כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מבין שזה די גבולי יחסית לחוקי הפורום בכל הקשור לספאם, אבל ברוב המקרים זה הופך להיות ת'רד די מצחיק אז כמו שנאמר בכותרת - פשוט תיצרו תגובה חדשה ותעשו Paste. הנה שלי: http://images.cheezburger.com/completestore/2009/6/26/128905370358619964.jpg
-
- 59 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם. הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן. אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך. אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון) בתודה, רן
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.
-
- 9 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי, אתמול עמדתי בפקקים, עצרתי תוך כדי כשהרמזור התחלף לכתום כדי לא לחסום את הצומת, מישהי שנהגה מאחורי לא שמה לב ונכנסה בי. לא קרה הרבה נזק לרכב, אצלי הבגאז קצת התרומם והפח שלו התעקם, והפגוש האחורי התעקם קצת, וקצת נפרד משאר הרכב. (לא משהו קריטי) אצלה הפגוש הקדמי נדפק קצת, ונראה שזה הכל פחות או יותר. החלפנו פרטים, צילמתי תמונות של הרכבים והמכות, אבל עדיין לא יצרתי קשר עם חברת הביטוח בגלל שההורים שלי בחו"ל ואני לא רוצה להתעסק עם דברים שאני לא מבין בהם, וגם לא להפריע להם באמצע הטיול עד שהם יחזרו בעוד כמה ימים. אז כמה שאלות - 1. הזמן שבו אני יוצר קשר עם חברת הביטוח הוא קריטי? 2. איך בכלל אני מגיש את התביעה? ומה הוא התהליך פחות או יותר? תודה!
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה או הנוחה ביותר לחבר כבל חשמל או כל כבל אחר, לאורך של קיר גבס? ניסיתי עם תופסנים אך המסמר לא מחזיק אני לא רוצה לשים סיליקון או משהו כזה כי אני רוצה משהו שלא יהיה קבוע ושאוכל להוריד אותו כשארצה ניסיתי לשים תופסנים עם דבק בצד האחורי, אך המשקל של הכבלים מפיל את התופסנים יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הבעיה העיקרית בתספורת עצמית, כאשר מדובר בתספורת הכוללת דירוגים וכו', היא שקשה לראות את הראש מזוויות שונות, אלא אם עומדים עם הגב למראה ובמקביל מחזיקים כל הזמן מראה ביד, אבל זה עדיין הופך את המלאכה לקשה ומסורבלת מאד. בחיפושים באינטרנט מצאתי פתרון גאוני אחד, אבל הוא יקר מדיי. מדובר ב-3 מראות מתקפלות שניתן להלביש על גבי מוטות ששמים על הדלת. כאן תוכלו לראות זאת: http://www.selfcutsystem.com/ ניסיתי למצוא אתרים נוספים שמציעים פתרון דומה אבל פשוט לא מצאתי. למישהו יש רעיונות איך ניתן להשיג את אותה תוצאה בעלות נמוכה יותר? אולי לבנות משהו דומה וכדומה?
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אמאלה יש כמה דברים וכשאני אומר לא לבעלי לב חלש זה אומר לא לבעלי לב חלש http://www.youtube.com/watch?v=HkwSYHJRgZ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related האחרון דיי מפחיד סתכלו עד הסוף מפחיד אני לא יודע עם לקרוא לזה מפחיד או מגעיל תראו בעצמכם הצפיה על אחריותכם
-
- 31 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
-
אתם יודעים כמו האלה של התיקים בשדה תעופה רכבות וכאלה
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!
-
- 89 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי בעיית עור.. אני סובל מדלקת בזקיק השערה וכל פעם שאני מתגלח חלק מדי זה עושה פצעים. עכשיו הבנתי שאפשר להוציא פטור על בעיה רפואית כי אני לא מתכוון לקרוע את הפנים שלי בשביל גילוח. צריך ללכת לרופא בשביל זה? או שאפשר בבקום לסדר את זה? ולא מטעמי דת.
-
- 57 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
אני יודע שזה די דפוק לבקש המלצה למשקפי שחייה ושנורקל איכותיים, כי הרי אפשר לקנות כל מיני סטים במגה ספורט וכו'! הבעיה היא, שעד היום ביזבזתי קרוב ל-800 שקל על סטים כאלה, וכולם יצאו כמוצרים זבל לגמרי! משקפיים לא אטומטות לגמרי, חלק לוחצות בצורה ממש מטורפת, שנורקל אחר נקרע ממנו חלק בקלות וכל מיני תקלות קטנות. כמה זבל כבר אפשר לייצר! אז חשבתי להשקיע בפעם האחרונה במשהו איכותי, אבל הפעם לבקש המלצה ממי שמתעסק בתחום, כי ממש נמאס לי לבזבז את הכסף על משהו כל כך פשוט! סך הכל מחפש שנורקל, ומשקפי שחייה נורמליים לים. עריכה: דיברתי בעצם עם אחותי כרגע, ואמרה שיש לה של ספידו, שהם ממש טובים, ועלו לה רק 90 שקל. אני אקנה מחר ממגה.
-
אם יש איזה אתר חדש שלו או משהו..?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
ביטוח לאומי חייב לי כסף, לא הרבה... 500 שקל, אבל זה יעזור הרבה עם קניית המחשב החדש... עכשיו איך מוציא ממנו את הכסף הכי מהר? נא להפגין רצינות
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-