עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שניצל,

שלום לכולם! זוגתי ואני החלטנו להיפטר מהליסינג היקר ובמקומו לקנות מכונית יד 2. אנחנו חושבים על מכונית סופרמיני אוטומטית עד 60000 ש"ח. אנחנו צריכים אותה רק לנסיעות קצרות יחסית (ת"א-הרצליה ביום יום, פעם בשבוע-שבועיים לכפר סבא ופעם בהרבה זמן נסיעות ארוכות). הייתה לנו בעבר יונדאי I10 והיה הייתה יחסית קטנה ולא כל כך נוחה, ובגלל זה אנחנו מעדיפים סופרמיני ולא מיני. חשבנו על יונדאי I20 או דייהטסו סיריון, הבעיה היא שאנחנו לא מבינים ממש בתחום ככה שאין לנו מושג מה לחפש. כמובן הדרישות הסטנדרטיות שהמכונית תהיה נוחה, בטיחותית וחסכונית בדלק. תודה לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, היום ניסיתי בספורט לעשות מתח ולא הצלחתי אפילו אחד, המשקל שלי תקין מה שאני עושה בבית הוא להתאמן במשקולות (20 הרמות בערך).... תוכלו לתת לי עצה כדי שאני אצליח לעשות מתח? תודה לעוזרים!

• 70 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by Proww,

אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מכונת תספורת ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה !

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by Griffin,

קרה פעם שקניתם חומרה למחשב וכאשר ניסיתם לממש את האחריות שהחנות כביכול מספקת היא לא הייתה לכם למענה?, או שפשוט רציתם לדעת מתי רכיב חדיש יגיע לחנויות,והחנות לא נתנה לכם תשובה הולמת לבקשתכם? לפני מספר ימים עלתה הצעה בין חברי צוות האתר על בניית מאגר מידע שיכיל פרטי חברות המייצגות/משווקות/מפיצות או מייבאות רכיבי חומרה, על-מנת שלצרכן יהיה לאן לפנות במקרה והחנות היא לא המענה בשבילו. הכתובת למאגר המידע היא - https://docs.google.com/View?docid=dgqxpgnm_2gj6k3ctz&hl=iw נכון לכרגע,המאגר מכיל חברות המספקות מענה לשוק החומרתי. אם נראה שהמידע מועיל,ויש גם הצורך בחברות המספקות ציוד היקפי,נרחיב את המאגר. אם הנכם מעוניינים למסור מידע שלא נוכח במאגר, עזרו לנו להגדילו ושלחו את הפרטים ל-Q…

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. יש להוט FTTB ? או FTTC ? שהסיבים זה עד הבניין ומהבניין בארון תקשורת לבית בכבל ישן RG6-59 ? זה אמיתי או בדיחה ? מתחבר לראוטר בכבלים של פעם ? מצאתי דיל בהוט בזול ל 1 גיגה אבל אם זה חיבור RG הם יכולים לקפוץ לי הבנתי שגם בזק היה להם דבר כזה סיבים עד הבניין ומהבניין לבית כבל נחושת ישן ככה סיפרו לי לא יודע אם זה נכון , מישהו מכיר את זה ? , רק המחשבה שאני עושה סיבים ומהארון בבניין נכנס לבית שלי כבל RG עושה לי מיגרנה

8. Started by love-its-my-name,

ואיך לעזעזל הקוסם הצליח לנחש על מה חשבתי... ואיך... מה? אני היתי המום... חשבתי על ידידה שלי והוא אמר לי ביוק מי היא איזה צבע שער יש לה והכול... ואחרי זה חשבתי על מגדל איפל והוא ידעעעעעעעעע איך????? ואיך הוא עיקם את הכפית ואחרי זה ניסיתי להעקם בחזרה ולא הצלחתי! ושלא תבינו אותי לא נכון אני בן 15 וסתם הביאו לנו אחד כי היה יום אומנויות... לא זה עם טריקים אלה זה עם דברים שמשאירים אותה המום! וגם היה קטע ששמו לו מגבת ובתוכנה משהו והוא ידע מה היה! וכשחבר שלי רצה לשים את הפלטה שלו בפנים בלי שהוא ידע אז הוא בא לשים והוא אמר אתה שב [העיניים שלו היו מכוסות בדבק שחור מכול הצצים מטבעות מתחת לדבק ועל זה את מסכה שחורה שממש אין מצב שהוא רואה!!!! והוא אמר אתה שב לא שמים דברים כאלה. ואחר כ…

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by הדוד משה,

החידון ענקי! איזה כיף!

• 57 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. נגיד ואני נוסע ועוקף מכונית של משטרת תנועה (שלא בתפקיד -כלומר בלי האורות מהבהבים ) ונגיד שהוא נסע סביבות ה 120 והעקיפה מבוצעת במהירות יותר גבוהה סביבות ה 140 ואז עוברים לנתיב הימני ,העם השוטרים יכולים לעצור אותי על משהו ?(אני חושב שעל מהירות בטוח לא אבל כנראה בדיקה רגילה ) עם משהו עבר או חווה דבר כזה שיספר פשוט מעניין ....למה אתמול עקפנו אוטו משטרתי בעצם 2 -פעם ראשונה לא קרה כלום פעם שניה הוא אמר לנו עצור בצד ועשה בדיקה ....

• 48 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by Biatch,

כתוב באתר שמהרגע שהחבילה נשלחה לוקח לה 14 יום .. עשו לי Split להזמנה אלו התאריכים: Shipment Date 2/10/2011 5:53:03 AM 2/19/2011 5:03:58 AM למישהו יש ניסיון מהזמנות משם ? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע ?..

• 25 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. רציתי לקנות את המחשב החדש שלי שהרכיבו לי כאן, ב- TMS FOX אבל ממש לא בא לי לשלם 50 שקל על משלוח במקרה של תקלה כל פעם. יש איזה שהיא חנות אמינה מאוד באיזור באר שבע והסביבה שאוכל לקנות ממנה? עם שירות מעולה ומגוון רחב של חלקים? תודה רבה, גל

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by overload,

גם לYNET לפעמים יש כתבות טובות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3094204,00.html זאת רק דעה של הכותב, שכנראה גם הגיוני מאוד שהיא נכונה. פעם ראשונה שחשבתי על זה אבל אם לא היה כל כך הרבה ווארז היום NVIDIA ו ATI לא היו עושים אפילו חצי מהרווחים שלהם מכרטיסי מסך. תחשבו על זה בלי ווארז מי היה משלם על כרטיס מסך 2000 שקל כשכל משחק יעלה לו 250 שקל? מי היה משדרג את המחשב כל שנתיים עם הוא היה צריך לשלם גם על המשחקים כל כך הרבה? מי בכלל היה משדרג אם הוא היה קונה 2-4 משחקים בשנה מקסימום? זה לא היה כדאי לו, היום כשגימר ממוצע משחק ב 10 משחקים בשנה זה כן כדאי. כנ"ל תוכנות אנטי ווירוס שהסיבה היחידה שהם כל כך פופולריות היום היא שיתוף הקבצים שבעצם הופך כל מחשב לפגיע מאוד. הם בטוח מפ…

• 77 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

הסתובבתי וחיפשתי מוצרים מעניינים (באמת סתם) ותראו מה ראיתי : מאוד מאוד מעניין כואב על הבנדם

• 65 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. לא היה לי מושג איפה לשאול אז פתחתי שרשור פה. אני בן 20, אני מתכונן לעשות יישור שיניים באמצעות טבעות מתכת בסניף של "אמריקן לייזר" במערב ראשון. הרושם הראשוני שלי טוב מאוד, ניתנה לי הצעת מחיר סבירה בהחלט והיחס של העובדים והרופא המטפל הוא איכותי מאוד לדעתי. חשבתי שאולי יש בינינו כאלו שעברו את הטיפול שם או בסניפים אחרים של החברה ויכולים להעיד על איכות הטיפול שהם קיבלו/שקרוביהם קיבלו.

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by Cilay,

שבת שלום ... אם אתם זוכרים לפני חודש ככה פתחתי דיון לאן כדאי ללכת , קיצר שיבצו אותי בתובלה לקורס נהג משאית ( עשיתי שם טירונות שכונה אש .. שבועיים וחצי , בלי ריצה או פקל אחד ... ) בעקרון השבוע יש לי ועדה רפואית השבוע ואני אמור להיפלט לבקום ולקבל שיבוץ מחדש , הקטע שהצבא לא ממש שם זין על מה שאתה מבקש ואני יכול לקבל מקום יותר חרא מאיפה שהייתי , קיצר אני מיואש כבר .. בכל מקרה , איזה תפקידים נורמלים יש ? אני ממש לא רוצה להיות פקיד שטוחן כל יום יומיות כמו מניאק .. אגב אני פרופיל 45 ... הראש שלי כרגע זה להגיע לתפקיד של 5-9 יומיות , איזה תפקידים יש ?

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי רציתי לדעת אם המנוע של המכונית PORSCHE 911 GT2 נימצא מאחורה? ואם כן,האם אפשר להעבירו לקדימה? ולמה הוא נמצא מאחור, האם יש סיבה מוצדקת לקח? כאן יש לינק לדגם המכונית בתודה מראש Install

• 72 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות כיריים קרמיות עם 2 גופי חימום. אני צריך רק כאלה שעובדים על חשמל ולא גז. למישהו יש מידע בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by arik100,

המשקה ההונגרי UNICUM - יוניקום , זה כשר? http://en.wikipedia.org/wiki/Unicum http://www.zwackwebshop.hu/display/index.phtml?op=webshop&op2=kategoriaoldal&category_id=001 תודה מראש אני אישית לא הצלחתי להבין..

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. עוד חודשיים ב1.6 אני בן 17 ואני עדיין לא התחלתי ללמוד אפילו לתאוריה... הקטע הוא שתכננתי שעכשיו כל הקטע של הלמידה יהיה בין המבחנים לבגרויות ומחר המבחן האחרון שלי אז שבוע הבא אני אעשה תאוריה. בינתיים צריך לחשוב על להתחיל ללמוד נהיגה ופה יש לי כמה שאלות - לעשות על גיר אוטומטי או ידני? כמה שיעורים צריך? אם אני נוהג מצויין [נהגתי ממש המון פעמים בקרטינג ויש לי דיי שליטה ברכב ממונע, לפחות כך אני חושב], האם יש מצב שאני לא אצטרך לעשות את מספר השיעורים הדרוש להוצאת רשיון? שיעורים כפולים - האם כדאי? בקשר לתאוריה - יש לי ספר ויש אתרים - איך אתם ממליצים ללמוד? תודה מראש :-) נ.ב. חשוב לי פה הזמן. אני חייב כמה שיותר מהר להוציא רישיון ולא לדחות את זה יותר מידי כי אני נוסע הרבה ועדיף שאני…

• 81 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

היי נתקלתי ברקע הזה,אבל אינני מוצא אותו לצערי http://img413.imageshack.us/img413/903/dragonplochaos3.jpg אשמח לעזרה ^^

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. אני יודע שזה לא קשור אבל זה בכללי ^^^

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. או ,ככה הורסים לילדה את העתיד http://www.youtube.com/watch?v=6-RFmbztwJg&feature=player_embedded#!

• 36 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.