עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

• 77 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by silky,

אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. You know the drill... and if you do not, head up to my previous threads http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208299.0 Good hunting!

• 43 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by artyom,

לא על מחשב לא על רשיון לא על דברים משעממים! (וגם לא על AIRZOOKA) תנו לי רעיונות לגימיקים ודברים כאלה! כבר מביאים לי מונוקולר 30X50 של יוקון משהו נחמד... (ב25 דולר!!) יש לכם עוד רעיונות? חשבתי לקנות ראיית לילה אבל זאת קניה לחודש בלבד כי אחרי זה היא תרקב במגירה... חשבתי לקנות אולי גם אולר של victorinox (לפעם בחצי שנה שאני יוצא לטייל) עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי" או "תקנה מחשב חדש" תודה!

• 69 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by htdaniel99,

חשבתי על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881952 תומך בdvb-t2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811331 ראיתי שלsilver line יש בעיות של sync לפי תגובות לפני שנתיים השאלה היא האם זה רלוונטי עדיין מה אתם ממליצים? האם dvb-t2 הוא קריטי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by J0n1,

שלום, ראיתי את הסדרות הנ"ל: אבודים גיבורים נמלטים 4400 פמליה יריחו האוס סאות' פארק ורוניקה מארס ועוד כמה שבטח שכחתי ואני אזכר בהמשך. בכל מקרה רציתי המלצה לסדרה חדשה וטובה, שווה את הזמן איך ה"עשב של השכן"?

• 49 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by Googleness,

הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by ZorD,

שלום לכולם. הלכתי ללישכה ליפני כחודש ולא עשיתי הרבה.. כמה בדיקות כמה שטויות ובסוף אמרו לי להיבדק אצל רופא מוסמך. הדבר היחידי שהתחלתי שם וסיימתי אותו (חוץ מהארוחה שלי) היה הראיון האישי, ושם הסברתי באופן ברור לחלוטין שאני מעוניין לעזור וליתרום לצבא ישראל, אך בדרך שלי, בדרך שאני יודע שאני אוכל ליתרום בה הכי הרבה (והיא לא דרך קרבית). והדרך הזאת היא בנושא כלשהו שקשור לטכנולוגיה, התחום המועדף עלי כרגע הוא מחשבים, בייחוד תיכנות, אני בקרוב יסיים ספר לימוד של ++C וחוץ מהעובדה שזה כאב ראש אחד גדול, זה מאד מעניין אותי, תמיד אהבתי לעשות דברים ליצור דברים וכו' אני גם מאד מתעניין בתגליות על החלל וכל מיני דברים כמו חורים שחורים נסיעה בזמן וכאלה דברים (קראתי הרבה ספרים בנוסח של ג'ול וו…

• 55 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. שלום, שם דגש על שיפור תפוקה בעבודה כי בשיטות שיווק של היום יש סוגים שונים של כיסאות כמו מנהלים, כיסאות גיימינג וכו'. אני צריך כיסא שמיועד לסייע לשמור על יציבה. לא כיסא של מנהלים שנראים נוחים וגורמים לחשק להיעשן לאחור. אני לא יודע אם יש הגדרה בשוק לסוג זה אבל אני יודע שיש הגדרה לשולחן המתקפל שמיועד לעבודה בעמידה. מי שמבין מה אני מחפש, מה אתם יכולים להמליץ ואיפה עדיף לקנות בצפון? אפילו אם אין כיסא שתואם בדיוק הגדרה, יש כיסא משרדי איכותי, נוח ומתכוונן? תודה

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. שלום... אני מחפש המלצה לחנות מחשבים טובה באחת מהערים הנ"ל. סקרתי את כל החנויות המומלצות בארץ (שאני יודע עליהן), וככה יצא: FoxPC.co.il - ראשון לציון או מגדל העמק. SkyPC.co.il - ראשון לציון. IQPC.co.il - אשדוד. Pandas.co.il - קיסריה \ באר-שבע \ חיפה. zigzag2000.co.il - יהוד. TMS.co.il - קרית מוצקין \ הרצליה. NoaComp.co.il - נשר. כפי שאתם רואים, אף אחת לא באחת מהערים הנ''ל... אם אין איזו חנות ממש טובה בערים שציינתי, אני כנראה אקנה מ- TMS הרצליה. אשמח להמלצות. תודה!

• 20 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. איפה אני יכול לקנות ערכת פוקר במחיר לא מופקר? באיזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה, אשדוד

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by TermiNal,

אז ככה... מאוד מושך אותי לתקלט ורציתי לנסות להתחיל.. אז מה בעצם אני צריך לעשות? איזה ציוד אני צריך? מאיפה אני מביא כאלה כמויות של מוזיקה ובכלל איך להתחיל למקסס ועם אילו תוכנות או מכשירים?! אשמח אם תתנו לי מדריכים רצוי בעברית או אם יש פה מישהו בפורום שעוסק בתחום אני אמשח אם יתן לי תאייסיקיו שלו ויתדרך אותי... אני אשמח לכמה שיותר טיפים תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. שלום חזרתי מהעבודה עם שפשפת ממש ממש כואבת, היו לי כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא ברמה כזו אני מחפש מה לשים יש מצב שויטה מרפן או פניסטיל ג'ל עוזרים קצת אפילו אם הם לא מיועדים ישירות לזה ? לפחות לשים משו עד מחר שאני יקנה משו נורמלי לזה כי צריך לצאת עכשיו עם החברים וזה.. תודה מראש וסליחה על הדיון ההזוי

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. יש כזה הסכם? ואם כן באילו תנאים?

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. שלום! קצת רקע: זה לא הפעם הראשונה שאני נתאמן, במצטבר יש לי כשנה וחצי של אימון. הפעם התחלתי לפני כחודשיים, אחרי הפסקה של כחצי שנה. המטרה שלי זה לעלות במסת שריר ולהתחזק. היום אני עושה תוכנית מחולקת: א. רגליים, חזה, יד אחורית, בטן ב. גב, כתפיים, יד קדמית, בטן עד היום הייתי הולך 4 פעמים בשבוע בצורה של: x-a-b-x-x-a-b אבל אין זמן, אין מוטיבציה, ואני רוצה לרדת ל 3 פמעים בשבוע. השאלה שלי האם כדי להישאר על תוכנית AB או לעבור לתוכנית FBW? מצד אחד אני רואה היגיון ב FWB כי ככה השירים יפגעו יותר במהלך השבוע, מצד שני העומס של התוכנית יהיה קטן יותר (כי נניח במקום 3 תרגילים על חזה ב AB, כנראה יהיה רק תרגיל אחד על חזה ב FBW, ואותו דבר על שאר השרירים). אני יודע שזה לא מדע מדוייק, ויש דעות …

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

http://www.prisonbitchname.com :lol:

• 114 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. אהלן, צילצלתי לשאול מדוע עדיין לא קיבלתי מנילה (בן 18), ואמרו לי שאני נמצא בסטטוס של בוגר מקצועי אלקטרוניקה וכל עוד שאני נמצא בסטטוס הזה אני לא אקבל את המנילה. מה זה אומר? זה מאפשר תפקידים טובים או ההפך הגמור? כדאי להישאר בסטטוס הזה או לבטל? תודה

• 17 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by redti,

שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. Started by R0ck,

Coupe', אני מבקש...

• 98 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. מי שזוכר הוא עשה ראיון קורע למישהו מ KKK (קלוקס קלאן) אבל ב YOUTUBE האנטישמים האלו הורידו את הסרטון.. LOL כל מה שחיפשתי ברשת נתן לינקים לא טובים \=

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. לפני כחודשיים-שלושה התעדכן לי הפרופיל ל-64. מיד לאחר מכן ניסיתי להתקבל לקורס תכנות (ממר"ם) בבסמ"ח ומאז זה נמצא בטיפול. כל שבוע אני מתקשר כמה פעמים ושואל מה קורה עם זה, והם חוזרים על אותה התושבה "זה בטיפול". אתמול התקשרתי אליהם שוב ואז הפקידה שם אומרת, "מה? אתה מתגייס ביולי? אז אתה לא יכול להתקבל לקורס". אחרי חודשיים-שלושה חודשים שבהם יכולתי לדחות את הגיוס שלי בלי בעיות אתמול היא נזכרת להגיד לי את זה. אתמול, הגעתי ללשכת הגיוס בירושלים והגשתי טופס לבקשת דחיית גיוס. רשמתי בטופס שאני מתכוון להשלים בגרויות, לעבור בחינה פסיכומטרית, וכתבתי להם על ממר"ם, שאני חייב לדחות את הגיוס בכדי להתמיין. היום התקשרתי ללשכת הגיוס, ונודע לי השבקשה שלי נשללה. הפקידה שאיתה דברתי בלשכת הגיוס אמרה…

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by xxgalxx,

[TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 63]דירת שני מפלסים, משופצת ושמורה , חנייה מקורה ומחסן רשומים בטאבו.יש מרפסת(16מ') וגינה(25מ'),נוף מהמם לים,מחיר גמיש לרציניים,אפשרי להתקשר גם בשבת סוג הנכס:דירה[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]אזור מכירה:[/TD] [TD]חיפה וחוף הכרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]עיר/ישוב:[/TD] [TD]טירת כרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]כתובת:[/TD] [TD]מעלה נוף[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מספר בית:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]חדרים:[/TD] [TD]4.5[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מרפסות:[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]קומה:[/TD] [TD]1 מתוך 6 [/TD] [/TR] [TR]…

23. Started by Internal,

בזמן האחרון אני נימצא במצבי לחץ כבדים ביותר אני יכול לא לישון לילה שלם ואחרי זה אפילו לא להצליח להירדם בגלל הלחץ מחפש דרכי הרפיה... מוזיקה לא כזה מועיל למרות שקצת

• 97 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by KapiSH,

http://home.kimo.com.tw/netspooky/kikia

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. א. יכול להיות שהטכניון לא נמצא ב-100 האוניברסטאות המובילות בעולם?? http://ed.sjtu.edu.cn/rank/2005/ARWU2005_Top100.htm אמרו לי שיש איזה מקצוע שהטכניון במקומות הראשונים בו בעולם (נדמה לי אמרו מקום ראשון לא זוכר בדיוק), מישהו יודע על מה אני מדבר? ב. מה זה משנה אם את התואר קיבלתי מMIT או מהטכניון? אם אני ילך לחברה כמו אינטל לדוגמא (או כל חברה שהיא) יכול להיות מצב שיגידו שאני לא מספיק טוב? איזה יתרון יתן לי תואר מMIT? ג. מה צריך לעשות ישראלי שרוצה להגיע לMIT בשביל ללמוד שם תואר ראשון? ד. יש באוניברסטאות האלה מכינה? כי אם מתקבלים על סמך הבגרות אין לי סיכוי להתקבל... (היא די טובה אבל אין לי ממוצע 100+.. )

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.