עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amos700,

מחפש המלצה למשחק פעולה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by RnG,

התחלתי לשחק ואני רוצה להרכיב Party מהתחלה. כרגע אני ואחי משחקים ואנחנו מחפשים עוד אנשים. השרת הוא Darkmoon Faire, אז אם מישהו מעוניין לשחק ביחד ולהרכיב חבורה מאוזנת הוא מוזמן.

3. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/09/21/AR2006092102079.html :o עכשיו אין מה להתלונן על מחיר גבוהה

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

http://www.gamershell.com/news/33227.html EA הכריזו על דמו למשחק זמין ברביעי לאוקטובר. אני אישית מאמין ששום משחק בסדר גודל כזה שסויים תוך שנה לא יכול להיות איכותי יותר מידי, זה פשוט נראה כמו עוד מוצר מדבקה של EA. לא ממש מצפה לרביעי..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by naoriko,

איך משחקים הירוס ברשת אני וחבר שלי רוצים לשחק אחד נגד השני????? פתחתי חדר נתתי לו את שם החדר קוד איי פי מה שצריך ואין אנחנו לא מצליחים עשינו הפוך ניסינו הכל ואנחנו לא מצליחים!!! :'( אני מדבר על: Heroes 3 Complete

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. עכשיו סיימתי... אחלה משחק. האמת כל הגימיק של הגרוויטציה קצת נמאס וחוזר על עצמו ב 2/3 של המשחק, אבל הוא סבבה לגמרי. אפשר להגיד שיש לו רמת קושי (מבחינת אויבים) 0/0, ולא מתוך 10, כי אי אפשר למות הרבה פעמים מתתי בכוונה כדי למלא לי את החיים אהבתי בסוף, שהוא מדבר עם ה Keeper... שבני אדם בכלל נועדו למאכל חייזרים ואז We Own YOU (תרתי משמע) הדיבובים של האנשים היה די גרוע, של tommy היה סבבה אבל נגיד חברה שלו... בעע היא גם היתה מכוערת כמו איזה קוף ברזילאי שמתם לב שיש סתירה בסיפור? Eons of years ago, כדוה"א סתם היה איזה סלע אפור ומת, ואז הם הזינו אותו כדי שיווצר בו חיים ואז אחרי הרבה זמן הם יאכלו אותנו. הכל טוב. וכשמגיעים ל Sphere, מסתבר שהיא היתה אנושית פעם, וגם קצרו …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אז ככה הפינג שליח בשרתים אירופאים וגם ישראלים לא יורדים מ-90... האם זה נורמלי ? מה הפינגים שלכם בשרתים כאלו ? הייתי רוצה לציין שבהגדרות רשת של המשחק אני עובד על הגדרה "T1" ולא "כבלים"... ניסיתי את הגדרת הכבלים אבל אותה תוצעה... ??? עוד קצת מידע: אני משתמש באינטרנט במהירות 2.0MB הורדה ו128 העלאה (למרות שמהירות ההורדה שלי מתברת ב-2.5MB ). : ועוד משהו OFF-TOPIC: מהם האתרים שאתם משתמשים בהם כדי לראות את המצב שלכם במשחק (STATS) חוץ מה BFHQ המובנה במשחק ? שלי הוא www.bf2s.com .

9. שלב אני חושב אחרון מראים לך שני סוגים של זמן אחד מהם אחרי כמה זמן לא זז אני לא יודע איך עוברים מי שאבין איזה שלב אני מתכון שיענה .ואם לא הבנתם אני יסביר ביותר ברור פשוט מחקתי את המשחק כי יתיאשתי אבל השמירות קימות .אם יש מישהו שיודע ועבר את כל השלבים רק שהוא לא הבין על איזה שלב אני מתכון שיגיד לי ואני יתקין את המשחק ואני ינסה למצוא עוד רמזים לשלב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RS4,

