עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המדינה שלנו במצוקה - תשלומי ההעברה (דוסים וכו') כבדים מנשוא, הח"כים שלנו נעשים יקרים מיום ליום (עכשיו גם צריכים גישה לטרקליני אח"מים במלונות) וצריך לממן כמובן את הממשלה הגדולה ביותר בעולם (כבוד!) על כן מיטב המוחות במדינה טרודים יומם וליל בניסיונות למלא את הקופה המדלדלת כאשר בנתיים הם העלו מס' רעיונות מבריקים שיכניסו המון כסף למדינה - אגרת החבילות הבאה עלינו לטובה - גם כסף לקופת הדואר וגם עידוד ליבואני ישראל המסכנים - שיוכלו להמשיך ולמכור כבל תקשורת לסלולרי ב-80 ש"ח. מצלמות המהירות שבנוסף להמון כסף גם יביאו לחיסכון בחיי אדם, כן בסדר... החלת אגרת הטלוויזיה גם על חסרי טלוויזיה ובנוסף העלאתה באופן משמעותי. ביטול הורדת המס ההדרגתית על הרכב (והעלאה קלה שנה הבאה). ועוד ועוד ועו…

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by watch out,

קראתי באתר מסוים שלא מומלץ ללכת עם פלפון בכיס בגלל קרינה אני הולך עם הסמארטפון בכיס כל הזמן בעבודה מה האופציות ? אם אני ישאיר אותו בתיק אני מפחד שיקחו לי את הסמארטפון מהתיק

3. Started by wooper,

שלום אני קניתי טייפ מנהלים להקליט את ההרצאות הוא מקליט מקרוב די טוב, מרחוק גרוע אני יושב 3 שורות מאחורה פעם אחרונה הרגשתי גרוע לא מרוכז עכשיו הכל נראה לי סינית האם יש דגם שאתם מכירים עם יכולות הקלטה טובות/מצוינות גם למרחק?

4. אוקיי, זה הולך להיות רשמי ב-20/6/07 משתחררים מהכלא. מישהו יודע אם יש אירועים/תערוכות יפות בחופש שאפשר ללכת אליהם אני אשמח לקבל הצעות. עד עכשיו שמעתי על ה-Motor Extreme, רק תגידו לי מתי זה ובאיזה שעה וכמה עולה כרטיס?

• 84 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by ngc224,

שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by Mishmish,

תנו הצעות.... לא משנה איזה סוג של מוזיקה..... מראובן המלאך ועד Pennywise - Lets Go Smoke Some Pot ..... רוק /שחור /מזרחית /נורבגית שבדית וכו ... הבנתם ת'קטע....

• 60 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש את מספר המוקד של סלקום, אני מחפש כבר כמה דקות באתר שלהם ומסתבר שלכל שירות ומבצע יש מספר... מישהו יכול לתת לי את המספר של המוקד שלהם או משהו? תודה. באיזה חברה אתם? אתם מרוצים? כמה יוצא לכם בערך חשבון?

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. קיצר, אני מחפש רעיונות מקוריים ל-1 באפריל, לא משהו נדוש כמו "המכונית שלך נשרפה!!!!!" או "אבא שלך מת!!!" ודברים שקופים בסגנון.. רעיונות, מישהו? סיפורים משנים קודמות? (אני מניח שעוד אין סיפורים מעניינים מהשנה הזאת..)

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. זה פשוט גאוני, אין לי מילים: http://tinyurl.com/3722bho

• 67 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. מצאתי אזכורים למספר חברות שעושות את הנ"ל. אשמח לדעות חיוביות חיוביות ושליליות לגבי מחירים (עלות משלוח, עמלה על שחרור מהמכס, האם כל החבילות עוברות במכס), מהירות משלוח ושירות לקוחות. www.mustop.co.il http://www.ushops.co.il http://www.ezbuyus.co.il www.globalshop.net (למחזיקי כרטיס american express)

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by m1ke,

היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. לפני שאתם חושבים שזהו לא יצאו יותר סרטים טובים, בקרוב הוא מגיע סרט המדע בדיוני הכי טוב שיצא איי פעם ורק לצורך ריענון יוצא גם הTRANSFORMERS 3 בקרוב עוד סרטים חדשים שיוצאים בקרוב: Cowboys And Aliens The Mechanic Red Riding Hood Source Code Thor Real Steel The Rite The Green Hornet

• 24 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by My_Name,

יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. רציתי בבקשה המלצה שלכם על ספקית ותשתית אינטרנט,איפה יש את המחיר היחסית הכי זול ושירות טוב? (יש לי בבית הוט קו טלפון ובעבר היה גם אינטרנט של הוט) מהירות של 2.5 mb (ואם יש מהירות גבוהה יותר וזה אטרקטיבי אז אפשר)

