עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?

• 56 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. Started by 125,

מצאתי שטר של 100 : http://www.jimstonebraker.com/100yuan_front.jpg שטר של 20 : http://bigbearsworld.8m.com/china899.jpg ו2 שטרות של 10 : http://aes.iupui.edu/rwise/banknotes/china_peoples_rep/ChinaPeoplesRepublicP887-10Yuan-1980-dmt_f.jpg כמה זה שווה ומה אני יכול לעשות עם זה?

• 11 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by arik100,

המשקה ההונגרי UNICUM - יוניקום , זה כשר? http://en.wikipedia.org/wiki/Unicum http://www.zwackwebshop.hu/display/index.phtml?op=webshop&op2=kategoriaoldal&category_id=001 תודה מראש אני אישית לא הצלחתי להבין..

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. קניתי מכשיר סלולרי מאחת החנויות המובילות בזאפ - דים פון והחלטתי לספר לכם על חווית הקנייה. רכשתי sony ericsson k850i ועוד באותו היום המכשיר נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות תיקנו לי אותו ולאחר שאספתי אותו, שוב לאחר מספר שעות הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי שוב תיקנו לי אותו ושוב הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות שוב בפעם השלישית בטענה שמכרו לי מכשיר דפוק. אמרו לי שישלחו אותו למעבדת היצרן ושאז זה יהיה בטוח בסדר. חזרתי עוד באותו השבוע רק כדי לגלות שהם לא שלחו אותו אלא תיקנו אותו בעצמם. למרות זאת לא התלוננתי כי חשבתי שאי אפשר לטעות 3 פעמים אבל טעיתי ושוב באותו היום המכשיר פסק לעבוד. בפעם הרביעית אכן שלחו אותו למעבדת החברה וחיכיתי שבועיים לתיקון אבל גם זה לא עזר והמכשיר שוב פסק…

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. היי, אז כמידי שנה, גם השנה בהתקרב ינואר משכנו קשים בישיבת צוות האתר, ולמרות שאלון כמעט ניצח וטס - יצא שאני אטוס לסקר את תערוכת CES 2011 מטעם HWzone. השנה החלטתי לתת לעצמי מתנה, ועוד לפני התערוכה השנתית בלאס וגאס, לטוס לטיול קצר בחוף המערבי, כמה ימים בסאן פרנסיסקו, יומיים על כביש 1 שאמור להיות יפיפה בדרך ל-LA, שם עוד יומיים אצל משפחה רחוקה - ויאללה להשקת ה-Sendy Bridge. כמובן שלא לקחתי בחשבון שהטיסה שלי (עם דלתא) עוברת בניו יורק, וניו יורק לא ממש אוהבת כרגע מבקרים שמגיעים בטיסות... כמובן שנחתנו באיחור, פיספסתי את הקונקשיין שלי (שבכלל גיליתי אחרי זה שהתבטל), ולקח להם 5 שעות למצוא לי טיסה אחרת - שאני רק StandBy בה... טוב, כרגיל איתי קיוויתי לטוב, ואמרתי ננצל את ה-12 ש…

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…

• 32 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by none77,

מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. איזה עדה זאת אלפרון? (יש לי התערבות עם חבר) רק למי שבאמת יודע

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, היום ניסיתי בספורט לעשות מתח ולא הצלחתי אפילו אחד, המשקל שלי תקין מה שאני עושה בבית הוא להתאמן במשקולות (20 הרמות בערך).... תוכלו לתת לי עצה כדי שאני אצליח לעשות מתח? תודה לעוזרים!

• 70 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by Shoko,

שלום. אז ככה אני לידור בן 15 וחצי תלמיד כיתה יא' (קפצתי כיתה...) ... רציתי לדעת פרטים לגבי קבלה לעתודה בהנדסת מחשבים . קראתי והבנתי במה המקצוע עוסק. אבל מה בידיוק אני צריך לעשות ? למי לפנות ? ומה עם הממוצע בגרויות שאין לי בינתיים ? וכן אני יודע שאחר כך צריך לחתום קבע 3 שנים. [br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 21:57:49 אהה ו-2 המקצועות שהרחבתי 5 יח"ל זה פיזיקה ומדעי המחשב .

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by sir f,

8 hours, 47 minutes, and 03 seconds until the next season of Top Gear starts. מעניין מה יהיה בעונה החדשה. סוף סוף! (ספירה לאחור ניתן למצוא בראש העמוד)

• 47 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by AC/DC,

מה עושים בצב ראשון ? פירוט מלא ווקשה למה לא טכני ? (טכשוו'יץ)

• 45 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by SpaZamm,

תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)? אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו. אני מניח שבראש הרשימה יהיו: ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by Invisible person,

