כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ? או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. נמאס לי כבר מכל הסכיני גילוח ובנוסף לזה כבר הגיע החורף וזה ממש מעיק להתגלח בבקרים ב6 בבוקר. התקציב הוא סביב ה250,אני לא מבין כל כך במכונות אז ככה שמצאתי בזאפ את המכונה הבאה. http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-at752-philips.html ראיתי עליה 2 ביקורות טובות בזאפ. הדרישות העיקריות מהמכונה שאם היא נרטבת שלא תתקלקל,שאפשר לסחוב אותה איתי לכל מקום בלי שתהיה מחוברת לחשמל,ושתגלח טוב מספיק גם באזור הצוואר,גם קוצץ פאות חייב שיהיה בה. ומה ההבדל העיקרי בין מכונה עם 2 ראשים ל3? ראיתי את זה גם בזאפ http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-el-svllvt-mbit-philips-dgm-hq33.html גם עליה יש ביקורות דיי טובות בסך הכל וזה מסתדר לי טוב מבחינת תקציב,מעדיף לבזבז כמה שפחות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תשתתפו בסקר הבא : https://docs.google.com/forms/d/1PpsNghzvRF0H07ZEJQV_ycgkpSkz_kKBDOE0Lk9nIZw/viewform ובנוסף אם יש לכם מידע על כל דירת זוועה בתל אביב, שלכם, של חברים, שראיתם. מדובר בדירות 10 מ"ר או בלי כיור, או בלי חלונות, או שסתם בעל הדירה לא מסכים שתארחו חברים בה, אף פעם. אשמח לכל מידע וכיוון הנושא ! כאן או בפרטי, הכל בעילום שם מוחלט...
-
- 67 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי מעין, אני מתנדב בעמותת אליפלט. העמותה עוזרת לילדי פליטים בגילאים הקטנים (מגיל שנה עד כיתה ג') הילדים חוזרים מבית הספר למעון יום ששומר עליהם, וכרגע יש לנו מחשב אחד לכ 15 ילדים. נשמח לשמוע אם למי מכם יש ציוד מחשב שאינו צריך, ישן, או אפילו תקול ומוכן למסור אותו. המשך חג שמח, מעין maayanfi@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מצלמת תיעוד לרכב. מצלמה כזו שמחברים לחלון הקידמי והיא מצלמת לאיפה הרכב נוסע ועוזרת במקרה של ויכוחים עם שוטרים או במקרה של תאונה לא עלינו. בנוסף, אבא שלי מתעסק בהנדסת תחבורה, אז הוא ישתמש בזה גם כדי לשלוף סרטונים על התנהגות נהגים בכביש ועל מיקום לא תקני של תמרורים - ככה שהיא צריכה לצלם טוב כדי לקחת משם תמונות וסרטונים. הדרישות שלי הן שהמצלמה תצלם FULL HD, שיהיה מסך קטן במצלמה כדי שהוא יוכל לראות מה הוא צילם ואם אפשר גם מצלמה אחורית (כזו שמצלמת אחורה, את הנהג למשל שהוא לא מדבר בסלולר) מה טוב. המלצות לדגמים ספציפיים? מחירים? מאיפה להזמין וכו'...?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי רכב, אבל בקרוב יגיע הזמן להחליף אותו. מצד אחד אני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, אבל מצד שאני אני כן אוהב לנסוע עם הרכב גם יותר רחוק ואין ספק שזה הכלי הכי נוח. רכב: הכי יקר בעלות ראשונית, תחזוקה, חניה, דלק ביטוחים וכו'. יתרונות אפשר להגיע איתו לכל מקום. קטנוע: עלות ראשונית בינונית אבל עלויות נמוכות של תחזוקה ודלק. יתרונות ניידות גבוהה, לא צריך חניה, אפשר להגיע איתו להרבה מקומות יחסית, מסוכן יותר מבחינת בטיחות. אופניים חשמליות: הכי זולות מבחינת עלות ראשונית, אין דלק אין תחזוקה כמעט, אין הוצאות. אפשר להסתובב איתן רק בתוך העיר. אין ספק שאם היה לי כסף להכל הייתי קונה אופניים חשמליות לעיר, ורכב בנוסף. הבעיה היא שבתור מי שגר במרכז לקנות רכב ולהשאיר אותו בחניה כל היום זה נר…
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
נתקלתי ביד 2 בשברולט סוואנה למגורים ב-35 אלף ש"ח. נניח שהוצאות על הדלק הן זניחות (חונים ומתמקמים קרוב למקום העבודה). לא מתכנן בקרוב, שואל באופן תיאורטי.
-
- 11 תגובות
- 7.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שיש פה אנשים שמתמצאים בתחום ויכולים לתת המלצות . אני גר בהדר עליון חיפה ואני מחפש חדר כושר שיהיה בו שפע של מכשירים לפיתוח הגוף ( ריצה סאונה וכאלה לא מענין אותי ) . עוד שיקול הוא שאוכל בקו אוטובוס אחד להגיע אליו ולא אצטרך לקחת שתי אוטובוסים וכן שהמחיר לא יהיה גבוה במיוחד . היה טוב אם זה היה בכרמל או באיזור הצ'ק פוסט ( יש שם בכלל ? ) דרך אגב המכון כושר של הטכניון פתוח לקהל הרחב ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה במחשב וקורא חדשות. פותח טאבים שמעניינים אותי, ופתאום מתנגן סרטון מאחת הכתבות בלי שמישהו ביקש בכלל ומפריע לי לשמוע את השיר. לרוב זה גם בווליום מופרז ומכאיב באוזניים, ואני צריך למצוא את הטאב ולסגור אותו. שלפחות יתנו לי לבחור אם אני רוצה לראות את הסרטוני-כתבה שלהם. אתרים שכאלה הם כלכליסט וווינט למשל, ויש עוד כמה. יש משהו לעשות נגד זה?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כבל מאריך ATX 4 פינים 12V. לסינים יש את זה להציע: http://www.aliexpress.com/item/ATX-12V-4-Pin-male-to-8-Pin-Female-Power-Cable-Adapter/417040356.html השאלה היא כמה זה בטוח? אני מכניס מערך כבלים זולים למחשב יקר.
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אי אפשר לראות נורמלי.. כנראה מאז ששינו את העיצוב זה קרה.. רוב הסרטונים עובדים חלק אבל חלק מהם פשוט נתקעים...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת שאני עונה על שאלה אני לוחץ ENTER כדי לקפוץ שורה פשוט לא עובד לי מישהו יודע למה או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה די קבועה באתר אבל ערכתי חיפוש ולא היה שום דבר מהחודשים האחרונים, אז הנה תרד' מעודכן. אשמח אם תתפקדו. 1) גודל חבילה. 2) שם ספק, מחיר ספק. 3) שם חברת התשתיות, מחיר התשתית. 4) כיצד השגתם את המחיר/חבילה. 5) כל מידע והערות נוספות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עד כמה לפי דעתכם קשה לפרוץ לפייסבוק ?? והאם הגיוני שילד בן 15 יצליח לעשות את זה??
-
- 36 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ברצוני לעשות גיבוי של DATA באופן יומי בענן. מדובר בלפטופ ביתי המשמש לעבודה יומית של ארכיטקט. סה"כ DATA כרגע כ 60GB לא צפוי להגיע ל 100 בשנה הקרובה. רוצה לסמן כמה ספריות במחשב שיגובו באופן אוטו' בענן בזמן שהמחשב מחובר לרשת ובאיידול (לא להפריע לעבודה שוטפת). לא מחפש דווקא הכי זול (ודאי לא חינמי) אלא אמין (כזה שישאר גם עוד 3 שנים) ונוח לשימוש. ?SkyDrive? Box אחרים... אשמח על כל יעוץ.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מסך דרך BUY2USA ב3 תשלומים, וביטלתי את ההזמנה אחרי יום. עכשיו אני רואה בויזה חיוב על סך המחיר המלא שלו 1950, ובעמודה הבאה כתוב שירד 650 (תשלום אחד). אחרי זה רשום זיכוי 1950. אז מה שקרה בעצם זה שהם הלוו לי 1950-650 החודש, ויקחו ממני 650 חודש הבא והחודש שאחריו ? אז בעצם הם לוקחים לי 650 מהתקרת אשראי ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי חבילה בדואר רשום שלא ציפיתי לקבל (הזמנתי משהו מחו"ל לפני כשבוע אבל לא נראה לי שזה זה גם כי זה הגיע מת"א וגם כי זה מהיר מדי) חוץ מאותה חבילה מדוברת לא הזמנתי שום דבר בזמן האחרון, בדקתי גם חיובי אשראי לראות שלא שכחתי שום דבר זה מה שרשום במעקב: "דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 24/07/2013 באמצעות יחידת הדואר קופת בית מיון תל אביב אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בפתח תקוה בתאריך 25/07/2013 לקראת העברתו לחלוקה." רעיונות כלליים מה זה יכול להיות ? מה הייתם עושים ? לוקחים/לא לוקחים ?
-
- 21 תגובות
- 33.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בבית של הוריי יש עידן פלוס (איכות מצויינת דרך אגב) ואני לא מבין למה לא מוסיפים ערוצים נוספים. אני נוטה להאמין שעם מספר ערוצים נוסף (דגש על תוכן), הרבה יותר אנשים יעברו לעידן פלוס, יחסכו כסף (במדינה שם ככה יקרה) . אז מה דעתכם ? עד שלא יגיע "כחלון" חדש המצב ישאר כרגיל? בכל מקרה מי שבדר"כ צופה בערוצי בסיס ואת השאר צופה במחשב (סדרות סרטים) אני ממליץ לו לעבור לעידן פלוס (ולקנות אנטנה יקרה באופן חד פעמי) ולחסוך אלפי שקלים.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מתחיל מ-5GB, ונותן עוד 500MB למזמין ולמוזמן (עד תקרה של כ-20GB נוספים). דורש התקנת קליינט על המחשב, וישנם קליינטים לאנדואיד ול-IOS. למי שמעוניין לנסות, אשמח אם תרשמו דרך הקישור: https://register.tresorit.com/download?mode=1&ref=xqszc7
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אז ככה אני מתכוון להרשם לבית הספר הולץ בתל אביב ויש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי אליהם 1)האם קשה להתקבל לבית הספר? 2)איך הרמה של בית הספר? גם מבחינה לימודית וגם חברתית 3)איך הצוות מורים שם? 4)ברגע שאני מסיים ללמוד עד יב אני יכול להשאר יג ויד? תודה מראש לכולם ד"א לכול אלו שעכשיו יבואו ויגידו שבית ספר צבאי זה חרא וכ'ו וכו' בבקשה על תטרחו להגיב כאן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פרופיל 64 ואני משרת במשרד הביטחון כבר תשעה חודשים. אני רוצה להעלות את הפרופיל ל 72, בגלל שאחרי השחרור זו דרישה לתפקיד אחר שאליו אני רוצה ללכת (בתוך המשרד). הבנתי שאני צריך לפנות לועדה רפואית. ומה הלאה? האם יש צורך לטריקים ושטיקים, או שפשוט אסביר להם את המצב בהגיון? הורידו לי בגלל ניתוח שעשיתי ברגל כשהייתי בן שבועיים. זה לא ממש מגביל אותי ביום-יום, ולא באמת רלוונטי לתפקיד האזרחי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-