משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לעוד מישהו זה מופיע? http://img168.imageshack.us/img168/9904/image2kt6.jpg זאת לא תמונה שלי, יש לי משהו דומה. רובועים בודדים שקופצים על המסך ולפעמים אקסים שחורים. נראה לי שזה התחיל עם העדכון האחרון של נוידיה אבל גם מצאתי מקרים של אנשים עם 360 שזה הופיע להם.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metro-2033-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91-humble-store-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וכמה חברים שלי רוצים לשחק את זה אבל לא יודעים איך. כאשר אנחנו נכנסים לנטוורק יש לנו שם 4 אפשרויות: 1.Internet TCP/IP Connection For Direct Play 2. IPX Connection for direct play 3. modem connection for direct play 4. serial connection for direct play אנחנו הורדנו את המשחק חוקית מהאתר של רוקסטאר קלסיקס. מישהו יכול לעזור לי אולי, ולהגיד מה אנחנו צריכים לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לשחק ברשת את Unreal Tournament 3 רק עם עוד חבר אחד אני פותח server וחבר שלי לא מוצא כשהוא פותח server אני לא מוצא אני תשתית כבלים 8 מגה והוא ADSL 5 מגה(אין קשר סתם לצורך העניין) אני אשמח לעזרה כי זה פעם ראשונה שאני מנסה אבל זה נראה לי אחלה משחק לשחק ברשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כזה אני רוצה ליומולדת אה, רק 10000$. לא יקר בהתחשב במה שמגיע בחבילה האמת:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש פרטנרים למשחק league of legends בשרת של אר"הב אם יש כאלה שמכירים את המשחק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי כפי שכולכם יודעים, היה איוונט שבו שיחקנו CAPTURE THE FLAG רק עם אופנועים סכינים וX BOW, את המשחק צילמנו כחלק מניהול הקהילה, הכנסנו אותו ליו טיוב ואנחנו מגישים לכם את הרגעים הכי מצחיקים בכל האיוונט, אי אפשר היה לעשות את זה יותר טוב. זוהי דגימה קטנה לכל האיוונטים שהיו ויהיו, כיף גדול חברים תודה על כל שניה של משחק אתכם את האיוונט פתחנו בקבוצות הבאות: קבוצה שהתחילה בצד האמריקני: ירין צברי, תותחן משנה יובל זוהר: נהג רועי אלישר: תותחן משנה תמיר ז'לזניאק: נהג בקבוצה המתחרה שהתחילה בצד הרוסי: רז שון משה דניאל לאחר ראונד ארוך של כמעט חצי שעה החלפנו צדדים והמשכנו לשחק בתור הרוסים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי טריילרים של המשחק מדגם הבטא שלא יצא בגלל ההדלפה, עד היום לא ידעתי שהיה בטא למשחק הזה, והשלבים שם נראים ממש טובים, אפילו יותר מהגרסה הסופית של HL2. עניין אותי לדעת האם יש את השלבים האלו איפשהו להורדה אל המשחק הרגיל? כמובן חוקי. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תרשמו מה דעתכם ...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתודה מראש... אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[ האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד מכוניות וכו' למשחק הזה? אם אפשר לינק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=5808 Njoy
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקבות מצב הווירוס ולאלו שבבית . A list of (nearly) every game that has generously been made free to claim/download during this hellish time. I'm keeping this list updated for as long as I can; these titles will not be free/PWYW forever, so some of them may disappear suddenly. If you see something you're interested in, grab it now. https://itch.io/c/759545/self-isolation-on-a-budget Stopping the spread of COVID-19 is on all of us, so make your time social distancing a little easier. Here's a collection of games from developers who are offering special discounts to do what they can to help. https://itc…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img208.exs.cx/my.php?loc=img208ℑ=66660us.jpg אני תקוע פה אני לא יודע מה לעשות,יצאתי מהביקתה הלכתי ימינה קיצור לבסוף הגעתי לאגם חימצון גרעיני שאי אפשר לעבור אותו מה עושים? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד 9 ימים מעכשיו זה מגיע! שיגיע ה 25 נשים לינקים להורדה של הדמו מכל האתרים הפופולארים ועד אז,בואו נתחיל את הספירה לאחור עוד 8 ימים,ו23 שעות!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המצנח במשחק Just Cause 2 שהוא פשוט לא נפתח על ידי לחיצה על המקש רווח גם שינוי הכפתור לא עזר. הדמות פשוט נופלת מגובה רב ולחיצה על הרווח לא גורמת לפתיחה של המצנח כמו מקודם. יתכן ונעלם המצנח וצריך לקנות חדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הייתי בחצי שנה של חופש מ WOW וחשבתי לחזור, איפה ניתן לקנות את המשחק באזור חיפה וכמה הוא עולה ? האם עדיף להזמין אותו מחו"ל ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע רכשתי את המשחק The Settlers 7 מקורי (בדוק!) ;D בהפעלת המשחק הוא לא הצליח להוריד את הפאצ'ים ובטח שלא להפעיל את המשחק. :-\ הורדתי והתקנתי את הפאצ' האחרון ידנית, אך עדיין לא עבד המשחק. התברר לי שצריך לפתוח את הפורטים במודם, התקנתי כתובת IP סטטית ופתחתי את הפורטים כמו שנאמר לי במדריך ההוראות של המודם וגם בכמה וכמה פורומים התברר שפתחתי אותם כמו שצריך, אבל המשחק עדיין לא עובד כיביתי את החומת אש, גם של הווינדוס וגם של ESET Smart Security, בדקתי שאותם פורטים מתאימים למשחק ועדיין ללא יוצלח, אותה הודעה חוזרת על עצמה שוב ושוב: צריך חיבור לאינטרנט, התוכנה לא מצליחה לקבל מידע מהשרתים של Ubisoft בלה בלה בלה :'( התקנתי תוכנה שבודקת אם אותם פורטים שלכאורה פתחתי מגיעים למ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכל שנה, אתר משחקי האינדי (מפתחות עצמאיות קטנות) gametunnel.com ערך את פרסי השנה שלו. השנה אני ממליץ על אימורטל דפנדר, ככל הנראה אחד ממשחקי הטאואר דיפנס הטובים ביותר שנוצר, קודוס רוק לג'נס, משחק סימס מופשט עד לבסיס שבו מקימים להקה, ודיטרמנס, משחק עם מכניקת חרבות דומה לדיי ביי דה סורד הזכור לטובה בו שולטים ישירות בתנועת החרב. משחקים רבים נוספים מחכים לכם, הגיימרים העצלים שמתעלמים מהשוליים המצויינים שהתפתחו בתעשיית המשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לחשבון שלי אבל הוא אמר לי שיש בעיה באינטרנט או משהו כזה, נכנסתי בoffline, בדפדפן היה לי אינטרנט. ניסיתי לשנות את הסיסמה ולא הצלחתי, ניסיתי להתחבר מהדפדפן והוא לא שולח לי התראה לאימייל עם הקוד. מה אני עושה? למי לפנות? יכול ליהיות שזה פשוט בעיה של השרת שלהם או משהו? אני בלחץ ואני לא יודע מה לעשות, אני ממש צריך עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
הכותרת אומרת הכל........האם עדיין מוכרים את המחשק הזה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-