כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שכמה שמו לב בפורום גאדג'טים, אני רוכש בקרוב אייפוד קלאסיק שחור. אני רוצה לחרוט עליו איזה משפט יפה משיר מטאל, ופה אני צריך את עזרתכם. שום משפט לא עולה לי בראש, אני מחפש משפט מטאל/רוק טוב, שכדאי שגם יתקשר למוסיקה. חשבתי לרשום רק משפט אחד, ואז בשורה השניה לרשום שם, אבל אם יש לכם 2 משפטים (מחוברים) טובים, אני אתפשר על זה. בינתיים מצאתי את הקטע הבא + שורה משני שירים של Manowar, הם נראים נחמדים. Fighting the world every single day Fighting the world for the right to play Heavy Metal in my brain I'm fighting for Metal 'cause it's here to stay אולי 2 השורות הראשונות, או שורה שניה ושלישית, או רק רביעית...? Blow Your Speakers with Rock And Roll אני מעדיף מ…
-
- 81 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה אני ועוד חבר חושבים להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים . אין לי תעודות ולא למדנו לזה .. אבל זה דיי בולשיט אין פה באמת מה לדעת . רוב התקלות שאני מטפל בהם מסתכמות בפירמוט , החלפת ספק , ניקוי וירוס ... וכל מיני דברים פשוטים יחסית . גם בדברים המסובכים יותר אנחנו נוכל לטפל בזה , לא זאת הבעיה . אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל , האם לפתוח עסק פטור ממס ? איך לצבור לקוחות ? מה המחירים שלוקחים ? האם לקחת את המחשב הבית או לטפל בבית הלקוח ? וגם איך זה מסתדר כל התוכנות הפרוצות ? נגיד להתקין וינדוס פרוץ ,זה משהו שצריכים להביא עליו חשבונית ? בכללי איך כל הסידור של התוכנות הפרוצות הולכות מול לקוחות ? . עם כל הדפרים שיש במקצוע הזה(בלי לפגוע בטכנאים המוכשרים) ויש הרבה . אנחנו…
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכם חברים, רוצה לשתף אתכם במשהו שבטח שמעתם פה הרבה, אני אני בכל זאת מרגיש צורך.. אז ככה, אני בן 22, כל החיים שלי זה עבודה, אין לי חברה וקשר רציני לא היה לי, גם אין לי חברים אפשר להגיד, חבר או שניים שאיתם אני שומר על קשר ונפגשים פעם ב.. כשמשעמם להם. יכול להיות שזה באשמתי, אנערף..אני לא טיפוס שאוהב את הפלאפון, כנראה לא שמרתי על מספיק קשר..כי חברותי אני כן, אין בעיות אינטראקציה או משהו, אוהב יותר לדבר עם אנשים במציאות. מצד שני אני אוהב את השקט שלי, מספיק לי כמה חברים קרובים וזהו..לא איזה חמולה כמו שכולם אוהבים שמתקשרים אחד לשני כל היום והאוזן לא יורדת מהטלפון. כל בחורה שמוצאת חן בעיני פשוט עושה לי שיתוק ברגע שמגיע שלב ה - "לשבור את הקרח" , לדבר איתן ממש אין בעיה ו…
-
- 58 תגובות
- 5k צפיות
-
-
באינטל העסקים כרגיל. מכה קלה בכנף שם, מכה קלה בכנף כאן, אבל בגדול זה ממש לא מזיז ליצרנית השבבים הענקית. כמדי ארבע השנים האחרונות, גם השנה יחולק בונוס של שתיים וחצי משכורות לכל עובדי החברה, כביטוי לרווחים גם השנה. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3730562,00.html לבריאות לכולם !
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, היום ניסיתי בספורט לעשות מתח ולא הצלחתי אפילו אחד, המשקל שלי תקין מה שאני עושה בבית הוא להתאמן במשקולות (20 הרמות בערך).... תוכלו לתת לי עצה כדי שאני אצליח לעשות מתח? תודה לעוזרים!
