עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי בעיה במשחק הזא, התקנתי אותו וכאשר שאני נכנס למשחק הוא עושה לי ישר הודעת - "אל תשלח", בלי להיכנס עוד למשחק. ניסיתי להתקין פאצים ודברים כאלה ושום דבר לא עוזר , אפילו הסרתו והתקנתו שוב פעם לא עוזר. הדיסק הוא מקורי שגם פעל במחשב אחר מעולה מאותו הדיסק. לפי מה שקראתי בדרישות המערכת של המשחק המעבד שלי לא תומך בדרישות, אבל כל שאר הרכיבים כן תומכים, כולל כרטיס המסך שהוא על המינימום בדרישות. אבל שמעתי שהוציאו גירסא להורדה שמתקנת את בעיית הבדיקת חומרה. אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד את העידכון הזא, מישהו שמע ויכול לתת לי את העידכון הזא? המפרט שלי - amd 2600 + athlon\over clock to-2064mhz msi kt4av\ agp disk drive - 80 giga nvidia 6800 gt 256…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by alex15,

ה WARROCK עובדת על ויסטה או שלא ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by eladhor7,

אם מישהו יכול לעזור לי... הורדתי את הפיפ"א 2000 הנוסטלגית ובמשחק עצמו המקלדת לא עובדת. תודה(:

4. Started by SheZiF,

אממ כותרת חברי TL תבדקו בעצמכם

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by OFIRLEVY66,

שלום יש לי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט וכאשר אני מנס ה הליכנס למשחק הוא רשום לי שגיאה מישהו יודע למה זה ככה? אולי בגלל מערת ההפעלה?

6. Started by FresH-MeaT,

לא יודע מה איתכם... אבל כל ההייפ שנוצר סביב המנוע של האנריל החדש ניחרש בצורה כזאת גדולה שהוא כבר איבד את הערך שלו... כשעוד לפני שנה פורסמו תמונות של UT אנשים היו בהלם כמה שהוא יפה.. אבל אז כשיצאו עוד ועוד משחקים שחרשו אותו מכל הכיוונים.. אנשים כבר לא כל כך נירגשים ממנו וכל ההיפ שנוצר סביב המשחק הזה כבר בקושי קיים... כשיצא הלףלייף2 עד שהוא יצא אם אני לא טועה פעל על המנוע שלו רק משחק אחד bloodlines שהוא כן.. אחד המשחקים היותר חזקים... שגרמו לי לשחק בו יותר מ3 פעמים עד היום (ולא היה שום משחק שגרם לי את זה חוץ ממשחק 2D מסויים שכחתי את השם שלו עם איזה alien שם כבר לא זוכר) טוב סתם רציתי לציין דעה שחשבתי עליה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by davidcohen,

כמה GB המשחק הזה ? רק half life episode 2 ...לא כל הסידרה ביחד תודה

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  8. Started by avi1990,

לאחר שהמשחק יצא היום מישהו כבר שיחק? יש שיפור כלשהו מהדמו? תמונות?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. Started by SyndromE,

סוף סוף יצא וואי זה פשוט עשה לי את היום ! הבנתי שהקבוצה לומדת מסגנון המשחק שלך ובהתבסס על כך משנה את הטקטיקה... נשמע מעניין.

• 330 תגובות
    • 41.2k צפיות
  10. Started by davidcohen,

אני ממש בהתחלה... הגעתי לאיפה שמטפלים באלכס, ועכשיו יש לי 70 חיים והחיילים שאיתי נותנים לי תרופה אבל נשארים לי 70 חיים ואני לא מקבל את התרופה ? מה לעשות ? לא השתמשתי בצ'יטים וגם לא ישתמש!!!

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by Axel Foley,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462721,00.html קצת תחרות והמכירים בריצפה. נקווה שעוד משחקים ילכו בכיוון הזה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by david32,

משעמם לי ויש שביתה , אז חשבתי לעצמי "דוד , צריך למצוא מה לעשות , אולי תנסה לשחק באיזשהו משחק קלאסי/שיש עליו ביקורות טובות" ... החלטתי לנסות את Fallout 2 האגדי אז "חבר" נתן לי את הדיסק , התקנתי , 3 דקות בשלב הראשון גרמו לי לחשוב למה הוא נחשב לקלאסיקה (אולי כי הוא יצא ב 98 מי יודע) הנקודה היא שוויתרתי אתחילת השלב הראשון (המקדש של משהו). אחר כך נזכרתי שיש את Half life 2 ומה יותר טוב מלשחק במשחק שיש לו עוד 2 המשכים וכול כך הרבה ביקורת טובה? , עוד פעם "לקחתי" מחבר את הדיסק , התקנתי , Node Graph is out of date Rebuilding... מצאתי פיתרון , שיחקתי , נמאס לי מהזומביים , שיחקתי שוב עד היום! היום אני הגעתי לחלק ב SANDTRAPS שבו אתה חייב להגיע לאינשהו בלי לדרוך על החול כי אז יקפצו עלי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by davidcohen,

אהלן , מישהו יודע את התאריך יציאה של המוד הזה ? תודה

14. Started by דניאל נ,

המלצות למשחקים חדשים עם גראפיקה טובה לא משנה איזה ג'אנר

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by oorlevi,

אתר הבית: http://www.muline.co.il/heb/ הקהילה חדשה השרת נישאר באנגלית ולא מתורגם לעיברית ככה שזה יותר יפה! אין עכשיו הרבה שחקנים כי הקהילה חדשה אז זה הזמן שלכם להתחיל ולהיות בין הטובים שרת טוב 150EXP 65% נפילת חפצים! בחנויות יש דברים בסיסיים בלבד ככה שאת החפצים החזקים צריך להשיג לבד וזה הופך את המשחק למהנה יותר! השרת לא יפול (אולי רק לתחזוקה) כי שולם כסף ל-3 שנים מראש! בקיצור שווה! תורידו תביאו לאנשים שאוהבים שהקהילה תיגדל!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ben060,

הגעתי למשימה שבה צריך לירות על מעין מכלים כאלה אחרי זה אומרים לי לירות מסביב למכונית אחרי זה אני צריך לעבור את המדרכות ולהיות מול המכונית אבל צריך לקפוץ שם מעל המדרגות נראה לי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור זה אם אני לא טועה המשימהה השנייה או השלישית

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  17. יש במשחק לבחור 5.1, אבל לדעתי זה אנלוגי, כי הרסיבר שלי לא רואה שום סראונד במצב הזה. האם יש דרך להגיד למשחק שיוציא את הסאונד מה SPDF? לא מצאתי אופציה כזו. זה משחק שאמור להיות בדולבי דיגיטל לדעתי. זה המינימום שאפשר לבקש...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אנשים. היתי משחק ב BF2 תקופה ארוכה עד לפני חצי שנה בשבוע האחרון רציתי לשחק שוב , התקנתי את המשחק הפעלתי מחדש את החשבון שלי נכנסתי לסרבר , הכל עובד טוב.. פינג של 20-40 בסרבר הישראלי ו 80-120 בחול. משהו מוזר קורה לי כל הזמן, אחרי 2-5 דקות גג שאני משחק , המשחק נעצר , ואחרי כמה שניות כותב לי שיש לי בעיה בחיבור.. אחרי עוד עשר שניות המשחק יוצא לתפריט. זה קורה לי כל הזמן. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק - לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק + לסרוק וירוסים\ספיי\וכל הג'אנק - לא עזר. ניסיתי לפרמט את המחשב + התקנה מחדש של מערכת הפעלה + התקנה מחדש של המשחק - לא עזר. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט (אין לי מושג למה.. אבל התייאשתי) - לא עזר. התקשרתי לבזק שיחליפו את המודם של האינטרנט שלי - ל…

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  19. מישהו הצליח ויש לו אסטרטגיה לחלוק?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  20. Started by niv251,

היי כולם... קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ג'יגה בייט 8800 GTS אני צריך המלצות למשחקים טובים! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by verynoti,

התקנתי את המשחק ןכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא פשוט נתקע ולא זז לי כלל אני מקבל את המסך של שולחן העבודה אבל בגדול והכל תקוע וכאשר אני נכנס ל-TASK MANEGER המשחק מופיע לי כלא מגיב למישהו קרה דבר דומה או שיש פתרון לזה

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by sasi20,

אני מעלה את המשחק ואחרי שאני בוחר להתחיל משחק חדש ואז בוחר את הרמה פשוט המחשב חושב שניה ועושה ריסט מעצמו ניסיתי כמה פעמים וזה עושה אותו דבר המחשב עושה ריסט איך שאני בא להתחיל את המשחק יש לי כרטיס מסך 7800GTX והדרייבר הכי חדש ו- 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר ומעבד דואל קור 3.0 לפי הדרישות מערכת זה אמור לעלות לי עם מחשב כזה, למישהו פה זה גם קרה? ניסיתי למחוק ולהתקין ולא עוזר

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  23. טוב חברים,הפעם זה סוף סוף עובד!!! לא צריך DX10 בכלל בשביל שיהיו אפקטים מיוחדים שעלק בשביל DX10. צפו בסרטון הזה ותראו! אפקט של קרניי שמש בDX9 CRYTEK טוענים שהאפקט הזה עובד רק בDX10 http://www.fileflyer.com/view/0ThIPCP http://www.fileflyer.com/view/smcMoAE בקרוב אפרוץ עוד הגדרות ואני יביא לכם את הקבצים שלי שתראו. אני עושה את זה כי כמו שאתם יודעים במלא ההגדרות של הVERY HIGH יהיו חסומות בDX9. אז אני מתכונן כבר מעכשיו שיהיה אפשר לשים על VERY HIGH בDX9 ושזה יעבוד באמת. בנתיים הSHADER פועל על VERY HIGH! עדכון! - הבאג של הREFLECTION מתחת למים תוקן! - הצימחיה על VERY HIGH! דוגמא: http://www.fileflyer.com/view/NlKzLCQ עדכון נוסף! הTEXTURE פועל על VERY HIGH והאפקט המ…

• 67 תגובות
    • 6.9k צפיות
  24. Started by Ym92,

http://www.crysisdemo.com :s07:בידיוק שנשארו שעות ספורות, דחו (נכתב ממחשב DELL מסדרת XPS מהמיטה בן דודתי קיבל לכבוד תחילת הלימודים באוניברסיטה וילד המחשבים של המשפחה נדרש להתקין מע' הפעלה)

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  25. שלום. כשניסיתי להתקין את המשחק ריימן M ברגע שאני מכניס את הדיסק האנטיוירוס קופץ ואומר שיש וירוס ולא נותן לי להתקין את המשחק. המשחק הוא דיסק מקורי. אנטי וירוס avg ווינדוס xp sp2. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.