עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Salwaby,

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395 תגידו פספתי משהו , לפי הקישור רשום שהמשחק יצא למחשב במאי 2006 .. (היום כבר יולי ???) אז מה הולך פה ? יש למישהו מידע, משהו ? (ומי שלא חושב שזה למחשב שינסה דרך האתר של Ubisoft להכנס ל PC GAMES ואז ללכת לדף השני וימצא את המשחק ברשימה כאחד שעוד לא יצא) עריכה : עכשיו נכנסתי לאתר סיקורי משחקים (gamespot..) והוא אומר שהמשחק עומד לצאת למחשב אבל ב13 לספטמבר

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

שלום. השאלה שלי אילכם היא לאיזה כרטיס מסך אני זקוק ע"מ להפעיל את המשחק GTA SA ב-PC. באיכות בינונית ורולוציה בינונית עד גבוה. התקציב שלי הוא עד 1000 שקל. אז אני אשמח אם מישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך טוב ואיכותי במחיר משתלם, ע"מ להריץ את המשחק GTA SA. בתודה מראש. דרך אגב התושבת של כרטיס המסך שלי היא AGPX4. כיום כרטיס המסך שלי הוא Geforce fx 5200 (ואני ממש לא מרוצה ממנו)

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

msn sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  4. Started by GanJaval,

הקיצר רציתי שתמליצו לי עעל משחק עם קהילה גדולה והרבה שרתים בארץ קלאנים בלאגנים .. עדיף משחק חדש למה אני לא רוצה להתחיל לשחק משחק שכבר יש אנשים שמשחקים בוא 5 שנית ואני יהיה נוב (noob] לתמיד חשבתי אולי קאונטר סטרייק סורס כרגע אני משחק קול אוף דיוטי 1 כחצי שנה אבל הקהילה דיי מתה שמה ... אז אני כנראה מתלבט אם לעבור לקאונטר סטרייק סורס או קול אוף דיוטי 2 אבל בקוד 2 גם אין הרבה שרתים בארץ והקהילה לא משהו אז תנו לי פרטים לגבי קאונטר סטרייק סורס מתי הוא יצא האם יהיה לי קל להשתלב כמה יעלה לי מקורי ואם יש לכם עוד המלצות למשחקי FPS עם קהילה גדולה בארץ אשמח

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by GRiM,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4190 היום הורדתי את הדמו של המשחק GTR 2, המשחק עדיין לא יצא בגרסתו המלאה כידוע לי, לכן אין סיבה לא לנסות את הדמו. הגראפיקה מאוד טובה, למרות שעם MX440 אי אפשר לראות את זה (ראיתי בתמונות). למי שמכיר את המשחק LFS, אז הם דומים מאוד אחד לשני. ישנה אפשרות לשחק עם העכבר, ישנה אפשרות לשחק עם קלאץ' ועוד אפשרויות. מה שממש משך את תשומת לבי, זה כשנוסעים באוטו דרך זווית ראיית הנהג, שומעים רעשים של פלסטיק חורק בקפיצות. מצטער אם פרסמו כבר את המשחק כאן בפורום ולא שמתי לב.

• 97 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by soldier,

כמה MULTIPLAYER SERVERS יש בPREY ? מישהו משחק בו במולטי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Shikli,

שיחקתי בו לפני בערך חצי שנה ולא היו בעיות בכלל. היום התקנתי אותו שוב על המחשב ושמת לב שהרקע הכללי כמו שמים במשחק לא מוצג, אני רואה במקום שמים רק שחור או נגיד בשלב של הספינה כול משאני רואה מחוץ לספינה זה ריק שחור. כשאני מסובב את המצךמה לזווית מסויית פתאום הרקע כן מופיע, אבל רק בזווית הזו. רוב הזמן הוא פשוט שחור. אני מצרף שני תמונות שאולי יסבירו יותר טוב. לא בוצע שום שינוי במחשב חוץ מיעדכון דריברים מאז הפעם האחרונה שהמשחק הופעל. עידכנתי את כול הדריברים (גם מה שלא קשור ) במחשב שלי ובנוסף התקנתי את הפאץ האחרון של המשחק 1.05 מישהוא יכול לעזור לי? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by 00000,

בסגנון של רד אלרט כזה, "מה קרה בגלל שרצחו את היטלר..". משהו שיגרום לי לחשוב.....

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק ורק מי שמכיר את המשחק יוכל לעזור העניין הוא שנדירים האנשים שמכירים או שיש להם אותו האם מישהו מכיר אותו???

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by ezx,

המשחק מראה שנישמר אבל אין שום קובץ שמירה יש למישהו פיתרון או עצה מה אפשר לעשות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. הלכתי לבאג, הוצאתי 25 ש"ח וקניתי את העותק האחרון של Far Cry ששכב שם. באתי הביתה, הכנסתי לכונן ה- DVD ו... כלום! Windows מתעקשת שלא הכנסתי כלום לכונן. WTF? הוצאתי והכנסתי שוב, כנ"ל. בדקתי עם נרו, גם לא רואה שום דבר. נו, לפעמים משהו נתקע. איתחלתי את המחשב וניסיתי שוב. גורנישט. הכנסתי DVD אחר לאותו כונן, עובד שיגעון. לקחתי את ה- DVD לעבודה, הכנסתי לכונן שיש שם, עובד בלי בעיה. מה זה יכול להיות? מערכת הפעלה XP Pro SP2 עם כל העידכונים, כונן Nec 3550.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by timac,

יש לי תמשחק המקורי איך אני יכול לשחק ברשת מה אני צריך לעשות?? תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by tombcatz,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=972&scat=242&tcat לכל מי שלא יצא לשחק במשחק הזה,בהחלט מומלץ בשביל רק 25 ש"ח. אפילו יותר זול מכרטיס לקולנוע. אני אישית לא מת על המשחק הזה,אבל המשחק הזה זכה לביקורות מעולות מכל העולם,הוא עדיין מרשים מבחינה גראפית וטכנית,והוא בהחלט שווה 25 ש"ח. [תוסיפו לזה גם ת'עובדה שאתם מקבלים CD KEY למולטיפלייר,אז זה בכלל חבל"ז]

• 122 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. Started by timac,

באמצע המשחק פתאום נמרחים לי צבעים על המסך לא בזמן מרוץ רק כשאני בתפריט צבעים נמרחים על המסך ואז אחרי דקה הם חוזרים ושאני ממשיך לשחק הוא עושה מסך כחול וריסט דרייברים הכי חדשים מה עושים

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by bykeking,

על איזה שיטה אתם ממליצים בסרבר 1.6? אני עד עכשיו על אדמין מוד אבל חסרים לי דברים של ה-AMX כמו most demege וכו'.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by sherlock1212,

אבל ראיתי גם שהגירסה שלו זה beta . השאלה שלי היא האם כדי לחקות או להוריד את זה עכשיו(?) יש שרתים שישתמשו בגירסה הזאת או שרוב השרתים יחקו לגירסה המלאה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by Vidati,

קבלתי את המשחק מחבר מקורי התקנתי אותו והתחלתי לשחק, אבל לפעמים המשחק עובד לאט בצורה בלתי נסבלת ואם אני מסובב את המצלמה לכיוון אחר אז הכול חוזר לעבוד רגיל יענו עם FPS גבוהה הבנתי שזה בעיה שהמשחק פועל על הגדרות מקסימליות אז חיפשתי חלון הגדרות לא מצאתי חוץ מהחלון הראשון שבו אני בוחר רזולוציה... משהו יכול לעזור למצוא את החלון ההגדרות או פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by Tommy,

אני מתלבט ;D

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by vinipyx,

אני תקועה ממש מאתחלה ,כאשר אני עומד מול מונה ליזה ורואה כל מיני אירוגליפים אם אולטרא סגול. מה אני אמור לעשות????

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by ^Z^,

רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היום יתפרסם שמיקרוסופט שלחה לחנויות ברחבי העולם 5 מיליון יחידות הנינטנדו DS+LITE מכרו הרבה הרבה יותר וגם הPSP מכר הרבה יותר ה360 נימצת לבד בשוק של הקונסולות הניחות כבר תקופה יחסית ארוכה וגם אם הם היו מוכרים 5 מיליון ולא שלחו 5 מיליון אחרי ההשקעות העצומות שלהם במוצר הם היו צריכים לימכור הרבה יותר בישביל להצליח לדעתי חוץ מיזה ביפן הם כישלון גמור ושלא תבינו לא נכון ה360 מוכר הרבה מישחקים יחסית לכל קונסולה נימכרת שזה כן סוג של הצלחה ואני אישית מאמין שהם ינצחו את הPS3 בארצות הברית ובאירופה (אני עדין חושב שהWII ינצח בכל האזורים) אני גם מאמין שהמכירות שלהם ישתפרו אבל כרגע המוצר לא מצליח ומקסימום מוכר סביר

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ptyahoo,

השאלה בכותרת. והכוונה היא במיוחד לסינגל.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8665 זה מיספר מאוד טוב אבל חשבתי שהם מכרו הרבה יותר ואין לי מושג אם הם כללו תLITE או לא אני יודע שביפן הם מכרו יותר מ10 מיליון כולל הLITE ועברו באירופה ת5 ככה שזה משאיר 6 לארצות הברית בכל מיקרה המכירות שלהם יתחזקו מאוד מאז הLITE ואני מקווה שהם ימכרו הרבה יותר ודרך אגב זה מכרו ולא שלחו

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by Royz,

אני צריך שמות של משחקים טובים וישנים שיעבדו על pentium 4 2000 , 256 ram , intel gfx card 64mb בינתיים יש לי : Golden axe Star Control StarCraft World craft 2 Diablo 2 Heroes of might and magic 3 יש לכם רעיונות? (אם כן תפרטו קצת על אותו משחק שאתם מציעים)

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים