משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
תרשמו מה דעתכם ...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעוד מישהו זה מופיע? http://img168.imageshack.us/img168/9904/image2kt6.jpg זאת לא תמונה שלי, יש לי משהו דומה. רובועים בודדים שקופצים על המסך ולפעמים אקסים שחורים. נראה לי שזה התחיל עם העדכון האחרון של נוידיה אבל גם מצאתי מקרים של אנשים עם 360 שזה הופיע להם.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%99-supergiant-games-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זה התחיל אחרי שהתקנתי כרטיס קול חדש של CREATIVE LIVE 24BIT המשחק התחיל להשתגע לגמרי בין היתר גם להתקע ואי אפשר היה לשחק - הבנתי שזה בגלל התנגשות חומרה הסרתי דרייברים חזרתי לכרטיס קול מובנה לא עזר. עכשיו הוצאתי את הכרטיס לגמרי זה עוד איכשהו עזר - אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת. המשחק קורס לי ל DESKTOP כול כמה זמן לא קבוע. זה ממש משגע אותי - מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מולטיפלייר לcod4. רציתי לדעת מאיפה אני קונה? וכמה זה עולה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"קניתי" את המשחק השבוע התחלתי לשחק הכל טוב ויפה עד שהגעתי לשלב בשנגחיי משהו כזה. עשיתי הכל כמו שצריך עד שמגיעים לכספת הראשונה (בפגישה) אני בא לפרוץ אותה כשאני לוחץ שמאלה ימינה זה לא עושה כלום, שלא תבינו לא נכון המשחק לא נתקע פשוט בכספת הזאת החצים ימין שמאל לא מגיבים (בכספות אחרות זה לא קרה) ניסתי לחזור לשמירה, לצאת מהמשחק וגם לעשות תשלב מהתחלה (עשיתי את זה כמה פעימים ) קיצר אחים שלי אני חייב תעזרה שלכם אני חסר אונים (חחח) ניסתי להשלים את השלב בלי הכספת ואי אפשר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות חוץ מ HYPERNIA שמוכרות שרתים של בד קומפני 2 בישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/crew-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-25/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי intel core i5-4690 LGA 1150 tray hynix orginal 8gb ddr1600 sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb windows 8.1 הבעיה שלי היא שכשאני מפעיל משחקים יחסית כבדים לפעמים המסך מתמלא קווים שמפסיקים רק אחרי שאני יוצא מהמשחק זה קרה לי בskyrim ובfifa 15 demo היום זה קרה לי בfifa 14 [אחרי שבהגדרות של המשחק עשיתי uncheck לאופציה של wait for vsync אבל לא בטוח שזה קשור] והפעם המסך נתקע ככה ושמעתי רק סאונד ונאלצתי לכבות את המחשב פיזית [חשוב לציין שיש לי בעיות במסך עצמו ואמרים להחליף לי אותו בקרוב השאלה אם זה קשור]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מפרט של המחשב - Pentium II 400MHz 128MB Sdram ATi Rage Pro 8Mb היה לי בזמנו מחשב כזה, אבל אני לא מצליח להזכר באיזה משחקים שיחקתי שם... אפשר שמות של משחקים שיעבדו על מחשב כזה? אני מתכוון משחקים מעניינים שזכורים לכם מהימים הטובים.. אבל את תגזימו, אל תציעו דיגר ודייב... תודה מראש ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה(כניראה מהפאץ' האחרון), אחרי זמן לא מוגדר, בדרך כלל רבע שעה 20 דקות המשחק נתקע לי, רואים פתאום את העכבר באמצע המסך אין סאונד ואני חייב לצאת לווינדואוס ולסגור אותו דרך המנהל משימות. קרה לכם אולי? אני מרגיש כמו איזה ילד מFXP עם השאלה הזאת אבל באמת שאין לי מושג מה לעשות, נסיתי לבדוק עדכונים, לעדכן דרייבר של הכ.מסך. תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש תמישחק הזה אך ורק וכדי לשחק אותו ברשת במולטיפלייר ! עכישו לפני הרכישה זה מציע לי 3 אפשריות לבחירות במחירים שונים ..מה אני צריך לבחור? ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרצו לי לחשבון ושינו את השאלת אבטחה, לא שינו את הסיסמא אבל אני לא יכול לשנות את הסיסמא. אין פרטי אשראי או משהו אבל עדיין. למי אני צריך לפנות? יש דרך לאפס סיסמא דרך האימייל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להיט הפעולה של Gearbox Software יגיע בעוד עשרה ימים לחנות המקוונת הפופולרית של וואלב, אחרי כחצי שנה בה ניתן היה לשחק בו רק דרך ה-Epic Games Store לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להריץ חיפוש באתר או ברשת אם היו על זה מאמרים או שאלות או אולי איזה פאץ' או קראק להורדה. לא מצאתי משהו מיוחד, רציתי לדעת האם אתם יודעים משהו בנושא? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל... למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) : לא הבנתי מה העלילה של המשחק? מה המטרות שלי? וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמות וכו') משהו יכול לענות לי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לשחק השבוע באובליביון (כן נזכרתי מאוחר :). על מנת להיות מוכן הורדתי את חבילת המודים המומלצת של Gamespot כפי שהמלצתם כאן בפורום. הבעיה היא שברגע שיצאתי מהמחילות שמתחת לבתי הכלא גיליתי שהאדמה במשחק בצבע סגול-ורוד. חוץ מזה הכל תקין. אני מניח שזה מוד מסוים שגורם לבעיה- צירפתי את רשימת הקבצים שעולים עם המשחק. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט ופה זה נראה הכי מתאים. האם מותר מבחינה חוקית לקנות מוצר אנדרואיד (טאבלט,סמארטפון,דונגל) להתקין עליו משחקים ישנים קלאסיים ולמכור את זה בתר מוצר אחר? אני אסביר אני אצטרך לקנות רישיון כדי למכור מוצר עם משחקים כאלה? (אפילו שהם ישנים קלאסיים)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק World of Warcraft כבר שנה. לפני חצי שנה התחילו לי FPS Drops פה ושם, לא ממש הטרידו אותי אבל ב3 חודשים האחרונים זה התגבר ועכשיו כל כמה שניות הFPS יורד מ40 ל5 וזה פשוט בלתי נסבל. התקנתי WinXp מחדש התקנתי את כל הדרייברים האחרונים והתאכזבתי לגלות שWoW עובד בדיוק כמו מקודם. אני רוצה לציין שלא פירמטתי אלא רק התקנתי מחדש וכל הרג'סטרי נקי עכשיו כמו חדש. גם כן ניסיתי להוריד את ה Fast Write וזה לא עזר, הוספתי זכרון וירטואלי (2048-2048) וזה לא ממש תרם גם כן. בהגדרות נמוכות עדין יש דרופס באותה מידה, ולא הפילטרים לא עובדים. עשיתי Defragment המון פעמים ויש לי 40GB מתוך 80GB פנויים. שהתחלתי לשחק לא היו דרופס בכלל והכל עבד מושלם עם המפרט הזה: 2.6MHz HT+Duel Channel יש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת חגיגות 15 שנים למותג Deus Ex, מיזם מקוון מאפשר לכם לקבל עותק של הפרק השלישי בסדרה המהוללת במסגרת תמורה של דולר אחד ומעלה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a6%d7%93%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%90%d7%aa-deus-ex-human-revolution-%d7%91%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%90%d7%97/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל........האם עדיין מוכרים את המחשק הזה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד מכוניות וכו' למשחק הזה? אם אפשר לינק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-