משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השקה של הקונסולה הביתית הגדולה הבאה מבית סוני עשויה להתרחש בתוך פחות משנתיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אכפת לכם לזרוק שמות? כל דבר ששווה איזכור בשנה-שנה וחצי האחרונות. הייתי מחוץ ל"סצנה" ורוצה להתעדכן, מבחינתי - כל הז'אנרים. thanx(:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעוד מישהו זה מופיע? http://img168.imageshack.us/img168/9904/image2kt6.jpg זאת לא תמונה שלי, יש לי משהו דומה. רובועים בודדים שקופצים על המסך ולפעמים אקסים שחורים. נראה לי שזה התחיל עם העדכון האחרון של נוידיה אבל גם מצאתי מקרים של אנשים עם 360 שזה הופיע להם.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באובליביון ובCOH, שכבר עבדו לי פעם, חודשים על חודשים בצטרה מעולה, החליטו פתאום לעשות בעיות לפני משהו כמו שבועיים. ניסיתי כבר הכל: החלפתי דריברים הלוך ושוב(7.9 לדריבר שקיבלתי עם הכרטיס וחוזר חלילה), ניסיתי עם catalystCC ועכשיו אני עם ATI TrayTools. שום דבר לא עזר. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא. COH נותן NO Signal במסך אחרי שהוא טוען את השלב(כשיש את הסרט הזה לפני תחילת משימה שעושה שימוש במנוע של המשחק) ואובליביון נותן error report כשאני מתחיל לטעון את המשחק(התפריט הראשי->continue-> הודעת שגיעה) משחקים אחרים(Gunz: The Duel, Worms WP) עובדים ולא עושים בעיות.... עזרה!!!!%!@
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה התקנתי Crysis 3. שאני מנסה להעביר סוג קובץ בשם rldea.dll לתיקיה של המשחק המחשב רואה אותו כוירוס ומוחק אותו מידית מהמחשב. עכשיו נסיתי לכבות את האנטי וירוס ולהעביר את הקובץ זה עבד אבל לעשות ככה כל פעם זה סיוט וברגע שאני מדליק שוב את האנטי וירוס הוא מוחק את אותו קובץ. האנטי וירוס הוא MSE. [תודה רבה לעוזרים.=]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפילו אם ליל כל הקדושים לא מדבר אליכם, שירות המשחקים של Valve נותן לכם סיבה למסיבה עם הנחות גדולות על שלל כותר, לארבעת הימים הקרובים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם מתוכנן כותר (משחק) חדש בקרוב בסדרה C&C אחרי ה ZERO HOUR??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היה לי חשבון אוריגין בעבר עם כמה משחקים שכנראה לא היה מקושר למייל שלי פתחתי חשבון origin חדש שמקושר למייל שלי. אני מנסה לעשות redeem product code לקודים שיש לי ומתקבל הודעה this code has already been used קיבלתי את המשחקים מ humble bundle. מדובר ב dead space 3, battlefield 3, בקיצור איך אני מפעיל את המשחקים לחשבון אוריגין הנוכחי? תודה למי שיכול לסייע
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת של חברת Epic Games שהיה אמור להתחרות ב-Overwatch יחוסל לטובת השקעת משאבים מוגדלים בכותר אשר מתחרה בלהיט התורן, PUBG לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-21-the-boy-who-stole-half-life-2-article?page=1 קריאה מאוד מעניינת לכל דוברי האנגלית פה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מנת למלא את האבנים אני צריך להעניס לתוכם נשמות של כאלו שהרגתי, אבל לפני שאני הורג אותם אני צריך להטיל עלהם את הכישוף הזה איך עושים אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שני סרטונים על ההיסטוריה מאחורי Blizzard חלק 1 חלק 2 קרדיט לdiablofans.com צפיה מהנה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! עודני מנסה לאתר FIFA 19 במחיר מוזל, אחד האתרים הראשוניים שקפצו לי זה האתר instant-gaming. האם האתר הינו אמין לקנייה? וא"כ, מה הפרוצדורה לכל העניין הזה? איך מורידים משם ומדרך origin בו זמנית? תודה רבה לכולם. הלינק: https://www.instant-gaming.com/en/2665-buy-key-origin-fifa-19/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה בהרצת המשחק הישן והאהוב Call of Duty version 1.5, אני שיחקתי בוא ולפני בערך כחודש עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס לגרסא חדשה, היום עדכנתי שוב ל10.10 של ATI והמשחק עדיין לא פועל, הוא נותן לי את ה-Error הזה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. מפרט המחשב שלי בצד, כרטיס המסך שלי הוא HD4850 512mb, בכל מקרה המשחק עבד עם הדרייברים הקודמים, אבל הייתי צריך לעדכן את הדרייברים בשביל שלא יהיו לי בעיות טקסטורה כי התקנתי Gothic 4 Arcania, ועכשיו עם הדרייברים העדכניים המשחק לא עובד..יש הצעות? זה הלוג המלא של הבעייה: COD MP 1.5 build win-x86 Nov 10 2004 ----- FS_Startup ----- Current langu…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל........האם עדיין מוכרים את המחשק הזה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק חדש משלב בין קלפים דיגיטליים, הישרדות ומשחקי תפקידים - ועושה זאת עד כדי כך טוב שפשוט לא תוכלו לנתק את עצמכם מהמסך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האחרון שיצא זה Tomb Raider Underworld משחקקק פצצצצצה מטורפת!!! הנה טרילר: אני מקווה שיוצא חדש אני גם מקווה שיצא Roller Coaster Tycoon 4...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להריץ חיפוש באתר או ברשת אם היו על זה מאמרים או שאלות או אולי איזה פאץ' או קראק להורדה. לא מצאתי משהו מיוחד, רציתי לדעת האם אתם יודעים משהו בנושא? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-