עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by proevo4ever,

היי, יש לכם המלצה לקנות בשר ולבשל בבית במחיר סביר? נמאס לי מחזה עוף וכרעיים קניתי כתף בקר אבל זה יקר חבל על הזמן! 60 שקל לקילו משהו כזה... אני מחפש בשר בסביבות ה-30 לקילו אני לא אוהב עוף שלם ומעדיף להימנע מכנפיים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ההודעה הזאת הציגה שירות חדש, אבל משתמשי הפורום מעדיפים לצקצק בלשונם על לינק עם הפניה, מאשר לקבל מידע על שירותים ואתרים חדשים. בטח עכשיו ההודעה הזאת שימושית יותר.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר סחבת מצד המעסיק שעכשיו הפכה עכשיו לסינון מצידו בטלפון, הבנתי שאת הסכום שהוא חייב לי, כ 7,500 ש"ח (על פי חישובים שלי) לא אראה אם זה לא דרך בית משפט. פרטי המקרה בקצרה, עבדתי שם 8 חודשים – מאמצע 2013 עד תחילת 2014. לא ניצלתי אפילו יום חופש אחד. על פי החוזה הייתי אמור לקבל כסף על אחזקת הטלפון הסלולרי. בפועל, לא קיבלתי על זה כלום במשך הזמן שעבדתי שם. אמנם דרשתי את זה במהלך שמונת החודשים אך אני מבין שזו טעות שלי שלא דרשתי את זה ביותר תקיפות, אבל זה היה בעיקר כדי לשמור על "אווירה טובה". [*]עמלות בסך 5,500 ש"ח – גם הן עוכבו מחודש אוקטובר 2013. [*]נסיעות למהלך החודש בו פוטרתי – קניתי את כרטיס החופשי חודשי בתחילת החודש כבכל חודש והפסקת העבודה (לאחר התרעה של יום …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by coben,

דרושים משתתפים למחקר בפסיכולוגיה חברתית. המחקר מבוצע דרך המחשב, בלינק הבא: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_2hHFC8Uxmym0i3j המחקר אינו מיועד לצמחונים/טבעונים. בבקשה אל תדלגו על הסרטון. תודה רבה לכל המשתתפים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הסקר הזה הוא בשביל עבודה שאני עושה אז כול מי שיכול לענות אני אשמח https://docs.google.com/forms/d/1kTrgZ0lX6CjRny3ATfAIUycwCffi9H6RjaDAumtw-Wc/viewform?usp=send_form

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by הדוד משה,

כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?

7. מה קורה פה?

8. Started by LIRON11,

שלום, אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה). כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה? הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר? תודה.

9. Started by Sfree,

אני מקליד בשיטה עיוורת מזה חצי שנה, ויחסית לאחד כמוני שכותב בתדירות גבוהה, אני חושב שאני צריך להקליד מהר יותר. הביצועים שלי לא מרשימים במיוחד.. 40/45 מילים לדקה. יש למישהו איזושהי שיטה לעבוד על ההקלדה שלי ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by liavliavz,

טראק חדש שלי איך יצא? אהבתם? והשתפרתי מאז הטראק הקודם? תהנו https://www.youtube.com/watch?v=HTlWyiJyhLU

11. שלום לכם , ראיתי את המוצר הזה http://www.israelbody.org/טריבסטאן-טריבולוס-תמצית וחיפשתי קצת לגביו באינטרנט ממה שראיתי זה מוצר טוב שיכול לעזור בתוספת אנרגית ושריפת שומן ... מישהו ניסה אותו ?? מה דעתכם ??

• 3 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by Ymac,

לאלה מכם שיש פייסבוק ואוהבים היסטוריה, הנה דף שחבר שלי פתח שנקרא "היום בהיסטוריה". כל יום הוא מפרסם פוסט על אירוע שקרה באותו היום. אותי זה מעניין ומחכים, לא יודע מה איתכם. אם זה לא המקום, מחקו את התראד מנהלים. https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94/630872910299985?fref=nf הוא ישמח לקבל פידבק.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by CyberBot,

בגלל שהחברה לא עונים בפורום המתאים אני מחפש מתקן לאופניים לסלולרי שלי( galaxy s4) משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  14. היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אחרי 3 שנים שלא התעסקתי בעריכת וידאו, מה דעתכם? צריך ביקורת בונה כדי שאדע להשתפר... תודה! http://youtu.be/pjoyLgwiaaM

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. * יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים) יש למישהו רעיונות?