התקנתי תכל החבילה של משחקי Command & Conquer Command & Conquer The First Decade עכשיו רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים רד אלרט יוריס 2 וג'נרלס ברשת... מה אני אמור לעשות בהגדרות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. יש למישהו מושג? תודה

12. הגעתי לשלב שצריך להשמיד לחבורה של הסגולים את השדות מריחואנה... עכשיו יש כמה שיטות אבל אני לא מצליח אף אחת: יש מקום שמצאתי בו מלא פצצות כאלו עם טיימר אבל זה מדמיד לי רק חצי שדה כל פעם... יש מטוס ריסוס עם חומר כימי אבל אני עובר מעל השדה ולא קורה כלום יש משאיות עם חומרים כימיים אבל אני מפוצץ אותם בשדה וגם כלום... איך אני עובר את המשימה הזאת???

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by constantine,

מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by constantine,

לא קשה... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by constantine,

מי האיתה לוקח ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by ep-120,

אני יכל לשחק בו עד שהו מחליט לצאת מנו בלי הסבר. אני מריץ את המשחק על הרזולוציה הכי גבוהה והכל על הכי גבוהה. המחשב שלי יכל לעמוד בזה דיי בקלות הוא על OC רציני (הוספתי קירור מים חדש, דיי יקר הזבל הזה, 2000 ש"ח בערך)

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב סימתי תמישחק לPS2 בעיקרון יש גם גירסה לקוביה שיצא לפני ו+- באותו איכות (לא שיצא לי ליראות אבל לקוביה הגרפיקה אמורה להיות קצת יותר טובה אבל אין עלילת בונוס) המישחק היה אמור לצאת גם לPC אבל אחרי הפורט העלוב של DMC3 יכול להיות שהם ביטלו תפרויקט כי בסך הכל אותה חברה שעשתה תפורט של DMC3 אמורה היתה לעשות תפורט של RE4 ככה שההפסד לא גדול בכל מיקרה זה מישחק ענק בהתחלה לקח לי זמן ליתרגל לגרפיקה המיושנת של הPS2 וגם האויבים בהתחלה לא מחדשים כלום אבל שממשיכים אם המישחק מתחילים ליתמכר וליראות דברים חדשים כולל: נשקים חדשים ושידרוגים לנשקים הקימים\אויבים חדשים\בוסים\סביבות חדשות וכו המישחק גם לא נותן לכם הרבה מצבים של עודף תחמושת ואני יודע שזה נישמע קשה או דפוק אבל צריך לכוון…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by 114508534,

יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו , הוא עובד אבל מה , רואים הכל כזה בלבן מגעיל ואם מסתובבים עם הדמות אז רק לפעמים רואים צבעוני כמו שזה אמור לעבוד יש אולי איזשהו תיקון לבעיה הזאתי ?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by DS,

איך בונים אחוזות יפות? ראיתי בפורומים של גיימר וזה מדהים אולי למישהו יש עצות/מדריכים? עשיתי בית הנה סרטון http://rapidshare.de/files/35376100/movie000.avi.html

20. Started by RnG,

מכיוון שאני שוקל לקנות את המשחק, רציתי לבקש מהמשתמשים פה אשר יש להם כבר את המשחק ומשחקים בו חוות דעת עליו: אילו פעילויות יש בו חוץ מ-H&S? איך הפינגים לארה"ב והאם זה מורגש במשחק בצורה יוצאת דופן? עד כמה הוא מעניין? תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 104952,

נראה מבטיח. הקריינת ממש גרועה :

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by galh_5,

האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה

23. Started by constantine,

יש לי את המשחק сss והfps שלי נמוך יותר מאשר הfps שיש אצל חבר שלי למרות שהמחשב שלי חזק משלו מישהו יודע למה?

24. Started by Jeka90,

כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי שגיאה. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by amit123,

תגידו המשחק הולך לעבוד על xp נכון?(עם אפקטים של דיירקס 9 לא 10).

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים