כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אהלן אמיגוס אני והחברה יורדים לאילת למשל 4 לילות ו5 ימים במלון עכשיו אחרי שיפענחנו את פרשת התקציב הנמוך ( כ400 ש"ח לזמן שהייה באילת שציינתי ) רצינו לדעת מה עוד אפשר לעשות שם חוץ מלהתנחל בים , בטיילת ובקניות ( וגם בננות למיניהם ) תודה רבה מהחברה המנוסים :lamer:
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש פורומים של רכבים אבל אין לי כוח לפתוח יוזר (אז אל תפנו אותי לשם) אם למישהו יש תשובה משכילה אשמח, כל שאר התגובות לא פה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 37.3k צפיות
-
-
מחפש פורום להתייעץ בו על כמה דגמים של 29" ואני לא מוצא כלום חוץ מהביקורות של זאפ... מישהו מכיר משהו???
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
WTF סרט חבל על הזמן מההתחלה עד שהם מגיעים לבוסטון. יש קטעים רגשניים שנמצאים בדיוק במקום ומשולבים ממש טוב בכל הבלאגן, ואז פתאום הכל נגמר בחמש שניות בלי שום סיבה רצינית ובלי שום קשר. החייזרים שעד לפני שנייה זיינו את האמאמא של כל הצבא האמריקאי נופלים כמו כוסיות וכולם שמחים. יש הרגשה שחסרה לפחות עוד שעה-שעה וחצי של סרט. גם פיתוח הדמויות נפסק באמצע, מה שבכלל מראה שזה לא הסוף של הסרט כמו שסוף צריך להיות. זה רק אני או שסטיבן שפילברג צריך לצאת לפנסיה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אתר subs.co.il נסגר (אתר לתרגומים)? מה החלופות?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Diamonds will not spark in the dark זה נכון להגיד SPARK על יהלום? איזה מילה אחרת יכולה להגיד לנצנץ שתתאים פה? והמשפט, אין בו בעיות אחרות נכון (דקדוק\תחביר או משהו כזה). אני יודע שזאת שאלה מוזרה ;D אבל אני צריך את זה, אז תודה.
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הוא מחובר דרך בלוטוס למחשב...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, אני וחברים שלי מתכננים לעשות חופשה באילת מיום ראשון הזה עד ראשון הבא ובדקנו את האפשרויות שלנו ומלון כנראה שלא נוכל למה הם רוצים מישהו בן 21 שיחתום לנו על מסמכים או בבתי מלון אחרים שרוצים יפויי כוח מכל ההורים ואנחנו לא רוצים להפחיד את ההורים שלנו עם הדברים האלה, אנחנו כרגע מחפשים (אם יש) וילה עם בריכה שאפשר להשכיר אנחנו 6 חברים בני 18+ שרוצים להרגע קצת לפני הגיוס המתקרב,אנחנו מוכנים לשלם טוב,אם תוכלנו לתת לי מספרים או משהו שיעזור לי אני יודה לכם מאוד אם אתם לא יודעים על וילה עם בריכה אז לפחות תמליצו לי על דירה ממש איכותית ששווה להשכיר,תודה מראש,עידן.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
דרוש בסיסט ללהקת רוק-פרוג שמנגן על בס כמה שנים, ידע נוסף (סולמות וכו') - יתרון. עדיפות לאיזור ראשון והסביבה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המורה שלי אמר לחבר שלי מהכיתה שעושים שכלול של מועד א' עם מועד ב'. אם זה רלוונטי אז זה שאלון 006. זה נראה לי בכלל לא הגיוני, הרי מועד ב' בא לתקן את מועד א'. האם באמת עושים שכלול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיזשהי סיבה מוזרה, בארץ אוהבים לשנות את שם הדגם המקורי. מילא. אז מסתבר שקוראים לו SGH-D500. יופי. השאלה שלי היא כזאת: מישהו יודע את ההבדל בין ה D500 ל D500E? תודה! נדב.
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
http://www.skype.com/campaigns/freeskypedays/ עוד מידע פה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נגיד יש לי 1.5 בעין אחת ו1.25 בעין השניה כמה פרופיל יורידו לי אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם וחופש שמח, הרשו לי לשתף אתכם בשיר חדש, שהרבה יוכלו להזדהות איתו, שיר האייסיקיו, בגירסת אבי ביטר+יוסי עדן. {הזמרים אומנם אנונימים אבל השיר מצויין}. תורידו תגידו לי מה אתם חושבים אני שומע את השיר וכל פעם צוחק מחדש. http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=1DT2T1XO2FP9Y2SNL4X1WHXQKB
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן מתנה לחבר... איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, משהו כמו חודש כבר חשדתי שנדפק לי המנוע צעדים,סרק לא יציב,מקרטע.. בכול מקרה,העלתי היום תרכב על המחשב ויצא לי שהמנוע צעדים שחוק לגמרי הרוג. אני צריך להחליף את כול המכלול של המנוע צעדים באוטו,אמרו לי במוסך שעדיף לקנות את זה באינטרנט או מפירוקיה כי אצלם זה יכול להגיע ל5 אלף לחדש. ושהם ירכיבו אותו.. יש למישהו מושג כמה משהו כזה יעלה באינטרנט או בפירוקיה? תודה מראש :'(
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-