכום בכיסא אחר? http://srv1.jpg.co.il/10/50e00b2be4336.jpg

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by gtaboy34,

שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.

• 32 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by My_Name,

איך אפשר לשלוח דיסקים בארץ ? דואר רשום ? כי לפי מה שבדקתי דואר רשום זה עד 500 גרם (3 דיסקים זה יותר מ-חצי קילו ?). משלוח של חבילה עם הדיסקים בפנים ? כמה זה יעלה ?

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by אביהרץ,

יש דרך לרמות? כמה קל זה?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. המודל החדש משלב חשיבה מובנית עם מהירות חסרת תקדים, זמין לכל המשתמשים כולל ברמה החינמית - כל הפרטים, בצירוף ראיון אישי של שעה עם סם אלטמן, כאן:לכתבה

20. אנחנו קב' קצהקו, ואני כותבת בשמנו. פניות אלי הן פניות אלינו. קודם כל אני צריכה להסביר שהכל כאן פונה לנשים ואנשים באופן שווה, למרות המבנה הקלוקל של השפה העברית. אנחנו קבוצה של נשים ואנשים - ולא של רק זה או רק זה. אנחנו רוצות להקים לעצמנו אתר, בלי להוציא עליו כסף אנחנו קבוצת אמניות. מה שאנחנו רוצות שיהיה באתר, זה באופן כללי שיהיה סלון באמצע, חדר פרטי לכל אחת מסביב. גם בסלון וגם בחדרים שיהיו גלריות, אלבומים, חדרי תצוגה, ובכלל אפשרות להציג כל סוג של יצירה אמנותית. בפוטנציאל, אם יצטרף עוד מישהו, שתהיה אפשרות לארגן חדר גם בשבילו, בלי הגבלה במספר החברים. כרגע אנחנו 5 חבר'ה, אבל אחד מאיתנו לא מבין במחשבים בכלל ואין לו מחשב. אנחנו רוצים שתהיה אפשרות לארח קולגות בסלון ובחדרי…

• 58 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by Gimel,

אני מקווה שמסתדרים פה בלעדי. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/590/696.html בבקשה כנסו ותגיבו. זה מאד יעזור לנו לקדם את הספורט.

• 78 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. נולדתי וגרתי בישראל ויש לי אזרחות אמריקאית , אני יכול לעבור לגור שם בלי בעיות עם צה"ל ולא לעשות פה צבא? | | | V רק מי שיודע !

• 89 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by arkady,

הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by tominalex,

יש לי סרט ואני רוצה להעביר אותו לנגן mp4 שלי.והנגן תומך רק בAWN , איך אני יכול להפוך את קובץ הסרט לAWN ? תודה.

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by Selinko,

אחי אמר שהיה לו את זה בפסיכומטרי ואף אחד לא הצליח חוץ מילד אחד מהמחוננים. זו לא סידרה שיגרתית במיוחד (וזה רמז) אני יושב עליה כבר שעתיים בערך ויש לי כיוון. ואפילו פיתרון... אבל הוא לא בטוח בכלל!! (ממש ממש לא בטוח!! הוא די השארה) אז הנה: 1,11,21,1211,111221 להשלים את האיבר הבא. בהצלחה :-X מחר יהיה לי פיתרון. לילה טוב. :-*

• 49 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים