כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
סופר נובה ירד טורנביט נסגר טורנטביט 2 מלא עם 20000 משתמשים מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
חברים בוקר טוב אני מחובר כרגע על 1.5 MB דרך בזק בינלאומי והוט , תשתית אני משלם להוט 75 ש"ח ולבזק אני משלם 65 ש"ח. קיבלתי הצעת מחיר מבזק שהיא כזאת: 5MB בהתחייבות לשנה ב 49.9 לחודש או שנה וחצי ב 44.9 לחודש 12MB בהתחייבות לשנה 54.9 ובהתחייבות לשנתיים 49.9 בהוט 5MB תשתית עולה 80 ש"ח בהתחייבות לשנה 12MB תשתית עולה 59 ש"ח 3 חודשים ראשונים ואחרי זה 99 ש"ח לחודש בהתחייבות של 18 חודש. אני כרגע מנסה לעשות סקר שוק ולברר אצל מי הכי זול, אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני בבעיהני כמעט בן 17 ואני עדיין משחק במחשב כו ילדים קטנים או גולש באינטרנט 11 שעות. אתמול חזרתי מחו"ל ולא היה שם מחשב אז אפשר לומר שקצת ניגמלתי. במקום זה הסתובבתי בחנויות טיילתי וכל מיני דברים והבנתי כמה אני מפסיד בשישבה מול המחשב. אני עוד מאט בן 17 זה אחריות זה לימודים זה דאגות לעתיד וכו' ואני עדיין תקוע מול המחשב ועכשיו עד שאני שמצב של "נגמלתי" ועד שלא חזרתי למחשב שוב אני צריך את עזרתכם. (אני לא מתכוון לעזוב סופית אני ינה מחשב חדש אז אני יתחיל להיתעסק בגרפיקה תלת מימדית אבל לא 11 שעות ביום 2-3 שעות מקסימום) אני צריך שתציעו לי כל מיני דברים אחרים שניתן לעשות מלבד המחשב. כל דבר שלא קשור למחשב. בבקשה תעזרו לי
-
- 74 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כמו כל דבר גם מחשב מתיישן והביצועים שלו יורדים ונתקלים באיטיות, ויש צורך לרכוש מחשב חדש ... אז כל כמה זמן\שנים אתם קונים מחשב חדש ??? דיון מעניין...
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין מוצר באתר בחו"ל אבל הוא רושם לי שחייב לרשום Province, מה זה בכלל? ומה אני צריך למלות?
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לאור המחירים הגבוהים בארץ אני שוקל להזמין מערכת רמקולים מארה"ב לארץ החבילה שוקלת כ25 קילו , חבר שגר שם אמור לקנות אותה ולשלוח לי לארץ באמצעות FedEx ... מישהו יודע כמה אמור לעלות משלוח כזה בדואר אוויר ? כמו כן איזה מיסים יש לשלם על פריט של 200~ דולר ? *ניסתי לבדוק את התעריפים באתר של FedEx אך הם דורשים שם כל מיני פרטים שאיני יודע תודה
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
מישהו אולי יודע איזה נעליים יש בריקושט? הכוונה ל-BLUNDSTONE או REDBACK אני מחפש מגפיי עבודה. אין באתר שלהם מידע שמוביל אותי, מלבד ללכת לחנות ולראות, מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לגבי מידע על מגפיים אוסטרליות שנמכרות בחנות?
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני צריך להכין למחר Introduction לפרוייקט שלי באנגלית, הבעיה היא שלא התחלתי לעשות עדיין כלום וזאת משום שאין לי רעיון יצירתי ומעניין עליו לעשות את הפרוייקט. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא נושא לא קשה מדי, רצוי מאוד שיהיה עליו חומר זמין באינטרנט. תודה!
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון חנות המחשבים סקאי פי.סי מבטלים לי המון הזמנות מה שלא קורה לי בשאר החנויות, לעוד מישהו זה קורה? הזמנה אחר הזמנה מבוטלת ללא הסבר!
-
- 25 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מיועד לתפקיד הזה והוא נשמע לי על הפנים. אני לא יודע על התפקיד כלום ולא מצאתי עליו מידע בשומקום.. אשמח אם מי שמכיר קצת יוכל לספר לי על התפקיד הקורס והיציאות תודה
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא על מחשב לא על רשיון לא על דברים משעממים! (וגם לא על AIRZOOKA) תנו לי רעיונות לגימיקים ודברים כאלה! כבר מביאים לי מונוקולר 30X50 של יוקון משהו נחמד... (ב25 דולר!!) יש לכם עוד רעיונות? חשבתי לקנות ראיית לילה אבל זאת קניה לחודש בלבד כי אחרי זה היא תרקב במגירה... חשבתי לקנות אולי גם אולר של victorinox (לפעם בחצי שנה שאני יוצא לטייל) עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי" או "תקנה מחשב חדש" תודה!
-
- 69 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
קניתי נעליים של טימברלנד מדגם 18128 בארהב. איך אמורים לטפל בהם? עם משחת נעליים רגילה? קראתי שאפשר עם שמן זית, האם מישהו ניסה את זה?
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן, צילצלתי לשאול מדוע עדיין לא קיבלתי מנילה (בן 18), ואמרו לי שאני נמצא בסטטוס של בוגר מקצועי אלקטרוניקה וכל עוד שאני נמצא בסטטוס הזה אני לא אקבל את המנילה. מה זה אומר? זה מאפשר תפקידים טובים או ההפך הגמור? כדאי להישאר בסטטוס הזה או לבטל? תודה
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-