עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שלום, היום ניסיתי בספורט לעשות מתח ולא הצלחתי אפילו אחד, המשקל שלי תקין מה שאני עושה בבית הוא להתאמן במשקולות (20 הרמות בערך).... תוכלו לתת לי עצה כדי שאני אצליח לעשות מתח? תודה לעוזרים!

• 70 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by overload,

גם לYNET לפעמים יש כתבות טובות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3094204,00.html זאת רק דעה של הכותב, שכנראה גם הגיוני מאוד שהיא נכונה. פעם ראשונה שחשבתי על זה אבל אם לא היה כל כך הרבה ווארז היום NVIDIA ו ATI לא היו עושים אפילו חצי מהרווחים שלהם מכרטיסי מסך. תחשבו על זה בלי ווארז מי היה משלם על כרטיס מסך 2000 שקל כשכל משחק יעלה לו 250 שקל? מי היה משדרג את המחשב כל שנתיים עם הוא היה צריך לשלם גם על המשחקים כל כך הרבה? מי בכלל היה משדרג אם הוא היה קונה 2-4 משחקים בשנה מקסימום? זה לא היה כדאי לו, היום כשגימר ממוצע משחק ב 10 משחקים בשנה זה כן כדאי. כנ"ל תוכנות אנטי ווירוס שהסיבה היחידה שהם כל כך פופולריות היום היא שיתוף הקבצים שבעצם הופך כל מחשב לפגיע מאוד. הם בטוח מפ…

• 77 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by YTZ,

האם ניתן להחזיק קטשופ פתוח ללא קירור? (עם הפקק סגור כמובן) מה לגבי חמוצים במלח?

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by Burned,

בזמן האחרון כבר אי אפשר להתחמק מזה.. בכל מקום יש פרסומות שקופצות ישר אחרי שלוחצים על קישורים. מה אפשר לעשות נגד זה? אני עם כרום וABP מותקן. יש פתרון לפרסומות המציקות האלו?

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. נגיד ואני נוסע ועוקף מכונית של משטרת תנועה (שלא בתפקיד -כלומר בלי האורות מהבהבים ) ונגיד שהוא נסע סביבות ה 120 והעקיפה מבוצעת במהירות יותר גבוהה סביבות ה 140 ואז עוברים לנתיב הימני ,העם השוטרים יכולים לעצור אותי על משהו ?(אני חושב שעל מהירות בטוח לא אבל כנראה בדיקה רגילה ) עם משהו עבר או חווה דבר כזה שיספר פשוט מעניין ....למה אתמול עקפנו אוטו משטרתי בעצם 2 -פעם ראשונה לא קרה כלום פעם שניה הוא אמר לנו עצור בצד ועשה בדיקה ....

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. אורח אורי

מס' טלפון קידומת 053 ועוד 6 ספרות. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by QQQ,

הבנתי שניתן היום לעשות כבר בגיל 16 כרטיס אשראי (אני בן 16, עוד חודשיים 17). רציתי לדעת איזה מגבלות חלות על כרטיס כזה? מה לא ניתן לבצע איתו שכן ניתן עם כרטיס "רגיל"? האם אני חייב שתהיה לי הכנסה חודשית קבועה בשביל לפתוח אחד כזה? תודה

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by שוקו,

משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. http://www.cracked.com/article_17019_5-real-life-soldiers-who-make-rambo-look-like-pussy.html

• 55 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by mrraz,

השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה. אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג. הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה. למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי. מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים. בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה. מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2 ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ש…

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. במקרה הזה מדובר על אבקת חלבון. הטעם בחנות היה טעים פי כמה מונים מהטעם של האבקה שהכנתי בבית. מה גם,שהצבע היה שונה לחלוטין. אם אני אלך ואדרוש שיחזירו לי את כספי,האם ע"פ החוק הם מחוייבים?

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by someone,

שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. קניתי את השטות הזאת , ורציתי לדעת אם יש מישהו שיודע שיש תוצאות אמיתיות עם הדבר הזה?

15. לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by גיבסון,

היי, תגידו, איך השירות ב PCH? הם לא עונים לאימיילז. וזה עוד לפני שקניתי את המוצר. הנסיון היחיד שלי איתם עד כה היה עם כרטיס קול שהוזמן באתר. הם אפילו לא טרחו להודיע שהמוצר בעיקוב ויגיע רק עוד מספר שבועות. קיוותי שזה משהו יוצא דופן.

