כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום. עד היום הייתי עובד דרך כח אדם,הייתי עובד באיזה בית אריזה עם תפוחי אדמה,וזהו הם לא עובדים יותר עם אותו כח אדם יותר. כל שאר העבודות בכח אדם האלה הם ממש על הפנים. יש עבודות מומלצות לגיל 18?,חשבתי על סופר אבל לא מקבלים כל אחד,ביקש ממני קורות חיים גם. יש משהו אחר מומלץ?
-
- 35 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.
-
- 35 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
הקנס בגין עבירה של חנייה במקום המיועד לנכה תעלה ב-1 לדצמבר מ-500 ל- 1,000 ₪. אמש אושרה בקריאה שנייה ושלישית הצעת החוק שיזם ח"כ זבולון אורלב. כמו כן קובע החוק החדש כי מוסדות להשכלה גבוהה קניונים ומרכזי קניות מגרשי ספורט ומרכולים ואולמות שמחה יידרשו להציב תמרור במקום חניה המיועד לנכים במגרשי חניה ציבוריים. עד היום לא היתה דרישה כזו. ההצעה נועדה להבטיח את זכותם של אנשים עם נכות לחנות במקומות חניה שהוקצו עבורם ולהבטיח את האכיפה באמצעות הפקחים של הרשויות המקומיות. אורלב גם מנהל מו"מ עם משרד התחבורה שלפיו על התמרורים האוסרים את החניה במקומות השמורים לנכים יסומן גובה הקנס.
-
- 35 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם מה אפשר לעשות עם שכנים שמוציאים לי אתה מוח. הם גרים מעלי, הם משפחה דתיה (? לובשים כיפות לא יודע מה זה אומר) יש להם 500 ילדים (לא, באמת יש להם איזה 4-5 ילדים, אף פעם לא יצא לי לספור) אני בכלל לא יודע איך גם גרים בדירה של 3 חדרים. כל היום בערך מהבוקר עד הלילה הם עושים רעש בילתי נסבל, מזיזים רהיטים כל הזמן!! וזה עושה את הרעש המגעיל הזה של חריקה על הרצפה. אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לדבר איתם (זה היה די מזמן) יותר מפעם אחת, והם התנצלו וזהו ואז זה נמשך, אין לי כוח לדבר איתם יותר כי זה לא עוזר. לפעמים עוברות לי מחשבות בראש איך אני לקוח גרזן ותוקע אותו בראש של כל אחד מהילדים שלהם (ככה נהייהים פסיכופטיים לא?). ניסיתי להדליק מוזיקה בכל רעם וגם זה לא עזר…
-
- 35 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
ערב טוב. מילאתי את המנילה לפני כמה ימים היא הייתה קרבית,לא הייתי מאלה שמתווכחים אם היו מגייסים אותי לתפקיד קרבי וכדומה,למרות שרציתי משהו שקשור למחשבים(בזה אני גם עושה מקצוע בבית ספר,מקבל CCNA אאל'ט),בקיצור..היום באמצע עבודה,בידיוק בהפסקה מתקשרת אליי פקידה מהלשכה בב'ש,אומרת לי אם אני רוצה להיות בקד'צ נהיגה,אמרתי שתרשום אותי ואני יבוא יום ראשון ללשכה. השאלה שלי היא מה זה בעצם התפקיד הזה? יצא לי משהו מזה בעתיד אחרי שאני אשתחרר מצ'הל? התפקיד עצמו קשה או קל?,וזה נקרא ג'ובניק לכל דבר?(יש לי פרופיל 97 קרבי אם זה משנה) עושים שמה שבוע שבוע או מה? בסך הכל אני לא יודע,מצד אחד זה בא לי תאמת בזמן מדהים,בידיוק אני קורע תתחת בעבודה פיזית קשה אך ורק בשביל שיהיה לי רישיון נהיגה(תיאוריה כב…
-
- 35 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
היי, אז ככה הבאתי כלבה הבייתה, הכלבה של חבר המליטה אז לקחתי אחת לתקופת נסיון, לברדור בת חודשיים וחצי. העניין הוא שאין לי חצי מושג איך לטפל בכלבים, אף פעם לא היה לי כלב או חתול, היה לי רק אוגרים וגם זה חודשיים בלחץ... רציתי לשמוע טיפים כללים למי שיש לו נסיון עם כלבים, בנוסף אני בדילמה מאוד גדולה, אני בעבודה כ-9 שעות ביום, כמעט 3 שעות נסעיה הולך וחזור. זה אומר שאני 12 שעות מחוץ לבית, זה אומר שהכלבה 12 שעות לבד בבית, עכשיו העניין הוא שאני אוהב חיות, אני בחיים לא יפגע בה או יגרום לה נזק בכוונה, והאמת שדי נקשרתי אליה, אבל עם אורח חיים כזה שהיא לבד בבית חצי יום במקום מסוים נראה לי שזה סוג של התעללות כלפי הכלבה.. אז אני בדילמה האם להחיזר את הכלבה לחבר או להשאר אותה... בקיצור …
-
- 35 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
סתם ,היה קצת משעמם אז אחד החברה מהתרד של "מי מאמין שנחתו על הירח? דבר על איזה מלחמה עם זומבים או משהוא כזה ,אז איכשהו זה הגיע ל"איזה נשקים אתם מתכוונים לקחת אתכם". אז מי שרוצה להגיד איזה נשקים ,שיכתוב פה . אני יתחיל . רכב : שניים כאלו כבדים ,שיכולים לסחוב הספקה ואפשר לישון בהם בלי פחד . עוד שניים כאלו ,שנוסעים מהר יותר וגם ממוגנים . + שניים כאלו לבריחה מהירה ,עם משהוא משתבש . על כל המכוניות כמה כאלו מכונות ירי m61 . וציוד אישי של כל אדם בצוות טווח רחוק-בינוני (נשק עיקרי) : http://www.imfdb.org/index.php/Bushmaster_ACR טווח קרוב (מקריי חרום) : http://en.wikipedia.org/wiki/Atchisson_Assault_Shotgun שוטגאן ,שאפשר לרסס איתו . אקדח לטווח קרוב : http:…
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מוכר נטבוק למישהו אחר וברצוני לדעת האם יש אפשרות להעביר את האחריות אליו. כתוב בדף הקבלה וזה לא מובן לי למה:"האחריות לסחורה אישית לקונה ואינה ניתנת להעברה". מישהו יכול להבהיר את העניין? זה נראה לי מוזר שאסור להעביר אחריות?
-
- 35 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
מי מאיתנו לא שמע בשנה האחרונה על מצוקת הדיור, והיצע הדירות בארץ. מצד אחד המצב הכלכלי בארץ טוב, אז אנשים רצים לקנות דירה. מצד שני כל הזמן בונים עוד ועוד דירות, עוד ועוד שטחים ירוקים הופכים למגדלים. אז למה יש מחסור בדיור? מי שמאיתנו זוכר לפני פחות מעשור מנתה הארץ 6 מיליון נפשות. והיום מונה הארץ כ7.5 מיליון אזרחים. יותר מאשר בפינלנד, נורבגיה, דנמרק, ומתקרבים לאוסטריה, שוויץ, שבדיה.. אפשר לגזול עוד ועוד שטחים ירוקים, ולבנות עד אינסוף עד שכל ישראל תהפוך לעיר אחת גדולה. או שאפשר לבחור בדרך הקשה והכואבת שסין בחרה ללכת בה: הגבלת ילודה- ע"פ הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה לכל אם יהודיה יש 2.4 ילדים ולכל אם ערביה יש 3.4 ילדים. הנתון הזה הוא נתון שקרי. כיוון שהוא כולל גם אמהות צעירות בתחיל…
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש סדרה קומית חדשה שתעביר לי פה ושם איזה חצי שעה עם כמה צחוקים ואם יש שם גם כמה כוסיות לשתוף את העיניים מה טוב דיי עברתי על המון סדרות טובות כבר לכן אני מחפש משהו חדש שעוד לא יצא לי לראות. תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד. זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם
-
- 35 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
אז ככה, אמא שלי טסה לחו"ל ואני לא לגמרי בטוח מה לבקש ממנה שתביא לי. רצוי שזה לא יהיה יקר מדי וגם שלא יתפוס הרבה מקום. אם זה משנה אז היא טסה לקנדה... אני עשיתי רשימה קצרצרה של דברים להביא ואני ממש לא סגור מה לבקש ואם יש לכם עוד רעיונות תוסיפו בכיף! הרשימה: *אייפוד טאץ' 8G. (אני עדיין לא סגור אם אני אזמין יד"ש ממישהו[פרסומת סמויה] או שמא אני אבקש ממנה שתקנה לי בנתב"ג בבאג או בוולמארט בקנדה- צריך לחשב מה יותר זול!) *נטבוק- כרגע מעוד קורץ לי ה-1000HE או איזה UMID, אבל קיימת בעיית המקשים בעברית(:-X) וגם הבעיית אחריות. *אוזניות KOSS KSC 75 *כרטיס מסך פשוט כי הקיים שלי קקה ובקושי זז.. (גג עד 350 שקל- 80 דולר בערך) *משהו אחר שאתם תציעו... אשמח להצעות נוספות ממכם ולדברים …
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?
-
- 35 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יצא לי כמה פעמים בעבר להריח ריח של מדורה בדירה שלי באזור המרכז. חשבתי שזה היה בגלל לג בעומר אבל זה קרה גם אחריי לג בעומר אז חשבתי שהשכנים סתם החליטו לעשות מדורה. זה לא ריח שאני מריח כל יום וכשפתחתי את החלונות לאוור הרגשתי את הריח אפילו יותר חזק. בלילה ירד גשם ובחוץ רטוב עכשיו, אז אין מצב שהיה עכשיו שריפה ממש. גם לא נראה לי שהשכנים עושים עכשיו מנגל בחוץ ב7 בבוקר. ההסבר הוא כנראה מקור זיהום יותר כללי, אוליי מתחנת כח? לא יודע איזה מפעלים יש באזור המרכז חוץ מתחנות כח? מה זה יכול להיות? אוליי תחנת כח פחמית?(ששמעתי שזה אחד המקורות הכי לא בריאים ועדיף כבר לגור ליד כור גרעיני)
-
- 35 תגובות
- 11k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082
-
- 35 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בד"כ אני לא נוהג לפתוח דיונים בנושאים רפואיים וכמובן שאני מתכוון ללכת לרופא, פשוט מעניין אותי אם יש אנשים שהצליחו להתגבר על התופעה המעיקה הזו. בזמן האחרון, אני מתעטש דיי הרבה כתוצאה מהאלרגיה שיש לי. ניסיתי כל מיני תכשירים (כל מיני תרסיסים לאף) אך לצערי הם לא עזרו לי. איזה תרופות ניסיתם, יש תרופות ללא מרשם שאתם לוקחים והן עוזרות לכם? מישהו ניסה לעשות סדרה של חיסונים כנגד אלרגיה?
-
- 35 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
היי. אני מתגייס עוד קצת יותר משבועיים ויש לי פרופיל 64 (רובאי 02). יש לי בעיה ברגלים שמחייבת נעליים מאווררות. השאלה שלי היא, האם לאחר קבלת הפטור ניתן להביא נעליים שחורות לחלוטין מהבית? או שכבר יש להם שם נעליים שעומדות בכל התקנים שלהם?
-
- 35 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-