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by WarMachine,

אנשים בואו נפתח תחרות למי פה יש את המראה הכי יפה של שולחן העבודה שלו,כל אחד יתן לינק או יעלה תמונה ובסוף אנחנו נבחר מי הזוכה. (הזוכה מקבל ממני תלושים לקנייה בסך5 שקל מצרי בקיוסק הפינה שנמצא במחסום ארז) את התמונה שלי אני אפרסם יותר מאוחר

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by OmEr8,

מהי האפשרות המועדפת?! הצעות נוספות יתקבלו בברכה... [glow=gold, 4, 700]KILL YOAV9!!![/glow] :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :hanged: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: נ.ב למי שלא הבין, יואב הוא חבר שלי ולכן אני מרשה לעצמי לפתוח כזה ת'רד. אני פשוט חושב שהוא טיפש מושלם וכותב שטויות רבות בפורומים. לכל מי שדורש הוכחה יש לי רק דבר אחד לומר: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=;action=usersrecentposts;userid=352;user=yoav9.

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by MDK,

אני בחרתי את זה....לא מגלה למה... ;D מה איתכם?

• 69 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. משכיר בעוד כמה חודשים דירה, ויוצא סוף סוף מבית ההורים . אני כרגע גר בלוד, כך שכל עיר אחרת תהיה רמת אביב ג' בשבילי :nutty:, אבל בכל זאת לא רוצה לגור שוב בעיר פשע וסמים. אני עובד בת"א, כך שרק ערים קרובות יהוו אופציה. חשבתי על רמת גן, אבל יקר מדי, כנ"ל לגביי גבעתיים ות"א עצמה. אז הפיתרון הכי קרוב הוא חולון, שהיא גם עיר יפה, אין בה פשע וסמים (לפחות לא בכמות דרסטית) וקרובה מאוד לת"א. מה אתם אומרים? אני רוצה לוודא שלא קיבלתי דעה מוטעה על העיר, שלא אדפק אחרי זה עם "לוד 2". אני מדבר על מרכז העיר אגב. למבוגרים יותר שביניכם, אתם חושבים שאני אוכל להסתדר לבד עם משכורת של 4250 ש"ח מינימום? (אוכל להגיע לכמעט 5000 אם אעבוד עוד יום אחד). מתכוון לגור לבד, לא מסתדר עם שותפים, בדירת ח…

• 69 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. אם אני קונה ב-50$ + דמי משלוח, יהיה על זה מכס?

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by Yoav,

מתחילה תקופת הבגרויות והמתכונות, ואני רואה לאחל בהצלחה: לכל תלמידי כיתה י' (ואני ביניהם) שעושים בגרויות השנה לראשונה - תרגעו, זה לא נורא =] לכל תלמידי י"א - הרבה בגרויות אבל רק עוד שנה... לכל תלמידי י"ב - עוד קצת וזה נגמר סוף סוף! וכמובן לכל הסוטדנטים שתקופת מבחני סוף הסמסטר קרבה ובאה עלינו לטובה

• 65 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עוד מעט יש לי יום הולדת (טוב עוד 4 חודשים) ודודה שלי מאמריקה שאלה מה אני רוצה ליקנות? התקציב הוא בסביבות ה 200 דולר!

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. בין המכוניות הקטנות יותר, איביזה פיג'ו206 פולו וכו.. איזה עדיפה יותר מבחינת מחיר, ביצועים, בטיחות, אחזקה הנאה וכל הפרים החשובים האלה ??

• 54 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by xTz,

אני רוצה לעשות תואר במדעי המחשב, ונשמע לי תמוהה שהם לוקחים שכר לימוד אוניברסיטאי, מה הקאצ'? צריך שם פסיכומטרי בכלל? ואם כן, גבוה מהרגיל?? תודה!

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by BedB0y,

אני מגדל זקן "מפאה לפאה", פס כזה שיוצא מהפאה ועובר דרך הסנטר עד לפאה השניה. לפעמים זה גודל יותר מדי ואני רוצה לקצץ אותו בצורה אחידה אבל לא להוריד אותו לגמרי. עם סכין גילוח זה יוצא מעפן, עם מכונה זה יוצא מעפן. יש שיטה אחרת לזה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by Natan_Rozen,

אני מודה ומתוודא, אני לא יודע לשחק ששבש... :-\ :-X HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך משחקים ששבש חברים? תסבירו לי בבקשה. קבעתי עם חברים לשחק ששבש ואני הולך למות אם הם מגלים שאני לא יודע ששבש :o :o

• 65 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים