כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
כן כן הוא הגיע אבל רק לתקופת זמן ! לצערי אני צריך לעבוד ניתוח[זה עדיין לא בטוח אבל 80% שכן] ואני יהיה בחו"ל לחודשיים שלוש, אחרי הפגישה של האתר לא תראו אותי יותר[כולם לשמוח ;D]ואני בתקווה למצוא דרך להיות פעיל גם מחו"ל היה ממש טוב להיות פה ולהשתתף בפורומים מקווה לחזור בהקדם [מזיל דמעה]
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
כן אני יודע שיש פורומים אחרים שמתעסקים בזה... אבל אני מיואש... אני שם FULL מודעות... והרוב שם זה מטאל :-[ :-[ ??? :-[ :'( בא לי סתם לנגן בהרכב קאברים עד שאני מתגייס ועם יש רציניים אז גם חומר מקורי הסיגנון דיי רחב רוק בריטי בעיקר OASIS ופאנק רוק YELLOW CARD!!!! BLINK SUM GOOD CHARLOTTE FOO FIGHTERS וכו' ו RHCP זה בעיקר מה שאני מנגן ואוהב אני כבר הייתי במלא הרכבים.. כול הרכב יותר אומלל מהשני... אה ואני מנגן על חשמלית 4 שנים.... עם מישהו מעוניין בכיף
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנוע חשמלי מלא, מפיק 242 כ"ס (181 קילו-וואט) ב 14,000 סל"ד. (לא רע בכלל, בהתחשב בכך שלמנוע חשמלי יש ניצולת כמעט מקסימלית, בניגוד למנועי בעירה פנימית, שהניצולת שלהם מתקרבת ל 30 אחוזים בלבד). 0 - 100 תוך 4.5 שניות. משקל 750 ק"ג, 350 ק"ג נוספים לסוללות. טווח נסיעה - 350 ק"מ.
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
תרגום בסיסי מרוסית : 1. חתוך בזהירות את הגפרור עם סכין גילוח נסה להשאיר את הדבר החום הזה (שחכתי איך זה נקרא, אני משתמש במצית) 2. הדבק מחתיכות הגפרורים את גוף המטוס, את הכנף אפשר לעשות יותר ארוכה בשביל יותר מנוועים (זבובים חח..) 3. תפוס את כמות הזבובים הנחוצה, שים אותם בצנצנת ולמקפיא :s05: (כן.. כן.. מקפיא), הזהר לא להרוג אותם אפשר לקרר את הזבובים במקרר אבל זה יקח יותר זמן. 4. בזמן שהזבובים קופאים, שים מעט דבק במקום בו יהיו הזבובים. 5. הוצא את הזבובים מהמקפיא/מקרר ומקם אותם בזהירות על הכנף. 6. חמם את הזבובים ע"י נשיפה והמטוס ימריא. 7. לא משהו חשוב.. ולא היה לי כוח לתרגם, מי שרוצה שיתרגם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אמרו לי שהפונקציה הזאת באמת נכונה אבל זה בלתי אפשרי כי יש לאותו X כמה Yים מי שיודע איך לסרטט את הפונקציה הנ"ל יכול לבדוק?
-
- 35 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, מכיון שהרישיון קרב אני מתחיל לחשוב על האוטו, ומוזיקה באוטו. באוטו של אבא יש רדיו סידי אבל אין צאנגר או משהו כזה אז כמות המוזיקה שניתן לשמוע היא מוגבלת. יש בבית מחשב נייד ישן שאף אחד לא משתמש בו, אני יכול לשים לו הרדיסק של איזה 3 גיגה למלא ב MP3. האם יהיה אפשר לחבר אותו לרדיו במחשב של אבא? ולמצת או משהו בשביל החשמל?
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
לפני שאני עולה לגג, תולש את הצלחת ושם לג'ניה מדירה 4 את המפענח בראש... אני ארגע ואשאל את השאלה. :AR15: איך אני מזמין סרט עם השלט הנכה הזה, אני רוצה פרל ברבור והדפקט מבקש ממני לחבר את המפענח לקו הטלפון ולהביא אותה בשיחה עם הנציגיה. המפענח כבר מחובר לקו הטלפון... מי יכול לעזור לי בבקשה בתחנונים... :'(
-
- 35 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולכם.... דבר ראשון למה הפורומים שוב לא עובדי...? לשאלה שלי... ליפני כשלושה חודשים הייתי בגיבוש צנחנים/דובדבן!!! לא עברתי אותו!! אבל סיימתי.... התאריך גיוס שלי היה לתאריך 28.7.03 קיבלתי תאריך גיוס חדש 3.8.03!! זה הפתיעה אותי... ואכשיו אני לא יודע לאן אני מיתגייס... למישהו יש מושג לאן אני מיתגייס לפי התאריך... זה יוצא יום ראשון בשבוע!!
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
(הכל כבר בכותרת...) מישהו מעוניין בטרמפ למפגש בקרוב (יום א' בעזריאלי)? ללא תמורה כספית כמובן... אני יוצא מאזור בית-שאן, דרך וואדי-ערה, חדרה, כביש החוף. יציאה בסביבות 12-13 ככה. מי שמעוניין - שיישלח מסר ב-ICQ. נ.ב. הנהג בעל רשיון נהיגה 7 שנים, ללא דו"ח תנועה אחד וללא תאונות. (וזה לא נושא הדיון - בלי ספאם). טפו טפו טפו.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול בערב, אני וידידי המופרע שגיא (A.K.A רוקפורד) לקחנו אוטובוס לרמה"ש במטרה לראות את מטריקס רילודד (מה שלא יצא לפועל עקב תקלה בצורב של חבר שלי) ולבקר את רן שחזר לא מזמן מדרום אמריקה (שם הוא לא הסתפר חצי שנה, תארו לעצמכם.... ). היה כיף, ראינו בסוף את "dude! where's my car" (סרט אדיר) והאזנו למוזיקה במערכת המעולה של רן. תודה לרן על האירוח! תמונות מצורפות: שגיא עם הגיטרה של חבר של רן, משחק אותה גיטריסט. אני על הספה הנוחה של רן, לידי השלט האוניבסלי והמקלדת האחוטית dude! עם הHTPC של רן בתמונה אני עם הקדמיים של רן, הB&W האדירים.... לא רציתי להיפרד 8) אני משחק לי בHTPC אני עם הHTPC.... לא רציתי להיפרד גם ממנו (הפלאזמה ברקע...) אני משתחווה מול עוצמ…
-
- 35 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
קרה לי היום סיפור ממש מפחיד, ולמרות שאני יודע שזה קרה גם לאחרים, זה היה כל-כך הרבה חוסר מזל שזה מדהים (טוב אולי גם טיפה - אני מדגיש טיפה - טיפשות...). אני מצטער על האורך, אבל לא רציתי לקצר. אני מדליק את המחשב, פתאום אני שומע מן רעש מפחיד, חשבתי שהוא הא אולי מהדיסק הקשיח או ממאוורר כלשהו. הסתכלתי קצת ולא ראיתי כלום. אחר כך הווינדווס עולה, שוב פעם הרעש. הסתכלתי ב-System Properties, וחשכו עיני. המהירות של המעבד : 1.2 ג'יגה (במקום 2.4 !) ישר הבנתי שזה משהו בסביבה שלו, אני מסתכל פנימה, ולאור המנורות אני רואה פלסטיק (של חבק) מאחורי המאוורר של המעבד (בינו לבין ההיטסינק). פתחתי את הידיות של הגוף קירור (של אינטל) ופתאום נופל לי פלסטיק ענקי (לא זה שראיתי). הקטן יותר נשאר תקוע…
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
גולשים יקרים! דיון זה נועד בשביל להכיר יותר טוב את האנשים שאתם מתכתבים איתם, למי שלא יוצא להגיע למפגשי הפורום. תרגישו חופשי לספר על עצמכם (שמכם, מאיפה אתם, בני כמה אתם, מה אתם עושים [חוץ מלשחק עם המחשב], על התחביבים שלכם, על הדברים שאתם שונאים, המוזיקה/סרטים/סדרות שאתם הכי אוהבים וכו' וכו' ) ולתאר את חייכם בקיצר.. כמו כן אני בטוח שכולם ישמחו לראות אחד את השני אז אם יש לכם תמונות ברשת תצרפו קישור אליהן, לא להתבייש! ;D אם בפוסט המקורי שלכם משהו לא יצא כמו שצריך, תמיד ניתן להשתמש בכפתור ה- על מנת לנסות שנית (או כדי לעדכן את התמונות/פרטים). שימו לב !!! על מנת לשמור על הסדר: הודעה אחת בלבד לכל משתמש! אין להגיב על הודעות של משתמשים אחרים! הודעות שכאלו ימחק…
-
- 35 תגובות
- 8.2k צפיות
-