-
- 70 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ? קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
http://www.cracked.com/article_17019_5-real-life-soldiers-who-make-rambo-look-like-pussy.html
-
- 55 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?
-
- 56 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי חברה...אוטוטו בת 20 מה אתם מצעים לעשות? יש מספר דברים שניתן לעשות... 1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...) 2) מסעדה(נדוש) 3)לקנות לה אופניים 4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף 5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)
-
- 64 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אוקיי. קודם כל, למי שלא מבין על מה הת'רד, הת'רד בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173457.0 היום, 27 למרץ, נוסד "עיתון פנטיום 4", העיתון בו כותבים מיטב האנשים הכי גאונים במחשבים למדו מהם. העיתון: http://razup.net/uploads/RazUp_507709.jpg - גיליון שני: http://razup.net/uploads/RazUp_970580.jpg (למי שעדיין לא הבין, זה על אנשים שלא מבינים במחשבים, אבל מנסים להראות שהם יודעים, וטועים.. חזק)
-
- 65 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי על שירות הענן בשם leap computing השאלה היא האם עצם העובדה שהשירות מציע את החומרה החדישה ביותר בתמורה ל30$ לחודש הורג את הטעם בלקנות מחשב גיימינג?
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
במסגרת אחד הפרוייקטים שלי התבקשתי לחקור את נפלאות יפן. בין היתר דיברתי עם דוד שלי, מתמטיקאי גאון שהיה כבר כמעט בכל נקודה על כדור הארץ. דיברנו בערך שעה וחצי, אני בישראל, הוא בבוסטון, והוא סיפר לי על יפן. אז הינה כמה עובדות שהדהימו אותי הכי הרבה: החל מ-1980 הכניסו היפאנים לבית השימוש רכיבים אלקטרוניים ודיגיטליים. מערכת בית השימוש של חברת מצושיטה, למשל, מציעה מושב שלא רק שוטף ומאוורר את האיברים המוצנעים, אלא גם מברך את המשתמש בתנועות קצובות של המכסה, מודד את משקלו, מחשב את שיעורי השומן בגופו, בודק רמות סוכר בשתן ומנתח את הרכב הצואה - והמידע הזה מוזן למערכת שמספקת עצות תזונתיות. ביפאן יש היום בתי שימוש שזוהרים בחשכה, משמיעים מנגינות מרגיעות ומפיגים ריחות. יש בתי שימוש מדב…
-
- 41 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)? אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו. אני מניח שבראש הרשימה יהיו: ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לנו כסא חצר מפלסטיק שמשענת היד שלה נשברה. אפשר להלחים אותה בחזרה? אם כן-איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
-
בצבא כולם משפצ"רים כל הזמן בשביל להשיג ייחודיות וכדי להתאים את הציוד שלהם לתנאים שונים ומשונים. אתמול יצאתי לחמשושון והחלטתי לצ'פר את המנוסר השווה שלי במשהו שצ'ונגים כמוני רואים רק לעיתים נדירות, ואפילו הותיקים לא זוכים להשיג ברוב המקרים... אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן... לפני (פחות או יותר, שכחתי לצלם): אחרי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 69 תגובות
- 5k צפיות
-
-
חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
אני יודע שכולכם עברתם את זה, גם האתאיסטים (אלה שהבינו שהם כאלה במהלך החיים, לא נולדו כאלה ) וגם אני לא בטוח בדיוק באמונה שלי, אבל. מחר.. מחר אני מקריא! ואני מפחד פחד מוות. לא יודע למה, זה מלחיץ. ובכיתה לא מעודדים, בכיתה אומרים "אתה לא מאמין, זה פיפי במכנסיים!". אם אני אכנס לבית כנסת כולי מפוחד, ואם אני אקריא באופן לחוץ. זה לא ישמע טוב, ובהנחה שהולכים לצלם אותי ולתת גם לצאצאים כשיבוא היום, אני רוצה שזה יהיה מעולה. Any advices?
-
- 56 תגובות
- 5k צפיות
-