כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני וחברים שלי מתכננים לעשות חופשה באילת מיום ראשון הזה עד ראשון הבא ובדקנו את האפשרויות שלנו ומלון כנראה שלא נוכל למה הם רוצים מישהו בן 21 שיחתום לנו על מסמכים או בבתי מלון אחרים שרוצים יפויי כוח מכל ההורים ואנחנו לא רוצים להפחיד את ההורים שלנו עם הדברים האלה, אנחנו כרגע מחפשים (אם יש) וילה עם בריכה שאפשר להשכיר אנחנו 6 חברים בני 18+ שרוצים להרגע קצת לפני הגיוס המתקרב,אנחנו מוכנים לשלם טוב,אם תוכלנו לתת לי מספרים או משהו שיעזור לי אני יודה לכם מאוד אם אתם לא יודעים על וילה עם בריכה אז לפחות תמליצו לי על דירה ממש איכותית ששווה להשכיר,תודה מראש,עידן.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
דרוש בסיסט ללהקת רוק-פרוג שמנגן על בס כמה שנים, ידע נוסף (סולמות וכו') - יתרון. עדיפות לאיזור ראשון והסביבה
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיזשהי סיבה מוזרה, בארץ אוהבים לשנות את שם הדגם המקורי. מילא. אז מסתבר שקוראים לו SGH-D500. יופי. השאלה שלי היא כזאת: מישהו יודע את ההבדל בין ה D500 ל D500E? תודה! נדב.
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
http://www.skype.com/campaigns/freeskypedays/ עוד מידע פה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נגיד יש לי 1.5 בעין אחת ו1.25 בעין השניה כמה פרופיל יורידו לי אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם וחופש שמח, הרשו לי לשתף אתכם בשיר חדש, שהרבה יוכלו להזדהות איתו, שיר האייסיקיו, בגירסת אבי ביטר+יוסי עדן. {הזמרים אומנם אנונימים אבל השיר מצויין}. תורידו תגידו לי מה אתם חושבים אני שומע את השיר וכל פעם צוחק מחדש. http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=1DT2T1XO2FP9Y2SNL4X1WHXQKB
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן מתנה לחבר... איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, משהו כמו חודש כבר חשדתי שנדפק לי המנוע צעדים,סרק לא יציב,מקרטע.. בכול מקרה,העלתי היום תרכב על המחשב ויצא לי שהמנוע צעדים שחוק לגמרי הרוג. אני צריך להחליף את כול המכלול של המנוע צעדים באוטו,אמרו לי במוסך שעדיף לקנות את זה באינטרנט או מפירוקיה כי אצלם זה יכול להגיע ל5 אלף לחדש. ושהם ירכיבו אותו.. יש למישהו מושג כמה משהו כזה יעלה באינטרנט או בפירוקיה? תודה מראש :'(
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מן ניו יורק דאנס שאנטי יפה כזה שחייב לשמוע באוטו פתוח (לא רק)..אבל חובה אצכלם.. Ferry Corsten vs the thrillse - sublime תהנו
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי UPS חדש, ואני מחפש שימוש ל-UPS הישן שלי. חשבתי לחבר את הטלוויזיה שלי ואולי גם מכשירי חשמל נוספים (כמו: ממיר דיגיטאלי של כבלים, מכשיר ווידאו, נגן DVD...) ל-UPS הישן. המטרה היא לאו דווקא להשתמש בסוללת הגיבוי של ה-UPS במקרה של הפסקת חשמל (כמה דקות גיבוי במקרה של נפילת פיוז מספיקים), אלא להגן על המכשירים מפני נחשולי מתח וברקים, ולספק להם מתח יציב. השאלה שלי היא כמה וואט צורכים טלוויזיה "29 ממוצעת (במידה וקיימים הבדלים בין טלוויזיות שונות, אז מה הטווח?) ומכשירים שונים שנלווים לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלא תיפול עליכם איזה משאית [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי לפני מספר דקות את האימייל הזה. כרגיל, בדקתי אודותיו באתר הנפלא לא רלוונטי. קישור: http://www.info.org.il/irrelevant/item.php/112114943571238796 לאנשים פשוט אין בושה... אבל זה לא חדש..
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
I am using Minoclin 50 and the doctor recommands not to suntan, and i dont know if it really matters.. cause i am going to Eilat at the end of the month. What do you think ? does anybody have any idea how dangerous it is ?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
-
בס"ד שלום רב ראיתי שיש כאן אנשים שמתענינים בסלולרי אז אני מקווה שזה בסדר לשים קישור לפורום חדש בנושא סלולרי יש שם פורמים בכל הנושאים והתחומים של הסלולרי בקיצור כדאי להיכנס : http://eryui32.amitu.net/ תהנו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-