עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח R0ckF0rD

לפני שאני עולה לגג, תולש את הצלחת ושם לג'ניה מדירה 4 את המפענח בראש... אני ארגע ואשאל את השאלה. :AR15: איך אני מזמין סרט עם השלט הנכה הזה, אני רוצה פרל ברבור והדפקט מבקש ממני לחבר את המפענח לקו הטלפון ולהביא אותה בשיחה עם הנציגיה. המפענח כבר מחובר לקו הטלפון... מי יכול לעזור לי בבקשה בתחנונים... :'(

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by yoni_h,

תקשיבו, הגדרה מס' 1 בלתי ניתנת לפיצוח! רק אות אחד נמצאת בכל המשפט הארוך הזה ויש מיליון משחקי תפקידים/יריות, איך אני אמור לדעת מה זה. ומה זה לעזאזל לדמיין יוד??? יוד?! זה לא המשחה הזאת?! מה הקשרר יש לי כיוון עם המשחק תפקידים אבל זה לא עוזר לי..

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום רב, אני מתעתד לרכוש משהו ב EBAY ולשלוח אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת האם בשנה האחרונה(או האם החל מה 1.1.2009) צריך לשלם לדואר ישראל איזשהו תשלום(בין אם זה EMS או דואר רגיל). תודה לעונים.

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. הקנס בגין עבירה של חנייה במקום המיועד לנכה תעלה ב-1 לדצמבר מ-500 ל- 1,000 ₪. אמש אושרה בקריאה שנייה ושלישית הצעת החוק שיזם ח"כ זבולון אורלב. כמו כן קובע החוק החדש כי מוסדות להשכלה גבוהה קניונים ומרכזי קניות מגרשי ספורט ומרכולים ואולמות שמחה יידרשו להציב תמרור במקום חניה המיועד לנכים במגרשי חניה ציבוריים. עד היום לא היתה דרישה כזו. ההצעה נועדה להבטיח את זכותם של אנשים עם נכות לחנות במקומות חניה שהוקצו עבורם ולהבטיח את האכיפה באמצעות הפקחים של הרשויות המקומיות. אורלב גם מנהל מו"מ עם משרד התחבורה שלפיו על התמרורים האוסרים את החניה במקומות השמורים לנכים יסומן גובה הקנס.

• 35 תגובות
    • 8.7k צפיות
  5. ב 21 לחודש יוצא (ברוך השם) הדיוידי של הטרילוגיה הכי טובה שנוצרה אי פעם בתולדות הקולנוע (אל תחרבשו לי על שר הטבעות האשכול הזה לא מיועד לשטויות הילדותיות האלו). אני מנסה לאסןף שמות של חנויות שימכרו את זה הכי זול (בין אם זה און-ליין או חנות רגילה). בינתיים מצאתי בוואללה שופס 269 שקל אבל משלוח דואר. הכי זול שמצאתי זה בלייזר קלאב 259 שקל (לא כולל משלוח). קדימה אנשים

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by avipeso1,

היי חברה אני קניתי אתמול מחשב חדש ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו מבחינת ביצועים וכל השאר. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤556 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1484 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2432 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤311 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤445 מארז: NZXT L…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. 1. ללא .restart 2. מבלי שהוא ייתקע. [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

אם היה לכם תקציב בלתח מוגבל איזה 4 על 4 הייתם רוכשים לעצמכם ? אני הייתי מפנק את עצמי בלקסוס LX.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום הייתי בצו ראשון, קיבלתי פרופיל 82, ועכשיו הגיע לי זימון לצו גיוס לתאריך 29/7/07, רציתי לדעת אם זה קרבי בטוח, ואם כן, אפשר לדעת איכשהו לאיזה יחידה בדיוק ? תודה !

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  11. זה מה שמצאתי ברשת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460615,00.html התחלתי לקרוא וחשבתי בראש: "מיצידי שיעשו מה שהם רוצים" עד שהגעתי לשורה: עלות הפעלת התכנית החלופית הינה כחמישה מיליון שקלים ליום. OMG, לאן הגענו? במקום את אותם 5 מיליון שקל ליום!!!!! להוסיף למשכורת של המורים ולהחזיר את התלמידים ללמוד, הם בלאט מפעילים תכונית לא קשורה? לא כאילו איפה הגיון פה? לא יודע אולי אני מפספס משו, או רמת האינטלקט שלי הרבה יותר נמוכה משל שרת החינוך ולכן אני לא מבין את המטרה, מישהוא יכול אולי להסביר לי?

12. איך נוצר מצב שכל המתחרות לרשת אייבורי מחשבים לא מתקרבות למה שהם מציעים? המינימום שאפשר לחשוב עליו זה שני רשתות מובילות.איך זה שאייבורי משאירה את השאר כ"כ רחוק מאחור ???

• 35 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by Art Tatum,

קניתי ארגז קוקה קולה 1.125 ליטר מיוצר במפעל של קוקה קולה ליד רמאללה. אחרי קירור הגיע שלב הטעימה. פחות טעים או אותו דבר ?

• 35 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. Started by tombcatz,

טוב,הנה אחד הדיונים ההזויים,אבל הייתי פשוט חייב לשאול לפני כמה ימים ראיתי בHOT DRAMA [ערוץ סרטי הדרמה של HOT] סרט דרמה באחת מהסצנות,הבחורה [שהיא סדיסטית משהו] נכנסת לאמבטיה,לוקחת מספריים וחותכת את הפטמה של עצמה חוץ מזה שזה ממש מזוויע אפילו לחשוב על זה-התעוררו אצלי שאלות פילוסופיות קשות-האם פטמה גדלה חזרה? :s05:

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by Kiwovo,

חברה נושא דיי רציני אני מבקש קצת תשומת לב!

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by Artist,

אני מנסה להרכיב רשימה של כל ההנפצות שהמציאו מש"קי ההדרכה בצה"ל על פי אמנת ז'נבה אסור לירות באוטומט אסור להרכיב נשק קר על נשק קר אסור להשתמש בלהביור / נאפלם / זרחן (לא מדוייק) אסור לירות בצנחן באוויר (תקף לצוות אוויר שנוטש מטוס, לגבי השאר - מותר ומומלץ ) חובשים/ רפואה במקרה שהראש של הנפגע הוא במרחק X מטרים משאר הגוף מותר לחובש לקבוע מוות הפרופיל המקסימלי הוא 97 בגלל הברית מילה ראשי תבות מא"ג - מקלע אחיד גדודי מע"ד - מכשיר עזר דיבורי (???) זה רשימה חלקית של מה שעולה לי לראש, אודה אם תעזרו לי להשלים

• 35 תגובות
    • 10.7k צפיות
  17. היי, מה נשמע אנשים? לפני כשבוע קניתי מחשב ב-KSP, הרכבתי בעצמי את המפרט והכל וכשהגענו לזיכרון אני אמרתי לנציג המכירות שאני רוצה 1066MHZ אז הוא אמר לי בסדר והוסיף לי kingston 1066 2x2GB HyperX. הגעתי לבית כולי מרוצי ושמח, וכמה ימים עברו והכל טוב, עד שבא אלי חבר שמבין במחשבים והוריד אברסט ועוד כמה תוכנות ובדק את המפרט של המחשב ואמר לי שהזיכרון שלי הוא 800 מגה הרץ ולא 1066... התעצבנתי ואמרתי לו שיפתח את המחשב לפחות שיראה שהזיכרון בכלל הוא קינגסטון ולא חברה אחרת! הוא פתח את המחשב והזיכרון אכן קינגסטון, אבל לא 1066 עליו שילמתי אלא 800 מגה הרץ! אני לא הרגשתי הבדל כלשהו אבל לפי דעתי זה לא בסדר בכלל שאני משלם על משהו ומקבל משהו פחות טוב כיוון שלא היה להם אותו במלאי או אלוהים יודע …

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום כולם! כל שנה אני נתקל באותה בעיה מוסרית, אני בן אדם מאוד ציוני ולקראת כל יום עצמאות כל פעם שאני נוסע ברכב שלי ואני רואה את הדיגלונים האלה שמתחברים לחלונות על הכביש אני פשוט חייב לעצור ולהרים את הדגל, זה פשוט לא נראה לי הגיוני שדורסים אותו שוב ושוב... עכשיו אני תמיד שואל את עצמי, אם לדברי דת (להבדיל אלף הבדלות כן?), יש גניזה מה יש לסמלי מדינה? מה קורה אם נניח יש לי דגל שתליתי והוא התבלה? או בן אדם כמוני שאחרי יום העצמאות התא מטען שלו נראה כמו תא מטען של אנטי ישראלי? לזרוק את הדגלים לזבל פשוט לא נראה לי הגיוני! מה הדרך להתמודד עם סמלי מדינה שנשחקו\התבלו?

• 35 תגובות
    • 11.6k צפיות
  19. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אפתח תר'ד שבו אני פשוט אמליץ על סרט.. אבל זה בגלל הסיבה הפשוטה שלא ראיתי סרט כזה טוב בחיים שלי אני פשוט ממליץ פה למי שלא ראה שזה חובה .. אין שם שנייה אחת מבוזבזת שעתיים של סרט מרתק עם אפקטים עשירים, דמויות מרתקות ועלילה סוחפת ממש ממש ממש כדאי לכם לראות את זה

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני צריך לדעת כמה אחוזים מורידה מס הכנסה בסכום כסף מסוים. למשל אם קיבלתי 3000 ש"ח, כמה מס הכנסה תוריד לי (באחוזים) תודה!

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by x-dude,

http://www.metacafe.com/watch/419694/arab_game

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by RnG,

בגלל ריבוי התראדים האיכותיים לאחרונה החלטתי גם אני לפתוח אחד כזה, והיום בתכנית: ציטוטים נבחרים! בינתיים יש לי כמה, אם אזכר בעוד, מה טוב...

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by rk666,

תשתו פנטה, תדליקו סיגריה, ותהנו. מה בנזין עושה בתוך משקה http://news.walla.co.il/?w=//884790

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by benor,

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. זכור לי שהיו אתרים שנותנים דוגמאות לבחינות הפסיכוטכניות שעושים בצו ראשון כהכנה אליהם לא הצלחתי למצוא כאלה אתרים. אם מישהו מכיר... תודה

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.