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה

• 23 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by ofirr,

ערב טוב. אני לפני קניית עדשות מגע והייתי רוצה מס' פרטים: א' יש איזה נזק שהעדשות יכולות לגרום לעיניים? הכוונה שמעתי פעם שזה שורט את הרישתית/קרנית (אחת מהן או משהו דומה, אני לא כל כך זוכר), האם יש אמת בדבר? או שהן גורמות לנזק אחר אם בכלל? ב' אני אשים אותם לעיתים קרובות עד רחוקות (לא כל יום. ביציאות, אירועים ובטיולים וסיורים למינהם). הבנתי ששנתיות לא טובות כי הסיכוי לזיהום גדול יותר, ויומיות יקרות מדיי, לכן יש לי אפשרות בחירה בין חודשיות לחד פעמיות. מה ההמלצה שלכם? ג' יש המלצה איפה לעשות? אופטיקה הלפרין? מרכז האופטיקה? אופטיקה מרקוביץ'? ד' מלבד עדשות שנתיות/חודשיות/יומיות, יש סוגי עדשות למינהם (אני לא מדבר על צבעוניות)? ה' יש המלצות לאיזה תמיסה לקנות? גם כאן שמעתי שתמיסה מסו…

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. תפתחו את הרמקולים, תסתכלו ותקראו: http://www.anonymous.org.il/free_me.swf פשוט קורע את הלב ! מעלה דמעה

• 69 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by SuicideSilence,

שלום , לאחרונה אני ועוד חבר חושבים להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים . אין לי תעודות ולא למדנו לזה .. אבל זה דיי בולשיט אין פה באמת מה לדעת . רוב התקלות שאני מטפל בהם מסתכמות בפירמוט , החלפת ספק , ניקוי וירוס ... וכל מיני דברים פשוטים יחסית . גם בדברים המסובכים יותר אנחנו נוכל לטפל בזה , לא זאת הבעיה . אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל , האם לפתוח עסק פטור ממס ? איך לצבור לקוחות ? מה המחירים שלוקחים ? האם לקחת את המחשב הבית או לטפל בבית הלקוח ? וגם איך זה מסתדר כל התוכנות הפרוצות ? נגיד להתקין וינדוס פרוץ ,זה משהו שצריכים להביא עליו חשבונית ? בכללי איך כל הסידור של התוכנות הפרוצות הולכות מול לקוחות ? . עם כל הדפרים שיש במקצוע הזה(בלי לפגוע בטכנאים המוכשרים) ויש הרבה . אנחנו…

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. http://www.cracked.com/article_17019_5-real-life-soldiers-who-make-rambo-look-like-pussy.html

• 55 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by Iko89,

האם מישהו מכיר חנות הידרו (דברים כמו אדמה, תאורה, דשן מערכות השקיה וכאלה לצמחים) בחיפה ?

• 23 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by Libby,

במסגרת אחד הפרוייקטים שלי התבקשתי לחקור את נפלאות יפן. בין היתר דיברתי עם דוד שלי, מתמטיקאי גאון שהיה כבר כמעט בכל נקודה על כדור הארץ. דיברנו בערך שעה וחצי, אני בישראל, הוא בבוסטון, והוא סיפר לי על יפן. אז הינה כמה עובדות שהדהימו אותי הכי הרבה: החל מ-1980 הכניסו היפאנים לבית השימוש רכיבים אלקטרוניים ודיגיטליים. מערכת בית השימוש של חברת מצושיטה, למשל, מציעה מושב שלא רק שוטף ומאוורר את האיברים המוצנעים, אלא גם מברך את המשתמש בתנועות קצובות של המכסה, מודד את משקלו, מחשב את שיעורי השומן בגופו, בודק רמות סוכר בשתן ומנתח את הרכב הצואה - והמידע הזה מוזן למערכת שמספקת עצות תזונתיות. ביפאן יש היום בתי שימוש שזוהרים בחשכה, משמיעים מנגינות מרגיעות ומפיגים ריחות. יש בתי שימוש מדב…

• 41 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. אני יודע שכולכם עברתם את זה, גם האתאיסטים (אלה שהבינו שהם כאלה במהלך החיים, לא נולדו כאלה ) וגם אני לא בטוח בדיוק באמונה שלי, אבל. מחר.. מחר אני מקריא! ואני מפחד פחד מוות. לא יודע למה, זה מלחיץ. ובכיתה לא מעודדים, בכיתה אומרים "אתה לא מאמין, זה פיפי במכנסיים!". אם אני אכנס לבית כנסת כולי מפוחד, ואם אני אקריא באופן לחוץ. זה לא ישמע טוב, ובהנחה שהולכים לצלם אותי ולתת גם לצאצאים כשיבוא היום, אני רוצה שזה יהיה מעולה. Any advices?

• 56 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by Dark Respect,

איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ? קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by גיבסון,

היי, תגידו, איך השירות ב PCH? הם לא עונים לאימיילז. וזה עוד לפני שקניתי את המוצר. הנסיון היחיד שלי איתם עד כה היה עם כרטיס קול שהוזמן באתר. הם אפילו לא טרחו להודיע שהמוצר בעיקוב ויגיע רק עוד מספר שבועות. קיוותי שזה משהו יוצא דופן.

• 74 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. יש לי חברה...אוטוטו בת 20 מה אתם מצעים לעשות? יש מספר דברים שניתן לעשות... 1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...) 2) מסעדה(נדוש) 3)לקנות לה אופניים 4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף 5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)

25. חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]

• 30 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים