עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by p11ma,

קניתי מIQPC את ה4 גיגה של G SKILL. אחריות לכל החיים, עלה רק 245 ש"ח. עכשיו אני בויסטא על 5 גיגה מהירות של ה4 גיגה היא 800MHZ, אבל הגיגה הנוסף הוא 667MHZ... אבל בכל אופן בגלל האוברקלוק של המעבד, הDRAM FREQ על 418MHZ

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

כמו שכמה יודעים אני גר בארה"ב ועוד בערך 3-4 שבועות אני מסיים 12 שנות לימוד ומקווה לא לחזור לסיוט הזה (אני מעדיף ללכת לצבא מאשר ללמוד).. בכל מקרה בבית ספר שלי צריך להזמין את הכובע המרובע הזה והחליפה הזאת שאתה לובש מתי שאתה מקבל את הHigh School Diploma והנה התמונות :xyxthumbs: הכובע החליפה + הכובע אני + הכובע + החליפה אני כבר לא יכול לחכות שיגמר הגהינום הזה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by KoM,

פעם שנייה פעם שלישית גלידה...

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. טעות בפורום אשמח אם תעבירו לפורום Off-Topic או לפורום אחר שמתאים לנושא שלום לכם גולשים יקרים - קבלתי היום את המחשב שהזמנתי באמצעות דואר שליחים - ביקשתי אפטר מיוחד היום בכדי להגיע ולהתקינו , כפי שאמרתי לאחיי ומזל שכך לא לפתוח את המחשב עד שאני מגיע המחשב חיקה לי כמו שצריך איך שהשליח הניח אותו בסלון מהרגע שהנחתי אותו במרכז הסלון עד הרגע שפתחתי אותו הכל מתועד + תיעוד של פתיחת המארז וההפתעה שבו אז כבר מהוצאת המחשב גיליתי שישנו חלק עקום במארץ (בחלק התחתון ) אמרתי לעצמי אם הכל בסדר לא ממש מפריע לי פתחתי את המארז אני רואה את האררד דיסק עקום לו לא יושב בכלל על המסילה שלו בנוסף עברתי על החלקים , ופתעום ליד הספק אני רואה בורג התחלתי לחפש ואני רואה שחסר בורג בהברגה …

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. טוב המחשב שהוזמן הוא and3800 am2 dfi infinity pqi 1024 x1900xt antec p180 black hec520 וכו'.. עכשיו יש לי כמה שאלות. יש אפשרות לעשות סוג של מוד למארז (להחליף את הדלת לאחת שקופה..)? 17 אלף בdmark03 זאת תוצאה סבירה(הייתי שואל שנושא המתאים אבל אני מנצל את הנושא)? לגבי כניסה לביוס, המחשב עולה כל כך מהר שאני לא מספיק להיכנס לביוס מה עושים:? סקירונות שלי. קודם המארז היופי הוא עניין של טעם אבל מבחינת קירור והרכבה הוא פשוט מדהים מארז מעולה! לגבי הרעש לקח לי 5 דקות להבין שהמחשב פועל פשוט שקט בצורה מטורפת. כרטיס מסך פשוט מדהים מריץ הכל על פילטרים איכות תמונה מדהימה מרוצה עד השמיים.. והמעבד הוא יוחלף בעוד כמה חודשים עם כניסת ה65 ננו כפול ליבה של amd אבל אני חייב לצי…

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by massinvallus,

מכשיר מדהים, קניתי בתאילנד ב1800 ש"ח. בארץ עולה 104*36=3744 ש"ח. http://www.nokia.com/nokia/0,4879,33210,00.html

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  7. רשום "המחאת דואר" "למוטב בלבד", אני יכול להפקיד את זה רגיל כמו כל צ'ק בסניף של הבנק שלי? או מה?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום! ככה, את הרשיון שלי עשיתי באפריל 2009. במשרד התחבורה החליטו להיות נדיבים ולפני מס' ימים קיבלתי הודעה על תשלום אגרה לקבלת רשיון של נהג רגיל (לא נהג חדש). היום קיבלתי אותו ואני מחזיק אותו ממש עכשיו, השאלה היא, אני נהג חדש עד אפריל או שמעכשיו הרשיון תקף לכל דבר? חוקי להסיע 5 אנשים או שעדיף לחכות עד אפריל?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום לכולם. אז היום קיבלתי את תאריך הגיוס שלי והתאריך הוא 2005\07\25 ז"א טיפה יותר משנה החל מהיום ... ניסיתי לחפש באינרטנט לאן מתגייסים ביום הזה, אבל לא הצלחתי למצוא... אולי מישהו בכל זאת יודע בערך לאן תקעו אותי? :-\ יש לי תחושה שתקעו אותי למשו קרבי סוף הדרך. :-X

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קניתי 2 דברים מאיביי. האחד לפני חודשיים והשני לפני שבוע. פתאום אני רואה בחשבון PAYPAL שיש לי 1.9$ המופיעים כבונוס. יש למישהו מושג על מה הבונוס? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  11. עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  12. זה נותן ייתרון כלשהוא? העדפות מסויימת? איך אני יכול להתקבל למשהו ממש טוב בגיבוש? 9/4 זה התאריך

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by stingeR-,

קיבלתי היום ב9 וחצי בבוקר גימל אחד.. עד מתי הוא תקף? בעיקרון לפי מה שאני קורא בגוגל זה תקף ל24 שעות זאת אומרת מכיוון שזה מסתיים ב9 וחצי מחר(חמישי) אז אני אצטרך להגיע לבסיס אך ורק ב8 בבוקר יום שישי. האם יש חוק חדש שאני אמור להכיר או משהו בסגנון, ואם כן מה הוא? מכיוון שמפקדי הישיר מבקש ממני לחזור מחר על הבוקר מכיוון שהגימל הוצע לפני 12 בצהריים. רק רציתי לוודא.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. האם יש על זה נקודות? אני לא נהג חדש וזה דו"ח שני שקיבלתי למרות שאת הראשון הצלחתי להמיר לאזהרה

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. היי אתמול ב3-4 לפנות בוקר קיבלתי דו"ח של 1000 שקל (10 נקודות), אני נהג חדש עם 5 חודשים רישיון כבר, והשוטר לא אמר לי כלום על שלילת רישיון או מבחן תאוריה חדש וזה אם שוללים רישיון, שוללים אותו במקום?? או שאחרי כמה ימים מודיעים לי? כנ"ל לגבי מבחן עיוני? מה מי מו?????? בדוח לא רשום כלום חוץ מהקנס עצמו.. ובקשה בלי תגובות "רק 5 חודשים רישיון וכבר דוחות?" בלה בלה בלה עריכת המנהל: כותרת...

• 146 תגובות
    • 14.9k צפיות
  16. שלום לכולם ומועדים לשמחה, שבוע שעבר הגעתי לקונסוליה האמריקאית לראיון כחלק מהגשת הבקשה לויזה. השאלה הראשונה שנשאלתי הייתה "מהי מטרת הביקור?". בלי לחשוב יותר מדי עניתי "לבקר חברה ולטייל". לאחר מכן הגשתי לו: 7 תלושי משכורת (כולל של חודש שעבר) צילום של ספר הקבלות שלי (בתור עוסק מורשה) אישור לימודים באוניברסיטה. בסוף הראיון הקונסול דחה את הבקשה לויזה ,ציין שאי אפשר לערער על החלטתו, קם ועזב את הדלפק עוד לפני שהספקתי לשאול או להגיד משהו. בדף שנתן לי כתוב שהסיבה היא על פי סעיף 214(b), שרק בדיקה באינטרנט מסבירה שזה אומר שלא הצלחתי להוכיח לו שאעזוב את ארצות הברית בתום שהותי המתוכננת, כנראה בגלל שציינתי שיש לי שם מכרה ומסרתי את כתובתה (עובדת קבלה ישראלית אישרה בפניי בשקט שאכן הבע…

• 18 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. מישהו אולי יוכל לעזור לי פה? (קובץ PDF). http://uploaded.fresh.co.il/2004/10/28/214139.pdf

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  18. [TABLE] [TR] [TD]Security info replacement[/TD] [/TR] [TR] [TD]Someone started a process to replace all of the security info for the Microsoft account ********@hotmail.com.[/TD] [/TR] [TR] [TD]If this was you, click the button below to bypass the waiting period by using your existing security info.[/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #2672ec] This was me [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]If this wasn't you, someone else might be trying to take over ********@hotmail.com. Click here and we'll help you protect this account.[/TD] [/TR] [TR] [TD] If you don't recognize th…

19. קיבלתי היום מנילה ואיתה חוברת המסבירה על כול התפקידים שהוצעו לי. יש כמה תפקידים שמעניינים אותי אבל כפי שכבר הבנתי הצבא אוהב להציג דברים בצורה הנוחה לו ולפעמים מה שנראה טוב ומעניין הוא בעצם שיעמום גמור. יש לי שאלות על 2 אפשרויות: 1. חיל הים-ספינות טילים..., האם למישהו יש ניסיון או שמע ממישהו על התפקיד? האם התפקיד באמת מעניין כמו שהוא נראה? 2. לוחם איסוף- התפקיד נשמע די מעניין גם קרבי וגם איסוף מודיעין האם זה באמת טוב ומעניין כמו שזה מתואר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ערב טוב עברתי במקרה באחד הקניונים והציע לי עובד רשת פלאפון לקבל תכנית חיילים (לא מזמן השתחררתי) שזה אומר 29 אג' לדקה, מכשיר נוקיה מדגם מסוים בחינם בנוסף/או 450 דק' ב130 ש"ח אני לא בדיוק זוכר. כרגע אני ברשת אורנג' והחשבון החודשי יוצא לי בין 200-300, המכשיר שברשותי זה נוקיה 6120 כך שאין לי בעיה להחליף אותו המכשיר. הבן אדם אמר שהקנס של הפרת התחייבות לאורנג' ימומן על ידי פלאפון. למרות שחשבתי בעתיד לשדרג לאחד הפלאפונים של סדרת N של נוקיה, אני מעדיף כרגע לחסוך.. מה אתם אומרים ? שווה לעבור?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  21. שנה 1-> 289 ש"ח שנה 2-> 297 ש"ח זה כולל טלפון 3 ממרים של הוט עם 70 ערוצים אינטרנט 2.5 מגה עם upload של 250KBS וראווטר+ התקנה 99 יש אולי אפשרות לקנות ראווטר ולהתקין לבד וזה יצא יותר משתלם? בגדול כל ההצעה הזאת זה מחיר נורמלי או מוגזם? נראה לכם שאני יכול לסחוט מהם איזה ממיר Megic או HD?או אוליי מהירות אינטרנט יותר גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ מאבא שלי שהוא עובד באוניברסיטה להקים אתר על המחלקה שהוא מנהל עכשיו הוא אמר לי שהם רוצים אתר על רמה והם ישלמו לי משהו כמו 1300 ש"ח על העבודה ועכשיו להתלבטות אני יודע לעצב בצורה גרפית טובה אך הקטע של ה- html שלי דיי חלש זאת אומרת אני יכול לבנות ולעצב אתר בפוטושופ אך להפוך אותו ל html אני לא ממש יודע חוץ מאשר שאני יודע ששולחים את זה ל- איימג רדי ושם אני מגדיר כול דבר אבל מצדד שני להתחיל להתעסק בזה זה נחמד אך לא יותר מזה.... ורציתי לשאול אתכם מה אתם הייתם עושים במצב שלי! בתודה מראש אוהד! ;D

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  23. שלום קיבלתי זימון להגיע לקד"צ טכני חיל חימוש מישהו יודע מה זה התפקיד הזה?זה תפקיד שקשור למחשבים או משהו כזה?או שזה לא מעניין ולא שווה ללכת מראש? תודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. קיבלתי היום בדואר מכתב מהצבא עם זימון ל''מקצועות טכניים'' הבנתי כבר שזה קדצ' וכל זה.. על מה מדובר בידיוק? כדאי לי לברוח מזה כמו מאש או ללכת ולראות מה בידיוק הם מציעים? אשמח לחוות דעת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון? קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.