כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
-
לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..
-
- 34 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
חופש הגדול ואני נרקב בבית ומשעמם אז אני מחפש ספר פנטזיה\מגע בידיוני אבל של יכלול מלא פרטים (לא סובל שמכניסים לסיפור הרבה דברים ויוצרים סלט). שהעלילה תהייה טובה ועמוקה אבל של היה כבד כמו לשמל שר הטבעות וכאלה אני יותר בכיוון של "המשחק של אנדר" וכאלה... תודה
-
- 70 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני צריך למזג את הדירה (כי חם). הדירה היא דירת ארבעה חדרים, בערך 110מ', בניין ישן. הבנתי שאני צריך מזגן נפרד לכל חדר. יש לכם המלצות למזגנים? דגמים, חברות, מתקינים מומלצים, הערכת עלויות, וכו? חשוב לי שיהיה שקט ויצרוך מעט חשמל. תודה!
-
- 29 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש המלצה לחנות מחשבים טובה באחת מהערים הנ"ל. סקרתי את כל החנויות המומלצות בארץ (שאני יודע עליהן), וככה יצא: FoxPC.co.il - ראשון לציון או מגדל העמק. SkyPC.co.il - ראשון לציון. IQPC.co.il - אשדוד. Pandas.co.il - קיסריה \ באר-שבע \ חיפה. zigzag2000.co.il - יהוד. TMS.co.il - קרית מוצקין \ הרצליה. NoaComp.co.il - נשר. כפי שאתם רואים, אף אחת לא באחת מהערים הנ''ל... אם אין איזו חנות ממש טובה בערים שציינתי, אני כנראה אקנה מ- TMS הרצליה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מיועד לתפקיד הזה והוא נשמע לי על הפנים. אני לא יודע על התפקיד כלום ולא מצאתי עליו מידע בשומקום.. אשמח אם מי שמכיר קצת יוכל לספר לי על התפקיד הקורס והיציאות תודה
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away? Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do? Arsim - Show off or Real Trouble?
-
- 45 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לפני כחודשיים-שלושה התעדכן לי הפרופיל ל-64. מיד לאחר מכן ניסיתי להתקבל לקורס תכנות (ממר"ם) בבסמ"ח ומאז זה נמצא בטיפול. כל שבוע אני מתקשר כמה פעמים ושואל מה קורה עם זה, והם חוזרים על אותה התושבה "זה בטיפול". אתמול התקשרתי אליהם שוב ואז הפקידה שם אומרת, "מה? אתה מתגייס ביולי? אז אתה לא יכול להתקבל לקורס". אחרי חודשיים-שלושה חודשים שבהם יכולתי לדחות את הגיוס שלי בלי בעיות אתמול היא נזכרת להגיד לי את זה. אתמול, הגעתי ללשכת הגיוס בירושלים והגשתי טופס לבקשת דחיית גיוס. רשמתי בטופס שאני מתכוון להשלים בגרויות, לעבור בחינה פסיכומטרית, וכתבתי להם על ממר"ם, שאני חייב לדחות את הגיוס בכדי להתמיין. היום התקשרתי ללשכת הגיוס, ונודע לי השבקשה שלי נשללה. הפקידה שאיתה דברתי בלשכת הגיוס אמרה…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
-
ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. אני בבעיהני כמעט בן 17 ואני עדיין משחק במחשב כו ילדים קטנים או גולש באינטרנט 11 שעות. אתמול חזרתי מחו"ל ולא היה שם מחשב אז אפשר לומר שקצת ניגמלתי. במקום זה הסתובבתי בחנויות טיילתי וכל מיני דברים והבנתי כמה אני מפסיד בשישבה מול המחשב. אני עוד מאט בן 17 זה אחריות זה לימודים זה דאגות לעתיד וכו' ואני עדיין תקוע מול המחשב ועכשיו עד שאני שמצב של "נגמלתי" ועד שלא חזרתי למחשב שוב אני צריך את עזרתכם. (אני לא מתכוון לעזוב סופית אני ינה מחשב חדש אז אני יתחיל להיתעסק בגרפיקה תלת מימדית אבל לא 11 שעות ביום 2-3 שעות מקסימום) אני צריך שתציעו לי כל מיני דברים אחרים שניתן לעשות מלבד המחשב. כל דבר שלא קשור למחשב. בבקשה תעזרו לי
-
- 74 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כן, קראתם נכון התפקיד שכל כך ייחלתי אליו סוף סוף התגשם אני באופן רשמי משק ממטרות וואווו !!! תגובות !!
-
- 53 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד כיתה י' והשנה, כמו שאתם יודעים כנראה, תלמידי כיתות י' עושים בגרויות בהיסטוריה ולשון. רציתי לבקש מכם טיפים, עצות וכדומה בקשר לבגרויות. הינה חלק מהדברים שאני עשיתי במהלך השנה : 1. אגרתי סיכומים שהכנתי בעצמי כל פעם על כל חומר. המורה שלנו לימד אותנו בדרך מאוד טובה לדעתי - פשוט חילק דפים עם שאלות על החומר שהוא יודע שיהיה וככה אנחנו עונים בבית והוא בודק בכיתה ומסכם גם כן הוא. בסך הכול יש לי בערך 40-50 שאלות ולכל שאלה סיכום שמה שבטוח, הוא טוב! קיבלתי בזכותם במבחנים 100 ללא מאמץ בקושי. 2. אני אתחיל להתכונן מעכשיו לבגרות בהיסטוריה [המתכונת ב17 חודש הבא] כל פעם אני אלמד קצת... 3. בלשון אני לוקח מורה פרטי שבודק איתי את כל החומר מתחילת השנה עד סופה ורואה מה אני…
-
- 26 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מעוניין לעשות עבודות פרטיות, יש איזה שיטה אפקטיבית להתפרסם? חשבתי על לתלות פליירים ברחוב, כגון תחנות אוטובוסים וארונות חשמל. באינטרנט לא נראה לי שזה רלוונטי פה כל ילד בן 5 כותב על עצמו משהו - או שאני טועה? תודה למי שיוכל לעזור
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום רב ! בימים האחרונים מצאתי אתר מסחר אשר מוכר מוצרים ב LOT (סטוק של כמה יחידות אשר מוגדר ע"י המוכר), ומקור האתר הוא סין. כתובת האתר היא : http://www.aliexpress.com/ מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי האתר , האם ביצע הזמנות וקיבל מוצרים כפי שהזמין. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
זו כבר נהייתה תופעה שבכל משחק כודרגל חייבים כמה אוהדים(מאות) לקבל מכות ולהזרק מחוץ לאיצטדיון, ומה נעשה בנידון ? שום דבר ! אתמול שברו לאוהד-ת את הרגל והרבה אוהדים קיבלו מכות וכו'..מה נסגר עם המשטרה שרק באה לאוהדים בטענות ?? http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=17686〈=he
-
- 72 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
באיזה אתר הורדות אפשר למצוא את המגוון הכי גדול ? (אתר ולא תוכנה)
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
היי, השיעורים הם בני 4-5 שעות שאני רוצה לשמוע אחרי השיעור , על כן אני מעוניין לרכוש מכשיר הקלטה **איכותי** על מנת שאוכל להוריד את השיעורים למחשב ולהאזין להם במידת הצורך שוב. המכשיר צריך להיות קטן ובעל יכולת קליטת קול טובה. אני יושב בשורה ראשונה אז המרחק לא משחק כאן משתנה היות ואני די קרוב למרצה תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-