עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע מה עושים במבדקי צוות אוויר, וכמה זמן זה? תודה רבה.

• 47 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by redead,

יקר או זול ?

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

אני מקווה שזה הפורום הנכון ( שלא יקראו לי ספמר או משהו) אבל אך קראו לרובוטריק הראשי שלי הטובים :)

• 48 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. הבעיה יכולה לגרום לתקיעה של דוושת הדלק במצב לחוץ. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3841756,00.html נוהגים באחד מהדגמים המצויינים הכתבה?, בדחיפות למוסך לפני שיקרה אסון.

• 49 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by J0n1,

אני צריך המלצה על מסעדת בשרים באזור ת"א/פ"ת אני מחפש משהו איכותי (הבנתי שהבשרים של פאפגיו לא משהו) אבל שיהיה במחיר סביר, ויהיה נחמד לאכול כפי יכולתך.

• 42 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!

• 89 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. עוד שנה נפתחת האופציה בפניי להתחיל ללמוד. כחייל יש לי 2 אופציות אוניברסיטה פתוחה(או כל אוניברסיטה אחרת שלי יהיה את הזמן) או מכללה. בגדול חוץ מתוספת של איזה כמה מאות-אלף למשכורת אני לא רואה רלוונטיות ללמוד בכלל כי ניסיון ומקום עבודה אני מאמין לא יחסר לי. אבל מה שכן זה מוסיף המון לידע ולפיתוח האדם, אז אם וכאשר אני אחליט ללמוד - יש משהו שאני צריך לחשוב עליו, או שללכת על מה שהכי נוח לי(קרוב לבסיס, כסף וכו')?

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. שלום לכולם. אני בבעיהני כמעט בן 17 ואני עדיין משחק במחשב כו ילדים קטנים או גולש באינטרנט 11 שעות. אתמול חזרתי מחו"ל ולא היה שם מחשב אז אפשר לומר שקצת ניגמלתי. במקום זה הסתובבתי בחנויות טיילתי וכל מיני דברים והבנתי כמה אני מפסיד בשישבה מול המחשב. אני עוד מאט בן 17 זה אחריות זה לימודים זה דאגות לעתיד וכו' ואני עדיין תקוע מול המחשב ועכשיו עד שאני שמצב של "נגמלתי" ועד שלא חזרתי למחשב שוב אני צריך את עזרתכם. (אני לא מתכוון לעזוב סופית אני ינה מחשב חדש אז אני יתחיל להיתעסק בגרפיקה תלת מימדית אבל לא 11 שעות ביום 2-3 שעות מקסימום) אני צריך שתציעו לי כל מיני דברים אחרים שניתן לעשות מלבד המחשב. כל דבר שלא קשור למחשב. בבקשה תעזרו לי

• 74 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by OR007,

ראשית כל אני לא רוצה שמישהו יחשוב שלדיון הזה יש אופי פורונוגרפי כלשהו, במידה ואחד המנהלים יחליט שהוא אינו הולם את הפורום אין לי כל בעיה עם נעילת הדיון (כאילו שיש לי ברירה הא ?!) ועכשיו לדיון עצמו. עניין אותי לדעת איך הייתה הפעם הראשונה שלכם, הייתה עם מישהו/י מיוחד/ת ? כמו שציפיתם שתיהיה או שמא התאכזבם ? באיזה גיל עשיתם את זה לראשונה ?, פשלות שעשיתם ? (אני מניח שכולכם מבינים למה אני מתכוון כאשר אני מתכוון לפעם הראשונה אז בבקשה בלי התחכמויות מיותרות מצדכם) מצאתי לנכון לשאול אותכם פה מפני שאני מניח שהרבה אנשים יצפו בדיון ואולי יענו, (בד"כ לא הולכים לסתם אנשים ושואלים אותם דברים כאלה במציאות) לדיון יש מטרה חיובית, אני מאוד מבקש לא להסיט אותו למקומות לא יפים ! אני יודע…

• 41 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. שאלום! הכותרת מדברת בעד עצמה =] האמא: האבא: הגורים: יש מעוניינים? =]

• 40 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. אז איך היה לכם היום הראשון בבית הספר? ולאיזה כיתה עליתם? אני עליתי לכיתה ח'... איזה קשה זה הולך להיות עכשיו..

• 64 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. שלום תמיד עיניין אותי לדעת על מה מתבוססים הכינויים שלכם? טוב אני יתחיל ממני הכינוי שלי זה:eli_asus והאמת שזה לא כינוי זה השם האמיתי שלי.

• 102 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by J0HNiE,

יצא לי לאחרונה להיזכר בכל מיני משפטים שאחד מהמורים שלי אמר לי בארה"ב ואני חושב וחשבתי לשתף אותכם בזה למה אנחנו חוגגים את ימי ההולדת שלנו? הרי זה לא עוד שנה קרוב יותר למותך? )כמובן שזה עיניין של איך אתה מסתכל על ימי הולדת אבל עדין( וברגע שאתה בעצם נולד אתה מתחיל למות.. )שוב עיניין של איך אתה מסתכל על דברים...( ולפני מספר ימים חבר שלי אמר משהו שמשגע אותי שאני חושב עליו.. מה עם כל העולם הזה הוא סתם מקום וירטואלי כלומר משהו בראש שלך וכל האנשים והחפצים שאתה פוגש ורואה הם סתם בדימיון שלך? כי עד היום עוד לא ראיתי אחד שיכול להוכיח שזה לא יכול להיות.. :-X סתם נושאים למחשבה :

• 60 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by nas,

לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..

• 34 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by artyom,

לא על מחשב לא על רשיון לא על דברים משעממים! (וגם לא על AIRZOOKA) תנו לי רעיונות לגימיקים ודברים כאלה! כבר מביאים לי מונוקולר 30X50 של יוקון משהו נחמד... (ב25 דולר!!) יש לכם עוד רעיונות? חשבתי לקנות ראיית לילה אבל זאת קניה לחודש בלבד כי אחרי זה היא תרקב במגירה... חשבתי לקנות אולי גם אולר של victorinox (לפעם בחצי שנה שאני יוצא לטייל) עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי" או "תקנה מחשב חדש" תודה!

• 69 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by Dilbert Marker,

היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …

• 16 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. מישהו יכול להמליץ לי על ספר של בערך 100-150 עמודים באנגלית לדו"ח קריאה?

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by mc_elad,

שיהיו שירי שנטי...(רגועים+ליריקה יפה..)\ או שירי סמים... :anim-jjd: :anim-jjd:

20. אז ככה ...אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ,עכשיו הבגרות שלי לא משהו אז אני יצתרך לעשות מכינה באוניברסיטת חיפה ,ועוד פסיכו ,למה כי הציון שקיבלתי פעם קודמת לא מספיק ,או שללכת לפתוחה וללמוד ,צריך המלצות מה יותר כדאי וכו תודה .

• 43 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. יש לי דוד שמש של 200 ליטר ורוצה להתקין לו פורק לחץ מתאים ואיני מוצא בשוק יש רק עד 150 ליטר בלבד מי יודע היכן למצוא ואיך . תודה.

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

בואו נשתף אחד את השני: אני הצבעתי לא, מהסיבה הפשוטה שאני לא מרכיב.

• 62 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. אני יודע שזה תראד מפגר אבל אני רוצה כמה טיפים לאיך לשחק במשחק הזה יותר מחמש דקות,איך אתם עושים את זה ?אני יודע שזה משחק אבל כשאתה אפילו לא לבד בבית אלא אין איתך אף אחד בחדר אני פשוט לא יכל לשרוד במשחק הזה יותר מ-8 דקות יש לכם אולי טיפים על מה לחשוב או מה לעשות כדי שהמשחק הזה יפחיד פחות?חח אני לא רוצה להעיף את הסאונד כי ככה זה יהיה יותר מפחיד אתם יודעים השקט שלפני הסערה וכו' ......חח אל תרדו עלי בגלל הפתגם חחח טוב אז תודה מראש

• 62 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. טוב אני צריך להגיע מחר מחיפה לקרית גת. הרכבת החליטה שכל הרכבות מת"א דרומה מבוטלות עקב שיפוצים ולכן אני צריך למצוא איך אני מגיע בצורה מהירה הביתה. בעקרון אני נוסע מחיפה לת"א, אני צריך לרדת באחת מהתחנות וללכת ברגל לתחנה מרכזית 1. באיזו תחנה אני יורד? עכשיו, יש עומס בערב ובמקום לחכות לאוטובוס חשבתי על מונית שירות, 2. מאיפה הן יוצאות? ועד כמה זה נפוץ שאני אצליח לתפוס מונית שירות לכיוון ב"ש? (יש קו מטרופולין חצי שעה אחרי שהרכבת שלי מגיעה לת"א, כדאי להתעסק עם המוניות שירות, או ללכת על בטוח-אוטובוס) בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. Started by שניצל,

(אני מודה, גנבתי את הרעיון מפורום אחר) בת'רד הזה כל אחד יכתוב על הסרט האחרון שהוא ראה (משהו בסגנון "מה אתה שומע עכשיו", אבל עם סרטים). מומלץ להוסיף תקציר קטן על הסרט ומה דעתכם עליו. בנוסף - תזהירו כשאתם כותבים ספויילר. אפשר כמובן להגיע לדיונים על סרטים, אבל בבקשה, רק תגובות ענייניות, ולא "חחחחחח" או "סרט ענק!" ואני אתחיל: היום בערוץ 1 שודר הסרט פלזנטוויל. ולא, זו לא פעם ראשונה שאני רואה את הסרט למי שלא מכיר (יש מישהו שלא מכיר את הסרט הזה?), הסרט מדבר על אח ואחות שנשאבים לתוך סדרה אמריקאית משנות החמישית, ומתחילים להשפיע על העיירה השקטה. די אהבתי את הסרט, הוא קליל, זורם ומצחיק (סוג של הומור שלא קיים ברוב הסרטים כיום...), למרות כמה קטעים קצת חסרי טעם (*ספויילר* - כש…

• 77 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים