עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by unknown,

http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=194707

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by manco,

שימו לב להתאמה המושלמת בין הכיתוב לתמונה ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה להזמין מאתר בחו"ל שנקרא newegg זיכרון כרטיס מסך מודם ומאווררים, אתם חושבים שזה שווה מבחינת אחריות ? כי הרבה אמרו לי שזה אחלה של אתר ולא קרה להם כלום עם המוצרים.

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. או לוח אם קבר וכיוצא בזה... הערה: סמיילים בלבד לא נחשבים לתשובה לכן אודה לכם אם לא תשלחו לי פרצופים צהובים מחייכים בתור תשובה.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. עמוס הידוע בכינויו ENCODER

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MiniMizer,

לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MishaK,

מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה. 1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח " ..מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא..ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה.." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט-הכה בו בכח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת. חזור על שלבים 5 עד 7 עד אשר יבין שלפ…

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by scorpion,

מחר עינקודר מתגייס אז בואו כולם נגיד לו להתראות כי מעכשיו הוא יהיה איתנו רק בסופי שבוע........... אז הנה הלהתראות שלי: [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300][move]להתראות ובהצלחה[/move][/shadow][/glow]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by KoM,

איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

מה יהיה ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יאללה יש לי אותו חצי שנה הוא לא עשה בעיות אבל הוא עושה רעש כמו מכונת דפוס....

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by KoM,

היי, זה אני D_N_A, והתיישבתי לי ליד המחשב של KOM.... איזה כיף פה... אני אוכל מאפינס, הורס עם KOM איזה PIII שיש לו, מכוון אליי מזגן בהנאה וכרגע סיפחתי לעצמי איזה כ. קול ישן.... ;D כמובן שגולת הכותרת היא שאני זוכה לכתוב הודעות מהיוזר של KOM בעצמו... כמילותיו של סטימפי הגדול מכולם: "Happy Happy Joy Joy" חכו תראו מה אני הולך לעשות לפורום... :asthanos: (עכשיו תבינו למה הכותרת היא "חי חי חי")

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. החלטתי להרשם לפורומים דרך הביצפר.. ממצב אנשים? הכול טוב?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. WTF?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by Component,

בוא לערוץ **# ב**

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. Started by DAN,

אחרית הימים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by manco,

איך זה הולך שם? קונים באתר ואז באים לקחת? או שבאים לשם, בוחרים וקונים? (כמובן שזה עדיף ) ובמקרה כזה - הבנאדם מסביר ומייעץ מה לקנות? ואיך השירות? ודרך אגב...יש חנות שקוראים לה "אייבורי מחשבים"...מישהו קנה שם פעם ויכול להמליץ/להזהיר (;D) ? תודה...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. תמיד בשעות האלה שמתחיל הלילה... ואצל השכנים יש מסיבה עם רעש כ"כ מעצבן, אני סתם יושב מול המחשב ובודק אי-מייל, ועוד פעם בדוק אי-מייל, ועוד פעם. משעמם לי!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by RedHat_Lover,

אני צריך איזה לוח אם שלהם שאין בארץ אז נראה אם בעזרת קצת כסף הוא יספק את הסחורה.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by RedHat_Lover,

מכבי קבוצה דפוקה! כל המשחק הובילה ועכשיו היא מפסידה בשניה האחרונה!?!?!? פארקר הוא שחקן דפוק מה הוא מיהר לזרוק? היו עוד 9 שניות?!?!? אני לא מאמין זה פשוט גועל נפש! אין אין אנחנו טוח מפסידים שמה... ועפים מהליגה האירופאית.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by DAN,

אושר מיזוג חברות הכבלים בין התנאים למיזוג: מחיר חבילת הבסיס לא יעלה על 156 ש"ח לחודש וחובת מכירה של ערוצים 3, 4, 5, ו-6 ל-YES נועם שגב המועצה לשידורי כבלים ולווין אישרה בישיבתה היום (חמישי) את מיזוג חברות הכבלים "ערוצי זהב", "תבל דיגיטל" ו"מתב דיגיטל", בכפוף לשורת תנאים. האישור שניתן איננו סוף התהליך; בכדי להשלים את תהליך המיזוג צריכות שלוש החברות לקבל את אישור הממונה על ההגבלים העסקיים

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by odin,

im kinda new here so b gentle

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים