עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

הי לכולם. יש לי שאלה לגבי תמחור של סקודה פאביה מול WV פולו משנת 2002. עד כמה שידוע לי, שתי המכוניות הן בעיקרון אותו הדבר מבחינת מנוע, הילוכים, אביזרים וכו' וכו', אז למה הסקודה מתומחרת כמעט חצי מהWV? (לפי המחירון של יד2...)

• 54 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by rtr,

שלום לכולם... שבועיים שהפורום הזה חסר לי כל כך... כן אני אחרי שבועים רצופים של טירונות גובים במחנה 80.. ואני יכול להגיד על זה רק דבר אחד, זה פשוט קיטנה ! אומם האוכל גרוע (אבל אני 5 דק' מהבית אז אני רוב הזמן מקבל שווארמה ופלאפל.. ), המפקדות עם האף בשמיים למרות שהן פחות חצי שנה בצבא.. אבל המגורים למשל הם כמו אחסניית טיולים זולה.. (אולי אפילו מאוד, אני בהילטונים למי שמכיר..). מה שבטוח גם על זה 80% מהגובניקים שם בוכים ... אנחנו בעיקר עומדים הרבה במיסדרים זה הדבר הכי קשה שם יום ראשון שעבר קלתנו נשקים ועברנו 12 שעות של אימון ביומיים שאחרי זה וזהו סיימנו עם האימוני נשק כל כך מבאס דווקה היה ממש כיף ואפילו גילתי שאני דיי טוב בזה .. :'( אולי שבוע הבא נתגבר את המישטרה ה…

• 37 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by liordavid,

www.torec.net ?

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. אוקיי, זה הולך להיות רשמי ב-20/6/07 משתחררים מהכלא. מישהו יודע אם יש אירועים/תערוכות יפות בחופש שאפשר ללכת אליהם אני אשמח לקבל הצעות. עד עכשיו שמעתי על ה-Motor Extreme, רק תגידו לי מתי זה ובאיזה שעה וכמה עולה כרטיס?

• 84 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by BigTools,

אני יודע שמסתתרים כאן המון שפים חובבים, וחובבי מזון וג'אנק כאחד. היתי רוצה לשמוע חוות דעת על היצירה הקולינרית האחרונה שלי. מה היתם משפרים וכו'. הוכן לפי המתכון הזה. גילוי נאות: אני הכנתי ואכלתי את זה. לבד. [attachment deleted by admin]

• 53 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by Vaz,

אני יודע שזה לא פורום רפואי וכדומה....אבל עד שאני אלך לשאול רופא , למי שהיה פעם כאבי גב שעברו לו ויכול לתת עצות ? מיום שישי שעבר יש לי כאבים בגב התחתון : מין כאב קל עיקצוץ כזה שלא עבר לי עד עכשיו. ממה זה יכול להיות ? אף פעם לא היו לי כאבי גב שלא עברו תוך יום יומיים, קרה לך פעם משהו שזה היה שבוע ועבר לבד ? יכול להיות שזה מהקור והמזג אוויר ? או סוג של התקררות ? סך הכל אני עובד פעם בשבוע בעבודה פיזית בימי שישי ז"א קם מ6 בבוקר ויוצא בקור ומרים בעבודה איזה 100 כיסאות על שולחנות ואז מוריד , אבל אני עושה את זה לאט לאט ולא מרים כסאות כבדים. יש מצב שזה קשור למיטה ? אני ישן על מיטה ספה וחצי ולפני שבוע הזזתי אותה צד , הצד השני שלה יותר קשה ואני רגיל לצד הרך. יכול להיות שבגלל זה התח…

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

קיים דבר כזה?דבש בצורה של סוכרייה,כמו קוביית סוכר? אם לא איך בכלל אני הופך את הדבש למוצק?מקפיא אותו? אם אני רוצה לקחת כפית דבש לעבודה..

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות כיריים קרמיות עם 2 גופי חימום. אני צריך רק כאלה שעובדים על חשמל ולא גז. למישהו יש מידע בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. לא היה לי מושג איפה לשאול אז פתחתי שרשור פה. אני בן 20, אני מתכונן לעשות יישור שיניים באמצעות טבעות מתכת בסניף של "אמריקן לייזר" במערב ראשון. הרושם הראשוני שלי טוב מאוד, ניתנה לי הצעת מחיר סבירה בהחלט והיחס של העובדים והרופא המטפל הוא איכותי מאוד לדעתי. חשבתי שאולי יש בינינו כאלו שעברו את הטיפול שם או בסניפים אחרים של החברה ויכולים להעיד על איכות הטיפול שהם קיבלו/שקרוביהם קיבלו.

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. בין המכוניות הקטנות יותר, איביזה פיג'ו206 פולו וכו.. איזה עדיפה יותר מבחינת מחיר, ביצועים, בטיחות, אחזקה הנאה וכל הפרים החשובים האלה ??

• 54 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by amit1242,

אז ככה..קניתי את המחשב שלי מהם....ואני חושב שיש לי אתם עוד סיפור... כבר היה לי איתם משהו קודם: הוספתי 40 שקל כדי לקבל צורב lightscribe של asus ,ובסוף מתבבר שהם שמו לי צורב של lg [לא לייט סקרייב] התקשרתי עליהם,הם אמרו שאני צריך לשלוח להם את הצורב מהכסף שלי ורק אז הם יחליפו לי...בסוף התבבר שיש לי lg 62n .אז נשארתי...רק לא קיבלתי את הכסף חזרה והפעם...עכשיו קראתי נושאפה ומישהו אמר שם : אזהרה! אל תקנו מזד. קניתי משם מחשב מלפני כשנה. הם רמאים,הם כתבו זכרונות 667 ושמו לי 533. שמדברים איתם בתמיכה הם מאיימים ומקללים אותך. אומרים לך שהמחשב יהיה מתוקן עוד שעתיים שאתה חוזר אומרים תחזור מחר. בקיצור יותר גרועים מאייבורי. לא לקנות! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284462.1…

• 42 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by DJO,

אז ככה, מכיון שהרישיון קרב אני מתחיל לחשוב על האוטו, ומוזיקה באוטו. באוטו של אבא יש רדיו סידי אבל אין צאנגר או משהו כזה אז כמות המוזיקה שניתן לשמוע היא מוגבלת. יש בבית מחשב נייד ישן שאף אחד לא משתמש בו, אני יכול לשים לו הרדיסק של איזה 3 גיגה למלא ב MP3. האם יהיה אפשר לחבר אותו לרדיו במחשב של אבא? ולמצת או משהו בשביל החשמל?

• 35 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by huber,

• 35 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by אחד שיודע,

היי, קניתי smart TV באיכות 4K. כרגע התוכן היחידי שאני מצליח להציג זה סרטים מיוטיוב באיכות הזאת. צילמתי סרטון ב - 4K וחיברתי בכבל HDMI את המחשב לטלוויזיה, אבל אז הסתבר לי שהנייד שלי לא מנגן 4K בצורה חלקה. אני רוצה לנסות לשדר את הסרטון שצילמתי בסטרימינג לטלוויזיה (ואז הטלויזיה "תפענח" את הסרט ולא המחשב), אבל אני לא מוצא דרך טובה לעשות את זה. יש לי מכונה וירטואלית עם שרת WEB ופשוט שמתי שם את הקבצים, והתחברתי לשרת מהטלוויזיה כדי להקרין את הסרט - ללא הצלחה. הטלוויזיה פשוט נתקעה. בקיצור, איך אני יכול לשדר תוכן באיכות 4K בטלוויזיה?

15. Started by tnt studios,

אוקיי חברה אתם אני צריך עזרה.... אני גיליתי שאני ממש מכור לשקדים.. אני מרגיש שאני לא יכול בלעדיהם... כאילו... אני לוקח איתי חופן ואז גומר תוך דקה שתיים, אני מרגיש ישר שאני רוצה עוד וההרגשה הזאת נשארת עד שאני לא לוקח עוד. אתם יכולים להסביר לי מה כל כך ממכר לזה? הם לא כל כך טעימים אבל אני מרגיש שאני לא יכול בלעדיהם. וגם תתנו לי עצות איך לעצור את זה כי זה יכול קצת לעצבן כשאין שקדים באיזור...

• 79 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by PizzaDT,

היי. אתמול התחפש"שתי מהצבא (אבל כמו שזה נראה, לא לאורך זמן) אני רוצה להכנס לעולם הIT וכבר נרשמתי לקורס ניהול הרשתות של מכללת HackerU והתחלתי לקרוא את הספר Comptia A+ certification exam guide בחינות 801 ו802, רק כדי לקבל בסיס טוב יותר. עכשיו כמה שאלות: - HackerU מבטיחים עבודה בסוף הקורס. הבנתי שלא כדאי לבנות על זה, אז אני לא. מה שאני מתכנן לעשות זה לעבוד תוך כדי הקורס בשירות טכני של לקוחות (כמו בזק למשל) ולהתקדם בתוך החברה עד לניהול רשת לאחר שאני מסיים את הקורס. הגיוני לעשות דבר כזה? ואם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להתחיל? -אני קורא את הספר של Comptia A+ רק כדי לקבל בסיס טוב יותר (יש משהו, אבל אני רוצה קצת יותר), לא כדי לעבור את המבחנים. אבל אם כבר, מה הסיכוי לקרוא את הספר, ל…

• 28 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. הייתי רוצה לשאול באופן כללי, איזה דברים מפריעים לכם כשאתם מוסרים את המחשב לתיקון \ כשמחשב חוזר מתיקון. מהדברים הכי קטנים, כמו שלא מנקים אותו מאבק או לא מגדירים את ההתקשרות לאינטרנט\אימייל, ועד לדברים גדולים כמו מחיקת חומר בלא רשות או שהפתרון לא תאם לתקלה. שפכו, כל מה שיש לכם לומר על הבעיות השירותיות או המקצועיות עם טכנאי המחשבים בישראל.

• 54 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. אחרי שהתברר לי מה עלות תיקון הגולף הענתיקה ברשותי ,החלטתי לאור עליית מחירי הדלק מצד אחד ושתיית הדלק המסורתית של הרכב מצד שני להיפטר ממנו סופית . בהתחשב שהוא אינו במצב נסיעה, אין לו כבר טסט , הוא ישן מאוד , וגם לא נראה טוב אני לא חושב שאף אחד רציני לא יהיה מעוניין בו ואין לי שום כוונה לשים עליו שלט למכירה שרק יביא לי שיחות של כל מיני ליצנים ויגרום לסתם בלבולי מוח . ככול הנראה אני אמכור אותו למגרש גרוטאות תמורת כמה מאות שקלים ושם הוא ייגרס כפסולת מתכת . עשיתי לעצמי רשימה של כל הדברים שכדאי לי לפרק לפני הפרידה ושעשויים לשמש אותי בעתיד במידה ואני אקנה רכב חלופי (אם בכלל ) . אם אתם סבורים שפספסתי משהו , תגידו לי מה להוסיף לרשימה כדלהלן : מצבר ,רדיו-דיסק,רמקולים ,גלגל רזרבי,כי…

• 47 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. 50 שנה עשיר כמו ביל גייטס בלי הגבלה של כסף תשיגו כל מה שתרצו ובדיוק בגיל 50 תמותו או ש60 שנה לחיות בסדר בלי הרבה כסף ותמיד להיות לחוץ בכסף לא לקנות את ההכי יקר לחסוך וכו'..

• 68 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by ltex,

שלום חברים. אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש... אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא. חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10 ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים. אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד... מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא …

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

סבתא אמרה לי שלא בריא בכלל לעשות את זה,האם זה נכון? תודה

• 55 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by 888,

איזה מאכל אתם הכי אוהבים?

• 84 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by Yair Tz,

אהלן, אני מתנדב כבר בבי"ס יסודי, ולאחרונה המאמן שלי בהאבקות הציע להביא לי טופס שפוטר אותי מההתנדבות. (שכן אני לא עושה שם שום דבר וזה סתם בזבוז זמן כי רוב הזמן אני וחבר שלי יושבים ומשחקים קלפים :) על הטופס רשום שאני נמצא אצלו בימים א'-ה' בשעות 5-8 (שזה נכון), הבעיה שאני מתנדב ביום שישי בבוקר... השאלה שלי פה, האם זה פוטר אותי מההתנדבות, או שזה כביכול אני "מתנדב" אצלו? אני שואל את זה פה כי האחראי למחוייבות האישית מגיע פעם ב...והמחנך שלי לא מעוניין לענות (?!) שכן "שיגעו אותו כבר עם זה".

• 49 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by r1plet,

אז סיימתי טירונות, בצו הסיפוח למזלי קיבלתי חיל תקשוב בדיוק כמו שרציתי ולא חיל אוויר. התפקיד הוא כביכול טכנאי תקשוב טקטי, וכפי שהבנתי בהיותי בן יחיד לאם חד הורית אני יכול ללא היסוס להיות בטוח בשירות של יומיות אחרי הקורס. יש לי כמה שאלות: -איך/איפה מתחלק הקורס ומה אורכו -בצו הסיפוח כתוב לי להגיע למחנה צריפין, וביחידה מדובר ב"תקשב 808", על מה מדובר ולאן בדיוק אני צריך להגיע במידה ואני גר באשדוד? -מה יש לכם להגיד בסה"כ על התפקיד? אני אישית מחפש בראש ובראשונה יומיות נוחות

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים