כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Yf39qkvwOhU לא להאמין מה הולך שם :-X :-X
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני נרשמתי לפורום למטרה אחת למצוא עבודה ! אני מאד אשמח אם מישהו ימליץ לי על עבודה בתחום המחשבים/האקינג. אני האקר בעל כובע שחור, ויש לי הרבה ניסיון עם מחשבים. למה לא מצאתי עבודה עד עכשיו ? מהסיבה הפשוטה : אני רק בן 16, ואני לא ממש בטוח שאם אני אלך לראיון עבודה בהייטק אני התקבל. אם מישהו יכול להמליץ לי על עבודה טובה, שלא מסתכלים על הגיל, אני מאד אשמח.
-
- 40 תגובות
- 20.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
-
היום היה שיעור כימיה. עכשיו, המורה לכימיה היא אחת שגם ככה עושה שטויות ומדברת מצחיק, אבל היום היא שברה כמה שיאים. אז ככה, הכל מתחיל מזה שהיא אומרת שזהב היא המתכת שמוליכה הכי טוב, אחריה כסף ואחריה נחושת (האם זה נכון? לפי הידוע לי קודם כסף אח"כ נחושת ורק אז זהב). עכשיו, אז היא אומרת שמשתמשים בזהב בגלל המוליכות הגבוהה שלהם בצ'יפים למחשבים. כנראה היא לא שמעה על זה שצריכים דווקא מוליכים-למחצה ומשתמשים בסיליקון. כדוגמא היא אמרה שמעבדי הפנטיום החדשים יקרים מאוד בגלל זה, שהוסיפו להם עוד זהב : . (התגובה שלי הייתה סתם רשימת "BULLSHIT" בגדול למי שלידי בשולחן ) בלי קשר, אחרי זה היא כשעברנו לנורות להט היא אמרה שהחוט להט נשרף ולא ניתך (היא הדגישה שזה נשרף ולא ניתך) ועל כן יש חמצן בפ…
-
- 40 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
אני מנסה לחשב כמה שעות שבועיות אמורות להיות לי בכללי (כי בתחילת שנה יש פחות ובכלל בחודש הראשון זה לא מאורגן בשיט אז יש לי עוד מלא זמן עד שאני אדע בוודאות). היות ואני מקווה לסיים עם אנגלית במועד חורף (בד"כ איזה חודש זה יוצא?) וחושב אולי גם על לוותר על מתמטיקה (כיתה של מפגרים ומופרעים שעוברת מ-3 ל-4 תוך שנה, אני גם ככה לומד פרטי ואני בספק שיהיה לי מה לעשות בשיעורים שם כי הם בטח לא יספיקו לגשת אפילו ל-005). ישנו סיכוי חזק שאני גם מוותר על הרחבת מדעי המחשב מ-3 ל-5 יחידות כי הבנתי שלא צריך את זה כדי ללמוד את המקצוע הזה בעתיד באוניבסריטה/טכניון. מאילו עוד מקצועות אפשר להיפטר על הדרך? :ם בקיצור, השאלה שלי אליכם היא: כמה שעות שבועיות למדתם בכיתה י"ב? אני ממש צריך לחרוש על מ…
-
- 40 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
הזמנתי פיצה לפני שעה ועשר דקות ואמרו לי חמישים דקות ועדיין לא הגיע. מגיע לי משהו?
-
- 40 תגובות
- 27k צפיות
-
-
המורה ה&$&@()*&$) שלי לספרות נתנה לי 85 בספרות וברטוריקה (מי שמע על מקצוע דבילי כזה ), וגם קיבלתי 85 באנגלית. מתמטיקה, צרפתית, פיזיקה, הסטוריה, כימיה-100הממוצע זה 95 (בול)
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים ,גוגל השיקו זות לא מזמן ,והייתי רוצה שמי שיש לו הזמנות פנוייות יכול לחלוק אותן עם חבר הפורום (וכמובן איתי ;D : המייל שלי הוא alexbmwm5@gmail.com ) נ.ב : הנושא נפתח כי הנושא הקודם בעיניין נפל כמה עמודים אחורה ולא רציתי לעשות דאבל פוסט . תודה מראש .
-
- 40 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
.... :lol: לקחנו את המצלמה והינה התוצאות: http://s63.yousendit.com/d.aspx?id=2GO2DSVFEDP7S04OW0QU49CAN1
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בסיפור הבא אני לא מתלונן על שום דבר ורק רוצה לתאר לכם "חווית" קניה של צורב DVD. בשבוע שעבר הזמנתי מנועה מחשבים צורב מסויים שלא היה להם במלאי. המוכר שדיברתי איתו אמר לי שהצורב יגיע ביום שני\ מקסימום שלישי והם ישלחו לי אותו מיד. היום (רביעי) התקשרתי אליהם לברר מה קורה, ולהפתעתי- הצורב לא הגיע. ניסיתי לברר מתי הוא יגיע- וקבלתי תשובה בנוסח סוף נובמבר- תחילת כיסלו... בינתיים שאני אחכה. בלי שהודיעו לי, שמו אותי בהמתנה עד לזמן לא ידוע. אותי זה ממש עיצבן אז קצת העלתי את הטון עם הנציג שדברתי איתו- הוא מיד ביטל לי את ההזמנה (מיוזמתו, אגב- כנראה לא רצה להתעסק איתי :2gunsfiring:). לפחות ביטול ההזמנה היה מהיר ובלי לבעיות- רק שאני הייתי מעדיף לקבל את הצורב... התחלתי לחפש חנות אחר…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-