כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים
-
- 78 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חברה, רכשו ממני מוצר דרך האינטרנט, התשלום הועבר דרך PAYPAL והמוצר נשלח לפני יומיים. עכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת: Thanks for contacting PayPal, We are Sorry for the Late reply, We have Detected on Our System that the PayPal Transfer sent to you by Ebora Abolaso is an International PayPal Transfer from UNITED KINGDOM to USA , So due to this we are unable to transfer the Payment to your PayPal Account because the Amount sent to you $220.00 USD is Not Sufficient/Low for the System to Transfer/Activate it to your PayPal Account So we will like you to Contact the Buyer (Ebora Abolaso) to send to you the Sum of $180.00 USD additional so that we can be able to Transfer th…
-
- 58 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…
-
אינטל חשפה היום את Panther Lake, ארכיטקטורת המחשוב האישי (PC) מהדור הבא שלה, המיועדת לעידן הבינה המלאכותית. המעבדים החדשים יושקו תחת שם המותג Intel® Core™ Ultra (סדרה 3).לכתבה
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שרשמתי בכותרת,אשמח לקבל חומר לימוד על קורס ה MCITP systems administrator. כמובן כל מה שקשור ל windows server 2008 ו windows 7. תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לצערי עכשיו ברזיל הפסידה לצרפת, צרפת שיחקו טוב מאוד נגמר בסוף 1-0
-
- 79 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג... בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי. איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג! זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי. דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי. הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג... הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות? אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שנאמר בכותרת, אני מנסה להיכנס לעולם ה IT. אני ללא נסיון עבודה בתחום וידע בסיסי ברשתות אך בשאר הדברים אני בסדר. חשבתי לנסות את תפקיד ה helpdesk אבל כשחיפשתי משרות ברשת נדרש נסיון או ידע בתוכנות שאני לא מכיר, ולא מצאתי משהו שאני יכול להתאים אליו. השאלה שלי היא: האם יש לי סיכוי להיכנס לתחום הזה ברמת הידע שלי? אם כן, יש מקום שונה חוץ מאתרי הדרושים שאפשר לחפש בו עבודה? אם לא, איך אני יכול להגיע לרמת הידע הנרדשת (אני מתכוון בלימוד עצמי)? יש ספרים או מדריכים? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
החלטתי לקנות שולחן פינג פונג (טניס שולחן), לא משהו רציני סתם בשביל לשחק עם חברים. יש למישהו המלצות ? ראיתי כלמיני מחירים בזאפ, אבל אני לא מצליח להבין מה יותר טוב ולמה. יש שולחנות ב800 ש"ח ויש ב2000. אני לא רוצה לקנות זבל סיני שיתפרק אחרי שבוע, אבל גם לא רוצה לבזבז כסף על שולחן שעשוי מחומרים סופר איכותיים כשהוא סה"כ יעמוד איפשהו בבית... מישהו יכול להמליץ ? כל תגובה מבורכת.
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן. קניתי היום בפעם הראשונה ספריי אוויר דחוס, כי גם לי נמאס כבר לנקות את הרכיבים עם מקלות אוזניים כתוב שבפנים יש "פליימאבל גאס". הייתי בטוח שיש בפנים סתם אוויר =| זה בסדר? אמור להיות ככה? אני לא מרסס איזה גז בישול על המערכת? הוא בגודל של מיכל K300, ועלה 25 שקל.
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
^כותרת... ניסיתי עכשיו להיכנס למשתמש שלי וזה אומר שהסיסמא שגויה. את הסיסמא אני זוכר בוודאות ובכל מקרה היא גם שמורה בFF. ניסיתי גם לגשת לחשבון באמצון האיפון וגם שם אני לא מצליח. מה שעוד יותר מעלה את החשדות שלי, זה שלפני חצי שעה פתאום הRUN המחשב נפתח לבד ופתח את הCMD. אני חייב לגשת למייל הזה, ומשום מה אני לא מצליח לגשת למנגון שיחזור סיסמאות בGmail... יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 33 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
עד לתקופה האחרונה, גוגל אחת לכמה זמן היו משכנעים אותי להשתמש באותו שם המשתמש לחשבונות גוגל -Youtube שלי, ולא הייתה כל דרך לסלק לצמיתות את ההודעה, כי היא הייתה חוזרת לאחר כמה שבועות במגוון צורות במידה והייתי מסרב. היום, התברר לי שאין לי יותר שום דרך להתחבר ל-Youtube דרך חשבון ה-Youtube שלי, ואני יכול להכנס לשם רק דרך חשבון הגוגל שלי, למרות שאינני רוצה זאת. לעת עתה אני עדיין מגיע למשתמש ה-Youtube הישן שלי, אך אני חושש שבסופו של דבר, גוגל גם יחליפו לי את שמו של משתמש ה-Youtube לזה של שם המשתמש שלי בגוגל. מה אני יכול לעשות בעניין?
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אם אני קונה ב-50$ + דמי משלוח, יהיה על זה מכס?
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז אחרי 7 לילות באיה נאפה של מנוחה ובילויים נחתתי אתמול בלילה בישראל וחזרתי למציאות הכואבת. ביום ראשון ה7.8 אני מתגייס למסלול קצונה יעודית בחיל התקשוב (שם קליט הא?) והולך לבלות את החודשיים הראשונים "בכיף ובסבבה" בבסיס שיבטה בדרום. תכננתי לעשות הקדשות אישיות לכל מיני אנשים אבל אין לי כל כך כח וחשק כרגע מלחץ הזמן וההתרחשויות אבל אולי אני אעשה את זה בהמשך. עד אז אני רק אגיד שהZONE היה לי בית חם כ4 שנים (מאז התחלת כיתה ט' בערך) והשחית לי את הנפש כמו שהוא עושה לכל אחד מכם, שחייב להסביר לאנשים שמחשבים לא מודדים לפי שמות, חנויות עשקניות שמוכרות קברים ושאר הנתונים המאוד לא רלוונטים לחיים של בנאדם. מי ששם לב (ומי שלא - ) הרגש לחומרה אצלי ירד עם הזמן עד שהוא עבר לאדישות, וכך גם פע…
-
- 64 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/music-Magazine/specials/Article-08a0d4a09b8b621006.htm&sCh=bdef4036e3f14210&pId=786102762 השיר "יסמין"? אהבתם אותו? את "יסמין" כתב והלחין אחד מחברי להקת "הפיל הכחול" האשקלונית לירון אטיה, על חברתו יסמין זמרסקי, יחד עם חבר אחר בהרכב, דניאל ברקת. בשיתוף עם שאר חברי הלהקה יצרו בלדת אהבה מרגשת, שהפכה ללהיט רדיו, והיתה לשיר הבולט באלבום הבכורה של "הפיל הכחול", "מעל המים". הורדה חופשית את הלהיט "יסמין" http://img.mako.co.il/2010/02/10/hapil_yasmin_128.zip
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
-
http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…
-
- 70 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אוקיי, זה הולך להיות רשמי ב-20/6/07 משתחררים מהכלא. מישהו יודע אם יש אירועים/תערוכות יפות בחופש שאפשר ללכת אליהם אני אשמח לקבל הצעות. עד עכשיו שמעתי על ה-Motor Extreme, רק תגידו לי מתי זה ובאיזה שעה וכמה עולה כרטיס?
-
- 84 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יצאתי עם מישהי אתמול ,נסענו לחוף ירושלים מרוב שהייתי מרוכז בבחורה לא שמתי לב שאני חונה באדום לבן... ירדנו לחוף עשינו מעט גוד טיים במשך שעה וחצי . אנחנו עולים למעלה בחזרה לכביש מהחוף ועיניי מחפשות את הרכב, שוב ושוב אני בודק איפה שמתי אותו ואני לא מוצא. ??? שאלתי מאבטחים שעובדים במועדון ממול אם הם ראו את הרכב שלי ?... הביטו מעט סביב ואמרו לי שהרכב שלי נגרר, הייתי לרגע בשוק ומחשבות רבות רצות לי במהירות בראש "מעולם לא גררו לי את הרכב איזה מצב מביך :-[ מה אני פאקינג עושה עכשיו באמצע הלילה בלי רכב?!" שאלתי את המאבטחים איך אני יכול להגיע לרכב שלי? הם השיבו לי שעלי לצעוד 2 קילומטר עד למגרש הגרירות. הסברתי לבחורה את המצב והתחלנו לצעוד לשחרור הרכב, הליכה מייגעת באמצע הלילה…
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מתלבט לאיזה חדר כושר ללכת, הכי קרוב אלי זה הולמס פלייס בראשל"צ, מה אתם אומרים? כמה המחיר בערך למי שמכיר?
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-