כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לצרף טראק נושן (2002) של ג'יימס הולדן, או יותר נכון, רימייק ל FINE DAY המוכר של Kirsty HawkShaw (כן, גם אני ניסיתי לריימייק אותה בזמנו). קיצר, יופי של דבר... זה בכלל ניהיה מהפנט ושרוט בדקה 8:30 ככה. תשפטו בעצמכם. אז שתיהיה לכולכם שנה FFFFFFINNNNNNNEEEEEEEE, שנה של איכות וטירוף לכולכם! http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=29P3KXTEXF1FI2XPPHT4DFZ3MH שגיא.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ומשקאות בכללי אם לא אכפת לכם תרשמו מחירים של המשקאות אני אישית אוהב לשתות מרטיני את הלבן ויש לי את האדום עוד מעט אני אטעם נראה איך זה בירה: אני אוהב הייניקן טובורג וקלסברג ושתיתי בחו"ל עוד איזו בירה אוסטרית טובה וודקה: זה לא ממש בקטע של אוהב אבל אני שותה פינלנדיה,אבסולוט,חורטיצה,ופרפקט כשיש בעיה בכסף רציתי לנסות רוסקי סטנדרט אבל שמעתי זה יקר כמה זה עולה בערך? ואיך אתם שותים את הוודקה? אני שותה לדוגמא נקי ואוכל משהו כמו מלפפון חמוץ או שותה מיץ אחר כך 8)
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קראתי ששתיית אבנית לא מזיקה אבל בכל זאת אם יש הצטברות אבנית בקומקום, האם זה לא מזיק לשתות ממנו גם באופן יומי
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
ביום הראשון שעבדתי בארומה, לא שמעתי על החוק שאסור לעשן והוצאתי מעפרות והם קיבלו קנס על זה חחחחח באותו המקום, אחרי כמה זמן זרקתי זבל, ולא שמתי את השקית בתוך הפח כי הוא היה מלאה אלה ליידו, וגם על זה הם קיבלו קנס :
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
בת'ארד זה ניזכר במשחקי ילדות במחשבי שחור לבן... זוכרים את BUMPY? בכדור האדום שצריך לאסוף ממתקים? או את הנסיך הפרסי... אבל בדו מימד? באיזה משחקים אתם נזכרים? ועל כל מי שנכנס חובה לרשום!!!(סתם בצחוק....)
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
פתחתי את הפוסט הזה שכל מי שיש לו צילצול מגניב לפלאפון מוזמן לשתף אותו פה. הנה זה שלי (פורמט MP3).
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
הייי בהמשך לת'ארד הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190953.10 תתחילו להפציץ בתמונות
-
- 61 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
עוד ת'ארד הזוי ;D שוט איזה תוכניות אתם הכי אוהבים ונא לציין אם זה בYES או בHOT
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא. אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא רוצה שזה יהפך לעוד דיון דת VS מדע כי זו לא המטרה. הכרתי את השם הזה הרבה זמן, אבל רק לאחרונה יצא לי לראות הרצאות ומצאתי חלק מההרצאות שלו מאוד משעשעות. הרב משתמש ברטוריקה ובכל מיני טיעונים שונים בצורה מאוד מגוכחת. במקום להפנות את הבחור לטיפול אצל פסיכולוג/פסיכיאטר הוא מסביר לו על מקום בדיוני שספק רב שהוא בכלל קיים; "כף הקלע" ומתחיל להזהיר אותו מפניו... ויכוח עם אתאיסט (במקרה הזה האתאיסט לא הכי בקיא בחומר)
-
- 176 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
יאללה ת'ראד חדש שיהיה מעניין כל אחד אומר משפט שמתחיל ב... ניחשתם נכון אתם מכירים את זה אז יאללה אני יתחיל אתם מכירים את זה שהטלפון מצלצל ואתם בשירותים ואתם תעשו הכל כדי להספיק להגיע לטלפון ואיך שתיגעו בו הוא יפסיק לצלצל אתם מכירים את זה שמתקשרים אליכם מחסוי ואתם עונים ואומרים את השם של מי שבדרך כלל מתקשר חסוי ואז מגלים שזה החברת ביטוח או משו חח תמשיכו מכאן אתם
-
- 52 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.halflifesource.com/forums/showthread.php?t=10257 תיהנו.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
רציתי לברר עם יש פה עוד חובבי אנימה כמוני (מה לעשות, שילוב של המון זמן חופשי, הארד דיסק גדול ושיעמום הפכו אותי למה שאני היום)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אתחיל אם זה: http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=184549
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני מרגיש צורך כלשהו לפתוח ת'ראד כזה, מאחר וישנם כמה נוסטלגיות שכיף לי להיזכר בהם. אני מאמין שלכול אחד ישנם כמה זכרונות ונוסטלגיות טובים שישמח להעלות כאן. אז הרשו לי לפתוח בכמה: מזון: בייגלה מצופה שוקולד של חברת קליק, ביסלי בטעמים שונים: טאקו, פפרוני, שום בצל, קטשופ. ויש את הממתק הזה שנקרא פיקניק הפתעה. משחקי מחשב: תככי הרייטינג, אינדיאנה ג'ונס, הוגו, הנסיך הפרסי הראשון, Golden Axe, מריו ( הישנים ) , דום 1+2, הטירה הנאצית הראשון. מוזיקה ותוכניות רדיו: אלבומי NOW הראשונים, נגן מיני דיסק של סוני, תוכנית הלילה של יקיר אביב עם שחר חסון ויוסי טרבלוס ברדיוס, דידי הררי, שמוליק טיאר ב- 103FM. זהו בנתיים, אני בטוח שאני ייזכר בעוד כמה בהמשך..
-
- 183 תגובות
- 35k צפיות
-
-
היום ביחידה, חבר שלי למחלקה הביא את האלבום "The Queen Is Dead" של להקה אנגלית חרוטה העונה לשם "The Smiths". אלבום אדיר, אך בייחוד התרשמתי לטובה מהרצועה האחרונה "Some girls are bigger than others" - פשוט גאוני, רץ בריפיט כל היום, עד שלבסוף הוחלט לדפוק לי את המערכת בראש, הנסיון כשל ואני כבר הייתי בדרך הביתה. תרגישו חופשיים לחלוק שירים הומוריסטיים מהמאה ה20 וגם ממה שהספקנו לאכול מהמסחריות של תחילת המאה ה21.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, נתקלתי במקרה בת'ראד הראשון שלי בפורום ופשוט נקראתי מצחוק... מדהים איזה NOOB הייתי וכמה למדתי מהפורום המדהים הזה. אז כל אחד יראה את הת'ראד הראשון שלו (ורצוי שיהיה ממזמן, לכל הותיקים). אני ביקשתי עזרה ב-OC לP4 2.0GHZ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259011.msg2286244#msg2286244
-
- 44 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני אתחיל: אני מתחפש ללגולאס משר הטבעות
-
- 50 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני אסביר למה אני מתכוון - לפני כמה שנים, כשקפצתי לביקור אצל סבתא, גיליתי שיש לה בבית טלויזיה של Nokia. הופתעתי מאוד אבל לא כמו שהופתעתי כאשר גיליתי שחברת Bosch (כל כלי כלי!) הוציאה פלאפון GSM לפני כמה שנים. מה שגם היום גיליתי של-Samsung יש חטיבת מכוניות הנמכרות בקצב מטורף ביפן ובקרוב מגיעות לאירופה. ספרו והפתיעו גם אתם עם פניני מידע לא חיוני דומה, על חברות ומוצרים שפשוט....לא מתקשרים.
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חג שמח לקהילת HWzone ! חג שמח וכשר אל תאכלו יותר מידי מצות זה שובר את הבטן ~!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הת'ראד שלי נעלם הוא נקרא "מכושפות" מי שזוכר שהגיב בו שיחפש את ההודעות בהודעות שלו... הם לא שם... אני לא מוצא את הת'ראד הזה... ואני גם לא מוצא את ההודעות שלי שכתבתי בת'ראד... (דרך חיפוש הודעות...) אדיטור? מי מחק? זה לא פעם ראשונה שת'ראד שלי או של אחר פשוט נעלם... אולי חשבתם שזה נושא לא מענין?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-