עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מפעם לפעם אנו עדים לביקורות כמעט הפוכות מצד מבקרים באתרים נחשבים, לא אחת, משחק שקיבל ציון נמוך משמעותית דווקא התחבב עלינו ולהיפך. מי לדעתכם האתר שהכי קולע לטעמכם או שנחשב בעיניכם להכי מקצועי ונטול חשדות...? אם בא לכם לדון בנושא זה- בכבוד! ואם כבר דיון, כמה מכם חושבים באמת שאתרים מקבלים כסף בשביל לפרסם ביקורת חיובית? ;D יש לכם 3 אופציות לבחירה ולפני שאתם בוחרים באופן מיידי, אולי תכנסו רגע לאתר שאתם אוהבים ותבחנו עד כמה הוא קרוב בציונים שלו למשחקים האחרונים ששיחקתם בהם.בכל מקרה, נתתי אפשרות לשינויים. אם שכחתי אתר חשוב, נא לעדכן. את הרשימה המלאה של האתרים תמצאו כאן: http://www.gamerankings.com/sites/index.html?sort=5

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by CTDesign,

הם פתחו את ההרשמה ונרשמתי (זה בעמ' הראשי הרשמה לבבטא + ניוס לטר) עכשיו אני לא מבין איך להוריד תמשחק ומה לעשות עכשיו מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! =]

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  3. Started by levy18,

באתר pcgames מוכרים את המשחק הראשון ב-50¤ ואת השני ב-89¤ עכשיו את החבילה של שני המשחקים ביחד הם מוכרים ב-185¤ מישהו יודע מה מיוחד בחבילה של שני המשחקים ביחד? או שאני פשוט משלם עוד 46¤ בשביל אריזה יפה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-borderlands/49925 דבר ראשון הסאונד של הטריילר נוראי! הגרפיקה ניראת לא משהו בכלל, אם הוא הולך לצאת בערך באותו זמן כמו RAGE כניראה שזה ברור מי ינצח, לא ניראה לי שיש למשחק הזה מה להציע. אולי אם הוא היה יוצא לפני שנה אז הוא היה מצליח אבל לפי הטריילר הלא משהו הזה יש להם בעיה קלה של כסף.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  5. סגנון: Third-Person Shooter Action אתר הבית: http://www.terminatorsalvationthegame.com/ מפתחת: GRIN תאריך יציאה: 14 במאי 2009 תיאור מפורט: המלחמה בין בני האדם לבין המכונות חוזרת למחשב ולקונסולות המשחק, גם אתם תוכלו לקחת חלק במאבק ההישרדות של האנושות כנגד האויב המלאכותי. אנחנו נכנס לנעליו של ג'ון קונור, שבסרטים ובסדרת הטלויזיה מוצג כגיבור לעתיד שיציל את בני האדם מסכנת הרובוטים בעלי המבטא האוסטרי. במהלך הסרטים אנחנו צפינו בניסיונותיו של סקיינט, הישות המלאכותית, להתנקש בחיו של קונור, ועכשיו המלחמה החלה וכל מדינות העולם מוצאות את עצמן תחת מתקפה וג'ון קונור הוא היחיד שיכול לעזור, הבעיה היא שלא כולם רוצים לשמוע בעצתו. בתור קונור אתם תתמודדו עם הכוחות של סקיינט, תצטרכו …

• 67 תגובות
    • 7.6k צפיות
  6. כל המשחקים אצלי במחשב מותקנים על מחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה. לאחר פירמוט לא כל המשחקים עובדים,יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. 1 האם יש דרך להפעיל את אותם משחקים שלא פועלים לאחר הפירמוט ? (אני אמור אולי לזרוק איזה DLL לאנשהו ?) יש דרך לגרום להם לעבוד ? 2 מה קורה עם המשחקים שמותקנים דרך STEAM ? (גם STEAM אצלי מותקנת במחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה) תודה.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by 3pac,

התקנתי את Thief Gold (הראשון) וHL1 והרזולוציה משתנה כל פעם כשאני עובר מהמשחק לתפריט הראשי . יש איזה תוכנה שיכולה לאלץ את המסך להיות ברזולוציה קבועה ? אני זוכר שהייתה אפשרות בדרייבר של ATI ,אבל עכשיו אני לא מוצא אותה.[br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 14:24:11 מישהו?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by Inzagi,

אני מחפש משחק אסטרטגיה טוב לשחק בו שיחקתי בכמה בזמן האחרון אבל לא מצאתי משהו שבאמת ראוי המטרה היא לשחק ברשת אז רצוי מולטי טוב ועם הרבה שחקנים (ועדיף מאוד לא גייםספיי) הגבלה קשה על היחידות כמו בcompany of heroes שצריך לכבוש נקודות כדי ליצור עוד יחידות זה משהו מאוד מעצבן אז עדיף בלי חוץ מזה רצוי שיהיה אפשר ליצור הרבה יחידות ושהאפשרויות במשחק יהיה מגוונות red alret 3 דומה למה שאני רוצה אבל כל מיני דברים שעשו שם גרמו למשחק להיות הרבה פחות טוב מהפוטנציאל שהיה לו למי שיש המלצות, בבקשה שיכתוב

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. Started by eliil1,

יש לכם איזה המלצות למשחק רשת מכל סוג שהוא? (רק אל תגידו MAPLE STORY או WOW )

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אהלן חבר'ה, ב Orange Box יש לי שלוש התקנות כל אחת בפני עצמה: *Half - Life2 *Half - Life2 Episode One *Half - Life2 Episode Tow רציתי לדעת באיזו דרך הכי כדאי לעבור על הסדרה? תמיד הייתי בטוח ש hl2 זה אפיסוד 1, עכשיו אני רואה שזה משחק בפני עצמו. מה הולך שם בעצם? האם ה אפיסוד 2 כולל הכל ביחד ? אני מודע לזה שהראשון זה המשחק והשניים האחרים זה חבילות הרחבה אבל מה זה אומר בעצם? זה משחק בפני עצמו או פשוט שלבים נוספים למשחק? תודה והמשך יום נעים. נ.ב למי שתוהה למה אני משחק בזה התשובה היא שאני עם פנטיום 4 (478) וכרטיס מסך agp geforce 6200 אני מאמין שזה מסביר ת'מצב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

שלום, שאלה בכותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. איזה רמת קושי אתם משחקים במשחק חדש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי 2 שאלות שמעניינות אותי: 1 אם לדוגמא יש לי משחק מקורי ואני רוצה לשמור על הדיסק כמה שיותר,אז התקנתי את המשחק אבל את הדיסק המקורי גיביתי ואני משחק איתו. א' האם זה חוקי ? ב' האם המשחק יפעל עם אותו דיסק צרוב ? 2 יש משחקים שלוקח הרבה זמן לפרוץ למשל רידיק 2 שעדיין לא נפרץ. למה החברות משחקים לא משתמשים באותם הגנות טובות (כמו של רידיק 2 למשל) ? אני יודע שאותה הגנה עולה הרבה כסף (אם אותה חברה שפיתחה אותה רוצה בכלל למכור) אבל הרי זה אינטרס של אותה חברת משחק שיהיה לה את אותה ההגנה לא ? פשוט אני יודע שאנשים (אמנם לא כולם אבל הרבה) יש להם סבלנות קצרה ואם תוך כמה זמן משחק מסויים לא נפרץ הם פשוט הולכים וקונים אותו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by deathreaper123,

הורדתי למחשב שלי לפני זמן מה שלוש משחקים ובשלושתם יש אותה בעיה: המחשב שלי נכבה לסירוגין כשאני מדליק את המשחק, כלומר פעם אני מדליק את המשחק הוא עולה והפעם הבאה לא, להפך הוא נכבה ומאתחל את המחשב. לפעמים בתוך המשחקים המשחק יורד למטה, כאילו עשו לו מיזעור, וכשאני מנסה ללחוץ על האייקון של המשחק הוא מאתחל מדי פעם את המחשב. במשחק אחד אפילו באמצע המשחק הוא יכול לאתחל סתם את המחשב ואני לא יודע מה לעשות. המשחקים הם Need for Speed Underground 2 The Sims 2 GTA Vice City וכן אני יודע שזה ממש משחקים מעפנים אבל המחשב שלי די ישן ומעפן גם ככה. מה לעשות, למה זה קורה ואיך לתקן את זV?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. שאני מנסה להתקין את הפאטץ' הכי עדכני (יש קטעים במשחק שדמויות מדברות ואני לא שומע כלום וחוץ מזה הבנתי שיש עוד באגים) זה אומר לי COULD NOT RETRIEVE VERSION NUMBER! INSTALLATION WILL BE ABOTRED מישהו? עריכה: מה לעזאזל????? אני לוחץ על האייקון של המשחק... הUPDATER נפתח לי ואני עושה לו NO (כי זהל א עובד במילא כמו שכתוב למעלה) וזה מתחיל לטעון את המשחק וקורס!!! המשחק עבד לפני שעתיים בערך... לא עשיתי שום שינוי לשום דבר שקשור למשחק. יש לכם מושג מזה יכול להיות????

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. Started by wrecker,

[shadow=red,left]Motor M4X Offroad Extreme[/shadow] קטגוריה: מרוץ מכוניות חברה מפתחת: City Interactive שפה: אנגלית שנת יציאה: 2008 על המשחק משחק נהיגה מהנה במיוחד של ג'יפים ורכבי 4X4 אקסטרים! המשחק משלב גם אפשרות של משחק ארקייד מהנה וגם אפשרות של סימולציה עם פיזיקה אמיתית שהופכת את המשחק לאחד ממשחקי 4X4 המעניינים והמהנים ששיחקתי עד היום. במשחק תוכלו לבחור מתוך 10 סוגי רכבים שונים שלכל אחד יכולות שטח שונות ושיפורים שתוכלו להוסיף או לשנות בהתאם לסוג המסלול או הנהיגה שתרצו. תפעול הרכב מחכה את המציאות ברמה גבוה מאפשרות שיגמר לכם הדלק וכובן אפשרות של 4X4 LOW \HIGH ונעילה קידמית ונעילה אחורית, הרכב כמובן גם יכול להתקלקל ולהתעקם מה שיגרום לכם לשלם במוסך סכומים לא קטנים ו…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  17. אחד ממשחקי ה FPS החינמיים המרשימים ביותר שיצאו בשנים האחרונות בקרוב יצא באנגלית ויופץ על ידי ijji (לאחרונה גם קיבלו את הזכויות על ה MMO החדש Huxley שכרגע בשלבי CB). עוד לא ניתן ליראות את המשחק באתר של ijji אבל הם הראו אותו ב E3, יש חדשות בפורומים שלהם ובאתרים השונים. כרגע המשחק ב TBA 2009 (כניראה שסוף 2009) אבל לפחות יודעים שהמשחק יצא. טריילרים חדשים שכוללים את הלוגו של ijji http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51163 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51162

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by darkman,

סרטון נחמד מהתחלה ועד היום..

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by Googleness,

עשיתי הזמנה של כמה משחקים מאיזה חנות שכבר טחנו עליה פה אז אני לא אזכיר את שמה. בכל מקרה הייתי די מאוכזב מהאריזות של המשחקים לדוגמה Gothic Universe שמגיע עם שלושה דיסקים בלבד באריזת קרטון בלתי מחוזקת שנמעכה כליל. או Codename Panzers Platinum שמגיע במארז DVD מפלסטיק עם 2 דיסקים בלבד. אבל אז קרה דבר מוזר בין הערמה הגדולה של הדברים שהזמנתי הרמתי את הקופסה של Darwinia שהייתה ממש כבדה יחסית לאחרים. מדובר במארז עשוי אולד-סקול קרטון מעוצב עם ArtWork מובלט של המשחק, כאשר החלק הקדמי של הקופסה נפתח כמו ספר. מבפנים המארז מחוזק מקרטון קשיח וככה הוא לא נמעך במשלוח (לתשומת לב המפיצים של גוטיק!). עכשיו התכולה של המארז פשוט הקסימה אותי ממש כמו בימים הטובים שמשחק מחשב היה מגיע כומ שצריך: 1…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אין לי על המחשב DEAMON TOOL אבל יש לי CloneCD יש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהסיר את התוכנה ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by MightYaad,

אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם.... אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימה אבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנבים חשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמר איך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה) הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד) אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אנשים! חשבתי שזה יתאים יותר לחלק הזה של הפורום, מפני שפה כולם מתעסקים ומבינים טוב יותר בתוכן המשחקים, לעומת רוב הדיבורים שבפורום כרטיסי המסך. במחשב הקודם שלי, היה לי RADEON 1950 PRO, ואני די משוכנע שבשלבים שבהם נלחמתי בנמלים הגדולות הללו- ה-ANTLIONS...אז הן היו מבריקות כאלו.. כאילו היה עליהן איזה SHADER יפה, שהבריק בהשתקפות עם הסביבה. עכשיו יש לי NVIDIA GTX260...והכל נראה מדהים! חלק וחד יותר...א-ב-ל, אני לא רואה את ה SHADER הזה על הנמלים. אז אני מנסה להבין, האם דמיינתי שהיה כזה דבר עליהן? או שאני צודק, ושאולי ישנה בעיה [או שככה זה פשוט? כאילו ATI תומכים יותר ב-HL2 מאשר NVIDIA? ]. אני מתכוון לחיות הללו: http://www.wurb.com/stack/wp-content/uploads/2008/04/hl2-…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  23. אנ נכנס למשחק בפעם הראשונה ומשנה את הרזולוציה הדיפולטית ל-1680X1050 וכשאני עושה Apply זה לא שומר וחוזר בחזרה ואז גם חלק מהכפתורים לא מגיבים אלא אם כן אני יוצא והמשחק ונכנס בחזרה. אני עם ויסטה 64 ביט וכרטיס מסך 4870 עם הדרייבר האחרון והפאצ'ים החדשים ביותר (ומשחק מקורי). יש איזשהי דרך לגרום למשחק להיפתח ברזולוציה של המסך שלי (אני יודע שצריך לרשום משהו בהגדרות של הקיצור דרך). תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. היי אני כבר לא מבין למה אני לא יכול להפעיל משחק חדש לאחר כל התקנה של המשחק, אני מצליח להפעיל רק את ההתחלה וברגע שאני בוחר דרגת קושי זה פשוט לא ממשיך , מה קורא עם זה, מתי שהיה לי NVIDID7600GT לא קרה לי זאת ועכשיו עם HD4850 יש את זה. רוני

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by ben_amitai,

מאז 4X4screamer לא מצאתי משחק ג'יפים איכותי וסקרימר כבר זקן, מישהו מכיר משחק ג'יפים חדש בסגנון?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים