עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאלום! הכותרת מדברת בעד עצמה =] האמא: האבא: הגורים: יש מעוניינים? =]

• 40 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. טוב אז ככה מהסדרות שמשודרות כרגע הגעתי לאיזון גם בנארוטו וגם בבליץ אני מחפש סדרות בסגנון כמובן אני צופה בגרסאות היפניות אם כתוביות באנגלית או עברית אז בבקשה תשלפו סדרות בסגנון

• 66 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by מנחם,

אני צריך למזג את הדירה (כי חם). הדירה היא דירת ארבעה חדרים, בערך 110מ', בניין ישן. הבנתי שאני צריך מזגן נפרד לכל חדר. יש לכם המלצות למזגנים? דגמים, חברות, מתקינים מומלצים, הערכת עלויות, וכו? חשוב לי שיהיה שקט ויצרוך מעט חשמל. תודה!

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. הזמנתי מחשב (Acer Aspire 1712SMi - P4 2.8 GHz - 17" TFT - LX.A1506.003) ב-www.glbsale.com לפני כשלושה שבועות והיום קיבלתי אותו!!!!

• 63 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. אני הולך להתחיל קורס עוד מעט ויש תאריך מסויים שאני חייב לצאת בו לאפטר או כל דבר אחר הבנתי שאני יכול לבקש יום סידורים ? איזה טעון יהיה טוב מספיק כדי שיוציאו אותי?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. היי, קניתי כרטיסי טיסה לספטמבר ואני מתגייס בסוף אוקטובר ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור יציאה מהארץ מצה"ל? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by IG,

בעיקבות ת'ראדי ספאם טהור שנפתחים פה כל יום (כמו הת'ראד הזה..), אני פותח את הת'ראד הזה כדי להפיק מהם תועלת כלשהי. כול יום, קצת לפני חצות (לא לפני!!!) תנו קישורים לת'ראד הכי לא קשור שיצא לכם לראות באותו יום. במקום השני לפי דעתי צריך להיות הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174566.msg1493556 אבל היום אני בוחר בת'ראד הזה להיות במקום הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174604.0 לא רק שהוא חסר תוכן, אלא גם נפתח ע"י ספאמר עם מעל ל800 הודעות, בפורום הכי לא קשור לנושא שהוא התכוון אליו. (למתקשים: לא חדש בפורום ואמור לדעת שלת'ראדים צריך להיות תוכן ולדעת להתאים את הנושא לפורום המתאים...) כל הכבוד על הזכייה

• 58 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. אמאלה יש כמה דברים וכשאני אומר לא לבעלי לב חלש זה אומר לא לבעלי לב חלש http://www.youtube.com/watch?v=HkwSYHJRgZ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related האחרון דיי מפחיד סתכלו עד הסוף מפחיד אני לא יודע עם לקרוא לזה מפחיד או מגעיל תראו בעצמכם הצפיה על אחריותכם

• 31 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by shalomslalom,

הי, אין לי מושג לאן לפנות ואשמח להפניה ולהצעות פרקטיות בנושא. לפני שבוע וחצי התקשרה לסבא שלי מישהי והציגה את עצמה כנציגה של מוסד ממשלתי מסוים, היא נתנה לו הרבה פרטים חסויים (שלא מופיעים ברשומון המיתולוגי אלא רק במערכת הממשלתית והם מאוד עדכניים), סבא שלי התרשם מהדברים שלה (היא סיפרה שמגיעות לו הטבות מסוימות ועוד כמה עניינים שהוא עוד לא הסדיר) וכאשר היא שאלה לאשר את הפרטים שהיא מסרה לו וביקשה לדלות פרטים נוספים, ביניהם חשבון בנק, הוא מסר הכל. גילינו על זה רק אתמול כשהוא הזכיר את העניין. הנורה האדומה שהסיפור הדליק היתה יכולה להאיר את כל רמת גן, וברור שמיד התקשרנו לברר אם יצרו עמו קשר וכמובן נענינו שלא והם בכלל לא שואלים דברים כאלו או אומרים פרטים סודיים בטלפון. אתם יכולים לנ…

• 24 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by Kurt,

אם אני מזמין שעון יד מאייבי ב400$ בערך, יעשו איתו בעיות במכס? יכולים לפתוח את החבילה גם אם השולח ירשום ערך נמוך מאוד בטופס?

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה, בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא? האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by noambaum,

אני צריך המלצות על מה לקנות עד 100$ בארה"ב,יכול להיות כל דבר אבל אני מעדיף משהו שקשור למחשבים.

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/459/454.html OMG, כמה דפוק בנאדם יכול להיות...

• 63 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by aviad91,

אני מיועד לתפקיד הזה והוא נשמע לי על הפנים. אני לא יודע על התפקיד כלום ולא מצאתי עליו מידע בשומקום.. אשמח אם מי שמכיר קצת יוכל לספר לי על התפקיד הקורס והיציאות תודה

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by ag43,

אחי קנה לבן שלו מסוק ב130 ש"ח בארץ שנשבר אחרי כמה פעמים והילד התבאס מאוד. אני מחפש מסוק נשלט ע"י שלט רחוק מEBAY ,DX וכו' שיחזיק מעמד. אין לי שום עניין במשהו יקר ומשוכלל אלא רק במסוק שהילד יוכל להעיף קצת ולא ישבר אחרי כמה שימושים. אשמח להמלצות ממבינים בתחום.

• 20 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by raiman1,

השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. אהלן חברייה, אני וחברים מתכננים נסיעה לקמפינג על הכינרת בפסח, ואנחנו זקוקים להמלצות לחופים איכותיים. לא ניקח איתנו מכוניות כך שאנחנו תלויים באוטובוסים - לחופים נגישים תחבורתית יש עדיפות רצינית. כמו כן אנחנו מחפשים חוף נוח לקמפינג, זול אם אפשר, שיש סיכוי לפגוש בו קמפרים אחרים. אם הוא קרוב לסופר\ חנות שאפשר לקנות בה אוכל ושתייה מה טוב. אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם וכן דעות על חוף לבנון \ חוף גופרה אם מישהו היה או גר באזור ומכיר. תודה מראש, יונתן

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. שלום,אני בתיכון עכשיו ויש לי לצלם סרט גמר,ואני צריך לשאול אנשים למה באמת התחלתם לעשן, ולא תשובות כמו כי רציתי אלא תשובות עם נימוק כמו: חברי לחצו עלי לנסות והתחלתי לעשן או ראיתי שחברי מעשנים ורציתי לדעת מה כ"כ מיוחד ואהבתי את זה תודה רבה לעונים. אם אפשר לרשום גיל זה יהיה טוב (:

• 57 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. Started by kinggil,

שלום רב! אני רוצה לקנות ממיר דגיטלי נוסף, יש לי רק אחד בסלון ואני רוצה לשים אחד בחדר שלי. כמה עולה ממיר? תודה, האתר של HOT נפל בגלל זה אני שואל פה, יום ראשון אני יתקשר.

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

כן, קראתם נכון התפקיד שכל כך ייחלתי אליו סוף סוף התגשם אני באופן רשמי משק ממטרות וואווו !!! תגובות !!

• 53 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!

• 89 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by X_Dror,

היי, אתמול עמדתי בפקקים, עצרתי תוך כדי כשהרמזור התחלף לכתום כדי לא לחסום את הצומת, מישהי שנהגה מאחורי לא שמה לב ונכנסה בי. לא קרה הרבה נזק לרכב, אצלי הבגאז קצת התרומם והפח שלו התעקם, והפגוש האחורי התעקם קצת, וקצת נפרד משאר הרכב. (לא משהו קריטי) אצלה הפגוש הקדמי נדפק קצת, ונראה שזה הכל פחות או יותר. החלפנו פרטים, צילמתי תמונות של הרכבים והמכות, אבל עדיין לא יצרתי קשר עם חברת הביטוח בגלל שההורים שלי בחו"ל ואני לא רוצה להתעסק עם דברים שאני לא מבין בהם, וגם לא להפריע להם באמצע הטיול עד שהם יחזרו בעוד כמה ימים. אז כמה שאלות - 1. הזמן שבו אני יוצר קשר עם חברת הביטוח הוא קריטי? 2. איך בכלל אני מגיש את התביעה? ומה הוא התהליך פחות או יותר? תודה!

• 22 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by Teknik,

שלום, לפני כחודשיים נתפסתי על מהירות. נסעתי 140 בכביש של 90. קיבלתי 10 נקודות+ הזמנה למשפט על המקום ויום למחרת היה לי שימוע לגבי שלילה. וכמובן שלקחו ל30 יום(כבר נגמר). מה שנשאר זה משפט שיש לי בחודש יוני. מישהו יודע מה יכול להיות העונש, האם מתחשבים בשלילה שהייתה והאם כדי לקחת עו"ד? או טיפים אחרים כלשהם. חשוב לציין שאני נהג חדש וזו עבירה ראשונה. והבנתי שמחמירים עם נהגים חדשים.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by CriticalHit,

אני כרגע נמצא באכ"א ואני לא מרוצה מהתפקיד. הבנתי שאפשר לצאת בקלות מהיחידה שלי ולעבור למקום אחר בתוך אכ"א כמו משטרה צבאית וכ'ו.. ( אגב שווה להגיע להיות חוקר מצ"ח? ) אבל אני יכול לצאת לגמרי מאכ"א ולעבור לתקשוב נגיד? אני כרגע משרת כפקיד מסכן.. ואני לא רוצה להעביר שלוש שנים בצורה כזאת. מה גם שאני רוצה לצאת לקצונה ולא בא לי על קצונת שלישות...

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by OgANDi_BoY,

שלום חברים , אני מעוניין לגשת לבחינת CCNA רק לבחינה בלי לימודים , מישהו יודע איפה אפשר לגשת בפחות מאלף כמו בג'ון ברייס אני יודע על האתר Pearson VUE שדרכו ניתן לרכוש וואוצר , מישהו במקרה נעזר באתר ויודע אם רוכשים שם את זה ניתן לגשת איפה שאני רוצה או שזה מכללות ספציפיות ? תודה.

• 19 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.