משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
חייב cd key Command & Conquer Renegade למיש שמכיר ואני מעלה אותו ל FTP טס ייאלה תגיבו ותתנו את ה סי די קי ביייייייי קבלו איזה קובץ פצצה תיראו
-
היום קיבלתי את המשחק ( אדיר עלה לי רק 25 ש''ח כי אין לי 220 לבזבז עליו עכשיו קונים לי ולאח שלי כשהוא חוזר מהצבא לחופשה שולחן פינ פונג) והגיבור הכי חזק שלי ( והיחיד) הוא מטירת הLIFE והוא LEVEL 16 והתואר שלו הוא BATTLE MAGE, רציתי לדעת כמה תארים כאלה יש מה מביא כל תואר והאם מקבלים כל תואר כשעולים מספר רמות ספציפי לגיבור או כשיש צירוף מתאים של כל מיני דברים ביכולות המיוחדות שלו, שאם למשל יהיה GRANDMASTER בCOMBAT אז אני אהיה BARBARIEN למשל?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני כל כך שמח לקבל סוף סוף את המייל הזה: סוף סוף ;D
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק - Midtown Madness 2 (למרות שזה משחק ישן, אבל הוא נחמד) מאז שהתקנתי גרסה חדשה לכרטיס מסך ( - G-Force 2) אז במקום הגלגלים אני רואה עיגולים ריקים כאלו , ועוד בעיות גרפיות דומות... מישהו יודע מה זה יכול להיות? צודה מראש לממי שיעזור - כי פתאום נהיה לי חשק לחזור לשחק במשחק הזה :bigok:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכלו להגיד לי אתרים לא חוקיים עם משחקים מלאים אני מת להוריד כי אין את כל המשחקים בקאזה וזה משגע אותי
-
-
התקנתי את המשחק REQUIEM ועכשיו אני מעלה אות הוא אומר לי שהוא צריך DIRECT X 6.0 ויש לי 8.0 והוא לא מוכן להעלות אותו מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה שלות בקשר למשחק במשימות שאני לא מצליך לעבור בשבלב הראשון , אני צריך לעשות משהו עם הלבה והמים , מה אני צריך לעשות שם? יש גם בשלב הראשון משהו עם 50 - 50 מישהו יודע מה לעשות? לא צריך לעבור את כל המשימות בשביל להשיגע לשלב השני אבל שלב השני הצלחתם לקחת את הקלטת?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
למישהו יש שרתים ל Star warez jedi nightII: Jedi outcast פשוט השרת שלהם גדול מידי אני מחפש משהו קטן ונחמד אם למישהו יש אז תודה!
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בבקשה תהנו הנה הלינק : http://www.macgamer.com/features/publish.php?id=844 אני מביא הרבה חדשות משחקים לאתר הא ;D ;D ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 2 266 אם 32 מגהבייט וכרטיס מסך SIS6326 וזה לא עובד לא אני עידכנתי לו דרייברים מSIS וזה לא עבד לו יש איזה דרייברים מיוחדים שאני יכול להוריד לכרטיס הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת מצאתי אתר כזה והוא די בינוני אבל יש בו פורום מיוחד וציטים אז בבקשה: http://www.conspiracy.co.il/
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום אני מבקש עזרה קיבלתי מחבר את המשחק the sims אבל הוא איבד את קוד ההתקנה עם תוכלו בבקשה תנו לי אותו
-
-
הנה לינק לכתבה על המשחקים שיצאו לPC ב3 חודשים הקרובים : http://www.avault.com/previews/ תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משחק מעולה, אבל משום מה לא יוצא דם מנאצים פגועים(לצערי הנאצים גם לא מתפרקים לחתיכות).יש איזה מוד מוצלח "שעוקף" את הצנזורה שנכפתה עלינו?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה של היחידות וההרכבים במשחק כי בעוד 3 ימים אני מקבל את המשחק הזה אולי gta3 red fection ו alien vs predetor 2 ואני רוצה לדעת על השיטה החדשה של היחידות קראתי שהיא אם אתה מגיע לרמה מסויימת ורוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך לבחור ביצור כלשהוא? אני ממש לא מתמצא בזה ואם יש למישהו קובץ שמתאר את היחידות במשחק והארמונות אני ממש אהיה שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובתור התחלה רציתי לדעת אם יש פה אולי למישהו לינק ל DAVE MIRRA FREESTYLE BMX?????? בבקשה....
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
במשחק יש מן סימן שחור כזה שמכסה את כל הסמן של המשחק, מישהו יודע מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוף סוף השגתי את זה ועכשיו הוא מבקש serial בבקשה עם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה ממש גדול פליז גוד פליז גוד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרצתי טוני הוק 3 בפעם הראשונה היום, ונוכחתי לדעת שהוא משום מה לא מסכים לעלות עם רזולוציה יותר גבוהה מ640*480. אני יודע שתגידו "אז תשחק ברזולוציה הזאת", הבעיה היא שראיתי מערכות יותר חלשות (P4 עם Geforce2MX) רץ על 800*600. המפרט שלי הוא: Amd t-bird1.4 Asus a7v 133 Asus GeForce2 V7700 Deluxe 32mb 256 RAM GENREIC CAS3 גירסה של דטונייטור היא 28.32 וDirectX8.1 מותקן. בנתיים זה רק במשחק הזה (quake 3,ut וכו' עבדו בסדר). מישהו יכול לעזור?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את המשחק והסמן של העכבר כל הזמן מופיע בו ולא נעלם ( הסמן הלבן החץ הרגיל של העכבר) זה לא מפריע למשחק אבל זה ממש מעצבן כבר התקנתי מחדש את המשחק את הדרייבירם שיניתי גם לדרייבירם שונים וזה לא עוזר יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-