כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המלצה ללהקות רוק כבד, מטאל וELECTRIC חוץ מ: SLIPKNOT, LORDI,IRON MAIDEN, METALLICA, DOPE. אה כן, ואם מישהו יכול להביא לי שמות של טראנסים שהיו להיטים אז והיום, למשל אני זוכר את שיר הפופקורן שהיה להיט, וגם טרנסים מעורבים עם רוק שאתם חושבים שהם נשמעים טוב
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …
-
- 39 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???
-
- 39 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.justsayhi.com/bb/zombie יצא לי 43%
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שאני מעלה לכאן נושא שבהחלט ימשוך הרבה תשומת לב כי הוא בסופו של דבר נוגע ללא מעט רבים מאיתנו... אז ככה.. מה קורה אם אתה רוצה לעמוד בזכות עצמך, אבל אתה רוצה להמשיך את הלימודים ? אז אתה מחפש דירה ומוצא ב-2000 ש"ח לחודש, ואתה לומד אז אתה צריך להוציא לפחות 1000 ש"ח לחודש. ואתה צריך לשלם חשבונות חשמל מים ארנונה ועד בית... עוד 400 -500 ש"ח בחודש. ולא דיברנו על בגדים ועל אוכל. איך לכל הרוחות סטודנט במשרת סטודנט של 35 ש"ח לשעה יכול לעמוד בכאלו הוצאות ? זה ממש מדכא... כי 35 כפול 20 שעות שבועיות (הדרושות במשרת סטודנט) יוצא 2800 ש"ח לחודש :s05: ז"א אתה לא חוסך שקל אחד, וזה עוד כלום לעומת שאולי לא תוכל לעמוד בכלל בכל ההוצאות.... אם יש מישהו שעמד בפני דילמה כזו ומצ…
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!
-
- 39 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3 זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3? ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הובא לידיעתי שהחל מהיום ועד יום שישי, כולל, מתקיים מה שהם קוראים לו "שוקינג סייל" בסניפי באג הבאים: חולון, עזריאלי, מלחה, באר-שבע ומודיעין. אם אתם רואים את המבצע בסניפים נוספים, אתם מוזמנים לעדכן. אז מה המבצע כולל: 15% הנחה על אוזניות (לא כולל אוזניות BT) 10% הנחה על נגנים (לא כולל IPOD) 10% על אמצעי גיבוי (הכוונה לכוננים לגיבוי חיצוני, לא כולל DOK) 3% הנחה על מחשבי כף יד (כולל מכשירי GPS) 10% הנחה על מקלדות, עכברים ומצלמות WEB 10% הנחה על תיקים 10% הנחה על משחקים 5% הנחה על צורבים 3% הנחה על מסכים מספר מכשירי GPS שיש עליהם הנחה מיוחדת: מכשיר ניווט MIO MOOV200 (מסך 3.5 אינץ') - ב-976 ש"ח במקום 1049 ש"ח מכשיר ניווט MIO MOOV300 (מסך 4.3 אינץ') - ב-1255 ש"ח במקום 1349 ש"ח מ…
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
מה היא חושבת לעצמה :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 38 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם נעזרתי בהרה אומץ לפתוח את הת'ארד הזה. אני תלמיד בן 15.5 בכיתה י'. הבנתי שהיא לא תחכה לי לנצח כדי שאהיה חבר שלה אבל אני צריך קצת עצות. איך מתחילים את כל העניין הזה בכלל, מה זה דורש? לאן להזמין אותה בפגישה הראשונה? איך צריך להתנהג? איך להתמודד עם דחיה? אני רוצה לדעת כל מה שאפשר כדי להיות בטוח שאוכל להזמין אותה לפגישה ראשונה. אני דיי ביישן :-[, אף פעם לא הצעתי למישהי שתיהיה חברה שלי (רק הציעו לי) אז אפשר לומר שאני דיי חדש בזה אז, ספרו לי הכל, מקומות פגישה, התנהגויות, דרישות וכדומה... איך אני מתחיל מהאפס.
-
- 38 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
-
מנגן על SYNTHESIER פשוט וואו וזה מה שהוא מנגן עליו: http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0,,CNTID%25253D544448%252526CTID%25253D206400,00.html וכמה שעולה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=828&cID=332&c=232740 פשוט OMG , אני מת לכזה
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים... אני יוצא עם מישהי מחר, יכול להיות שהיא באה אלי.. בכל מקרה זה יהיה עם סרט, שנינו אוהבים סרטים. אין לה בעיה עם סרטי אימה, אני חולה על כאלה... אבל כמה זה מתאים לדייט? אני לא בטוח שהיא באמת תתכרבל בחיקי בקטעים המפחידים חח.. קומדיות רומנטיות אף פעם לא עשו לי את זה, לא מצחיק מספיק, לא סקסי מספיק חח.. מה עם סרט קומדיה מופרע כזה? משהו שיכול להפיל על הרצפה בצחוק, אבל איזה אווירה זה יעשה? סטייל מת לצעוק או Harold and Kumar go to white caslte.
-
- 38 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, מסתבר שבכביש החוף צילמה אותי ניידת סמויה. עכשיו קיבלתי (חודש וקצת לאחר התאריך המדובר של העבירה) את הקנס על סך 750 שקלים, ו-8 נקודות. הבעיה היא שהנקודות נרשמות על שם אבא שלי שהוא בעל הרכב, ואני רוצה להעביר אותן על שמי. מה הפרוצדורה הכלולה בכך? כמו כן, בתאריך המדובר, עדיין הייתי נהג חדש (שבוע לפני סיום התאריך של הנהג החדש שלי), מה תהייה המשמעות מבחינתי במידה ואעביר את הנקודות לשמי? תודה, Anatoli.
-
- 38 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי מהחנות גיבור מחשבים מסך Philips 200W6CS שקיבלתי עליו המלצות רבות בפורום. נאמר לי שהמסך לא קיים במלאי, לכן יוזמן מהיבואן ויסופק תוך שבוע-שבועיים לכל היותר. מספר ימים לאחר ההזמנה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים אצל היבואן, נאמר לי שהמוצר קיים, הוא הוזמן כבר ויגיע תוך מס' ימים. שבוע+ לאחר ההזמנה התקשרתי לשאול אם המוצר הגיע (ביקשתי איסוף עצמי), נאמר לי שיגיע ביום יומיים הקרובים ושייצרו איתי קשר כדי שאאסוף אותו. שבוע אח"כ שוב התקשרתי, אמרתי שהבטיחו לי עד שבועיים אספקה, שוב אמרו לי שלא יודעים למה נגרם העיכוב אך בטוח יגיע המסך תוך יום יומיים. שאלתי עוד פעם אם בוודאות קיים המוצר אצל היבואן אמרו לי שכן. שלושה שבועות לאחר ההזמנה התקשרו אליי מ…
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי אקווריום ואני מקבל כנראה דגי זהב גדולים יחסית בחינם אני בטח יוסיף עוד סוגים בעתיד ואבנים כבר יש לי בכל מקרה אני צריך לדעת מה צריך עוד מבחינה של חמם\פילטר וכו ? איזה סוגים ? מה רמת המחירים ? יש אצות שכדי לקנות ? חלזונות ים ? בקיצור כל המלצה תתקבל בברכה מה שיש כבר זה דגי זהב\אקווריום\אבנים את היתר אני צריך לקנות בנפרד
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-