כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
נתחיל מזה שאם אתה זוכרים שקניתי את המסך VIEWSONIC VX922 אחרי שבוע היו שני פיקסלים שרופים ו KSP לא רצו להחליף לי את המסך. יש אחריות של חודש אם נמצא פיקסל אחד שרוף לפי התקנון של VIEWSONIC באתר. עכשיו בשנית קניתי צורב PIONEER 122D ואחרי 4 צריבות הוא הפסיק לצרוב, ניסיתי 2 חברות דיסקים יותר מ 18 דיסקים הלכו לי על כל ניסיו,ן כי רציתי להיות בטוח לחלוטין שהצורב הוא דפוק, שאחרי כל ניסיון לבדוק אם זה הכבל או הגדרות ביוס, אוורקלוק או ביוס מחודש או בטא. אז למען ביטחון האמת יש לי את הצורב BENQ DW 1640, יותר משנה כמעט שנקנה מחנות שאני לא אציין, כי זה לא חשוב אבל חנות מחשבים ידועה מאוד שקניתי עוד חלקים בהזמנה כגון לוח אם וספק כח, והחלקים עובדים יותר מ 7 חודשים בלי בעייה אחת כפי שאתם רו…
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחפש את צליל השריקה שהמבוגרים לא שומעים... פשוט בא לי קצת לשגע את המורים שלי עם הפלאפון... תודה לעוזרים..
-
- 50 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מחפש רכב קומפקטי בסביבות 60 אלף פלוס מינוס , מנוע עד 1600 הכי חשוב שיהיה רכב אמין ועדיף גם חלפים זולים , לכן אני חושב ללכת רק על יפני (תקנו אותי אם אני טועה) כמו כן , חשובה הסחירות של הרכב , שיהיה קל למכור אותו אחרי זה. עדיפות לידני אבל גם אוטומט תופס.. ובסופו של דבר , נחמד אם הרכב יהיה יפה וחזק... עריכה : החל משנת 2002 תודה רבה על העזרה
-
- 36 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
הלכתי היום לבדיקה שיניים אחרי שנתיים שלא הייתי אצל רופא שיניים, ומסתבר שאני צריך כמה סטימות, וטיפול שורש בשן בעייתית עוד מבעבר.. עבור 5 סטימות וטיפול שורש + כתר הם רוצים 3400 שקל. יש לציין שאת הבדיקה עשיתי במרפאות מכבי לטיפול שיניים. זה נשמע מחיר סביר? למשהו יש ניסיון עם הרופאי השיניים במכבי?
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, צפרא טבא. בעידן שבו כל ילד עם חיבור לאינטרנט הוא קורבן פוטנציאלי לאלפי עברייני מין, נדרש המבוגר להיעזר גם בכלים שהשימוש בהם מעלה שאלות מוסריות. אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית להקלטת פעולות המבוצעות על המחשב האישי שלי, בעיקר, היסטוריית הקלדות. בחיפוש שלי ברשת אני נתקל בתוכנות, שרובן ככולן, מיעדות למטרות של שליפת מידע ממחשבים של "קורבנות" ושליחתו לתיבת אימייל או שרת FTP מרוחק, בעוד אני מחפש את האחת שתחסוך ממני את כאב הראש ופשוט תשמור את המידע על המחשב שלי (15 המילים האחרונות- ציטוט לחתימה, מישהו?). אני מודע לכל אפשרויות בקרת ההורים, חסימות האתרים ו (מתבקש לכתוב כאן "שאר ירקות" כי זה ביטוי נפוץ בפורום הזה, אבל, לא.) יתר הדרכים הקונבנציונליות, אמנם, סיבותי עימי. א…
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול (שכחתי.... :-\)מה יהיה גורלו של המכתב? האם יש אפשרות לאתר אותו איכשהו? ולא רשמתי את הכתובת שלי מאחורה רק את הכתובת של הנמען....תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול האם סוללות לצורך העניין עם קיבולת דיי גבוה כמו זו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/12V-Rechargeable-Li-po-Battery-for-CCTV-Cam-6800mAh-2-/250971461871?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3a6f1098ef#ht_3459wt_1110 מסוגלות לספק זרם של 3A למשך זמן ממושך או שיש להן מגבלה של כמות אמפרים מסויימת שמעבר אליה, לא משנה כמה הצרכן "יבקש", הסוללה לא תשחרר.. אשמח אם תשפכו לי אור על הנושא, תודה =]
-
- 49 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
המודל החדש משלב חשיבה מובנית עם מהירות חסרת תקדים, זמין לכל המשתמשים כולל ברמה החינמית - כל הפרטים, בצירוף ראיון אישי של שעה עם סם אלטמן, כאן:לכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
All copyrights reserved to SWEDEN
-
- 52 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מאתר בחו"ל שנקרא newegg זיכרון כרטיס מסך מודם ומאווררים, אתם חושבים שזה שווה מבחינת אחריות ? כי הרבה אמרו לי שזה אחלה של אתר ולא קרה להם כלום עם המוצרים.
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אנחנו קב' קצהקו, ואני כותבת בשמנו. פניות אלי הן פניות אלינו. קודם כל אני צריכה להסביר שהכל כאן פונה לנשים ואנשים באופן שווה, למרות המבנה הקלוקל של השפה העברית. אנחנו קבוצה של נשים ואנשים - ולא של רק זה או רק זה. אנחנו רוצות להקים לעצמנו אתר, בלי להוציא עליו כסף אנחנו קבוצת אמניות. מה שאנחנו רוצות שיהיה באתר, זה באופן כללי שיהיה סלון באמצע, חדר פרטי לכל אחת מסביב. גם בסלון וגם בחדרים שיהיו גלריות, אלבומים, חדרי תצוגה, ובכלל אפשרות להציג כל סוג של יצירה אמנותית. בפוטנציאל, אם יצטרף עוד מישהו, שתהיה אפשרות לארגן חדר גם בשבילו, בלי הגבלה במספר החברים. כרגע אנחנו 5 חבר'ה, אבל אחד מאיתנו לא מבין במחשבים בכלל ואין לו מחשב. אנחנו רוצים שתהיה אפשרות לארח קולגות בסלון ובחדרי…
-
- 58 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
טוב אז אני הייתי בצד עם ידידה ואז צלצלו אלייה ואמרו שיש מכות הלכנו בכיוון וראיתי בלאגן והחלטתי במקום להיכנס ולחטוף\לחלק לקרוא למשטרה כי מכות לא ייתנו פה כלום... אז התרחקתי למרות שהידידה רצה פנימה ולקח למשטרה יחסית הרבה זמן להגיע...הערסים כבר התפזרו..חבר טוב שלי פתח את הראש..ועכשיו טוענים שאני נקבה והפקרתי... לדעתי לקרוא למשטרה ושיעצרו אותם וייגמר העסק ולא לחטוף גם.. פעלתי נכון?או שהפקרתי? איך אתם הייתם פועלים? איך אני מסביר את דרך המחשבה של לחבריי בלי שיתחילו לקרוא לי נקבה ומפקיר?
-
- 54 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065300,00.html ידיעה מYNET, אף פעם לא שמעתי על דבר כזה... איך זה אפשר בכלל?
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
טוב אז אני בצבא עושה יומיות. עוד חודש מתחיל לקחת קורסים בפתוחה. חברה יש. אבל חוץ ממשחקי יריות ברשת וספרים שלא קראתי כבר מספר חודשים לאחר וחצי מהסופרים האהובים עלי מתו והשאר חטפו מחסום כתיבה וגם הסדרות DEXTER ו HEROES שיצאו לפגרה די אין לי תחביבים. מה התחביבים שלכם חברי HWZONE? אשמח לשמוע במיוחד על תחביבים זולים. קנה גיטרה קלאסית ב300-400 שקל - עשיתי ותלמד לנגן. נכשלתי חד'כ לפני שבוע חזרתי אחרי חצי שנה הפסקה zam יקר מדי\לא חברותי LazyBurger אתה רשע ציטוט של: WEREWOLF ב היום בשעה 09:21:25 פורנו זה לא תחביב, זו דרך חיים. האוסף שלי נרקב אי שם בכונן הקשיח, יש לי עיינים רק לחברה שלי. פסיכומטרי - 674 בלי ללמוד עם לללמוד לא כיף. אופניים. - שעה ביום חצי שעה לבסיס ח…
-
- 62 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל בטכניון, מכיוון שאני עדיין בשירות הסדיר (מסיים ביולי) לא הספקתי לעשות פסיכו, ככה שאין מצב אני נרשם השנה. מכיוון שאני לא רוצה לאבד שנה, חשבתי להתחיל בתוכנית "אפיק מעבר לטכניון" באוניברסיטה הפתוחה, מה שאומר שאני אלמד את רוב הקורסים שתלמדי הפקולטה בטכניון לומדים באותה שנה, ובשנה הבאה, כלומר אוק' 2011 אני אמשיך בטכניון את שנה ב', זאת בהנחה כמובן שאצליח לעבור את כל הקורסים הנדרשים בממוצע מעל 85. שאלה לאלה מכם שלומדים/למדו בטכניון, האם לדעתכם התוכנית כדאית? או כאלה שלמדו דרך האפיק, האם כל הסיפור אפשרי בכלל, כי הבנתי שיש הרבה למידה עצמית, לא שיש לי בעיה עם זה, שמעתי שגם ככה השנה הראשונה די קשה... מה אתם אומרים? חוץ מזה אם שי לכם המלצות כלשהן…
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני כבר לא יכול ליסבול החדר שלי מול השמש כל היום חוץ בשעות הלילה וחדר נהיה תנור 37 מעלות בפנים! סיוט לא יכול להיכנס לחדר עד 12 שהוא מיתקרר אז האם יש לכם המלצות למזגנים? עד 1 כ"ס לא יותר מ1900 שקל
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
הכל התחיל מזה שיום אחד כיביתי את המחשב ודקה מאוחר יותר ניסיתי להדליק מחדש אבל הכל כבר היה מת. ספק HEC300 התפגר ולקח אחריו רשימה מכובדת של ציוד לוח של גיגה בייט GA-8SQ800 Ultra כרטיס מסך 9500 פרו !!! דיסק WD 80 גיגה עם 8 מ"ב צורב לייטאון כפול 40 דיסק נוסף של מקסטור, מעבד אינטל והזיכרון שרדו את ההתקפה הקטלנית (ובעצם גם כונן 3.5) אני רוצה לנצל את הבמה ולהודות לטכנאי אלכס מ-PCH שעזר לי והחזיר אותי לכשירות מלאה. וכמובן ל PCHardware על השירות טוב.
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אחי אמר שהיה לו את זה בפסיכומטרי ואף אחד לא הצליח חוץ מילד אחד מהמחוננים. זו לא סידרה שיגרתית במיוחד (וזה רמז) אני יושב עליה כבר שעתיים בערך ויש לי כיוון. ואפילו פיתרון... אבל הוא לא בטוח בכלל!! (ממש ממש לא בטוח!! הוא די השארה) אז הנה: 1,11,21,1211,111221 להשלים את האיבר הבא. בהצלחה :-X מחר יהיה לי פיתרון. לילה טוב. :-*
-
- 49 תגובות
- 4.6k צפיות
-