עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tanya,

ערב טוב. יש איזה ספרים ללימוד מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי? אין לי נושא מסויים. זה יכול להיות על המחשב בכללי, וזה גם יכול להיות לימוד שפות [שפת C וכ'ו...], או כל דבר אחר שקשור למחשבים. טיילתי היום בצומת ספרים ומצאתי כמה אבל לא רציתי לקנות מבלי לשאול קודם כי יש ספרים שהם גם נורא לא מקצועיים. חשוב לי לציין שאני מתחילה ואני רק רוצה להשכיל קצת בכל מה שקשור למחשבים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי כמה ספרים בארון, במחסן יותר נכון ואני ממש מחפש להם בית חם. O'reilly Cascading Style Sheets Dreamweaver mx HTML 4 (בעברית) Flash 5 (בעברית) Action Script (בעברית) Designing web usability (בעברית) Paint shop pro 7 (בעברית) בגדול הם גם יכולים להיות ספרי נוסטלגיה לאספנים, אבל חבל לזרוק אותם לפח, לא? הם במצב מעולה, כאילו אף פעם לא קראתי אותם, אבל קראתי, מבטיח. נראה לי ב Yad2 ייקח להם קצת זמן להימכר, אז מה אתם אומרים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by idan1836,

אני צריך המלצה שלכם, לספר VB הכי טוב שיש היום, שיכול ללמד אותי הכל מהכל בהיקף מלא ונח ללמידה. ועוד אני רוצה שם של ספר שילמד אותי ג'אווה גם .. (כמובן גם, הספר הכי טוב שיהיה אפשר למצוא בשוק) . תודה ..

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז חשבתי לפתוח ט'רד שבו נוכל לתת המלצות על ספרים טובים שקראנו. אתחיל. המלצה על: הסמל האבוד. (כן כ"כ מיינסטרימי , אבל אני אוהב את הספרים של דן בראון, וספרו הרביעי לא יוצא מן הכלל(ואף לדעתי אחד הטובים מספריו)). על מה הספר(למי שמשום מה לא מכיר): ספר מתח מהיר קצב ושנון על הפרופסור חוקר הסמלים רוברט לנגדון והרפתקאתו בוושינגטון הבירה. עכשיו אתם..

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, השבוע יהיה לי יותר מדי זמן פנוי, ואני מחפש איזהו ספר עם הקשר ומשמעות לחיים לקרוא, דוגמת (אבא עשיר, אבא עני \ תורת המשחקים) עדיפות לספרים באנגלית.. ו.. *אהם*.. שיהיו .. "קלים להשגה", אלקטרונית.. *אהם* מה אתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by RGod,

אני רוצה לקנות ספרים של אבטחת מידע וללמוד ..איפה ניתן לקנות ואיזה ספרים מומלצים למתחילים .

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by Electric Boom,

אהלן, קיבלתי זימוןלבחינת אמי"ר ובת"ז שלי חסרה ספרה מימין. כתוב למטה שזה עקרוני שכל הפרטים יהיו מדוייקים(...) אז התקשרתי והמזכירה שם אמרה לי שזה בסדר ככל הידוע לי ספרת ביקורת זה משמאל - טעות בידיי?... אני אכול סרטים :-X

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש המוןןןןן סרטי פעולה,חלק טובים יותר ועם עלילה וחלקם פשוט קטעי אקשן זולים ולא איכותיים....לאיזה סרט לדעתכם יש את הסצינת פעולה הכי טובה שאי פעם נוצרה? לדעתי בכל אופן זוהי סצינת הלובי ממטריקס,פשוט תאווה לעיניים ולחושים(וחוץ מזה מומלץ לצפות בטריילר של ההמשך של מטריקס כי יש שם קטעים שיכולים לשבור את סצינת הלובי,כמו 5 אנשים שנלחמים בהילוך איטי,ובמחשבה שנייה אני לא מאמין אם יש מישהו שלא ראה)

10. הסרטון: נראה טוב, מישהו יודע מאיזה סרט זה, הוא לא רשם.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הבוקר קיבלתי יחד עם העיתון חוברת מפוארת של סקאל דיוטי פרי בחוברת מוצג עכבר לוגיטק MX700 במחיר של 95$ ההצעה מאוד עניינה אותי הואיל ורק לפני שבוע קניתי עכבר זהה 95$ X כ-4.6 (שער העברות והמחאות גבוה אפילו שבסקאל לוחים שער מזומנים גבוה) = 437 שקל את העכבר שלי קניתי ב 425 שקל מחנות וגם לא הפסידו עלי אז מה קורה כאן ??? הדוגמא הזו מייצגת גם לשאר המוצרים שלהם ??

