כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... מאוד מושך אותי לתקלט ורציתי לנסות להתחיל.. אז מה בעצם אני צריך לעשות? איזה ציוד אני צריך? מאיפה אני מביא כאלה כמויות של מוזיקה ובכלל איך להתחיל למקסס ועם אילו תוכנות או מכשירים?! אשמח אם תתנו לי מדריכים רצוי בעברית או אם יש פה מישהו בפורום שעוסק בתחום אני אמשח אם יתן לי תאייסיקיו שלו ויתדרך אותי... אני אשמח לכמה שיותר טיפים תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות שתעבוד עם אלטשולר. אני יכול לפנות ישירות לאלטשולר אבל אז העמלות גבוהות יותר. אשמח לקבל המלצה על סוכן.
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …
-
- 27 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
א. יכול להיות שהטכניון לא נמצא ב-100 האוניברסטאות המובילות בעולם?? http://ed.sjtu.edu.cn/rank/2005/ARWU2005_Top100.htm אמרו לי שיש איזה מקצוע שהטכניון במקומות הראשונים בו בעולם (נדמה לי אמרו מקום ראשון לא זוכר בדיוק), מישהו יודע על מה אני מדבר? ב. מה זה משנה אם את התואר קיבלתי מMIT או מהטכניון? אם אני ילך לחברה כמו אינטל לדוגמא (או כל חברה שהיא) יכול להיות מצב שיגידו שאני לא מספיק טוב? איזה יתרון יתן לי תואר מMIT? ג. מה צריך לעשות ישראלי שרוצה להגיע לMIT בשביל ללמוד שם תואר ראשון? ד. יש באוניברסטאות האלה מכינה? כי אם מתקבלים על סמך הבגרות אין לי סיכוי להתקבל... (היא די טובה אבל אין לי ממוצע 100+.. )
-
- 50 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!
-
- 89 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיסי טיסה לספטמבר ואני מתגייס בסוף אוקטובר ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור יציאה מהארץ מצה"ל? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הלכתי ללישכה ליפני כחודש ולא עשיתי הרבה.. כמה בדיקות כמה שטויות ובסוף אמרו לי להיבדק אצל רופא מוסמך. הדבר היחידי שהתחלתי שם וסיימתי אותו (חוץ מהארוחה שלי) היה הראיון האישי, ושם הסברתי באופן ברור לחלוטין שאני מעוניין לעזור וליתרום לצבא ישראל, אך בדרך שלי, בדרך שאני יודע שאני אוכל ליתרום בה הכי הרבה (והיא לא דרך קרבית). והדרך הזאת היא בנושא כלשהו שקשור לטכנולוגיה, התחום המועדף עלי כרגע הוא מחשבים, בייחוד תיכנות, אני בקרוב יסיים ספר לימוד של ++C וחוץ מהעובדה שזה כאב ראש אחד גדול, זה מאד מעניין אותי, תמיד אהבתי לעשות דברים ליצור דברים וכו' אני גם מאד מתעניין בתגליות על החלל וכל מיני דברים כמו חורים שחורים נסיעה בזמן וכאלה דברים (קראתי הרבה ספרים בנוסח של ג'ול וו…
-
- 55 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מה המצב אחים מעפנים שלי !!! הכל טוב? זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום! וכמיטב המסורת ערנב!
-
- 37 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php
-
- 27 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?
-
- 29 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה לייבא דברים לארץ מאיביי ולמכור אותם לאנשים יש לכם רעיונות לדברים שאנשים רוצים בארץ שאפשר להביא מEBAY? שכל מוצר יעלה עד 30$ באיביי.. תודה. טל.
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כידוע לך לפני כחצי שנה התחילו בדואר לגבות "שירותי עמילות מכס" לחבילות. כאשר אתה מחוייב לשלם 35 שקל על חבילה "גדולה" כאשר הם אמורים להביא לך את זה עד הבית. הזמנתי דבר מה מ EBAY והיום קיבלתי את החבילה. נדהמתי לגדול בחשבונית את הדבר הבא... למה הם מעגלים 30 אגורות כלפי מעלה? [attachment deleted by admin]
-
- 63 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?
-
- 48 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
-
-
בחיים לא האמנתי שיהיה פעם שההמנון ינוגן ואני ירגיש רצון עז לא לשמוע אותו :kopfpatsch: הערב זה קרה, מאיה בוסקילה עשתה מההמנון "מסחרי" כאילו הוא אחד מהשירים המעפנים שלה
-
- 69 תגובות
- 5.3k צפיות
-