כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה קשור אז שאלתי כאן- יש לי חלקים למחשב שקניתי בksp ורציתי לתת להם להרכיב. אני צריך פשוט לבוא לחנות עם החלקים ולומר להם להרכיב או צריך לתאם פגישה או משהו בטלפון? תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי אנשים... לצורך הסיקור, אשר נמצא אגב בשלבי סיום, אנו זקוקים לשמות (ניקים) של אלה שנכחו במפגש. לכן אבקש מכל אחד שרואה ת'רד זה והיה במפגש האחרון, ובא לו ששמו יהיה רשום, (סורי אי אפשר לזכור את כל הניקים של האנשים שהיו, אז בשביל לא לקפח איש...) נא לכתוב כאן תגובה. אם בכל זאת שימכם לא יופיע מסיבה כזאת או אחרת, נא לא להתעצבן ולהעלב, (ולקפוץ מהבניין או לשרוף לשכנים את הכלב ) אלה פשוט לשלוח לי מסר והוא יופיע על גבי הסיקור בהקדם האפשרי. בתודה מראש... ליבי
-
- 52 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל בטכניון, מכיוון שאני עדיין בשירות הסדיר (מסיים ביולי) לא הספקתי לעשות פסיכו, ככה שאין מצב אני נרשם השנה. מכיוון שאני לא רוצה לאבד שנה, חשבתי להתחיל בתוכנית "אפיק מעבר לטכניון" באוניברסיטה הפתוחה, מה שאומר שאני אלמד את רוב הקורסים שתלמדי הפקולטה בטכניון לומדים באותה שנה, ובשנה הבאה, כלומר אוק' 2011 אני אמשיך בטכניון את שנה ב', זאת בהנחה כמובן שאצליח לעבור את כל הקורסים הנדרשים בממוצע מעל 85. שאלה לאלה מכם שלומדים/למדו בטכניון, האם לדעתכם התוכנית כדאית? או כאלה שלמדו דרך האפיק, האם כל הסיפור אפשרי בכלל, כי הבנתי שיש הרבה למידה עצמית, לא שיש לי בעיה עם זה, שמעתי שגם ככה השנה הראשונה די קשה... מה אתם אומרים? חוץ מזה אם שי לכם המלצות כלשהן…
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אנחנו קב' קצהקו, ואני כותבת בשמנו. פניות אלי הן פניות אלינו. קודם כל אני צריכה להסביר שהכל כאן פונה לנשים ואנשים באופן שווה, למרות המבנה הקלוקל של השפה העברית. אנחנו קבוצה של נשים ואנשים - ולא של רק זה או רק זה. אנחנו רוצות להקים לעצמנו אתר, בלי להוציא עליו כסף אנחנו קבוצת אמניות. מה שאנחנו רוצות שיהיה באתר, זה באופן כללי שיהיה סלון באמצע, חדר פרטי לכל אחת מסביב. גם בסלון וגם בחדרים שיהיו גלריות, אלבומים, חדרי תצוגה, ובכלל אפשרות להציג כל סוג של יצירה אמנותית. בפוטנציאל, אם יצטרף עוד מישהו, שתהיה אפשרות לארגן חדר גם בשבילו, בלי הגבלה במספר החברים. כרגע אנחנו 5 חבר'ה, אבל אחד מאיתנו לא מבין במחשבים בכלל ואין לו מחשב. אנחנו רוצים שתהיה אפשרות לארח קולגות בסלון ובחדרי…
-
- 58 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני תקוע לי ארבע שנים כבר עם מסך MAG DJ530 מגעיל וקטן ואני כבר לא מסוגל יותר! העינים כואבות מהתמונה המגעילה, הגב כואב מההתכופפות אליו כדאי לקרוא - בקיצור סיוט! אני כבר שנה מנסה לשכנע את אבא לקנות לי איזה 19" נחמד, אך זה מסרב בסיבות מעצבנות ומטומטות ביותר, לכן אני נאלץ לנקוט בצעדים חריפים שאני לא אוהב... הריגת המסך! אני רוצה להרוג את המסך הזה בדרך מהירה ושזה יראה כיאילו הוא מת לבד... חשבתי על לתת לו 230~250 וואט במקום 220 הרגילים, אך אני עדיין לא מוצא איך עושים את זה... חשבתי על לזרוק בורג לשם, אך אני מפחד שזה יגרום לשריפה אמיתית... איזה דרכים יש לכם להרוג אותו בצורה נקיה אשר תאלץ את אבא להשקיע ב-iiyama VisionMaster 454 איכותי?
-
- 66 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
All copyrights reserved to SWEDEN
-
- 52 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לא יודע אם יש פה הרבה כאלה אם בכלל... אבל אני דיי "ניובי" בקטע של סטארוורס... ראיתי את פרק 1 ופרק 6 ואני הולך לראות את התקפת המשובטים. יש לי כמה שאלות : מי זה דארת' מיול? מתי ד. ווידר עבר לכוחות האפלים? (איזה פרק?) איזה פרק הוא הפרק האחרון בנתיים בסידרה? תודה רבה ו May the force be with you.
-
- 57 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
טוב אז אני בצבא עושה יומיות. עוד חודש מתחיל לקחת קורסים בפתוחה. חברה יש. אבל חוץ ממשחקי יריות ברשת וספרים שלא קראתי כבר מספר חודשים לאחר וחצי מהסופרים האהובים עלי מתו והשאר חטפו מחסום כתיבה וגם הסדרות DEXTER ו HEROES שיצאו לפגרה די אין לי תחביבים. מה התחביבים שלכם חברי HWZONE? אשמח לשמוע במיוחד על תחביבים זולים. קנה גיטרה קלאסית ב300-400 שקל - עשיתי ותלמד לנגן. נכשלתי חד'כ לפני שבוע חזרתי אחרי חצי שנה הפסקה zam יקר מדי\לא חברותי LazyBurger אתה רשע ציטוט של: WEREWOLF ב היום בשעה 09:21:25 פורנו זה לא תחביב, זו דרך חיים. האוסף שלי נרקב אי שם בכונן הקשיח, יש לי עיינים רק לחברה שלי. פסיכומטרי - 674 בלי ללמוד עם לללמוד לא כיף. אופניים. - שעה ביום חצי שעה לבסיס ח…
-
- 62 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן! בעבר היה לי סורק מדגם uniden bearcat BC 2500XLT לאחר שזה חדל מלעבוד ונזרק חשבתי על לקנות חדש.. אני לא ממש יודע היכן ניתן להשיג בארץ אחד כזה ואני יודע שלהזמין מחול יהיה בעייתי מכיוון שזה לא יעבור במכס או משהו כזה (??) http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=uniden+bearcat&_sacat=0&_odkw=uniden+bearcat&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 איך בכל זאת אוכל להשיג מכשיר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
כמו שפעם היה במבצע עם שישייה. או כמו אלו שיש בפאבים. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כוס כזאת? תודה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הכל התחיל מזה שיום אחד כיביתי את המחשב ודקה מאוחר יותר ניסיתי להדליק מחדש אבל הכל כבר היה מת. ספק HEC300 התפגר ולקח אחריו רשימה מכובדת של ציוד לוח של גיגה בייט GA-8SQ800 Ultra כרטיס מסך 9500 פרו !!! דיסק WD 80 גיגה עם 8 מ"ב צורב לייטאון כפול 40 דיסק נוסף של מקסטור, מעבד אינטל והזיכרון שרדו את ההתקפה הקטלנית (ובעצם גם כונן 3.5) אני רוצה לנצל את הבמה ולהודות לטכנאי אלכס מ-PCH שעזר לי והחזיר אותי לכשירות מלאה. וכמובן ל PCHardware על השירות טוב.
-
- 51 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אחי אמר שהיה לו את זה בפסיכומטרי ואף אחד לא הצליח חוץ מילד אחד מהמחוננים. זו לא סידרה שיגרתית במיוחד (וזה רמז) אני יושב עליה כבר שעתיים בערך ויש לי כיוון. ואפילו פיתרון... אבל הוא לא בטוח בכלל!! (ממש ממש לא בטוח!! הוא די השארה) אז הנה: 1,11,21,1211,111221 להשלים את האיבר הבא. בהצלחה :-X מחר יהיה לי פיתרון. לילה טוב. :-*
-
- 49 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שתיתי ונדלקתי, בייחוד מ"אגס-תפוחים". נסו גם אתם.
-
- 75 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי בשעה טובה נרשמתי לחדר כושר - צריך המלצה לנעלי ספורט טובות . תודה
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
פעם ראשונה שראיתי לא האמנתי שזה יכול להיות... אבל חביב ביותר: http://www.grand-illusions.com/videos/dragon%20illusion.wmv והנה הוראות איך להכין את זה: http://www.grand-illusions.com/images/dragon.pdf תהנו http://www.grand-illusions.com/dragon.htm ----------- והוספתי סתם שעון לגו יפה גם כן: http://www.lares.dti.ne.jp/~yugo/storage/monocrafts_ver3/29/bclock.html
-
- 52 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-