• 74 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by Proww,

אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by שניצל,

שלום לכולם! זוגתי ואני החלטנו להיפטר מהליסינג היקר ובמקומו לקנות מכונית יד 2. אנחנו חושבים על מכונית סופרמיני אוטומטית עד 60000 ש"ח. אנחנו צריכים אותה רק לנסיעות קצרות יחסית (ת"א-הרצליה ביום יום, פעם בשבוע-שבועיים לכפר סבא ופעם בהרבה זמן נסיעות ארוכות). הייתה לנו בעבר יונדאי I10 והיה הייתה יחסית קטנה ולא כל כך נוחה, ובגלל זה אנחנו מעדיפים סופרמיני ולא מיני. חשבנו על יונדאי I20 או דייהטסו סיריון, הבעיה היא שאנחנו לא מבינים ממש בתחום ככה שאין לנו מושג מה לחפש. כמובן הדרישות הסטנדרטיות שהמכונית תהיה נוחה, בטיחותית וחסכונית בדלק. תודה לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. היה לי רכב, אבל בקרוב יגיע הזמן להחליף אותו. מצד אחד אני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, אבל מצד שאני אני כן אוהב לנסוע עם הרכב גם יותר רחוק ואין ספק שזה הכלי הכי נוח. רכב: הכי יקר בעלות ראשונית, תחזוקה, חניה, דלק ביטוחים וכו'. יתרונות אפשר להגיע איתו לכל מקום. קטנוע: עלות ראשונית בינונית אבל עלויות נמוכות של תחזוקה ודלק. יתרונות ניידות גבוהה, לא צריך חניה, אפשר להגיע איתו להרבה מקומות יחסית, מסוכן יותר מבחינת בטיחות. אופניים חשמליות: הכי זולות מבחינת עלות ראשונית, אין דלק אין תחזוקה כמעט, אין הוצאות. אפשר להסתובב איתן רק בתוך העיר. אין ספק שאם היה לי כסף להכל הייתי קונה אופניים חשמליות לעיר, ורכב בנוסף. הבעיה היא שבתור מי שגר במרכז לקנות רכב ולהשאיר אותו בחניה כל היום זה נר…

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?

• 44 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by ptyahoo,

פורסמו בבית ספר שלי, מחר כנראה יהיה באתר משרד החינוך. 51 בטופס 007, ואני עוד ממוצע לפי מה שראיתי...

• 93 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. אני נוסע בקרוב מאוד לחול ורציתי לדעת קצת מחירים מישהו יודע כמה עולה משחק לסוני 3 בדיוטי פרי? כמה עולה שלט XBOX אלחוטי ואיזה דברים כדאי לקנות שם? אני נוסע לאירופה ככה שמשתלם לי יותר לקנות בדיוטי... תודה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by Spirit Crusher,

לפני חודש הלכתי למשרד הרישוי לעשות מבחן תאוריה וכנראה שבדרך חזרה הביתה נפלה לי הת.ז. אתמול היתי צריך להתייצב בלשכת גיוס ולא מצאתי את הת.ז. ולקחתי דרכון במקום. בקרוב אני אמור לגשת לטסט ואני חייב לקחת איתי ת.ז. ולעוד כמה דברים. בכל מקרה - היום חרשתי על כל הבית חיפשתי ובדקתי בכל חור ואין... אני חייב להוציא תעודת זהות כמה שיותר מהר. חשבתי פשוט ללכת למשרד הפנים מחר בבוקר - אבל מה אני אמור להגיד להם? שאיבדתי את התעודה? שהיא נשרפה? ומה המחיר של הקנס\ תשלום על ת.ז. וכו'? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by waizman,

בצבא כולם משפצ"רים כל הזמן בשביל להשיג ייחודיות וכדי להתאים את הציוד שלהם לתנאים שונים ומשונים. אתמול יצאתי לחמשושון והחלטתי לצ'פר את המנוסר השווה שלי במשהו שצ'ונגים כמוני רואים רק לעיתים נדירות, ואפילו הותיקים לא זוכים להשיג ברוב המקרים... אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן... לפני (פחות או יותר, שכחתי לצלם): אחרי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 69 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים