עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DaTHE,

שלום, איזה דברים צריך לקחת בתיק? ולאילו הכנות צריך להתכונן? הבנתי צריך לקחת תיק לשבועיים. אשמח אם מישהו שעבר תהליך חיול יספר על התהליך! טירונות 02 כנראה, איכן אני יוכל לבצע את הטירונות? תודה!

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by icebreak,

בטח חלק מהצופים הקבועים של TOP GEAR ו/או חובבי המכוניות / ספאם, מכירים את הרכב הנ"ל, בכל זאת: http://www.openwheelers.com.au/videos/Top_Gear_Ariel_Atom_2_Full_segment.mpg

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by someone,

אתם יכולים לספר כמה שילמתם על כל שיעור ?

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by eyal,

אם כן אז מה הטעמים האהובים עליכם?? אני חולה על אפרסק יכול כל היום

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by surfface,

באיזה שעה מחר? למישהו יש טיפים? ;D

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Chymes,

ביום ראשון הזמנתי מפרט טוב ובסיסי מפנדה והסדרתי את התשלום באמצעות כרטיס אשראי. אחרי ששילמתי התחילו הצרות. בהתחלה הם התקשרו להגיד שאין להם כרטיסי מסך של אלבלטרון והמשלוח הבא לא נראה באופק. הם אמרו שיתנו לי כרטיס מסך של ELSA. הסכמתי. שמעתי ש-ELSA חברה מעולה. אחרי שעתיים הם מתקשרים אלי שוב ואומרים שנגמרו להם כרטיסים של ELSA והם יתנו לי כרטיס של LEADTEK. הסכמתי. עדיין מדובר בחברה טובה, אחרי הכל. היום הם מתקשרים אלי בפעם השלישית ואומרים לי שהם קיבלו Athlon Xp 2500 בלי מאוורר והם יתנו לי מאוורר אחר, לא של AMD. אם היו לי נימוסים קצת פחות טובים הייתי מתפרץ ומתחיל לצרוח כמו משוגע. כמה אפשר?! כמעט ביטלתי את ההזמנה מרוב כעס. עכשיו אני חושש שאקבל סחורה פגומה וחלקים חסרים. מישהו עוד…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי, אני בן 15 בכיתה י' ומחפש בית ספר או פנימייה לטיס. אני לא מעוניין במשהו של טכנאיי והנדסיי טיסה, אלא של טייסים (זה מה שאני רוצה לעשות בצבא ובחיים). מישהו מכיר משהו בארץ? ובארה"ב?

• 35 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by The UnKnown,

אוקיי אני סובל מאקנה... עכשיו אני מטפל בבית טיפול רב שלבי לא נכנס לזה באמת דורש השקעת זמן לינה במיטה ובחדר סטרילי וכל זה... יש מצב שאני מקבל אישור עקב הטיפול אפילו ל4 חודשים עד חצי שנה ללינה בבית ? ושאלה נוספת היא מי רשאי לתת את ההיתר ? זה באמת נחוץ... לאו דווקא בשל רצון לישון בבית. תודה !

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

^^^ סקר.. ^^^

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. גולשים יקרים! דיון זה נועד בשביל להכיר יותר טוב את האנשים שאתם מתכתבים איתם, למי שלא יוצא להגיע למפגשי הפורום. תרגישו חופשי לספר על עצמכם (שמכם, מאיפה אתם, בני כמה אתם, מה אתם עושים [חוץ מלשחק עם המחשב], על התחביבים שלכם, על הדברים שאתם שונאים, המוזיקה/סרטים/סדרות שאתם הכי אוהבים וכו' וכו' ) ולתאר את חייכם בקיצר.. כמו כן אני בטוח שכולם ישמחו לראות אחד את השני אז אם יש לכם תמונות ברשת תצרפו קישור אליהן, לא להתבייש! ;D אם בפוסט המקורי שלכם משהו לא יצא כמו שצריך, תמיד ניתן להשתמש בכפתור ה- על מנת לנסות שנית (או כדי לעדכן את התמונות/פרטים). שימו לב !!! על מנת לשמור על הסדר: הודעה אחת בלבד לכל משתמש! אין להגיב על הודעות של משתמשים אחרים! הודעות שכאלו ימחק…

• 35 תגובות
    • 8.5k צפיות
  11. Started by nehmia,

למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. עשיתי מחקר מהיר וגיליתי שניתן להיבחן בארץ ב-SAT במחיר סמלי של 61$. בחינת SAT פותחת אפשרות ללמוד בארצות הברית, אבל האם זה משתלם? מהם היתרונות בלימודים בארה"ב?

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. יש היום לא מעט אתרים שמאפשרים (אני לא יודע אם לתושבי הארץ) להיות מנויים, כלומר להוריד את כל המוסיקה שהם רק יכולים לשמוע, מוגנת ע"י DRM כמובן, כשהקבצים עובדים *רק* כל עוד האדם מנוי לשירות, במחיר של 20$ לחודש. עכשיו, אני חושב שזה עסק לא משתלם בעליל לחובב מוסיקה שהיא ברובה לא חדשה, שכן בתחשיב כולל, תוך שנתיים בערך אתה משלם משהו כמו שווי של אוסף מוסיקה ענק, ואתה עדיין לא בעלים של אף שיר. אם אתה חובב מוסיקה חדשה, הרבה פופ, או אלטרנטיב או מה שלא יהיה - זה יכול לצאת לך לא רע, כל הזמן להתחדש. אז במוסיקה זאת דוגמא לא הכי מוצלחת. אבל סך הכל מה עושים כל אלה שמשלמים לכבלים ורק משתמשים בVOD? בדיוק אותו דבר. אז השאלה היא, אם בעתיד יהיה שירות כולל של השכרת כל תוכן מדיה, וזה כולל סרטים ו…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ccc,

חחחחחח נכון מגניב? ירידה דפקו בהם.. אחחח איך אני אוהב את הכרטיסים שלהם.. איפה אפשר להשיג כאלה? כמה זה עולה? הוודו 5 6000 עם ה128 מגה..

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היום בערב חזרתי אחי אימון ואני מגלה שהמחשב לא עולה לוינדוז מבדיקה ראשונית חשבתי שזה ספק כוח כי יש לי 9700פרו שצורך די הרבה... אחרי זה יתקרבתי אליו ושמעתי טאק טאק טאק ומפיסק לעבוד ואז שוב טאק טאק טאק ושוב... זה קרה כבר שלא הייתי בבית כי השארתי אותו דולק אני מעריך שההרד דיסק' שלי מת ביסורים קשים בערך בין שעה 9-11 :'( :'( :'( דרך אגב הוא היה MAXTOR D740X-6L 20GB 7200RPM אחד הטובים שהיו... לא היום מתי שקניתי לפני שחוש שנים :-X

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לשאול אותכם מה אפשר לעשות עם שכנים שמוציאים לי אתה מוח. הם גרים מעלי, הם משפחה דתיה (? לובשים כיפות לא יודע מה זה אומר) יש להם 500 ילדים (לא, באמת יש להם איזה 4-5 ילדים, אף פעם לא יצא לי לספור) אני בכלל לא יודע איך גם גרים בדירה של 3 חדרים. כל היום בערך מהבוקר עד הלילה הם עושים רעש בילתי נסבל, מזיזים רהיטים כל הזמן!! וזה עושה את הרעש המגעיל הזה של חריקה על הרצפה. אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לדבר איתם (זה היה די מזמן) יותר מפעם אחת, והם התנצלו וזהו ואז זה נמשך, אין לי כוח לדבר איתם יותר כי זה לא עוזר. לפעמים עוברות לי מחשבות בראש איך אני לקוח גרזן ותוקע אותו בראש של כל אחד מהילדים שלהם (ככה נהייהים פסיכופטיים לא?). ניסיתי להדליק מוזיקה בכל רעם וגם זה לא עזר…

• 35 תגובות
    • 17.2k צפיות
  17. Started by sir f,

היום האתר הזה(HWZONE) נפרץ ע"י האקר ערבי, אני לא הספקתי כ"כ לראות איך הוא השחית פה, אבל האתר הושבת לכמה שעות. עריכה:אני כן זוכר שהוא מחה על התקיפה בעזה.

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by BURTON,

אני כרגע עומד בפני דילמה אני עובר לאורנג' ואני צריך לבחור אחד מהמכשירים האלה: Nokia 6680 ו-Samsung 990 איזה מהם לפי דעתכם כדאי לבחור?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by elior021,

אהלן יש לי ראיון עבודה בהיבורי אני צריך מידע וחוות דעת ואני רוצה לדעת לפני שאני הולך מה השכר שם אם מישהו יודע. תודה מראש.

• 35 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by MOFRA,

השירשור הזה מוקדש ל By Weird Al Yankovic אני יתחיל משיתוף קבצים http://www.youtube.com/watch?v=Yz-grdpKVqg בתור עתודאי בטכניון אני מאוד מזדהה עם השיר הבא http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw והשיר האהוב עלי שלו אמיש פרדייס http://www.youtube.com/watch?v=Ouov5OckT_w

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. משהו יכול לבדוק למה? זה ממש לא לענין, אולי בגלל ישראלים חלאות? רטיו בסביבות 0.97 שנתתי תתחת בשבילו user:master555 plz hlp

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Aviram,

גלשתי היום באינטרנט ואיכשהו הגעתי לנושא של ה-11/9, וגיליתי בפעם הראשונה בחיים שלי טענות שישראל שותפה לקנוניה עם בוש להוריד את התאומים כדי שתיהיה עוד סיבה לשנוא מוסלמים ועוד סיבה להתחיל מלחמה. אני לא טיפוס שמאמין לכל דבר שהוא רואה. למען האמת, כל דבר שאני רואה אני תמיד אומר "מעניין", ואם אני סקרן אני הולך לברר אם הדבר אמיתי או לא. אותו דבר קרה הפעם... רק הפעם אני רואה כל כך הרבה טענות ואפילו כמעט הוכחות שישראל, שהמוסד, שהמדינה שלי הייתה שותפה לפוצץ את בנייני התאומים ולא בינלאדן. טענות שיהודים ואולי ישראלים שהיו באותו יום במגדלי התאומים הוזהרו לפני כן מהמוסד שזה מה שהולך לקרות ושביום הזה הם לא יגיעו לעבודה. ראיתי אפילו שיש טענות שהמוסד היה אחראי להרג של קנדי. אבל אם כבר כל ה…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Sol@rWind,

אני רוצה להתחבר, לא יודע למי למישהו יש ניסיון ? איך ערוצי המדע ה YES ? זו הסיבה העיקרית שלי ל YES. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Symphozis,

אני הייתי בשתי סופרים וכבר ואין להם רק את הפאנטה שוקטה כול השאר יש להם היפסיקו לייצר את זה??? זה היה המשקה אכי טוב היה לזה ריח ממש טוב :'(

• 35 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים