עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בפעם ה-1000 הבנות שלי "גוררות" אותי לאילת והשביעו אותי שהפעם הן שוחות/צוללות עם דולפינים ועושות באנג'י! החלטתי שהפעם אנסה לעשות את הדברים קצת אחרת ואשמח להמלצות מיודעי דבר על מקומות בילוי מיוחדים/שונים מומלצים באילת. * ריף הדולפינים הוא all times favorite שלנו, במיוחד עכשיו כשהבנות שלי גדולות מספיק לשחות עם הדולפינים. חיכו לזה הרבה. מישהו מכיר דרך להוזיל את המחירים השערוריתיים שם? * גם ההפלגה בספינות "עתיקות", למרות הקיטש, זו חוויה חביבה מאוד לילדות, במיוחד עם ארוחת צהריים וקפיצה מהספינה ללב ים להשתכשך כשמסביב להקות של ברקודות... * IMAX היה חביב אבל נראה לי שהן מיצו אותו מזמן. * לא ממש מעניינים דברים כמו שופינג/קניונים/ספא וכדומה. * מחפשים משהו לבילוי משפחתי - א…

• 83 תגובות
    • 11.4k צפיות
  2. http://www.bonusonlineprojekt.info/is123786786/ אני קיבלתי את זה מידידה שלי .. האתר כביכול בודק עם משהו חוסם אותך במסנגר ...באותו מעמד לוקח ממך את פרטי המסנגר שלך. לא לתת ! רוב האנשים פה באתר כנראה יודעים שזה מקור לצרות העיקר זה לידע אנשים (חברים שלכם ומשפחה שלכם שלא כלכך מודעים לנושא) בגלל שזה נראה אתר בעברית(מוזרה) נראה מאוד מזמין ולא מאיים אנשים יפה יפלו בפח... מאוד מצחיק שהם רוצים את המספר הצבאי שלך.... נב אין בעייה בגלישה לאתר אלה במילוי פרטים של המסנגר ... וגם עם למשהו יש אנטי ווירוס ורושם את הפרטים שלו וחושב שהאנטי ווירוס יצילו אותו הוא אדיוט מושלם.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Linkin Park Pendulum *איכות נמוכה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

"I was blind when i met you now i am trying to forget you" I know it belongs to Aerosmith... but i have no idea whats the name, please help. Thnx !

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה.

6. Started by 104952,

הוא עובר מZONE NEWBIE ל ZONE WANNABE!!!!! הנה לך עידן ההודעה הגורלית שתשנה לך את הדרגה!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. היי לכולם, מתחילת השנה, במקצועות בחירה שעוזרים בהתלבטות לפני מגמות או אלוהים יודע מה זה, בחרתי במדעי המחשב. בתחילת השנה ובהמשכה הלך לי די טוב, היה לי ממוצע 90, ועם הזמן החומר נהיה קשה מדי. אני כותב תוכנות שלא תמיד עובדות ואין לי מושג אפילו מה לתקן, וזה במקרה הטוב. אני ב3 יחידות מתמטיקה עכשיו ואני בכל מקרה על תנאי השנה, אם אני לא אעלה ל4(אפשרי אבל די קשה, במיוחד עם מורה כמו שלי) אני לא אוכל להרחיב את המקצוע הזה. מצד אחד 5 יחידות מדעיות זה משהו שאסור לזלזל בו, מצד שני קשה לי ומי יודע אם אני אוכל להרחיב את זה. אם לא מדעי המחשב, אני ארחיב שנה הבאה פסיכולוגיה-כלכלה, ואולי תוכל עוד להיות לי אפשרות ללכת למדעי החברה כבר השנה במקום. בלי קשר לכל אלו, אני גם מרחיב רובוטיקה 5 יחידות.…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by nucleo,

אני היחיד שמחכה שכבר יקרה שם משהו? כל פעם שנראה שהם מתחילים להזיז עניינים הכל נרגע חזרה אני דווקא די אוהב את הכיוון הכללי והשונה של הסדרה החדשה אבל לעזאזל, שמשהו יתחיל לזוז

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! יש לי כמה שאלות.!! בקשר לזה : http://www.vizamotors.com/engines-c-111.html?filter_id=1 מי שהוא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ (מנוע).? באיזה ארץ החנות הזאת.? וכמה יעלה לי לעשות משלוח (למנוע)..? תודה לעוזרים.!!!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by JeW BoY,

סרטון ע-נ-ק מהסרט "[glow=blue,2,300]השעה ה25[/glow]". מונולוג של אדרורד נורטון על העולם החיים והחלום האמריקאי סרט מומלץ לכולם! ]http://www.youtube.com/watch?v=5Za2k5wA3sk] המונולוג המלא Well, fuck you, too. Fuck me, fuck you, fuck this whole city and everyone in it. Fuck the panhandlers, grubbing for money, and smiling at me behind my back. Fuck the squeegee men dirtying up the clean windshield of my car. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and the Pakistanis bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming out their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. SLOW THE FUCK DOWN! Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped …

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  12. אהלן!! הריני גאה להכריז על הת'רד הרישמי בנושא כושר-קרבי!! אז איך אתם מתכוננים? אני השנה סיימתי יא'.. ולפני שבוע התחלתי להתאמן על ריצת 2000.. הייתי גוש שלא זז.. עשיתי 12 דקות FFS!!.. אבל תאמינו או לא.. אחרי שבוע קשה במיוחד.. אני רץ היום 2000, ב........ 6:50 !!! מי היה מאמין?!???. הנקודה היא.. תתחילו להתאמן.. אני עובד כולה שבוע ואני עושה תוצאה מדהימה ביחס לכל האצנים שביננו.. אז... איך אתם מתכוננים? תוצאות? טיפים? שאלות?? הכל כ-א-ן !!!

• 111 תגובות
    • 7.9k צפיות
  13. יש לי אתר www.ttb.up.co.il ואני מחפש אנשים רציניים שיהיו מעוניינים לקחת חלק בהנהלת האתר .

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by redti,

אהלן רציתי לדעת אם ניתן לגשת לתיאוריה ביום שישי ? זה ממש חשוב לי לדעת

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני פשוט לא מוצא את זה בהגדרות פרופיל

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gal555,

כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by talel18,

-כמה זה עולה -והאם זה מסוכן? אני פשוט מת לנסות את זה

• 25 תגובות
    • 7k צפיות
  18. עקב רכישה מתוכננת של רכב חדש, יונדאי אקסנט (החדשה) רציתי לקבל בבקשה לינקים, לאתרי רכב שאתם מכירים עם פורומים שבהם אפשר להתייעץ לגבי רכב, בכלל. אגב, פידבקים על הרכב, אם מישהו מכיר (שוב - רכב חדש לגמרי) יתקבלו בברכה. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. http://www.haha.nu/funny/strange-statues-around-the-world

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  20. שגעון הקניות ברשת ממשיך במלוא העוצמה לכתבה

21. לא יודע אם אתם מכירים ת'תופעה, אני בדר"כ אוכל קורנפלקס תלמה רגיל ומנה שלי זה כמות של בערך 3 כוסות ומעלה. בכל פעם שאני אוכל קורנפלקס השתן שלי נהייה צהוב זוהר יותר. לא כהה. זוהר. קורה למישהו?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  22. אני רק ריב קשה מאוד עם חבר שלי על מה עדיף - לשדרג כל הזמן, ולהוסיף פעם כ. מסך, פעם זיכרון, פעם לשדרג לוח אם ומעבד, או שעדיף לקנות מחשב חדש לאחר בערך 3 שנים בלי לשדרג את הקודם? הביעו את דעתכם!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם? עשיתי תבגרות היום וכבר מת לדעת אם צדקתי

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי לזהות שיר מתוך מהיר ועצבני 2. אז ככה, בדיוק שרום והבחור הלבן הזה שכחתי את שמו נכנסים לדיסקוטק של המליין ההוא יש מנגינה ורציתי לדעת איך קוראים לטראק...? תודה רבה מראש, דודי הסטלן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.