משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בחיפוש אחרי האיש זאב הזה, במקום שנקרא LOWER RUIN במבנה ביער, אחרי שהורגים את האישה רוח הזאת יש מדרגות עולים ויש מזבח כזה ובאמצע יש ארון קבורה שבתוכו יש שיריון כסוף מגניב כזה. הרגתי את כולם ואני לא מצליח לצאת משם כי הדלת נעולה. אני גם לא מוצא את המפתח. מי זוכר את החלק הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשקט בשקט, בלי ששמנו לב יצא השבוע פרק הסיום לטרילוגיית RUNAWAY. לדעתי סדרת הקווסטים ה"קלאסיים" מהטובות של העשור האחרון. המשחק הראשון בסדרה -RUNAWAY: A ROAD ADVENTURE היה קווסט בסגנון "הצבע והקלק" של תחילת\אמצע שנות התשעים. עם גרפיקה "מצויירת" ועלילה מעניינת ומלאת טוויסטים המשחק ממש מצא חן בעיני בזמנו. החלק השני המשיך עם אותם סממנים ועלילה קצת יותר "דימיונית". עכשיו הגיע החלק השלישי לרכישה דיגיטלית. אני אישית מתכנן לשים עליו יד ברגע שיהיה לי זמן. לדעתי משחק חובה לכל חובב קווסטים באשר הוא. אתר המשחק: http://www.runaway-thegame.com/
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ עם הודעת השגיאה שמתקבלת ברגע שאני מנסה להעלות את המשחק, מישהו יודע מדוע זה קורה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה במשחק במחשב הנייד שלו קרה למישהו גם ?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בדיון הזה תוכלו "להשוויץ" בשלל הבלאק פריידי ושאר מבצעים דומים. משחקים בלבד כמובן, זהו פורום משחקים אחרי הכל... מקומות בהם יש מבצעי בלאק פריידי(או משהו דומה): באג Steam השלל שלי עד עכשיו: מSteam: Batman: Arkham Asylum ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 25 דולר במקום 50! 95 ש"ח! THQ Complete Pack ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 50 דולר במקום במקום 100! 190 ש"ח! - החבילה הזאת כוללת את: Company of Heroes - כולל כל ההרחבות(Opposing Fronts, Tales of Valor) - משחק אדיר. אדיר אדיר. קונה בשביל ההרחבות Frontlines: Fuel of War - לא אוהב מולטיפלייר. Full Spectrum Warrior - מה זה? Juiced 2: Hot Import Nights - לא אוהב מרוצים. Red Faction - הראשון - משחק ישן אך מצויין Red Faction 2…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.digitalbattle.com/2009/11/24/10-first-person-shooters-to-look-forward-to-in-2010
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע בבקשה מכאלה שבאמת מביים כי חיפשתי תשובות באינטרנט ומצאתי רק בלבולי מוח! מה יותר יעיל למשחקיםבלבד!!! WINDOWS 7 32 BIT או 64 BIT???
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ריבוי התקלות היחסי במשחק וב-Steam, החלטתי לפתוח ת'רד נפרד בשביל כל מי שיש לו תקלה מ-2 סיבות : 1.סדר - מי שרוצה להתעדכן במשחק עצמו ייגש לת'רד של המשחק ולמי שיש תקלה ייפנה לפה. 2.KB - ברגע שנרכז את כל התקלות במקום אחד וכולם ישתפו את הפתרונות שלהם לתקלות שהם חוו, נוכל לייצר סוג של מאגר מידע לגבי התקלות וכך כשמישהו חדש יגיע עם תקלה הוא יוכל למצוא פיתרון. אז כל מי שכבר פתר תקלה גם כן מוזמן לכתוב ולהוסיף לת'רד. בהצלחה לכולם
-
- 109 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
אחי הקטן משחק בזומבי מוד שמה ומתי שהוא שם ליזרים יש לאגים אחושרמוטה... (ואני לא מFXP!)
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי 2 ג'ויסטיקים למחשב, הייתי רוצה למצוא עוד משחקים למחשב שאני יכול לשחק עם אחי או עוד חבר, כמובן מלבד PES2010 שדי מאכזב אותי. אם יש משחקי מכות בסגנון TEKKEN זה יהיה מצויין (לא להמליץ על SSF4)
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המישחק וכשאני בא להיכנס למישחק זה רושם לי שגיאה כזאת מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה error seculauncher : failed to start application. [2000[ אבל באמצע ההתקנה של המישחק הייתה לי שגיאה כזאת גם.. microsoft visual c++ 2005 redistributable command line option syntax error. type command /? for help
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המחשב החדש שאני אמור לקבל יסחוב הכל? מקווה שזה המקום.. אני רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים על רזולוציה של 1600 ופילטרים.. האם עם ציוד כזה יעבוד: core i5 geforce 275 twintech overclockd 896 ddr3 gskill 4gb memory 2000mhz לוח אם שם gigabyte p55m האם זה מספיק ואני יכול להרגע?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי אם יש שרתים שאפשר לשחק בהם ב במשחק? ואם כן שיגיד איך כל זה עובד אני בטוח שעוד אנשים מעוניינים לדעת :]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
NFS החדש וCOD החדש, ברשותי פחות משנה כרטיס מסך שך CLUB3D ATI 4870HD, קניתי אותו אפילו בעקבות ביקורות ממש טובות שהיו כאן באתר, כרגע אני מתעצבן משתי המשחקים האלה מאותן בעיות תצוגה, עידכנתי דרייבר, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים וכמובן שהחזרתי לDEFAULT בסוף. בכל אופן, אחרי זמן משחק שהכל עובד טוב ויפה פתאום מופיעים לי ריבועים ומשולשים מרצדים כזה על המסך, וזה לא משנה מה אני עושה יש בעיות תצוגה בכל המשחק, (הכתב עם נקודות מרצדות ולפעמים קצת מקוטע) הדבר היחיד שעוזר זה לעשות ריסט למחשב. אחרי כן שוב יש לי זמן מוקצב מסוים עד שהבעיות האלה מופיעות שוב, יש לי מסך 22 אינצ' של אסוס MW221U וכן מארז של ANTEC P182את זה. אם למישהו זה מוכר בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק בשום משחק. אין לי מושג אם זו בעי…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מפתחת ומפיצה: Valve ז'אנר: FPS פלטפורמות: PC, XBOX360 תאריך יציאה: 17.11.2009 אתר רשמי: www.l4d.com טרילריים: http://www.gametrailers.com/game/left-4-dead-2/11391 ויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Left_4_Dead_2 דרישות מערכת: Minimum System Requirements: Processor : Intel Pentium 4 3.0GHz Video Card : DirectX 9.0 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. (NVidia 6600/ ATI X800 or better) Memory : 1 GB for Windows XP / 2 GB for Windows Vista (Assume 2 GB for Windows 7) Hard Disk : 7.5 GB of free hard drive space Operating System : Microsoft Windows® XP / Vista / 7 Sound Card : DirectX 9.0c compatible sound card Direct X : 9.0c Installation : …
-
- 37 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אני מחפש משחקים ללפ-טוב שלי (X61, מעבד T7100, כ.מסך 3100). האם מישהו יכול להמליץ על משחקים שהלפ-טופ "יסחוב" בהצלחה? לאוו דווקא משחקי "סנייק" למינהם, אפילו משהו ישן שעדיין לא נס לחו... תודה ויום טוב,
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
*הורדה - http://www.bigdownload.com/games/james-camerons-avatar-the-game/pc/james-camerons-avatar-the-game-demo/ *סירטון - http://www.gametrailers.com/game/james-camerons-avatar-the/11526 http://www.youtube.com/watch?v=uU__ULnPB0k&feature=player_embedded# תהנו - [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
(המפרט שלי בצד) מריץ על WIN7, 64BIT. לא מצאתי גירסאת 64ביט למשחק (כמו שהיה בזמנו לCRYSIS). המפרט שלי הריץ CRYSIS על HIGH עם AAx4 בלי להתלונן, אבל MW2 הופך לעיתים לתצוגת שקופיות מזעזעת!!! (חשוב לציין, CRYSIS וMW הישן רצו על WINXP 32BIT, הWIN7 הינה התקנה חדשה). מישהו יודע? מכיר? HALP! ???
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
משום מה בהרבה משחקים אני מקבל את הרושם שזמני הטעינה שאני מקבל הם לא סבירים. הFPS בד"כ יושב יפה על קצת מעל 60 ובביצועים הכל אחלה. מצד שני, כשזה נוגע לטעינה של 'שלבים' זה יכול לקחת המון זמן, ובMW2 זה פשוט בלתי נסבל. אחרי כל הוידאו הסבר אני מוצא את עצמי על משהו כמו 30-40% ואז יש לי משהו כמו 5 דקות מתות. למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי במשחק הכל טוב ויפה.. אני נכנס היום והמשחק נפתח בחלון רגיל ואני לא יכול לעשות אותו שיהיה בחלון מלא ניסיתי בהגדרות לא עובד וגם התקנתי מחדש לא עובד.. בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אפילו לפורום אני לא מצליח להכנס **הסתדר
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז באיזה סינגל פלייר בעצם נהנתם יותר? לפני כמה ימים סיימתי את הסינגל של MW2, והיום החלטתי לעבור מחדש את הסינגל של MW, ובאמת שקשה לי לומר איזה מביניהם טוב יותר! מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-