משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אחרי כל ה-Shooters האחרונים, בא לי להישאב לתוך איזה משחק RPG טוב. חשבתי אולי על Dragon's Age. יש המלצות נוספות?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מישהו שם לב להבדלים האלה? המשחק הישראלי ממש הרבה יותר התקפי, הם בכלל לא מסתערים, הם רק יושבים ומחכים! כמעט כל המשחקים איתם מסתיימים בהפסד של הצד התוקף.. במשחקים בשרתים זרים (בעיקר BC2) אני משיג תוצאות טובות בהרבה למרות הפינג אז אולי הגיע הזמן לנסות את מזלי ב- :DreamHack
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חייב לציין-אני PC-gamer נקי ובחיים לא נגעתי בגיימפאד אם סטיקים אנלוגיים. עכשיו-מה ההגדרות הכי מומלצות לNFS:HP אם הגיימפאד? אין לי מושג איזה מקשים בדיוק לשים שיעשו מה... גז וברקס בתור המקשים האחוריים? פשוט אין לי מושג איזה מקש לשים מה... בכל מקרה ככה נראה הגיימפאד: אם יש משהו שמשחק בזה בקונסולה/משחק בזה על המחשב אם גיימפאד אשמח לשמוע חוות דעת איזה מקשים כדאי לשים! נ.ב.-יש אתר שנותן המלצות איך להגדיר את הגיימפאד לכל משחק? כי אני מתכנן לשחק הרבה עכשיו אם הגיימפאד הזה...
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש משחקים מSTEAM, אבל לא כ"כ מבין כיצד זה פועל והאם ישנן מגבלות (למשל, אם המשחק נמחק לי מהמחשב, האם אני יכול להוריד שוב ?). האם תוכלו להסביר בקצרה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 32 ל- 64 ביט,על מנת לזהות את ה- 4G זיכרון שלי השאלה: האם זה ייצור לי בעיה עם משחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפתחת: BioWare אתר הבית לאחר שנים שבהם הוציאה חברת BioWare הקנדית משחקי תפקידים למחשב וותיקים ומוכרים כמו STAR WARS ו-dungeons & DRAGONS , היא פורשת כנפיים עם משחק חדש ומקורי. המשחק אמור להיות יורש רוחני של סדרת BG אבל להציע משחק אפל יותר. מה שמעניין במיוחד הוא שכל דמות שבה תבחרו תשפיע על המשחק החל מתחילתו, ולמעשה אתם תתחילו בנקודה אחרת בעולם את המשחק בהתבסס על הדמות שבחרתם. מערכת הקרב תהיה דומה למשחקים אחרים של החברה, ותציע קרבות בזמן אמת, עם אפשרות לעצור, לחלק פקודות לדמויות שלכם ולתכנן את הקרב קדימה. המשחק גם ישלב עורך שלבים ועולמות כמו Neverwinter Nights, לפחות בגרסת הPC שלו. Trailers: Trailer HD His majesty's plan is in motion, but will his judgment be …
-
- 454 תגובות
- 63.8k צפיות
-
-
למה אופטימית? כי לפי מה שהבנתי "הם מ-פ-ח-ד-י-ם" כי EA נותנת חסות לריספון, אינפיניטי וורד לשעבר, שמפתחת ברגעים אלה ממש משחק חדש שיחסל את אקטיוויז'ן וקול אוף דיוטי ויהיה "הדבר הבא". ואם לשפוט לפי קוד 4 וMW2 החברה האלה גאונים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
No claymores near the flags in capture the flags זה ממש מחרפן למות מקליימור אחרי שרצת את כל הדרך, כאילו רבאק, אני רוצה לרוץ לקטוף את הדגל רגע ופתאום טיק בום! ואנשים שלא משחקים BO, בבקשה לא להגיב
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
מפתחת: Creative Assembly ז'אנר: אסטרטגיה תורות, לחימה בזמן אמת האתר הרשמי: http://www.totalwar.com/empire/ ניתן להתרשם מהDEMO כאן: http://www.totalwar.com/empire/demo/ סקירה בעיברית: http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=616715 Synopsis: Command the seas, control the land, forge a new nation, and conquer the globe. Empire: Total War takes the Total War franchise to the eighteenth century Age of Enlightenment -- a time of political upheaval, military advancements, and radical thought, captured in stunning detail in Empire: Total War. Empire: Total War introduces a host of revolutionary new features, including true 3D naval combat. For the first time in t…
-
- 201 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך המשחק הזה עובד.. יש לי משתמש והורדתי את המשחק מהאתר שלהם, פתחתי כרטיס שחקן וקניתי מכונית התחלתי להסתובב בעיר, ראיתי אנשים אחרים.. אבל איך אני נכנס לצ'אט? או משתתף במירוץ? או פותח רשימת חברים? ניסיתי לעשות מה שכתוב בתיבת העזרה אבל זה לא פועל דרך אגב, גם ESC לא עובד, אני צריך לצאת מהמשחק דרך ALT F4 שום דבר לא מופיע על המסך חוץ מהמכונית והסביבה, גם לא הספידומטר איך מפעילים את המשחק הזה? ??? לא משנה, כבר הסתדרתי עם מה שלמעלה אבל איך אני משתתף במירוץ? אני לוחץ join ולא קורה כלום בצ'אט אני רואה שאני יחיד בחדר מתוך 50 שחקנים אפשריים. איך נכנסים לחדר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל אחד יכול להצביע פעם אחת. הסקירה נשאלת לגבי משחקי pes וfifa באופן כללי אם נראה לכם שלאחרונה למשל fifa2011 יצא יותר יפה אז תצביעו" fifa לאחרונה" {וכן הפוך}
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די חזק שיושב בסלון ומשמש אותי כמחשב MEDIA CENTER שמחובר לטלוויזיה FULL HD טובה ולמגבר דרך יציאה אופטית ואני צופה בו בסרטים HIGH DEFINITION עם צליל היקפי (יש לי 5 רמקולים) אני צריץ מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ומותקן אצלי המקודד SHARK WIN7CODECS וגם הוא מוגדר להשתמש ביציאת ה- SPDIF לצורך צליל היקפי. הכל עובד טוב מאוד למעט משחקים! בשום משחק לא הצלחתי להגדיר את זה בצורה שידלקו לי 5 מנורות אדומות במגבר וזה באמת יעבוד בסראונד (צליל היקפי). כמובן שניסיתי להגדיר במשחק עצמו ולצורך דוגמא ניסיתי להגדיר זאת במחשק חדש יחסית NEED FOR SPEED HOT PURSUIT על 5.1 וזה עדיין עובד לי בסטריאו. מעצבן מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? האם פספסתי משהו ? כל שאר ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב... איך אני יכול למצוא את השרת הישראלי? חיפשתי ברשימה ואני לא רואה את השם... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]Company of Heroes - Tales of Valor[/glow] תאריך יציאה 09.04.2009 סיווג משחק אסטרטגיה בזמן אמת פיתוח Relic Entertainment הפצה THQ מנוע משחק Essence Engine מצבי משחק שחקן יחיד, משחק רשת פלטפורמות מחשב אישי מדיה DVD האתר הרישמי: http://community.companyofheroesgame.com/company-heroes-tales-valor Company Of Heroes או בשמו המקוצר CoH הינו יצירת מופת בתחום ולא עוד סתם משחק מהשורה. בעזרת מנוע פיזיקלי וגראפי אימתני תכנסו לשדה הקרב ותרגישו את החוויה של המלחמה הגדולה בשיא הריאליזם ובשיא היופי. בנוסף,היוצרים יצרו בינה מלאכותית מושקעת וחזקה,האויבים שלכם יגיבו לכל מהלך שלכם בקלות וכך גם החיילים שלכם. CoH מתאפיין בהאנשה של החיילים,…
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נורא הפתיע אותי שאף אחד עדיין לא פרסם שסוף סוף יצא הבאנדל #2 לאור בקצרה מדובר על חבילת משחקי Indie שיוצאים לאור ללא שום DRM ועם תג מחיר שאתם מחליטים עליו (אפילו שבשנה שעברה היו כל מני ליצנים שהפיצו בטורנטים את מה שאפשר לקנות בשני סנט. פשוט פאתטי. בכל אופן ->) orzQ2J-oDpc אגב, מי ש"תורם" יותר מהממוצע שעומד כרגע על 7.62$ יקבל גם את הבאנדל הראשון. סך כללי של 11 משחקים במחיר אפסי. (או לחלופין רק החבילה החדשה במחיר שנע בין 2 סנט לכמה שתוכלו להרשות לעצמכם) http://www.humblebundle.com/ תהנו =]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את החבילה השלמה של כל המשחקים של FEAR דרך סטים ב10$ הבעיה היא שסטים מתייחס לFEAR ולחבילות ההרחבה שלו כאילו הם משחקים שונים. הם מופיעים בLIBRARY בקטגוריות שונות. ובDOWNLOADS הם מופיעים כקטגוריות שונות אשר לכולם אותו גודל 17GB. וקצבי הורדה שונים. כל אחד סיים להוריד כמות שונה של מידע כך שאני יודע שזו לא אותה הורדה ששכפלה את עצמה. מה שעשיתי בינתיים זה עצרתי את ההורדה של שתי ההרחבות. דבר נוסף מוזר הוא שבציור של ההורדה (שלא כמו בשם שלה) רשום FEAR: INCLUDES .....EXPANSIONS. מה לעשות? האם זה יסתדר?[br]פורסם בתאריך: 23.12.2010 בשעה 16:40:03 סליחה על ההקפצה. בבקשה תעזרו לי.יש לסטים דרך ליצור איתם קשר ישירות?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המשחק דומה לקודמו ,ובו תשחקו בעולם פתוח (OPEN WORLD) . במשחק הזה לא רק אתם תוכלו להיעזר בסביבה,אלא גם אויביכם, למשל לתפוס מחסה מאחורי אובייקטים מסויימים ועוד. כמו כן, ככל שתתקדמו במשחק, כך גם רמת הקושי תעלה בהדרגה. המשחק לוקח אתכם לאי פנאו (PANAU) ,הנמצא בMalay Archipelago (קבוצת איים בדרום-מזרח אסיה ). אתם תשחקו את הסוכן ריקו רודריגז (כן ממש כמו ההוא מצ'יקיטיטס) , שעובד עבור הסוכנות האמריקאית בעלת השם המקורי ביותר... "הסוכנות" (the Agency) ריקו מטייל ברחבי האי פנאו ודרום אסיה במטרה למצוא את החבר הנעדר שלו טום שלדון (Tom Sheldon). במהלך המשחק אתם צריכים לגרום כמה שיותר כאוס (CHAOS) ,על-מנת להעיף את הדיקטטור השולט באי קיבינמט, וזאת ע"י השמדת רכוש הממשלה וביצוע משימות עב…
-
- 94 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
http://www.humblebundle.com/ שלם כמה שתרצה! זה כל מה שהאתר הזה בא להגיד. תרום סכום כסף כלשהו וקבל במתנה את חבילת המשחקים השבועית בשווי של 80$ ואף יותר. כל המשחקים עובדים בצורה נהדרת ודורשים ממש מעט משאבים. מותאמים גם לוינדוס גם ללינוקס וגם למאק. המשחקים הללו אינם דורשים מערכת DRM ככה שברגע שתרמתם למשל 3$ והורדתם את המשחקים - הם שלכם, גם אוף-ליין. רק מה שצריך זאת רק התקנה ואין גם הגבלת זמן על ההורדה. התרומה שלכם היא צדקה נטו, כך גם התרומה של יוצרי המשחקים בפרוייקט המשותף הזה. המשחקונים האלה עצמם קוטפים ציונים גבוהים (לפעמים מאוד) באתרי סקירות המשחקים. אז תרשו לעצמכם להנות ולשמח גם אחרים.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מנסה להיזכר באיזה משחק. הייתי בטוח שזה Call of Duty: World at War, אבל אחרי צפייה בסרטונים הבנתי שזה לא הוא. המשחק מתחיל בזה שהדמות שלך, בגוף ראשון, זוחלת ברחובות סטאלינגרד יחד עם איזה בחור רוסי מבוגר שמדריך אותך לאורך המשחק. מזכיר מאוד את הסרט אויב בשער. יש קטעים שזכורים לי במיוחד, כמו למשל שהנאצים מגלים אותך בתוך בית ואז מעלים את כל הבית באש עם להביורים, ואתה יחד עם המדריך שלך בורחים משם. עוד משימה שאני זוכר - אתה מנסה להוריד צלף גרמני שכל פעם יוצא מחלון אחר, קרב אחד על אחד כזה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט ולא ידעתי שצריך להעביר את השמירות מתיקיה X... יש אתר שבוא אפשר להשיג שמירות להמשחק? הייתי ממש בהתחלה קצת אחת שרצים עם הסוס בהתחלה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קניתי שרת משחק של באטל פייליד 24 אנשים הוא פתוח לכולם אם הגנות תוכנות אדמין פהנל ניהול ועוד השרת תשחק א ת כל סוגי המודים ואת כל סוגי המפות יש לנו גם טיימספיק 3 שמפורסם בתוך השרת אז יאלה תיכנסו ותהנו
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מי פה משחק HEROES 3 COMPLETE ורוצה לשחק ברשת?
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-