17. היום כשאני מחבר את המחשב הנייח למסך הטלויזיה בחדר עם כבל HDMI, הסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב, אבל אם אקנה כבל ארוך שיגיע עד לטלויזיה בסלון, האם יש אפשרות לעשות שהסאונד ייצא מהרמקולים של הטלויזיה בסלון ולא מהמחשב? (ליתר דיוק, מהרמקולים שמחוברים לטלויזיה). זכור לי שאצל חברה שלי כשמחברים את המחשב הנייד לטלויזיה, אז שומעים מהטלויזיה ולא מהנייד, איך זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by habahaba,

שלום רב, קיבלתי את המייל הבא מאינטל ואני לא מצליח להבין מה כוללת העבודה, איזה ניסיון היא תיתן לי ועד כמה היא תעזור לי בעתיד: [INDENT]הי, אנו רוצים לעדכנך כי החלטנו לפתוח עמך בתהליך גיוס למשרת סטודנט/ית למרכז פיקוד ובקרה באינטל קרית גת. מרכז השליטה והבקרה אחראי על ניהול מצבי שגרה וחירום בכל אתרי אינטל בישראל. בשגרה - ניהול המבנה במצבי שגרה, עבודה בחדר הבקרה, אחריות על עבודה סדירה, אחריות על אבטחת מידע, אכיפת נהלי בטיחות בחברה וניהול שוטף של הבניין. בחירום - ניהול אירועי חירום כגון אירוע חבלני, פלילי, אירועי רפואה, אירוע הצלה וכימיקלים. התפקיד כולל אחריות על פרויקטים שונים בתוך ומחוץ לצוות, ביניהם פיתוח, הטמעה ומעקב של תהליכים ונהלים, ואחריות על צוות אבטחה חיצוני. התפקיד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tamos2006,

אהלן, אני כרגע חייל בסדיר משתחרר עוד מעט אבל מתעניין בתחום האחסון. כרגע ביחידה יש לנו מכונת NETAPP שעומדת ללא שימוש. התחום תמיד עניין אותי וראיתי שיש הסמכות לEMC וכו'. זו לא הפתעה שההסמכות האלו לא שוות יותר מדי ללא ניסיון, העניין הוא איך נכנסים לתחום לאדם שלא צמח ביחידת מחשוב גבוהה(צוותים בממרמ או בIT8200)? גם אם יש לי לדוגמא תואר ראשון במדמח, הוא לא מכיל בכלל נושאי שרתים וכיוב' בד"כ רק עוסק בתחום התוכנה. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך ואיפה ניתן ללמוד, ואיך ניתן להכנס לתחום הסיסטם והסטורג'. תודה !!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by SuicideSilence,

שלום , לא יודע אם זה המקום הרלוונטי לשאול בו . אבל אין לי כבר מושג מה לעשות ... אז ככה לפני כחודשיים נרשמתי לקורס פסיכומטרי בחברת "סמארט" , לפני כמה ימים הם הודיעו על סגירת המקום ,כשהקורס אמור להתחיל עוד כשבוע ימים . עכשיו אין למי לפנות ואין עם מי לדבר .. חלק מהתשלום כבר שילמתי להם ונשארו לי עוד שני צ'קים ושכמובן הלכתי וביטלתי אותם .. עכשיו את הכסף ששילמתי להם מין הסתם שחזרה לא אקבל יותר . עכשיו השאלה האם הם יכולים לעשות משהו עם הצ'קים שלי ?? ומה יקרה כשהם ינסו לפדות את הצ'קים ? , זה תחום שמזה אין לי כוח להתעסק בו ואני מצטער על זה שבכלל השתמשתי בצ'קים ,לא יקרה שוב לעולם ..

21. Started by Kukishin,

לא נותן לי עם היוזר והפסוורד להיכנס.

22. Started by momi2004,

וכן אני יודע שיש להם כמה סניפים מצ'וקמקים בכל מיני חורים במרכז אבל האם יש חנויות נעליים שאפשר למצוא בהן נעליים טובות בפחות מ-100 שקל בכמו ברשת האמריקאית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by AngelofDeath,

אולי חלקכם כבר לא זוכרים, אבל אני בכל זאת רוצה לדעת: איזה טסט עברתם? ואם זכורה לכם חוויה מצחיקה/מקוממת/מגניבה מלימודי הנהיגה מוזמנים לשתף!

• 55 תגובות
    • 13.2k צפיות
  24. Started by WootaCoolin,

כנסו בבקשה - http://hwzone.co.il/community/threads/543941-%D7%90%D7%96-%D7%9E%D7%94%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%95%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9 תודה D:

25. היי חברים.. כבר תקופה שאני רואה חברי פורום ותיקים שבכל הזדמנות שתהיה להם יתרפקו על הזמנים של אז..נוסטליגה הם יגידו. שתפו אותנו בחומרה שהיתה לכם, במשחקים ותוכנות שהכרתם, בפעולות שהצטרכתם לעשות כדי להעלות את המחשבים דאז.. בואו נראה לצעירי הפורום(אני 33) אילו חיים קלים יש להם כיום עם הטכנולוגיה, מי ידע מה זה הרדיסק או כונן SSD? בשבילי דיסקט ״5.25 640k עם מדבקה בצד(הגנה ממחיקה) היה הדבר, להעלות דוס מדיסקט, להחליף לדיסקט של אנטי וירוס, להעלות משחק 8 דיסקטים ולהחליף ביניהם. פעולה שהיתה גורמת לשרירים בידיים.. אשמח אם ניזכר בחומרה ישנה, משחקים, תוכנות ופעולות שעשינו כדי להתנהל עם המחשבים בתקופה ההיא... הנה המחשב שהיה לי: [ATTACH]3100[/ATTACH]

דיונים חדשים בפורומים