כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו התנסה? מכיר חברות? מצאתי רק את easyjet וארקיע כיוצאות מהארץ וניתן לבדוק עלויות רק חצי שנה קדימה ולא שנה+ - למרות שהבנתי שככל שמזמינים מוקדם יותר, כך המחירים נמוכים יותר... בקיצור, אשמח לעזרה בנושא.
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ואיך לעזעזל הקוסם הצליח לנחש על מה חשבתי... ואיך... מה? אני היתי המום... חשבתי על ידידה שלי והוא אמר לי ביוק מי היא איזה צבע שער יש לה והכול... ואחרי זה חשבתי על מגדל איפל והוא ידעעעעעעעעע איך????? ואיך הוא עיקם את הכפית ואחרי זה ניסיתי להעקם בחזרה ולא הצלחתי! ושלא תבינו אותי לא נכון אני בן 15 וסתם הביאו לנו אחד כי היה יום אומנויות... לא זה עם טריקים אלה זה עם דברים שמשאירים אותה המום! וגם היה קטע ששמו לו מגבת ובתוכנה משהו והוא ידע מה היה! וכשחבר שלי רצה לשים את הפלטה שלו בפנים בלי שהוא ידע אז הוא בא לשים והוא אמר אתה שב [העיניים שלו היו מכוסות בדבק שחור מכול הצצים מטבעות מתחת לדבק ועל זה את מסכה שחורה שממש אין מצב שהוא רואה!!!! והוא אמר אתה שב לא שמים דברים כאלה. ואחר כ…
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
במקרה תפסתי את זה... האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!). לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
עוד מעט יש לי יום הולדת (טוב עוד 4 חודשים) ודודה שלי מאמריקה שאלה מה אני רוצה ליקנות? התקציב הוא בסביבות ה 200 דולר!
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פורום רפואי וכדומה....אבל עד שאני אלך לשאול רופא , למי שהיה פעם כאבי גב שעברו לו ויכול לתת עצות ? מיום שישי שעבר יש לי כאבים בגב התחתון : מין כאב קל עיקצוץ כזה שלא עבר לי עד עכשיו. ממה זה יכול להיות ? אף פעם לא היו לי כאבי גב שלא עברו תוך יום יומיים, קרה לך פעם משהו שזה היה שבוע ועבר לבד ? יכול להיות שזה מהקור והמזג אוויר ? או סוג של התקררות ? סך הכל אני עובד פעם בשבוע בעבודה פיזית בימי שישי ז"א קם מ6 בבוקר ויוצא בקור ומרים בעבודה איזה 100 כיסאות על שולחנות ואז מוריד , אבל אני עושה את זה לאט לאט ולא מרים כסאות כבדים. יש מצב שזה קשור למיטה ? אני ישן על מיטה ספה וחצי ולפני שבוע הזזתי אותה צד , הצד השני שלה יותר קשה ואני רגיל לצד הרך. יכול להיות שבגלל זה התח…
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)? אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו. אני מניח שבראש הרשימה יהיו: ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
יש לי כמה הזמנות לחלק. מי שרוצה שיגיד אני ויצרף את האימייל שלו, כאן או בפרטי. כדי לעשות את זה מעניין, מי שמקבל הזמנה ויצטרך לשרות, ברגע שתקבלו הזמנות משלכם, צרפו גם כמה אנשים בHW. המחשה של גוגל wave: משתמשים שהזמנה נשלחה אליהם: udii, Trumpeldor, dafluff, gil_28, NocWis, realmagic
-
- 58 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אף פעם לא הצלחתי להבין איפה אני אמור לשים את החפצים שלי כשאני רוצה לנסוע לים לבד, עכשיו יש לי רכב ועדיין אני לא מבין איפה אני יכול לשים את המפתח של הרכב כשאני ארצה להיכנס לים. אז רציתי להתייעץ איתכם בנושא הזה, תודה.
-
- 21 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך). בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו. אני נשפכתי, ממש קרע אותי! בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע. בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". מישהו מכיר את זה? : אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... שבועיים שהפורום הזה חסר לי כל כך... כן אני אחרי שבועים רצופים של טירונות גובים במחנה 80.. ואני יכול להגיד על זה רק דבר אחד, זה פשוט קיטנה ! אומם האוכל גרוע (אבל אני 5 דק' מהבית אז אני רוב הזמן מקבל שווארמה ופלאפל.. ), המפקדות עם האף בשמיים למרות שהן פחות חצי שנה בצבא.. אבל המגורים למשל הם כמו אחסניית טיולים זולה.. (אולי אפילו מאוד, אני בהילטונים למי שמכיר..). מה שבטוח גם על זה 80% מהגובניקים שם בוכים ... אנחנו בעיקר עומדים הרבה במיסדרים זה הדבר הכי קשה שם יום ראשון שעבר קלתנו נשקים ועברנו 12 שעות של אימון ביומיים שאחרי זה וזהו סיימנו עם האימוני נשק כל כך מבאס דווקה היה ממש כיף ואפילו גילתי שאני דיי טוב בזה .. :'( אולי שבוע הבא נתגבר את המישטרה ה…
-
- 37 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
בהמשך לדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.40 צולם מעיתון ידיעות אחרונות של יום שישי 17/09/2010 דף 5 מחלק הכותרות. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
רציתי בבקשה המלצה שלכם על ספקית ותשתית אינטרנט,איפה יש את המחיר היחסית הכי זול ושירות טוב? (יש לי בבית הוט קו טלפון ובעבר היה גם אינטרנט של הוט) מהירות של 2.5 mb (ואם יש מהירות גבוהה יותר וזה אטרקטיבי אז אפשר)
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נכון יש את הרובי אוויר שיורים כדורי פלסטיק קטנים כאילה... אז קיצר איפה אפשר לקנות אותם?
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נשארה לי בגרות אחרונה , פיזיקה(קרינה וחומר, וחשמל). הפסדתי הרבה מאוד שיעורים, ואפילו עם מיקודית אני קצת מתקשה להדביק את הפער. בכיתה י' עשיתי יחידה אחת טכנולוגית, הוצאתי ציון 95 בערך. אני פוחד שאם אני אעשה את הבגרות בחשמל וקרינה וחומר הציון הסופי ב5 יחידות פיזיקה יהיה נמוך. רציתי לשאול אם עדיף פיזיקה 5 יחידות בציון 60-70 (לוקח את המקרה הגרוע ביותר) , או פיזיקה 1 יח"ל בציון 95 ? הרי גם ככה ה5 יחידות פיזיקה לא ייתן בונוס אם יהיה שם ציון של 60-70, ביחידה ההיא לפחות יש ציון נורמלי שיעלה את הממוצע..
-
- 21 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מרגיש שאני מוכן ויודע את החומר אבל עדיין, ברגע שאני רואה שאלה ואני לא יודע את התשובה תוך חצי דקה (או לפחות חושב שאני יודע אותה) אני מתחיל להילחץ אני זוכר שאמרו פה ששוקולד וכאלה דברים זה לא טוב כי זה מקפיץ את רמת הסוכר בדם זמנית ואז זה נופל יאללה, תעזרו קצת,תהיו שימושיים
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?
-
- 64 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לפני שאתם חושבים שזהו לא יצאו יותר סרטים טובים, בקרוב הוא מגיע סרט המדע בדיוני הכי טוב שיצא איי פעם ורק לצורך ריענון יוצא גם הTRANSFORMERS 3 בקרוב עוד סרטים חדשים שיוצאים בקרוב: Cowboys And Aliens The Mechanic Red Riding Hood Source Code Thor Real Steel The Rite The Green Hornet
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/user/Lomak1581/videos
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בדיוק כמו אותו פרק בסיינפלד גם IQPC כנראה לא יודעים מה ההגדרה של "הזמנה" בסוף השבוע שעבר ביצעתי הזמנה דרך האתר למארז CM 690 (אפילו פתחתי על זה נושא) אז חיכיתי לאישור הזמנה שלהם (טלפונית וגם דרך האתר) וביום שני אחר הצהריים מתקשרים אליי (אני מזכיר, זה ערב חג) אומרים לי שיהיה אפשר לאסוף אותו רק ביום חמישי או שישי עד 12 עבר ראש השנה וביום חמישי לא הייתה לי אפשרות להגיע לאשדוד אז האבא עשה טובה ונסע בעצמו לאשדוד ביום שישי(היום) הוא מגיע לחנות, והפתעה! המארז שלי נמכר למישהו אחר כי עבר יותר מידי זמן והם הציעו לי 590+משלוח בחינם עד הבית ואמרו שה690 לא יגיע עד החודש הבא (אנחנו ב3 לחודש היום לעזאזל) אז אולי צריך לתקן את ההגדרה של "הרבה זמן"? עברו בדיוק 2 ימי עבודה (אפילו לא 2 שלמים)…
-
- 46 תגובות
- 4.7k צפיות
-