עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shlomishlomi,

הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by Chymes,

חלק אומרים לי ש"מרוויחים" 400 ש"ח. אחרים אומרים 300 ש"ח. כמה בדיוק מרוויח חייל לא קרבי?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. חתמו על העצומה והעבירו אותה לחבריכם: http://stopnvd.nl/

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היכן אני יכול למצוא מידע על רווחים של האתרים ה"גדולים" בארץ ? כמה שיותר עדכני

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מחפש דירה בתל אביב - גוש דן עד 2,500 - 3,000 שקלים בחודש. חוץ מהעובדה שאני צריך לחפש שותפים שאני יכול להסתדר איתם (לא מעשנים, מסודרים ועוד) למה צריך לדאוג? איך זה עובד? מה צריך לדאוג שיהיה בחוזה? אין לי ניסיון בתחום ואשמח לשמוע כל עצה.

• 39 תגובות
    • 18k צפיות
  6. חחח הישראלים האלה טיפשים! assaf Disabled Israel This account has been disabled Join Date 2007-01-24 14:32:47 (2 days ago) Last Seen 2007-01-26 22:26:32 (47 minutes ago) Uploaded 378,183.55 TB Downloaded 1.26 GB Share Ratio 307,217,938.001 Rank User Uploaded UL Speed Downloaded DL Speed Ratio Joined 1 assaf 378,183.55 TB 1.87 TB/s 1.26 GB 6.55 kB/s 307,217,938.00 2007-01-24 (2 days ago) הייתי חייב זה פשוט הצחיק אותי... רק שזה לא יגרום להם להוציא איזה אנטיצ'יט או באן לכל הארץ

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

מתי חוזרים ללימודים?!

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by nahum8,

כלומר שיא עולם לריצות קצרות..אני צריך לדעת מה השיא ב60 מטר, נכון לשנת 2005/2006 או אם יש כבר...חחח אז אממ 2007 גם. -תודה! . אם אפשר..זה דחוף.

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by IG,

המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by idofr,

היייייי שלום כולם אני יודע שזה בד"כ לא הסגנון שלי אבל אחרי שראיתי את הכתבה ( http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=507589&sid=126) על הנוער שהשרף חדר במלון באיה נאפה ואחרי ששמעתי את הראיון עם מנהל המלון המסכן שהדגיש כמה הוא אוהב ותומך בישראלים אבל כבר לא יכול עם זה שהורסים לו את המלון החלטתי שאני חייב לעשות משו ולארגן עצומה שתחתם ע"י כמה שיותר אנשים בגיל שלנו (אני מניח ש16-19 יהיה סביר, לא?) ותשלח למנהל המלון את המכתב אני יכתוב באנגלית וישלח לחברים באנגליה לתיקונים ככה שלא יהיו שגיאות או גראמר או שטויות. עכשיו מה שאני מבקש ממכם זה ככה: א. אם אתם בגיל המתאים ואתם תומכים תחתמו. ב. אם יש לכם הצעות/הערות והארות ג. אם אתם יכולים אולי להביא לי את המייל של המל…

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by SilentD.M,

היום רכבתי על האופניים שלי (במהירות מטורפת יש לציין) באיזה סיבוב קטן האופניים שלי התרוממו באוויר ולא הצלחתי לפנות, נכנסתי לתוך איזה תעלה ובאמצע פגשתי קיר, נכנסתי בו עם הראש כלכך חזק שאני לא זוכר איך נפלתי בכלל, למזלי לבשתי קסדה. אחרי אומדן הנזק לי ולאופניים ראיתי את הקסדה שלי שכמעט התנפצה, אחרכך הבנתי שהקסדה ממש הצילה אותי. עכשיו אני אחרי ביקור בבית חולים אחרי צילומים , חשדו ששברתי את האצבעות וצלעות למרבה המזל אני בסדר. אני בטוח שסיפורים כאלה כבר שמעתם ... באופן אירוני זה קורה בתקופה שהחוק הקסדה נכנס לתוקף... רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו אתם חובשים קסדה כן\לא מה דעתכם על החוק? חוק או לא חוק אני יחבוש קסדה עכשיו תמיד.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by HoLy4EvEr,

חייב להגיד קפצתי מ rammstein static-x disturbed soad לזה ואני חייב להגיד אהבתי!! בעיקר האלבום האחרון שלהם...כול שיר פשוט אגדה והמקצב ממש יפה ומתאים...

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אני מודע לכך שהפרוייקט והתוכנה כבר הועלו בעבר הרחוק מעל דפי הפורומים שלנו, אבל נראה שהמודעות לפרוייקט הייחודי הזה מתחילה להתפשט ולצבור תאוצה בקרב המשתמשים השונים לאחרונה, בישראל. http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=19377&start=0 מס' המשתמשים אשר גולשים בפורומים של זון מדי יום הוא עצום, אם כמה שיותר מכם יוכלו לתרום את המחשב שלהם למאבק במחלת הסרטן הנוראית, הרי זה מבורך. בבקשה, התייחסו לכך ברצינות רבה והצטרפו עוד היום למאבק! כל הפרטים אשר מסקרנים אתכם בנוגע לפרוייקט והורדת התוכנה עצמה, ניתן למצוא בלינק המצורף, כמו כן, ניתן לעיין במכלול הפרוייקטים כאן : http://grid.org/projects/

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

איך היה לכם? אני מוגש על 100. הבגרות הייתה ממש בדיחה, עשיתי את 1, 2, 3, 4. שאלות ממש ממש קלות סיימתי את הבגרות תוך 30 דקות ;D אם אני לא מקבל 100 זו תהיה סנסציה!

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מחר ארגון המורים ישבית את הלימודים בכל רחבי הארץ מכיתות ז- י'ב עוד יום אחד לחופשה ;D

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by LoveStoned,

יש לי 3 פטמות דעכתם . [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 12.1k צפיות
  17. Started by R0ck,

סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by alex.turovsky,

• 38 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by J0n1,

אני מחפש איזו פיצרייה טובה, אבל טובה באמת! באזור פ"ת, ת"א, בקעת אונו... לא מהדקות המעפנות, אלא משהו עם בצק טוב ואקסטרה גבינה איכותית, וכל התוספות טריות. יש הצעות?

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. סוף סוף אני מקווה שנקבל מספיק תשובות שיספקו אותנו כדי להשאר עם הסדרה לפחות עוד עונה.. אז מה הולך לקרות?? קודם כל, הקטע של המטוס בפרק שבון מת, הוא מקבל הודעה ברדיו we are the survivers of flight... אז מה זה אומר? שהוא פשוט שומע את עצמו שוב? שיש עוד ניצולים על האי? זה קטע ממש מוזר לדעתי.. ומי שראה את הטריילרים לפרק סיום יודע שזה נראה כאילו דניאל (הצרפתיה) לוקחת את התינוק של קלייר, וזה נראה גם השריטה על היד שלה היא ממאבק עם קלייר.. וכמובן שהולכים לפתוח את הפתח המוזר עם המספר הזה שכל הזמן מזכירים בתוכנית. מה הולך להיות בפנים לעזעאל?? וגם הנקודה על הראדר ברפסודה, מזה זה יכול להיות? ודבר אחרון, המפלצת זו באמת מפלצת? בפרק הקודם דניאל אומרת שזאת "מערכת אבטחה" יכול להיות ש…

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. בגלל שאתם לא מכירים אותי ואין אף אחד שיפתח בישבילי אז,יש לי יומהולדת 14 היום. יום שבת! =] אז מזל טוב לי ותודה רבה לכל מי שיגיד לי 14 גיל חשוב [אומרים את זה על כל גיל אני יודע חחחח] ד"א משהו שידידה עשתה לי

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS. אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz המטרה היא להפיל את האבן לתוך הבור, וזה ממש לא פשוט כמו שזה נראה. מעביר המון זמן בעבודה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אני לא בא לרדת פה על אף אחד בעיקר למשתמשים הוותיקים יותר, שליוו את האתר מהקמתו - מישהו יכול להעלות על דעתו את הת'ראדים הכי מוטמטים מצחיקים (וכו') שהיו פה, כמו למשל הת'ראד על המחשב הערבי?

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. מה היא חושבת לעצמה :s05: [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.