עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Curufin,

אני מחפש המלצות לחדר כושר בר"ג - משהו לא רועש וצפוף מדי, עם מבחר גדול של מכשירים, לא יקר... יש כזה?

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. בשנה וחצי האחרונה אני משתמש בנעלי Saucony - Grid® Omni Walker שקניתי במשביר לצרכן. הן די נוחות האמת, וזה נורא חשוב לי כי אני עובד בבית החולים והרבה משמרות נשארים על הרגליים ופשוט הולכים מחדר לחדר בלי מנוחה. המחיר באמזון למידה שלי, כולל משלוח לארץ דרך buy2usa, הוא כ-305 ש"ח (כבר יודע מה המידה והרוחב, אז אין בעיה להזמין אונליין). רק כמה נקודות: *הן נורא נוחות, אבל גם נורא מכוערות! *אני כבר לא מוצא את הדגם בארץ (לצורך השוואת מחיר). לא שזה קריטי במיוחד, אבל יש סיבה לזה? החליפו לדגם חדש ונוח יותר אולי? *הן נורא מכורעות! אני אזמין את הדגם הלבן, קצת יותר מפרגן, אבל עדיין... לפני שאני מבצע את ההזמנה, יש למישהו המלצה בכל זאת על נעלי הליכה עם אותה נוחות ומעלה? התקציב לא ממש …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום, אני מחפש ברזים למקלחת שהמים יבואו בכמה כיוונים - מלמעלה ומהצדדים. ידוע לי שקיים דבר כזה, אבל אני לא מוצא שום דבר באתרים ישראלים. גם בחו"ל אני לא בטוח שמצאתי מה שאני מתכוון אליו. בקיצור, אם מישהו יכול למקד אותי עם מילות חיפוש - אודה לו מאוד.

4. Started by YTZ,

הבנתי שבכדי שחבילה שאני שולח תהיה מבוטחת כנגד אובדן (במקרה של אובדן אוכל לתבוע פיצויים, עד 700 ומשהו ש"ח) אני חייב לשלוח אותה בדואר רשום. האם אני חייב גם "אישור מסירה"?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  5. אבא שלי אגרן והוא צבר במחסן כמות גדולה של בגדים , כולם משומשים במצב טוב , חלקם ממותגים . הוא רוצה למכור את הכל , אפשרי בכמה פעמים או בפעם אחת . איך ניתן למכור את הבגדים? אני רציתי שיתרום אותם , אבל כיאה לאגרן הוא סירב בתוקף , גם אופצייה של מכירה לפי משקל בגרושים הוא לא מוכן .

• 3 תגובות
    • 11k צפיות
  6. Started by אנטי-פסטו,

אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  8. היי אבא שלי משגע אותי עם הרעיון הזה,קראתי כבר באינטרנט שיש הרבה נוכלים,ושיש בזה גם הרבה הפסדים. הוא לא מעוניין למכור חשמל לחברת החשמל,אלה להשתמש במה שנוצר. אנחנו גרים בבניין קומות,ככה שאין כ'כ הרבה מקום בשביל הציוד. תחזוקה? אפשר להשתמש בזה בשימוש אישי בלי למכור לחברת החשמל?(או שכן,וכל הקטע זה שהחשבון החשמל מתקזז) מערכת של 1 ק''וטש בגודל של 7-10 מ''ר מה העלויות של התקנה וקניית ציוד? כדאי לרדת בכלל מהנושא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  11. גבר הוכש באיבר מינו על ידי נחש שיצא מהאסלה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4404268,00.html מקרה די נדיר. לעומת זאת עכברושים באסלה זה דבר די נפוץ. עכברושים הם יצור מאוד סקרן בעל דחף חזק להיכנס לכל חור. הם אוהבים להיכנס לצינורות ביוב ומסוגלים לטפס בהם בקלות ולעבור גם את האסלה. http://www.youtube.com/watch?v=XLqDuvlAZjg

• 20 תגובות
    • 7.5k צפיות
  12. אחרי שסיימתי את תקופת המבחנים, וחודש שלם שאני קורע את עצמי במשמרות לילה בבית החולים, אני רוצה לפנק את עצמי הערב בסרט וארוחה טובה, במיוחד כשמחר אני שוב חוזר למשמרות לילה ברצף! אז נצא מנקודת הנחה שפעם הבאה שאוכל לצאת למקום חוץ מהעבודה תהיה בעוד שבועיים, כך שאני לא רוצה לבזבז את היציאה היום על סרט קקה, מה אתם אומרים על מלחמת העולם Z? כל אחד אוהב סגנון אחר, אבל כדי שתבינו מה זה סגנון קקה בשבילי: מת לחיות ביום טוב (2013) היה כזה, ובסרט פשוט נרדמתי שם בבית הקולנוע! בזבוז כסף על בולשיט מאצ'ו אמריקאי. סבבה אקשן, אבל לפחות עם עלילה טובה ולא סתם פעלולים ופיצוצים. לא מזמן ראיתי את סופרמן האחרון. היה נחמד, אבל אני לא אובייקטיבי כי זו הייתה פעם ראשונה שראיתי 4DX, אז התלהבות ראשונית. …

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  13. שלום פורום HWzone אני משתמש חדש כאן ורוצה שעם ישראל ישמע את מה שיש לי להגיד כששמעתי שהסרט המדובר יגיע לאקרנים אני התרגשתי במיוחד-הסרט החדש על זומבים בכל העולם זה נשמע משגע(-: אני מעריץ של הספר ומעריץ גדול של בראד פיטט ובכלל כששמעתי שיש שחקנית ישראלית שם עוד יותר שמחתי שמה דניאלה קרטס האומנם,כשקראתי קצת על השחקנית הישראלית הבנתי שהיא משחקת בסרט חיילת בדרגת סגן ואפילו בסרט קוראים לה סגן(-: ואז כשחיפשתי בגוגל עליה,גיליתי לחרדתי שהיא בכלל 'פסחה' על הצבא וכנראה ביקשה מפסיכיאטר פטור על נפשי מהצבא,אתם יכולים לחפש את הכתבה באתר עכבר העיר בשם 'יונה וולך החדשה' בנוסף אם תסתכלו על הקורות חיים שלה באתר imdb תגלו שאסור לה לעבוד בארה"ב וכל העולם רואה את זה... אני לא מבין מה קורה פה,א…

• 139 תגובות
    • 16.2k צפיות
  14. רו"ח שלומי שוב - פירמידות השליטה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. או שפשוט יש לו תיזמון מוזר של למחוק את כל ההיסטוריה? הכל, פייסבוק, אימייל, פורומים אחרים, בלי שלחצתי על כלום. לפני כמה שעות יכלתי לגלוש בלי להתחבר. זה נראה חשוד..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שבוע שעבר עשיתי טעום ובמקום ללכת למסע בין כוכבים הלכתי לפרש הבודד. (סתם סרט. חבל על הכסף) היום בבוקר בדקתי וראיתי הסירו את מסע בין כוכבים מיס פלאנט וסינימה סיטי. איפה עדיין אפשר לראות את הסרט?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by Moty_p,

הרבה פעמים יצא לי לעשות מודינג לכל מיני דברים אבל לא פרסמתי כאן כמו זה לדוגמה: האם גם לכם יצא לעשות כמה שיפורים קטנים ולא יצא לכם לפרסם?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by איתמר נ,

אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. עד עכשיו גילחתי את הראש עם מכונת תספורת פשוטה של בייביליס שעלתי לי 170 ש"ח בזמנו. השארתי אותה בלי מסרקים והייתי מגלח ישירות. הלהב הייתה יחסית צרה, מאוד עצבן, ועל כל נקודה הייתי צריך לחזור כמה פעמים כדי להסיר הכל. היא התקלקלה השבוע, ואני בחיפושים אחרי מכונה חדשה. לבנתיים אני מאוד סגור על חברת Moser, אבל יש להם לא מעט דגמים עם המלצות בזאפ ובפורמים שונים, מטווח מחירים של 100 ש"ח ועד כמה מאות שקלים. אלה הדגמים, מהזול ליקר יותר: Moser 1400 Moser 1873 Moser 1565 Moser 1854 Moser 1871 לפי הביקורות דרך גוגל, שתי האחרונות מומלצות, ובמיוחד ה-1871 שמהללים אותה בלי סוף. השאלה היא, אם לגילוח הראש, פעמיים-שלוש בשבוע, אני צריך להשקיע כל כך הרבה במכונת תספורת? כי מביקורות שונות שקראתי,…

• 69 תגובות
    • 29.6k צפיות
  20. אהלן, אני מתקשה למצוא את המשקפיים האלו בחנויות בארץ ובגלל שחברות גדולות שמכבדות את עצמן לא מוכנות לעזור יותר מדי ובמקום זה מנסים למכור לי משהו שלהם, אני מחפש חנות שתמכור לי משקפי POLICE שאני מחפש ספציפיים לפני שאני מזמין מחו"ל. מדובר בדגם POLICE S8551 אם ידוע לכם, אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הבעיה שיש לי 2 מחשבים שבאחד מהם אני משתמש באופן יומיומי ובשני אני משתמש לעיתים רחוקות מאוד לצרכים שאני מעדיף לא להשתמש במחשב הקבוע. בשבועות האחרונים שיניתי את הסימניות הרבות במחשב הקבוע שלי ואתמול השתמשתי במחשב השני והוא היה עם הסימניות הקודמות. כשפתחתי את המחשב הקבוע אני רואה שכל הסדר של התבלגן וחזר להיות כפי שהיה במחשב השני. יש לציין ששום דבר לא נמחק או נעלם! פשוט כל מה שמחקתי חזר להופיע ועכשיו צריך לסדר הכל מחדש. שאלותיי: 1. אפשר להחזיר את הגלגל לאחור? 2. מה לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by KF,

שלום, קניתי נעליים ביום שבת,לא נעלתי אותן בכלל. היום ניגשתי לחנות וביקשתי לבטל את העסקה ולקבל זיכוי בכרטיס האשראי. הם סרבו בטענה שנעליים ניתן להחזיר ולקבל זיכוי רק עד 72 שעות. האם הם צודקים ? אפשר לקבל קישור כלשהו שמצדיק את טענתם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by JohnnyBravo,

http://gotopless.org/gotopless-dayhttp://gothamist.com/2012/08/16/save_the_date_august_26th_is_toples.php

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

כתבה שנתקלתי בה היום,נראה מעניין: Submerged structure stumps Israeli archaeologists Stone Mystery in Sea of Galilee Mysterious monument found beneath the Sea of Galilee

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. כל שנה המשרד מקבל 70 שקלים ליצור ציוד רפואי, 30 שקלים ליצור פסלונים סה''כ תקציב של 100 ש''ח. בעקבות מיתון קיצצו למשרד 15% שהם מתקציבו הכולל - 15 שקלים. היכן לדעתכם המשרד יקצץ: 1. יקצץ את הכל מיצור פסלונים. 2. יקצץ את הכל מיצור ציוד רפואי. 3. איזה שאלה מפגרת למה לעזאזל משרד ממשלתי מיצר פסלונים???!!! 4. יקצץ חלק מיצור ציוד רפואי וחלק מיצור פסלונים. 5. <רשום תשובה אחרת>

• 7 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים