עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם זה נכון? סיפרו לי כל מיני דברים כמו: -אם חייל שב מנפקדות של פחות מ 28 יום הוא לא יקבל יותר מ 14 יום בכלא -חייל יראה גחלת לאחר 45 יום ולא לאחר 4 חודשים -מ"פ לא יהייה רשאי לשפוט את חייליו כרצונו. יש אמת בדברים?

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. היי, לאחר התלבטות רבה בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה, הבנתי שמשתלם יותר ללמוד מדעי המחשב (לטווח הארוך) למרות שזה לא כזה משנה. עכשיו אני מתלבט בין מדעי המחשב בלבד לבין מתמטיקה ומדעי המחשב. כי במקום בו אני רוצה ללמוד, יש רק מתמטיקה ומדעי המחשב. מהסתכלות ראשונית, זה נראה מבטיח יותר, יוקרתי יותר וכו'. אבל אולי יש פה חתול בשק? אולי אני אלמד רק 60% מדעי המחשב ו40% מתמטיקה וזא בתעשייה יעקמו פרצוף כשאני אגיע לריאיונות עבודה? אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שיכולים לשפוך מעט אור על הדברים

• 36 תגובות
    • 9.3k צפיות
  3. Started by tustos,

שלום D: אני אחרי צו ראשון. ובדרך פלא אני יודע את הקב"א ואת הדפ"ר שלי.. רציתי לשאול.. מה אני יכול לעשות איתם? יש לי קב"א 53 ודפ"ר 80... הפרופיל שלי יכול להיות גם 45 וגם 82 תת משקל משהו... אם אני יעלה שתי קילו אז אני יהיה 82... אז תתיחסו לשתי האפשרויות... אני שאמח לדעת לאן אני יכול להגיע אם הנתונים הללו. תודה

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. שלום, רציתי לקנות בטרייה ניידת לאייפון שלי דור ראשון מהאתר DealExtreme (הכי זול שמצאתי עם משלוח לארץ). מצאתי את שתי האפשרויות הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18059 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18197 אני לא שואל איזה מאלו מתאים לאייפון,אלא איזה מאלו עדיף לקנות (עזבו את הפרשי הסנטים האלו).. כלומר , איך אני יודע איזה מוכר עדיף ? וגם ראיתי שאם אני קונה 3 יש הנחה כלשהי .. זה נכון? (עוד שני חברים שלי רוצים גם אז זה יוצא מעולה אם יש הנחה ).. ודבר אחרון - המשלוח,האם הוא באמת בחינם \ כמה זמן לוקח בממוצע לחבילה להגיע (אני פשוט צריך את זה דחוף לנסיעה בעוד חודש בערך).. תודה רבה רבה מראש!

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by aviram20,

אני לא יודע איך נזכרתי בזה אבל רשמתי פאוור רנג'רס ביוטיוב וזה מה שעלה http://www.youtube.com/watch?v=A_YgupUZNdw מזכיר נשכחות..... (ואת הבובה של פאוור רנג'רס שאמא שלי קנתה לי בזמנו ב140 שקל) ^^^^^ טוב זה הייה התראד הישן... עכשיו אתם תביאו שירים שעושים לכם צמרמורת מפעם , ועד היום ..... אני מבקש רק נוסטלגיות , אל תביאו שירים ששמעתם לפני יומיים.. אני הבאתי את הפאוור ריינג'רס חחח

• 36 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. יש מצב שיש 2 נושאים במשפט אחד ?

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Nahum2,

משהו פשוט יחסית לחברה במרפסת שלי על מפה כמה נרות מסביב. מה להגיש?

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. הפראנויה בועטת.. מה לעשות שכמו מטומטם החזרתי את שלי לאולמרט על מגש של כסף והבנתי איזה טעות נוראית עשיתי... מצאתי את www.approvedgasmasks.com וממה שהבנתי מהאתר יש סיכוי ששלי מילא לא הייתה תקינה, חשבתי להביא לי כבר איזו ערכה שלמה, אבל מדאיג אותי לשזה לא יעבור במכס ("ציוד צבאי" עלאק כולה רוצה לחיות) מה אתם חושבים ? הזוי !!הם ממשיכים לאסוף http://www.abach.co.il/

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  9. היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  10. זהו נשבר לי סופית ,אני ניפטר מהרכב . הקש ששבר את גב הגמל היה מחיר הדלק שכבר מגרד את ה- 7 ש"ח לליטר. הלך לי ראש המנוע בגולף הישנה וחשבתי לתקנו אבל בהתחשב שצריכת הדלק של רכבים כבדים כמו הגולף שלי , עומדת על 7-8 קילומטר לליטר ( בעיר ) ושהתחזית הכלכלית של המומחים מדברת על כך שבתוך מספר חודשים המחיר יגיע ל-10 ¤ לליטר ,החלטתי שחלס , יש גבול . לא , לא, בהחלט לא מדובר רק על כסף ,מדובר קודם כל בעצבים ,בתיסכול ובהרגשה המשפילה שכול העולם ואשתו מחזיקים אותך בביצים וסוחטים אותך מתי שהם רוצים וכמה שהם רק רוצים . למרות שאני מחשיב את עצמי כאזרח שומר חוק , במציאות של כבישי הארץ ומצב החנייה אי אפשר שלא להיות עבריין במידה מסוימת ולא לקבל דוחות בסכומים גבוהים (שחלקם מוצדקים וחלקם הגדול הם סח…

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. (עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. לפני כחודשיים רכשתי אופני Trek ברשת CTC בסניף גן שמואל מאחר וזה הסניף היחיד שעובד בשבת. במעמד הקנייה המוכר אמר שמגיע לי שנה תחזוקה בחינם, שאני יכול לממש בכל סניף של הרשת עם הצגת קבלה. סבבה. חלפו חודשיים והחלטתי לקחת את האופניים לתחזוקה. נסעתי לסניף הראשי, בתל אביב, מאחר ואני גר באשדוד. אחרי יחס מאד לא אדיב מצד אחד המוכרים קיבלתי הכוונה לסדנא. הגעתי לסדנא והכנסתי את האופניים לטיפול. פתאום, מגיע אחד המנהלים, והתחיל לצעוק על אחד הטכנאים לפני לקוחות על זה שהוא העז להכניס את האופניים שלי לטיפול, שעלו "רק" 3,000 ש"ח לפני אופניים שעולים 16,000, אפילו שהגעתי לפני אותו אחד עם האופניים היקרות. אני אומר לכם בחיים לא הרגשתי כל כך מושפל. התייחסו אלי כמו לזבל. אם הייתי יודע שזה היחס …

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חיפשתי את השכר מינימום של השנה והצלחתי למצוא טבלה כזאת: http://www.hilan.co.il/calc/MinimumWageCalculator.aspx כאן כתוב שמגיל 16-17 מקבלים 17 שקל לעומת שם שכתוב 16... מישהו יודע מהו השכר מינימום?

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. הביאו לי תו של 200 שקל לסופר פארם, אז חשבתי ליקנות בזה מברשת שיניים חשמליץ. חשבתי על הדגם הזה http://www.amazon.com/Oral-Vitality-D12513P-Dual-Clean/dp/B000GBID0M

15. שלום לכולם כפי שמשתמע מהכותרת ראיתי אתמול את ההופעה של נמרוד הראל ולפני שאני מתחיל עם השאלות, קודם כל אני אגיד שאני בנאדם מאוד מאוד סקפטי בנוגע לדברים האלה. אני לא מאמין לא לפני שנכנסתי וגם לא עכשיו, אחרי שחלק מהדברים שהוא עשה השאירו אותי די פעור פה. בכל מקרה, עד היום האמנתי שכנראה כל האנשים שהוא גורם להם לעשות דברים מוזרים הם פשוט משת"פים שלו או משהו כזה, אבל הקטע שאתמול הוא לקח לבמה ידידה שלי ועוד חבר, ולשניהם הוא גרם לעשות דברים די מוזרים[מיותר לציין שאני סומך עליהם]. אחרי שהם ירדו מהבמה הם נשבעו לי שמשהו מוזר קרה שם, ושהם לא סתם מדמיינים. עכשיו במשך כל ההופעה הוא חוזר ואומר שאין לו שום כוחות על טבעיים, ושזה הכל בעזרת פסיכולוגיה וקריאת שפת גוף וכל מיני דברים כאלה, אבל …

• 36 תגובות
    • 10.6k צפיות
  16. היי לכולם. הייתי בראיון למשרת איש מכירות ברשת מחשבים גדולה. לפי מה שאמרו לי המראיינים בחברה, עושים 20 שקל לשעה שכר בסיס + עמלות מכירה, 10.5 שעות משמרת מא-ה וביום שישי 5 שעות משמרת (חצי שעה הפסקה בלבד ביום). זאת אומרת 230 שעות בחודש עם התחייבות לשנתיים עבודה. שאלתי מה השכר הממוצע של אנשי המכירות שלהם והם אמרו 12,000 שקל ממוצע ואפילו יותר. האם זה הגיוני שהמשכורת הבסיסית מוכפלת פי 3 רק מעמלות? אני לא רוצה להתחייב לשום חוזה מבלי לדעת האם מדובר במשהו שהמראיינים זורקים באוויר רק כדאי שתחתום לשנתיים, או שזה בהחלט משכורות בסדר גודל כזה. אם מישהו התנסה בזה בעבר בכל חברה או חנות ויודע האם זאת עבדות לשמה ועבודה בעיניים, או שזאת הזדמנות פז. תודה רבה לעונים.

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. כבר כמה חודשים שאני רודף אחרי חנויות ואנשים בתי ספר שרתים של בתי ספר ובאינטרנט כדי למצוא (בתשלום) מקלדת AT ישנה במצב שמור וטוב עם מקשים רעישים(בלחיצה על הכפתור יש רעש כמו הלחצן של הריסט ככה היא בנויה ולא גומי כמו היום) תמונה של מה שאני מחפש אולי אתם תוכלו לעזור להפנות אותי למישהוא הנכון תודה לעוזרים...הינה למטה המיקלדת שאני מחפש עם חיבור AT ישן... [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by Shasoosh,

http://www.foxnews.com/story/0,2933,395294,00.html ועל זה נאמר, Wtf

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. אז כמו שכתבתי מחר אני מתגייס (שיריון) מקווה שיהיה טוב, בכל מקרה אני קצת מבולבל בנושא של מה להביא.. חברים אמרו לי לארגן תיק גדול עם כל הדברים: בדגים ודברי רחצה וכ'ו... עכשיו בדקתי בטופס שנשלח לביתי וכתוב שם שאת כל הדברים אני מקבל שם כולל תיק וכל הביגוד וכ'ו... אז אם כך מהאני מביא ליום גיוס חוץ מכל הטפסים הרגילים?

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by SharKiMaN,

פרמטתי את המחשב, וגיביתי את כל הקבצים והתיקיות האפשריות, כולם חוץ מ42GB של מוזיקה :kopfpatsch: :'( :'( :'(

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by mrsph666,

האם לתספורת שאתאר בהמשך יש שם? התספורת של Tom DeLonge, מלהקת Blink-182, ז"ל, כשהוא מופיע בקליפ של I miss you...? חוץ מ"emo" או משהו... כידוע, יש הרבה תסרוקות "אימו"... וכן בתמונה הבאה:

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות! בברכה junior_mg ליאור

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. אני לומד שנה ראשונה באוניברסיטה בפתוחה לתואר במדעי המחשב כרגע אני עושה קורס " אשנב למתמטיקה " שהוא מעין הכנה למתמטיקה המתקדת שבהמשך התואר . בקצור היום ישבתי ולמדתי הרבה מתמטיקה .... . והיו רגעים שכמעט נגחתי בקירות .... בוא תספרו לנו את החוויות שלכם מאהובת ליבנו -----> המתמטיקה .

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by almogas,

כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אז זה המצב: הלכנו עם חבר'ה לסנוקר-באר. הכרתי בחורה בסנוקר-באר, היא לקחה ממני מספר, היא נורא יפה, ואז גם לקחתי ממנה מספר... היינו קצת ביחד בסנוקר באר, זה היה ברור שאני מצאתי חן בעיניה, והיא מצאה חן בעיני, בהתחלה אמרתי לה לבוא איתנו אחרי זה לאכול משו, היא הסכימה, אבל כשהחלטנו לזוז, היא אמרה שזה עוד מוקדם, והיא רצתה להישאר עוד קצת ואחרי זה להצתרף אלינו... ואני הייתי צריך לזוז עם חברים, אז בין היתר כדי לא להיראות נואש אמרתי לה ביי ביי והלכתי... ועכשיו נכנס החלק הדפוק, הייתי שיכור, וכשעזבתי את הסנוקר-באר, החלטתי שאני מת לראות אותה, והתקשרתי אליה איזה 10 פעמים, ואני יודע שהיא לא שמעה כי הפלאפון שלה היה בתיק, ויש שם מוזיקה נורא רועשת... ועכשיו השאלה שלי: מה אני יכול להגיד לה שי…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.