עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Nahum2,

האם יש פה מישהו ממערב ראשון שיכול לתרום לי כמה טיפות בבקשה? הוצאתי את ההיטסינק כדי לנקות אותו וגיליתי שאזל לי החומר..\יש לי ממ"ן להגיש למחר הצילו!!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by Str4ng3r,

שלום, יש לי צלחת לווין בבית וגם HOT בבית. יש 2 ממירים של הוט בבית, אני רוצה להתחיל להשתמש בצלחת לווין יש לי נקודת לווין בחדר מצורפת תמונה. ההורים שלי אומרים שאם אני משתמש בלווין אז הHOT בבית מושבת והם לא יוכלו לראות. שאלתי אותם אז אם אני אשים YES זה יהיה גם ככה אמרו לי שכן. זה נשמע לי קצת מוזר אין דרך לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by matrix66,

כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.

4. שלום. אני רוצה לקנות מEbayמעבד כפול ליבה לסוקט 939. המחירים שם די ברצפה. מה שעלה לי בעין זה: http://tinyurl.com/2nq7m6 נרשמתי והכל. הבנתי שצריך שהמוכר יהיה בעל פידבק גבוה. איך המוכר של המעבד שבחרתי? האם הדגם טוב? הכל יוצא 93 דולר. 380 ש''ח בערך. די שווה. בעיה אחת, אין לי חשבון PayPal. מה אני עושה? המלצות נוספות לדגמים שיש שם לסוקט 939 כפול ליבה במחיר די דומה אשמח לקבל. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by rbu99fm,

אני מחפש המלצות על חנויות...? האם צריך לשלם איזשהוא מס בכניסה לארץ, חוץ מהתשלום על המוצר+משלוח??? תנו אתרים???

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by ariel-ro,

http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=285 במקום 1300 שקלים 13000 שקלים כדאי לקנות

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  7. להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  9. אני מחפש אתר להוריד ממנו או לשמוע ממנו האוסים חדשים...יש למישהו?

10. ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  11. ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by fuck off,

http://escape-game.com/dak_en.html תהנו, עברתי ;D

• 78 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. Started by achiya1,

מכירים את האתר הזה? מבינים מה המטרה שלו? אפשר לעשות דרכו כסף באמת? נראה לכם אמין ? אוהבים נקניקיות? יום טויב ..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ronshor,

אני מחפש כיסא למחשב שיש לו משענת גבוהה (בערך 60 ס"מ) שניתנת להטייה אחורה זאת ההטייה המקסימלית שמצאתי עד עכשיו מישהו מכיר כיסא טוב יותר ?? שנותן הטייה גדולה יותר שמעתי על ה f-15 של וקסמן אבל לא יצא לראות אותו במצב הזה עם המשענת מישהו מכיר ויכול להמליץ ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shimon23,

מישהו יכול למצוא את הכתובת של האתר של תחזית מזג האויר באיטליה?(או מכיר אתר אחר שיספק את הידע הזה?) אני רוצה לסוע לאיטליה(בעיקר לצפון איטליה), ואני יודע שהמזג אויר ברומה אחלה, אבל הצפון קר יותר - מישהו יודע עד כמה ההבדלים ניכרים בטמפרטורה, למשל בערים כמו: ונציה, פירנצה, בולוניה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by iakovl,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על SOUTH PRAK

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום, לקראת גיוסי למערך ההגנה של מדינתינו הקטנטונת משפחתי המורחבת לא יכלה לשלוט בעצמה וערכה בשבילי קניות באלפי שקלים ברשת חנויות "ריקושט". את רוב המוצרים אני אשמח להחליף (מנורת ספר ב-150 ש"ח לדוגמה ) ולכן אשמח לערוך את כל ההחלפות(לא זיכויים) בחנות אחת,לכן אני מחפש את חנות "ריקושט" הגדולה ובעלת המגוון הרחב ביותר באיזור הצפון. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

???

19. Started by spike_staff,

שלום חברה', בקרוב אני מתכוון לקנות רכב, הונדה סיויק שנת-96-98, ובינתיים לא הצלחתי למצוא חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות ביטוח מקיף לרכב הזה. אני יודע שזה לא כל כך שווה לעשות מקיף על רכבים משנים האלה, אבל בגלל שזה הונדה ואני גר בבאר שבע, הסיכוי שידפקו לי אותו יותר גבוה, ואני לא רוצה לקום איזה בוקר ולראות שהלך לי 15-18 אלף לאיזה כפר בדואי... אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות מקיף לרכב זה

• 47 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by Yair Tz,

מישהו שמע על זה? לפי מה שהבנתי, זה משפיע על העצבים והעצמות ובסופו של דבר מנטרל כאב. האם ניתן לבצע זאת ללא פיקוח מקצועי?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. נגיד מישהו שתה אציטון, זה יכול לגרום לו למות?

• 52 תגובות
    • 31.6k צפיות
  22. Started by oneq,

שלום, עד עכשיו היה לנו הוט בבית, בסלון היה FiberBox 4K ו-4 ממירים רגילים בחדרים. מהירות הגלישה הייתה 100 מגה, ובפועל בחדר שלי הגעתי למהירות של בין 70 ל-80 מגה לפי Speed Test Tool. וכעת לאחר שעברנו לפרטנר יש ממיר אחד בסלון ועוד 3 ממירים בחדרים. בחדר שלי יש טלוויזיה חכמה, ואפשר להסתפק באפליקציה של פרטנר במקום להוסיף ממיר. מהירות הגלישה היא 100 מגה, אבל בפועל לפי Speed Test Tool מהירות הגלישה נעה בין 20 ל-35 מגה. שזה הרבה מתחת ל-100 מגה. מבחינת תכנים, ממשק, נוחות וכד' אין לנו בעיה עם פרטנר. אני מבין שאי אפשר להבטיח ב-100% שכל הזמן יהיה לנו 100 מגה, אבל השאיפה היא להתקרב לגבול הזה. ו-30 מגה זה הרבה פחות ממה שהיה לנו עם ה…

23. נתקלתי ביד 2 בשברולט סוואנה למגורים ב-35 אלף ש"ח. נניח שהוצאות על הדלק הן זניחות (חונים ומתמקמים קרוב למקום העבודה). לא מתכנן בקרוב, שואל באופן תיאורטי.

24. Started by imber,

אתם אולי יודעים באיזה מכשירים יש MSN MESSANGER? חוץ מכל ה PALM והמחשבי כף יד + פלאפון תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by udicol,

צעד מבריק - הם קנו את השם - Pcpro .

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים