משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
*מודע לכך שיש דיון ראשי של המשחק אבל רציתי שזה יקבל קצת תשומת לב ושיהיה ניתן להפריד אותו מהדיון הענקי של Black Ops, שלא יבלע בין ים הטקסט שם*. רכשתי שרת Black Ops לחצי שנה מראש עבור הקהילה הישראלית (כולם מוזמנים)... השרת הינו Ranked עם 18 מקומות >> ממוקמם בלונדון אנגליה, מבדיקות שלי קיבלתי את הפינג הכי נמוך לשם, אם וכאשר יהיה צורך תמיד אפשר לשנות מיקום, אבל נראה מה יהיה (עד שנקבל שרתים בישראל, אם זה יקרה ). שם השרת: [israel Gaming Forces] [Ranked] [Default] כתובת השרת: 173.199.73.52:3074 כנסו בהמוניכם, תוסיפו למועדפים - והעיקר שיהיה בכיף ;D
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם בכלל ניתן לעשות את זה, וזה כנראה מטומטם אבל בכל זאת כי זה נורא חשוב לי... יש לי גישת אדמין לשרת FTP/SQL לא משנה מי מהם יש לי שניים... והעלתי לשניהם קוונטר-סטריק השאלה היא אם אני יכול באיזשהי צורה להריץ מהם את המשחק? אם משהו יודע אבל זה מסבך אשמח לקבל הסבר באיציק... (וכמובן שלאחר מכן לפרסם זאת כאן...) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חיפשתי כאן את ההודעה הרשמית, mishax? יאללה מתי כולם מתאספים לקצת :2gunsfiring:
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נאור (FireFox17), ברוב אדיבותו ונחמדותו פתח לנו שרת ל Battlefield 2142, שעובד על המוד Clan Mod. השרת הוא שרת Infantry, מה שאומר שלא נוגעים ברכבים (כולל Rorsch-MK, התותח הנייד נגד טנקים), משחקים רק עם חיל רגלים. המוד מוציא את האנלוקים מהמשחק, ולכל חייל יש את הכלים הבסיסיים כמו שהיה ב BF2: לאסולט יש DEFIBRILATOR (הכלי שמחייה חברים), לצלף יש CLAYMORES וכו'. לכל הקיטים יש רימונים. החוקים בשרת: * לא נוגעים ברכבים. * Flag By Flag - מה שאומר שכובשים את הדגלים לפי הסדר, ולא כובשים את הדגל השני לפני שכובשים את הראשון, מקווה שהבנתם. * לא עושים TEAMKILLS, ולא עושים PUNISH על TEAMKILLS שקרו בלי כוונה. השרת כמובן אינו ראנקד. כדי להכנס לשרת אתם צריכים להוריד ולהתקין את המוד הזה - htt…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
חברה קיים דבר כזה? האם משחקים בו כמות סבירה של אנשים? לינקים אם אפשר! כל השרתים בחו"ל מלאים בלאגים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק OFP עם פינגים טובים, כל הפרטים נמצאים כאן. באופן כללי, צריך את המשחק + ההרחבה רזיסטנס או את גרסת GOTY וגרסה מעודכנת ל-1.96. סביר להניח שמי שיכנס לשרת לא ימצא שם אף אחד, וכדי לארגן משחקים כדאי להרשם לקהילת פלאשפוינט הישראלית. הרישום הוא למערכת הפורומים של ויגיימס (לא בתשלום כמובן), ואז לקהילה שלנו תבלו
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כן כן. סוף סוף יש שרת מדורג ל2142 ואתם מוזמנים להתעדכן בכל הפרטים. כנסו לכאן - http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1032047
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! הקמתי שרת UT2004 שנמצא בחוות השרתים של Netvision. אני מקבל פינג של 30 (!) מילי-שניות. במידה ויהיה ביקוש לשרת אני אשאיר אותו, אחרת אני אוריד אותו בסוף החודש. הכתובת היא: unreal.thewiz.co.il השרת לא מופיע ברשימה הרגילה מכיוון שאני מעוניין רק בישראלים. תהנו ותשחקו בכיף. TheWiz.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני ו-Dennis14 העלנו זכרונות טובים ממשחקים כמו UT ואז אמרנו לעצמנו, למה לא לשחק את זה כבר היום ועוד עם החבר'ה של HWZONE? Unreal Tournament הוא משחק קלאסי שעובד על רוב המחשבים היום בשוק, זמין בהרבה בתים. שם השרת הוא HWZONE UT SERVER אז בואו נראה למי עדיין יש את זה אני מקווה שיצליח הרעיון שלנו ותהיה פה קבוצה נכבדת כדיי שנוכל לשחק DM וCTF גם בקבוצות. זכרו כי חשוב שיהיה לכם משחק מעודכן אז מפה אפשר להוריד פאצ': http://www.unrealtexture.com/UT/Website/Downloads/Patches/GamePatches/GamePatchesMore.htm לשאלות מיוחדות אני יכול לענות בפרטי. שרת ההמאצ'י: HWzone UT סיסמא: 000
-
- 72 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו פתח שרת באמריקס ארמי ויודע איך נותנים נשקים לכולם ויכול לעזור אני יודה לו מאוד... מקווה שזה קשור לפורום בזה לא מצאתי משהו מתאים יותר
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כתובת של שרת Q3A טוב בארץ כי בחול אני מקבל פינגים של 800-1000 יש לי 56 קיי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי פורט 27015 בראוטר שלי וכשניסיתי לפתוח את השרת הביתי שלי הוא נפתח אך רק כשאני כותב אותו 192.168.1.100:27015 המשחק מוסיף אותו לרשימה אך כשאני כותב את הIP : הפורט הוא לא קולט מה שאומר שהשרת לא פעיל באינטרנט... עזרה תתקבל בברכה תודה מראש אביב...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השרת פתוח 24/7 שלום לכולם היום נפתח שרת מיינקראפט בסגנון 2B2T ישראלי בגרסה 1.17.1 מה זה בכלל 2B2T? יש שרת בשם הזה, שזה שרת אנרכיה בלי חוקים, בלי מנהלים כל אחד יכול לעשות שם מה שהוא רוצה, כולל שימוש בצאטים בלי לקבל באן. אף אחד לא הולך להשגיח או למנוע מימכם להרוס למישהו את הבית, לגנוב, להרוג, וכולי. פרטים טכנים על השרת השרת ממוקם בישראל בפתח תקווה, על VPS לא על המחשב שלי ומבחינת משאבים יכול להכיל כרגע עד 100 שחקנים(נתון זה יכול לגדול בעתיד) השרת בגרסה 1.17.1 והוא על מצב הישרדות בלבד! מה יכול להציע השרת שלך? השרת מציע קודם כל את אותה חווה של 2B2T שרת אנרכיה בלי חוקים ומנהלים, אך כמו שחלק בטח יודעים. בגלל ש2B2T ישן מאוד וקיים שנים, הוא עדיין תקוע בג…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין יש שרת דיסקורד (דיבור) של המחשק sea of thieves מי שרוצה להצטרף שיצור איתי קשר לכל מי שלא יודע\מבין: שרת דיסקרוד הוא שרת דיבור שבוא אפשר לדבר עם מיקרופון עם עוד אנשים להכיר ולשחק ביחד וככה למצוא אנשים נוספים\חדשים לשחק איתם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנו מזמינים אתכם להכנס לשרת הדיסקורד של קב' הגיימרים Artemis ישראל. שרת דיסקורד איכותי ומושקע של שחקנים בגילאי 22+ שנבחרו בקפידה. הקהילה משחקת במשחקים: CODWZ, ApexLegends, battlefield v, GTAV, VALORANT, CS:GO ועוד... * מעכשיו ניתן להאזין ולדבר בשרת באיכות כפולה - 128KBPS. יש גם קבוצת וואטסאפ של 40 איש שתוכלו ישר למצוא חברים למשחק. ----------------------------------------------------------------- https://discord.gg/TgUNFKY ----------------------------------------------------------------- *כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוריד/להיכנס לדיסקורד. *לאחר הכניסה לשרת נא בחרו ROLE של המשחק שאתם משחקים ולאחר מכן החדרים אליו ייפתחו. קצת תמונות: …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ושבוע טוב. באשכול זה רציתי להציג את שרת דיסקורד חדש, יפה, מושקע שתוכלו לעשות בו כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך. אז קודם כל, קצת רקע על מה יש בשרת. חדרי השרת זה בעצם כל החדרים השונים שיש בשרת והסבר קטן עליהם. יש אותו עותק כזה בשרת שתוכלו להתבונן בצורה יותר נעימה וברורה. השרת בעצם מיועד כך שהמשתמשים שאוהבים לגלוש ב"Discord" תהיינה להם את האפשרות לדבר על המשחק פורטנייט עם אנשים שונים. האתר כולל מידע על המשחק כמו משימות שבועיות, עדכונים וחדשות פורטנייט שתפרסם בעדכניות את החנות של המשחק. כמו כן, אפשר גם לבדוק את הסטטיסטיקה שלך וחבריך במשחק בעזרת פקודה קלה ופשוטה [הסברים נוספים בשרת]. תוכלו…
-
- 0 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי שרת דיסקורד של כדורסל שבו ניתן לדבר על כל דבר הקשור לכדורסל מכיוון שכאשר חיפשתי שרת של כדורסל לא מצאתי כלום. בשרת ניתן יהיה לדבר על עוד דברים שלא קשורים לכדורסל אך נושאו העיקרי יהיה כדורסל. במידה ויהיה ביקוש לצ'אטים של ליגות אחרות מלבד הליגות המצויינות בכותרת, יפתחו צ'אטים נוספים. בשרת יהיה ניתן להתעדכן בחדשות ותוצאות של משחקים בליגות. קישור לשרת: https://discord.gg/gruE3brHwD
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שאני רואה... מישהו יודע לפי מה שכתוב מתי הוא יחזור?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להיכנס לשרת ולמצוא שחקנים לשחק איתם, יש הגבלת גיל של 18+ כמובן. לשלוח לי הודעה פרטית וגיל להזמנה,אפשר גם להגיב באשכול. מצטער אם עברתי על אחד מהחוקים,בדקתי ולא ראיתי שיש חוק על איסור שרתי דיסקורד.
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני שמח להכריז על שרת חדש של Battlefield 2142 מדורג בחסות vgames כתובת השרת היא: 213.8.254.38:17567 אז אם אתם אוהבים לשחק Battlefield 2142 תיצתרפו לקהילת vgames ב- bf.vgames.co.il
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1012116 כל הפרטים וההסברים בלינק.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הפתיחה הגדולה של הסרבר ב20.08 (אני פשוט רוצה שאנשים יורידו את הקבצים מראש ויתחילו לשחק ביחד- כך שיש לכם מספיק זמן להזמין חברים). האתר(בעברית ואנגלית): http://l2-il.hopto.org מירק: irc:irc.quakenet.org/l2.il (העתיקו את זה לINTERNET EXPLORER) RATES (השרת ניבנה לפי הRATE הנ"ל על מנת שהשחקן יהנה בצורה מקסימלית מהמשחק ולא ימצא עצמו רובוט של אקספי או שיפספס דברים מעניינים שהם חלק מהמשחק): RateXp = 6 אקספי. RateSp = 7 נקודות שקונים איתם SKILLS חדשים. RateDropAdena = 7 - כמות נפילת כסף. RateDropItems = 7 - כמות נפילת חפצים ממפלצות. RateDropSpoil = 7 - סיכויי הצלחת קללה. RateQuestsReward = 1. - מענק על הצלחה במשימה (אם אנשים יתלוננו - נעלה את הערך). RateDropEquipment = …
-
- 26 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
GAMER.CO.IL פתחו שרת חדש של 32 שחקנים שרת רנקד כמעט כל הזמן הוא מלא אבל אפשר להיכנס כשרוצים אייפי: 199.203.85.67:16567
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-