כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לפי האתר של היחידה להכוונת חיילים רשום שצריך בסך הכל חצי שנת עבודה חברה שלי עוד חודש מסיימת חצי שנה אבל פה משהו לא ברור האם זה רק חצי שנה? או שיש עוד תנאי של זמן שעות עבודה שצריך לצבור בחצי שנה הזאת כי לא מופיע לגבי זה מידע כי אם ככה האם משמרות של 5 שעות או 9 שעות שוות ערך לצורך קבלת המענק כי אצלה שעות עבודה לא אחידות בכל יום תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש שאלה קטנה, שמטרידה אותי זה זמן מה. אני אודה למי שיוכל לעזור לי. קצת רקע: בשישי האחרון (לפני כמה ימים) יישבתי סיכוך עם "חבר" (להלן, מכר) בדרך הכנראה פרמטיבית ביותר, ועם זאת הכנראה יחידה שעמדה בפנינו. (בלשון יפה, "קטטה") עד פה הכל טוב ויפה. בגלל שרוב האכלוסיה מסביב היתה ממוצא רוסי, היה הרבה דיבורים ברקע, והרגשתי יותר כמו בית משפט .. מכאן ושם, ומפה לכאן, "דחפו" את שנינו לשיחה. אני בתמימותי שאלתי "מה הבעיה שלך?!" - הוא זרק "החולצה, X שקלים, אני רוצה שתחזיר לי את הכסף עליה" - בעודי משפשף את עיניי בחוסר תדהמה, באים כמה חבר'ה שלי ומסבירים לי, שהוא ממשפחה במצב כלכלי "בעייתי" "תחזיר לו את הכסף על החולצה, ונסגור עיניין" ולא שיהיה לי איזה בעיה להחזיר לו את אותו סכום, אבל אני ש…
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כידוע בכיתה י"א מקבלים את המכה הגדולה - עבודת גמר אני בחרתי את הנושא הקרוב אלי ביותר (כמעט) הצמכרות לאינטנט, רובנו מכורים אפילו אם אנחנו מכחישים בפומבי. אני מעוניין שכל אחד שיכול יעזור.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קינדר חוזרת, כפיים :yelclap: :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הזמנתי אתמול בלילה את המוצר הראשון שלי דרך ebay, הופתעתי שלא היה שום מקום למלאות הערות למוכר וגם שלא מצאתי עדיין פרטים לגבי מצב החבילה כמו אם היא נשלחה כבר או לא וקוד מעקב כדי לדעת איפה היא נמצאת... יש דרך לקבל את הפרטים האלה? אני אמור לקבל אותם מהמוכר לבד או שאני צריך לבקש ממנו אותם? תודה ד"א כוס אומו המדינה הזאת! המשלוח עולה יותר מהמוצר! :-\
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה להיזכר בכל מיני משפטים שאחד מהמורים שלי אמר לי בארה"ב ואני חושב וחשבתי לשתף אותכם בזה למה אנחנו חוגגים את ימי ההולדת שלנו? הרי זה לא עוד שנה קרוב יותר למותך? )כמובן שזה עיניין של איך אתה מסתכל על ימי הולדת אבל עדין( וברגע שאתה בעצם נולד אתה מתחיל למות.. )שוב עיניין של איך אתה מסתכל על דברים...( ולפני מספר ימים חבר שלי אמר משהו שמשגע אותי שאני חושב עליו.. מה עם כל העולם הזה הוא סתם מקום וירטואלי כלומר משהו בראש שלך וכל האנשים והחפצים שאתה פוגש ורואה הם סתם בדימיון שלך? כי עד היום עוד לא ראיתי אחד שיכול להוכיח שזה לא יכול להיות.. :-X סתם נושאים למחשבה :
-
- 60 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם :] אני מלחין כבר הרבה שנים מוסיקה מסוג היפ הופ וראפ, אז החלטתי לעבור למוסיקה ים תיכונית, זה משהו שחובה ללמוד. אני מאמין שיש פה הרבה מאוד מלחינים, אז יש לי אליכם שאלה :] * איפה ניתן ללמוד קצת על המוסיקה הים תיכונית? * מאיפה מתחילים את הלחן? *באיזה כלים להשתמש? *האם יש איזה חוקים מיוחדים למוסיקה הזאת? בכיף אני יקבל הצעות ממלחינים אחרים, אפילו מוכן לעשות פרוייקט משותף וללמוד דרך זה :]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לתת צליל יותר עמוק ונמוך ללנסר 2006. הרכב הוא מהעבודה.. האם אני יכול להתקין פילטר פתוח(והאם זה יעשה את העבודה) וכשאני ירצה להחזיר לפילטר המקורי? למישו פה יש ניסיון עם דברים כאלו? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש ואין לי שום בעיה להתקינו לבד,אבל מה אני רוצה לרכוש גם את הביגטייפון ואיתו יש לי בעיה . לא בא לי להסתבך איתו לכן החלטתי שעדיף שאשלם עוד 160 ש"ח ושיתקינו לי את הכל וכך יהיה לי ראש שקט. עכשיו שאני חושב על זה :s05: רציתי לדעת במידה ויתקינו לי את הכל בחנות מה לדעתכם יעשו בחנות יביאו לי את כל האריזות הריקות ומה שנשאר שם יחד איתם עם המחשב , לדוגמא : שקונים לוח ואו כרטיס מסך מגעים בתוך האריזות האלו עוד אביזרים נלווים,דריברים, משחקים וכו'. האם גם את האביזרים הנלווים אקבל לדעתכם או שירכיבו לי את המחשב עם מה שצריך ויגידו תודה ולהתראות ואת שאר הדברים ישמרו לעצמם ? מקווה שהסברתי את עצמי.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום ב17/12/2010 רכשתי שעון http://cgi.ebay.com/Military-Automatic-Mechanical-Wrist-Watch-Men-Mens-DATE-/300499457190?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item45f729d4a6 עבור £14.98 GBP. ב10/1/2010 קיבלתי את השעון רק כדי לגלות שהוא פגום, גלגל היום\לילה לא מודבק\מורכב כראוי: ב14/1/2010 הסלמתי את המקרה לתביעה, ב15/1/2010 פאיפאל דרשה ממני לשלוח את השעון בחזרה למוכר כדי לקבל החזר כספי, ב16/1/2010 שלחתי למוכר את השעון עם הפרטים שסופקו לי, ושלחתי לפאיפאל את מספר המשלוח. נאמר לי ש"אנו נפנה אליך לגבי כל התפתחות או אם יידרש לנו פרטים נוספים ממך עד 02/02/2011." ב02/02/2011 הם אכן פנו אליי: "As you know, we're investigating a problem that y…
-
- 120 תגובות
- 22.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי קלטות וידיאו מהתקופה בה נהגו להכניס מעין סרט ארוז בקופסת פלסטיק למכשיר וידיאו (תקופת הטרום DVD) ולצפות בו באמצעות הטלויזיה. גמלה בליבי החלטה לישר קו עם המאה ה 21 ולהמיר את הקלטות הללו לקבצי וידאו במחשב. ניתן לעשות זאת בחנות צילום רגילה, 40 ש"ח לקלטת, 30 קלטות = 1200 ש"ח לא כולל ההתרוצצות אל החנות וממנה. שאלתי: קיים מכשיר וידאו המתחבר למחשב לצורך המרה? אין לי מכשיר טלויזיה ומכשירי הוידיאו הישנים התחברו לטלויזיה. קיים מכשיר וידיאו המתחבר למחשב? מישהו מכיר? אפשר לקבל קישור להיכן שניתן לרכוש מכשיר מעין זה? יש לו שם שאפשר לחפש ב EBAY או YAD2? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה: למה אין היום כבר איזה fan בתוך כל ראוטר כברידת מחדל? פעם אפשר היה להשאיר את המכשיר בתקן g דולק רצוף חודשים. היום, כמעט אין ראוטר N שלא צריך לאתחל פעם ב-3 ימים במקרה הטוב. הם גם מתחממים הרבה יותר, מרגישים כששמים יד. אז למה כבר לא הפך ברירת מחדל איזה fan שקט, לפחות בראוטרים האימתניים?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לפני 10 דקות ככה מתיישב לי זבוב על המסך(lcd) טוב אמרתי רחמים בטח מישהו אחר כבר יהרוג אותו מחר אחרי כמה דקות אמרתי כבר כמה זמן הוא מתנחל פה הוזזתי אותו והוא השאי לי כמה נקודות אפורות כאלו על המסך ניסיתי עם האצבע להוריד את זה אבל פשוט זה נשאר שם ...איך מורידים תדבר הזה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחיים לא האמנתי שיהיה פעם שההמנון ינוגן ואני ירגיש רצון עז לא לשמוע אותו :kopfpatsch: הערב זה קרה, מאיה בוסקילה עשתה מההמנון "מסחרי" כאילו הוא אחד מהשירים המעפנים שלה
-
- 69 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לדוגמא שאני לוחץ COS45 התשובה שהוא נותן היא 0.707 שזה מקביל לשורש 2 חלקי 2. יש אפשרות שהוא יתן לך את התשובה עם השורש?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היייי כולם אני רוצה להביא לארץ (דרך EBAY) משלוח של טלפון סלולרי באזור ה50$ (משו זמני) שלדעתי נוקיה שיווקו פעם בארץ יש איזה הגבלות/מיסים שאני יצטרך לשלם בארץ?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, אני לומד כעת בשנה השלישית מתוך 4 לתואר הנדסת מחשבים ופיזיקה יישומית בהתמחות מיקרואלקטרוניקה ואופטואלקטרוניקה באונ' העברית (ממוצע 96). אני לא במסלול עתודה אלא אקדמיזציה (אני עכשיו בן 18). שלחו לי זימון לסב"ט אך בגלל שאני לא מסיים את התואר השנה, אלא רק עוד שנה וחצי, אז דחו לי את הסב"ט לשנה הבאה. שלחו לי גם זימון ליום ראיונות. האם גם זה צריך להדחות לשנה הבאה? בטלפון אמרו שלא וזה די מוזר לי. בכל אופן, רציתי לדעת האם הראיונות יהיו מקצועיים שצריך להתכונן אליהם, או שמא הם ראיונות כלליים עלי? אשמח אם משהו יספר על ראיונות אלו מנסיונו. כתבו שבסוף יום הראיונות יהיה עליי לדרג את 5 ה"סמכויות" בהן ארצה להשתבץ. משהו יכול לספר על היחידות הכי כדאיות בתחומי פיזיקה-הנדסה? האם ב…
-
- 16 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אחרי שהגשתי את המסמכים בביטוח לאומי אחרי כמה זמן אמור להיכנס לי הכסף? כבר עברו שלושה שבועות ועדיין כלום...
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אתמול הסתובבתי באתר של מרצדז ובא לי רעיון להכין טפט הכנתי וחבר שלי ראה וחשב שאני צריך להעלות אותו כי לדעתו הוא ממש יפה אז ללא יותר מידי מילים: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/l/u/e/f/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407142115522420/200407142119593901/M-B-SLR.jpg מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זה כנראה רץ הרבה זמן כי היום זה הגיע שוב, אז למי שלא ראה: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 29/10/06 לכבוד: BSA לידי: עו"ד נעמי אסיא. הנדון: מכתבכם מתאריך 20/10/06 שלום, תודה על מכתבך, ברצוני להבהיר את עמדתי בנושא- "במסגרת פעילות הארגון BSA- Business Software Alliance נגד שימוש בתוכנות לא חוקיות, ביקרו בשנה החולפת נציגי הארגון במאות בתי עסק ברחבי הארץ. הרשי לי לברך את BSA ישראל על עשייה בלתי נלאית, זה בהחלט לא קל לעמוד מחוץ למאות דלתות סגורות ללא מענה, אני מקווה שלכל הפחות כיבדו את "נציגי הארגון" בשתיה. "במהלך השבועות הקרובים מתכוון הארגון להמשיך בפעילות זו, בין היתר באזור…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה מה שגיליתי שכל עוד מפרסמים פריט אחד בלבד אין בעיה (חוץ מהבעיה עצמה שפריט אחד בלבד בקושי יזכה לאיזושהי התייחסות) מה שניסיתי לעשות זה לפרסם מספר פריטים שיש לי למכירה אבל ברגע שמפרסמים חמישה ואפילו שלושה פריטים באותו אזור כל הפוסטים שלך נמחקים ונכנסים לסטטוס של "מוקד לקוחות עסקיים" התקשרתי לשם ומה שקורה זה שהם רוצה כסף והרבה כסף 450 שקל לחודש או 3300 שקל לשנה בשביל סלוט אחד בלבד או 3 סלוטים 3 פריטים שזה מגוחך שורה תחתונה אתר יד2 לא בא במטרה להעצים את הבן אדם עצמו שרוצה למכור פריטים ביד2 ובעצם מה שיד2 באמת מתרכזים לשים עליו את הפוקוס הוא למצוא אנשים שרוצים למכור יותר מפריט אחד ולנסות לגרום להם לשלם על הפרסום בנוסף לזאת האתר לוקה בצורה משמעותי בעיצוב שלו ובאפשרויות וא…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נהג ה-WRC האגדי ושובר השיאים לשעבר קולין מקריי (Colin Mcrae) נהרג אתמול כאשר מסוקו התרסק מול ביתו בסקוטלנד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3449779,00.html סבורים שהיה עוד כמה נוסעים שאחד מהם היה בנו... צריך להזכיר שהוא היה אחד האלופים הכי גדולים אם לא הכי בהיסטוריית ה-WRC, אפילו הוציאו על שמו משחקים: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally5/index.html?tag=result;title;6 יהי זכרו ברוך! :'(
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי המון שאלות לשאול, כי אני מסיים את הקורס בג'ון ברייס אוטוטו. אני צריך לעשות רק את שני המבחנים של מייקרוסופט וגמרנו. אני עושה את שאלון 271 ו-272 שמדברים על תמיכת משתמשים ב- XP. אני אדבר על זה בת'רד אחר, אבל רציתי לשאול משהו בקשר לחבר'ה בבאג. אני מת לעבוד שם כבר כמה שנים טובות, ואני מכיר הרבה חבר'ה שם, חלקם נחמדים אליי וחלקם פחות. יש לי ידע נוסף מהקורס בג'ון ברייס, למרות שאת רוב הדברים שעשינו שם (למדנו על רכיבי חומרה, פירוק והרכבה, פירמוט וכו') אני יודע לעשות ממזמן. הקטע הוא שבבאג יש חבר'ה ושאוהבים אותי יותר ויש חבר'ה שפחות, אבל אף פעם לא ידעתי האם כשאחד ממנהלי הסניף/מנהלים לשעבר אומר לי שהוא היה לוקח אותי אם היה תקן, אם הוא מתכוון לזה באמת (עם כל הכוונה ועם יד על הלב…
-
- 29 תגובות
- 4.4k צפיות
-