כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.shooshtime.com/clips/video.php?id=4000
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולנו עדים למאבק ההישרדות של רשות השידור בחודשים האחרונים, האיומים ואף הקידום שלהם בחסות המונדיאל. לצערי עם כמה שאני מנסה למצוא סיבות לאהוד את רשות השידור אני לא מוצא. רבים כמוני רואים את רשות השידור כגוף דינוזאורי שזמנו עבר מן העולם, לא זוכר מתי מצאתי משהו לראות בערוץ הזה (חוץ מהמונדיאל). אשר מנהל מלחמת חורמה נגד כלל הציבור הישראלי לתשלום האגרה ואשר לא בוחל בשום אמצעים. ידוע כי היו אין ספור ניסיונות כושלים לארגון מחדש של רשות השידור אשר מרבה לשפוך כספים רבים על הסכמים ישנים, אבטלה סמויה ועוד. אין ספק שיש צורך ברשות ציבורית אובייקטיבית אשר לא נתונה תחת איילי הון ואילוצים כלכליים אך כפי שרוצים כרגע לעשות יש להתחיל את הכל מחדש. המפוטרים אשר קשה לרחם על מישהו שעושה עבודה כל …
-
- 55 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
-
למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מצאתי לעצמי עוד גוב אני הפכתי מבדיוק לפני שעתיים למורה מחשבים ואנגלית לשני ילדים (כיתה ה' ו- ו') השאלה כמה לקחת לשעה?
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם זו רמאות או שבאמת מקבלים משהו? עריכה: אם מישהו מכיר עוד אתרים שעובדים על אנשים אנא תנו לינק וכך כולנו לא נבזבז את זממנו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
להיגרם? אני פשוט נכנס לחדר ומתחילים לי כאבי ראש אם אני רואה טלויזיה/במחשב אז גם מדרדרת איכות הראייה (קצת שורף ואני מתחיל לרואת מטושטש) וסחרחורת רצינית דיברתי עם בודק קרינה מגנטית הוא אמר שאין מה לדאוג ממסכי LCD ואני יושב רחוק מספיק מהטלויזיה יש לכם רעיון ממה זה יכול להיגרם?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בקרוב חברה של אימי טסה לארצות הברית , בתה גרה שם ואני מעוניין לרכוש מחשב של Alienware לשלוח לביתה והיא תקח אותה ארצה , לפי מה שהבנתי קודם כל יש צורך בחשבונית מיוחדת שצריך לבקש מהחנות על מנת לקבל החזר מע"מ אם רוכשים מוצר בחו"ל , דבר שני כמה יהיה עלי לשלם על מחשב שמחירו $799 - $899 , ומישקלו של המחשב הוא כ4.5LBS ואני מעריך כי יחד עם הקופסא והכל הוא ישקול כ2קילו (אם זה חשוב בכלל ) , אני שוב מציין ואומר כי הוא יגיע לארץ בייבוא אישי ע"י בן אדם , כמה , בנוסף למחיר של המחשב בחו"ל יהיה עלי לשלם על מנת להעביר אותו בצורה חוקית לארץ ? האם אפשר להעביר בצורה אינה חוקית ולא לשלם יותר מהמחיר בחו"ל? עד כמה זה מסוכן ומה יש לעשות? מצטער על כל השאלות , זה פעם ראשונה פשוט , תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שאלה פתוחה.... תתפרעו. (אבל רק על דברים אמיתיים שבאמת מוכרים שם כמובן, ועדיפות לדברים שנשלחים לישראל..)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני יושב לאכול ארוחת ערב, פותח עיתון(מוסף השבת של מעריב) ומתחיל לדפדף מגיע למדור הסאטירה: "התופעה מתפשטת: בעל תבע לדין את אישתו על זיוף קולות!" מזל שבדיוק סיימתי ת'ביס.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר עם קטעי סאונד מהסרט הראשון במיוחד את הצליל שהמראה גולשת לתוך הפה של ניו וגם את המוסיקה שמושמעת ברקע תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר בעברית שאפשר לעשות שם סקרים? סופרסקר משהו כזה תנו לי את הכתובת..
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
איך עובד ה paypal ? איך אני מעביר כסף ל paypal ? האם הם אמינים ואיך חשש לגניבות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי היום את הסרט no country for an old man שקיבל ציונים שהיו מביישים את הסנדק ווואלה לא הבנתי מה רוצים ממני??? אמנם עשוי היטב!!!! ולא הבנתי תסוף
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
נרשמתי עם הVISA החייל שלי לPAY PAL. ועכשיו הם אמורים לקחת ממני כמעת 2 דולר. א. הם יחזירו? ב. תוך כמה זמן בערך הקנייה תתבצע? אני כבר רוצה לרשום את 4 המספרים שהם מבקשים בשביל לסיים את תהתליך האימות. ג. חברת האשראי לוקחת כסף על זה שאני עושה קנייה בדולרים? עוד שאלה קטנה: בשביל לראות את החיוב אני צריך להיות רשום באתר של לאומי קארד, או שאני גם יוכל לראות באתר של לאומי תחת לשונית כרטיס אשראי?
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עולם ה-DDR5 לא מתחשב במשבר הגדול ביותר שהוא חווה מזה שנים רבות ואנחנו מקבלים טעימה קטנה, רק מרחוק, למקלות זיכרון בנפח אקזוטי לפוטפורמות הביתיותלכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא, כל האתרים הממשלתיים בארץ נראים כאילו עברו תאונה בעצמם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם משהו יכול להמליץ על ספר עם שאלות ופתרונות הסברים וכו הספר שיש לי לא משהו אין בו ממש הסברים ויש נושא שלא הבנתי כ"כ תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורשמתי לי בדיוק את הרכיבים שאני רוצה והכל וההפרש שיוצא בין סניף רגיל לסניף באילת זה בסביבות 400 ש"ח שזה הרבה.. השאלה אם זה באמת כדאי? במקרה נתקלתי בתקנון באתר שלהם ורשום שם שאם אני קונה מחשב באילת אני יכול להחליף אותו רק באילת ואם יש בעיה זה סיפור.. כמה בעיות הם עושים בשביל שפחות אנשים יקנו שם, מעצבנים.. אז מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתמול אמא שלי קיבלה שיחת טלפון מוזרה מאדם בעל מבטא ערבי שאמר לה שיש לה שיחת גוביינה מחו"ל להתקשר למספר מסויים הבנאדם מחכה לשיחה. במקרה יש לי חבר בחו"ל אז חשבתי שזה אולי הוא התקשרנו וענה לנו אדם ערבי ניתקתי ולא הבנתי מה קורה אבל אמרתי אולי טעות. היום אנשים ניסו להתקשר אלינו הטלפון שלנו לא צילצל, וענה להם אדם ערבי. אותו אדם השתלט לנו על הקו איכשהו המס' שנתנו לנו לחייג אליו עשה איזושהי העברת קו למקום אחר, והוא כמובן ביצע שיחות על חשבוננו כשקו שלנו בשליטתו. התקשרנו לבזק איך שאמרתי לטכנאיח שמישהו השתלט לי על הקו הוא מיד הבין מה קורה ומהתגובה שלו יכולתי להבין שאני לא הראשון שמתקשר אליו ושזו תופעה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. עברו כבר קרוב ל24 שעות מאותו רגע שהשתלטו לנו על הקו נת…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באינטרנט אקספלורר ,אפשר פשוט ללכת לקבצים ולשמור אותם ,איך אני עושה את זה בfirefox ?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי ממישהו באיביי וזה פעם השניהי שאני קונה ממנה קניתי ממנו בראשון ליואר וב24 לינואר.[נראה לי לא הכי זוכר אבל לא יודע מחודש וחצי] בפעם הראשונה לקח לו איזה 5 6 ימים מאז שקניתי לשלוח אבל קיבלתי והכל היה סבבה עכשיו מופיע לי [קניתי ב24 לראשון היום 5 ל2]בתיאור הזמנה את סוג המשלוח אבל לא תאריך כלומר עוד לא שלח-שלחתי לו אתמול ושלשום הודעה אולי אפילו לפני והוא לא החזיר לי. מה אני יכול לעשות?שאני שולח לו הודעה הוא יודע שזה ממני שקניתי ממנו?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-