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום! בספטמבר הקרוב אנחנו (אני, זוגתי ועוד זוג חברים) מתכננים לטוס ל-12 יום בבריטניה (תכלס זה יוצא 10.5 ימים נטו בגלל הטיסות). התכנון הוא לבלות 4.5 ימים בלונדון (כאמור ביום הראשון זה רק חצי יום בגלל הטיסה) ואז לנסוע לסקוטלנד (כנראה ברכבת לאדינבורו שאמורה לקחת 4.5 שעות נסיעה). נבלה יום באדינבורו ואז נשכור רכב ונתור את מרכז סקוטלנד (כולל לינה בכל מיני תחנות ביניים) במשך 4 ימים. ביום האחרון נצטרך כבר לחזור לאנגליה (ברכב או ברכבת...) כי למחרת הטיסה חזרה הביתה. אנחנו צריכים לתכנן מסלול בסקוטלנד, כדי שנוכל להזמין מקומות ללון בהם, והבעיה היא שסקוטלנד סה"כ לא קטנה ואנחנו צריכים לתכנן בהתאם. האם למישהו יש המלצות למסלולים? אתרים שהם must see ונוכל לבנות את המסלול שלנו סביבם אולי? (…

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. אחרי שיוני, ונסה, שחר ועוד משתתפים מהאח הגדול זכו לככב בפרסומת של חברת בזק, שפרה, הזוכה הגדולה לא נשארה חייבת. EA חתמו איתה על חוזה למשחק מחשב חדש בכיכובה שיצא בקרוב. עד עכשיו יצאה תמונה של הדמות שלה במשחק - ;D המשחק החדש יכיל אתגרי סריגה, מבוכים וכמובן קרב נגד הבוס הגדול מכולם - ה"אח הגדול"

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. באתר של KSP.CO.IL כתוב שהם יבואנים של EPOX! ומה אני מגלה מאיפוקס! Sorry roman... Because KSP LTD. is not our distributor, and we really don't know them, so please try to contact the following. 1) Singer Ltd. Moshav Bazra - 60944 Tel: 972 9 748 4572 Fax: 972 9 748 4256 Mr. Roni Singer 2) Panda Computer & Comm. Livne 41, Ceasarea 38900, Israel. Tel: 972 4 610 0786 Fax: 972 4 610 0178 Please try to contact them for repairing. Best regards, Mike

• 62 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. תחשבו על זה, השמש בפנים, הרוח בשער, אתם על מגלשי סקי במים במהירות גבוה... כמעט טוב כמו לאכול סנוויץ' שוקלד איכותי? אם כן תמשיכו לקרוא! מי שיודע ומי שלא, יש פה להמצלה למקום היחיד בתל אביב שבאמת שווה לשלם 64 שקל בשביל להכינס! זה נמצא בפארק דרום (בדרום העיר) בתחנה זה קו 16 גם ממונית שירות וגם מאוטובוס, כזה OWNZ!!! מישהו פה עשה סקי? נכון יש את הt-bar? בקיצור זה עובד אותו הדבר, יש אגם מלכותי שמקיף אותו מין t-bar, אתה תופס וזה מושך אותך, היינו שם כבר פעמיים זה ROX פעם ראשונה עשיתי סקי רגיל והייתי rullz פעם שניה (היום) עשיתי wakeboarding (המקביל של snowboard) והייתי lame בצורה בלתי רגילה, צריך לקבוע מקום ראשון, אני יכתוב פה את הטלפון מחר! מומלץ בחום, תבואו אם חברים, משפחה או לא …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by משתמשחדש,

מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לבנות סקייט חשמלי על בסיס של לונגבורד איזה גודל מנוע צריך? מחשב? גודל סוללות? איך מחברים שלט למנוע? משהו שיביא אותי ל25 30 קמש משהו כמו 80 קילו

17. Started by sagi_10,

שלום אני מחפש סקייטבורד חדש אחרי שהישן פג תוקף :'((נשבר...) לא משנה לי מאיפה מצדי ebay וכו.. אבל רצוי מחיר כולל משלוח הנה סקייטבורד שחבר שלי המליץ עליו: http://cgi.ebay.com/BLIND-Skateboards-REAPER-OG-Complete-Skateboard_W0QQitemZ7212549913QQcategoryZ16264QQrdZ1QQcmdZViewItem אז ככה: 1)blind חברה טובה? 2)האם הוא מתאים לפעלולים ויחזיק הרבה זמן? בתודה שגיא

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by yossi21,

אהלן, אני מעוניין לקנות לי סקייטבורד אבל אני לא יודע מה יתאים לי. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. שלום שמתם לב לטמפרטורת המעבד כאשר סקייפ רצה ברקע? תוכנה שימושית אולי אבל התכנות שם לא שיא הפאר. אני מריץ למשל כרום עם איזה 10 טאבים פתוחים במקביל, הכל אחלה. סביבות 37 מעלות. מריץ את סקייפ - זה מגיע תוך כמה דק' ל50!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. היום, כאשר הפעלתי את המחשב שלי, נוכחתי לשים לב לכך שהוא מקרטע ונתקע לעיתים קרובות, כאילו משהו אוכל את משאבי המעבד. פתחתי את מנהל המשימות, ואכן הייתה צריכה גדולה של המעבד. בדקתי מה התהליך שצורך את משאבי המעבד, והתברר לי שזה היה התהליך של סקייפ, Skype.exe. איך אפשר להיפתר מהדרעק הזה?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  21. זה באמת נכון? http://www.skype.com/products/skypepro/ כי זה ממש זול...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by nehmia,

כמה עולה ואיפה אפשר לקנות אחד?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)

24. Started by ofir38,

איפה אני יכול להוריד סקינים כאלה? מי שיוכל לתת לי קישור פה להורדה של סקינים זה יהיה מעולה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.