כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסמך מודפס ואני צריך לשנות שם כמה ספרות, כיצד אני יכול לגלות את הגופן ואת הגודל שלו? תודה על העזרה ואל תדאגו זה לא למשהו פלילי.
-
- 13 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אביזרים דרושים: בקבוק קולה מלא עד הקו העליון של האדום או פחות יד פה והמון מצב רוח (פחחח) התהליך: להחזיק את הקולה ביד לסתום עם הפה את הפתח להרים את הבקבוק ובשניה שהקולה נוגעת בפה להוריד את הבקבוק מהר בחזרה להמשיך לסתום את הפתח עם הפה! אחרי שאתם עושים את זה הגזים עולים, כנסים לכם לפה ויוצאים מהאף אחרי שהגזים יוצאים לכם מהאף תרגישו חופשיים לצחוק כמו מטומטמים ולהמשיך לעשות את זה מלא פעמים ;D הזהרה!: לא להרים ולהוריד מהר מידי, כי אז הבקבוק יכול להתפרץ ולא בא לנו להרטב התמסטלות נעימה 8)
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אבקה כשרה בעדיפות לחבילה קטנה להתנסות תקופה. אף פעם לא השתמשתי באבקות והייתי צורך בעיקר טונה .. נמאס מהטונות אז אני מחפש תחלופה אבקה בטעם סבבה במשקל קטן יחסית האימונים שאני עושה הם בסיסיים, ריצה ומשקולות בגדול.. תודה לממליצים
-
- 21 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
מישהו יודע להכין פרח מנייר יש פה אתר אבל לא הצלחתי להבין מה הם רוצים http://www.snopi.com/origami/flower/flower.htm מי שמצליח שיסביר לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
השיפור הקטן הבא ב-Chrome אמור לשים סוף לאתרים אשר מחליטים להתחיל לנגן עבורכם בהפתעה לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
יש לי אתר ויש בו כתובת gmail איך עושים דרך האתר או האאוטלוק אפשרות של החזרה אוטומטית של אימייל. נגיד "תודה שפנית אלינו נחזור אליך בהקדם". תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני יודע על האתר של משרד החינוך הבעיה היא בשיטה החדשה אין לי את הסיסמא של המערכת החדשה אז איך אני יכול לברר את ציון הבגרות שלי ??? HELP ???
-
- 7 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.
-
- 24 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא באמת בטירוף, טוב אולי קצת, אבל לא הצד הטוב של הטירוף.. קיצר איפה אתם ממליצים ללמוד לפסיכומטרי? יש מכון מומלץ? אני מכיר היי קיו, לחמן, יואל גבע.. מה הכי עדיף באיזור השרון? איפה אתם עשיתם?
-
- 26 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי כמה קניות מאיביי החלטתי שגם אני רוצה למכור חלק מהדברים שלי שאין לי להם שימוש. כמה יעלה לי לשלוח לחו"ל חבילה עד נניח 300 גרם? לפי מה שרשום באתר של דואר ישראל זה עולה סיביבות 20 ש"ח, אך כשהלכתי לדואר כדי לשלוח מכתב פשוט במעטפה לגרמניה דרשו ממני 18 ש"ח! האם 20 ש"ח זה כל הסכום? דבר שני, מה הם הדברים הבסיסיים עליי לדעת לפני שאני מתחיל במכירות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לא מצאתי אשכול כזה .. בכל מקרה אני בטוח שכולכם שמעתם על הצמידים שמאזנים את הצ'אקרות, את הדם, את היציבות פותחו ע"י נאסא מכילים מגנטים מהחלל ועוד כל מיני שטויות וחירטוטים אחרים .. בכל מקרה החלטתי לבדוק מה דעתכם .. האם זה אמיתי או שמא פסיכולוגי או פשוט כל פריט באותו גודל שתחזיק בתוך האגרוף יעשה אתך יציב יותר ? בקיצור - מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אינני מתמצא בנושא הזה ולכן רציתי הצעות לפני שאפרסם באתר יד 2 את הטלויזיה שברצוני למכור, טלויזיה בגודל "29 (לפי מה שבדקתי עם סרגל) גרסת ה"בומבה".טלויזיה של חברת BROTHER הנה תמונות של הטלויזיה: http://www.up2me.co.il/images/20641694.jpg http://www.up2me.co.il/images/620416.jpg http://www.up2me.co.il/images/3668996.jpg מה המחיר שאתם ממליצים לי למכור אותה?(כפי שאתם רואים בתמונות יש לה שבר קטן ברמקול הימני,כמו כן יש לה גם שתי רמקולים גדולים מאחורה)
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, מחפשת המלצה למכונת קפה עד 1500 שקל, מטרתה יהיה בעיקר להכנת הפוך. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קרוב לרמה של בית קפה ואפילו יותר. קראתי הרבה על סוגי מכונות, החלטתי שלא ללכת על מכונה של קפסולות מכיוון שהן יקרות ויש בהן אלומיניום. כל המלצה תתקבל בהמון❤
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ,מבקש המלצות לסרטים טובים -קומדיות ,דרמות פעולה וכו תודה !
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה, האם יש סיכוי שאפל תעבור למעבדי AMD ZEN2.0 (כניראה גירסה מקוסטמת) לדור החדש של MAC PRO? כי רואים שהם לא עידכנו את המוצר כבר כמה שנים- למה הם מחכים? ולאיזה מעבד אינטל הם יכולים לעבור שיהיה חזק באופן משמעותי מה18 ליבות שמוצע בIMAC? כי אם הם יבחרו לעבור לAMD יהיה להם גישה למעבד מקוסטם של עד 64 ליבות עם צריכת חשמל הגיונית, ופער גדול מאוד מבחינת הביצועים למה שקיים באינטל כרגע ולפחות עד 2020. בנוסף בטח המעבד יהיה זול יותר משל הפיתרון של אינטל לפני דור ה7NM- מה שאפל מאוד אוהבת(מרווח רווח גדול מאוד לעומת העלות של המוצר). אני מודע לפטנט של אינטל על חיבורי הTB, אבל זוכר שהיו דיבורים על שאינטל תאפשר לאחרים להישתמש בתקן ו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכוונה לרפואי לא נפשי. לפי מה שהבנתי אם הולכים לקבן ואומרים שאני לא מסוגל להחזיק נשק כי אני לא לוקח אחריות אז פשוט עפים מהצבא...תקנו אותי אם אני טועה
-
- 30 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
היי מישהו יש את המעבד הזה ומריץ ubuntu/Lubuntu? לצורך תכנות בשפת C עם GCC? ויכול לתת חוות דעת עד כמה חלק זה רץ ב FeatherPad או gpedit?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הצוות. מנסה להעלות מודעה בטריידזון, כל הזמן מקבל הודעתת ERROR 101. ניסיתי מכמה מחשבים וכמה דפדפנים, אותה התוצאה. אשמח למענה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-