כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני הופך את גוגל כבר כמה זמן מחפש את הקטע הספציפי ששמעתי מזמן של פאגין (שהיה פעם באתר CALLS.COM). מדובר שם על הקמת אירוע כלשהו חתונה או משהו, והמטורף הזה מתחיל לבקש דברים מוגזמים שיהיו באירוע כמו דולפינים קופצים ממעליות וכל מיני שטויות כאלה.. בקיצור, לא מצאתי את הקטע המסויים הזה רק את שאר השטויות שלו... אגב, לכל אלה שיקפצו WAREZ WAREZ, הוא גם ככה שיחרר את ההקלטות שלו חינם באתר שהיה לו פעם, אז זה חוקי. תודה רבה ! (:
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת, מתכוון להפתיע מישהי שאוהבת פרחים, אבל זה אחד הוורדים המיוחדים שיצא לי לראות, אני זוכר שראיתי פעם במקום כלשהו, אבל לא יודע אם מוכרים עדיין כאלו, ממה שהבנתי זה הפך להיות מעין ייצור מיוחד מסין בשיתוף עם ישראל, אבל אני לא מוצא כאלו בארץ. אם מישהו מכיר חנות פרטית שמוכרת או מגדלת כאלו באיזור המרכז, אני אשמח! תודה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איך קוראים לשיר? וסליחה עם הקללות בנושא של ההודעה תודה
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתפטר מהעבודה בגלל סיבות כאלו ואחרות מה אני כותב במכתב? מבלי להיות פלצני זה סה"כ חנות מכירות
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן תיכננתי על הסקר הזה. זה מאוד מעניין אותי כי במפגש לא ראיתי הרבה משתמשים עם משקפים אבל לפי ההגיון לרוב המשתמשים אמור להיות משקפים(כי אנחנו "חרשני מחשב") בכל מקרה לצערי יש לי משקפים :'( ולמזלי לפעמים אני שם עדשות
-
- 61 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני טס ביום שלישי בבוקר ל8 ימים למשלחת בפולין. אני לא ממש יודע מה אפשר לקנות שם ומה משתלם, אבל אמרו לי שחוברות תווים שם ממש זולות ואני הולך לקנות קצת.. וחבל לי לפספס דברים... (אני לוקח איתי איזה 250 דולר או יותר..יש לי כסף ואנלא יודע כמה לקחת כי אין לי בינתיים תוכניות לקנות שם משהו) אם יש למישהו רעיון שיגיד..אגב מישהו יודע מה המחירים שם של אוזניות? ואם מישהו יכול להמליץ על מקומות מעניינים בקרקוב..הולך להיות לנו שם הרבה זמן חופשי.. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה
-
- 46 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...
-
- 48 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?
-
- 44 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הכי שמאלי שורה ראשונה - מה אומרים עליו? אני דווקא אהבתי יותר את זה שאחריו. שעולה גם בטיפה יותר קודם כל, מי שגם התלהב - לא לקנות בלי לשבת. כי זה לא שווה אבל לפני הליכה לסניף ולשבת - האם הכיסאות שווים משהו? ישיבה ממושכת מול מחשב. מעל ל 6/8 שעות. זה שווה או עדיף להשקיע סכום בכיסא אחר? http://srv1.jpg.co.il/10/50e00b2be4336.jpg
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אם אני קונה ב-50$ + דמי משלוח, יהיה על זה מכס?
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי קורס נתיב מי שמכיר/היה בו. -מתי הקורס יכול להתחיל בערך? כלומר באיזה חודשים הוא מתחיל? -אני רוצה לצאת לקורס פתוח אבל אין לי ת"ש, האם זה ממש קשה להשיג נתיב פתוח בלי ת"ש ? -באיזה שעה מסיימים יום לימודים בדרך כלל ? -האם יש אנשים איכותיים בקורס הזה? -האם בכלל שווה לצאת לקורס הזה כדי ללמוד/לשבור את השגרה ? תודה רבה רבה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
איזה אתר טוב יותר? http://www.derech.co.il/ (המסלול החינמי או המסלול שעולה 10 ש"ח?) או http://www.lamed.co.il/
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל? ואם כן, עד כמה זה ישנה? עכשיו נניח גם שהייתי בגאמא בצבא בנוסף לכל אני צריך תעודת בגרות? אני מניח שזה לא בהכרח אותו דבר בכל מקום, אבל בכל מקרה אם מישהו עונה אשמח גם לביסוס כלשהו תודה!
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, שמעתי שלא מומלץ להוסיף סוכר לתה ירוק. מדוע? האם זה פוגם ביתרונות הבריאותיים של התה לגוף האדם? אם כן, האם ניתן להוסיף דבש? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איך אני מטשטש תמונה?אני צריך תוכנה כלשהי או שאפשר בצייר?אם אני צריך תוכנה איזו(הכי פשוטה)? אם אפשר להסביר לי אני מטשטש את התמונה בתוכנה שאמרתם. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
http://www.cracked.com/article_17019_5-real-life-soldiers-who-make-rambo-look-like-pussy.html
-
- 55 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שיום שלישי יש מפגש מחלקתי ועדין לא קניתי שום מתנה למחלקה. תנו רעיונות למשהו מקורי שישמש את כל חברי המחלקה. נמאס כבר מהמסגרות והתמונות, לא יצירתי בעליל. חשבתי אולי לקנות סט קפה. הקטע שהם איזה 9 אנשים במחלקה וצריכים בקרוב להגיע עוד כמה חבר'ה חדשים. כל רעיון התקבל בברכה. טווח מחירים לא כזה חשוב. כמובן שלא יהיה מוגזם מידי. תודה והמשך יום נעים לכולם.
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-