משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
*זה כל הזמן נתקע לי, החלפתי כמה קראקים לא עזר, התקנתי פעמים, שמתי על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין יש לי תקיעות קטנות כאלה, וגם בתוך מבנים אני רואה כזה פתאום הכל בהיר כזה ומוזר כזה לא יודע להסביר... מוזר מעורפל בהיר והכל מתערבב כזה זה קורה לי בתוך מבנים, יש דרך לתקן את זה? זה בעיה במחשב? * עכשיו ספציפית יש לי קראק של RAZOR *ניסיתי להתקין את כל הפאטצ'ים שבלינקיה היתקנתי אותם ואז המחשק לא עבד לי והייתי צריך להתקין מחדש... *בהוראות גם באותיות שאומרים מה לעשות איתם אני רואה אותן בשפה אחרת יש דרך לתקן את זה שיביאו לי את האותיות באנגלית? ולפי CAN U RUN IT אני אמור להריץ על HIGH. הנה קישור לתמונה. יש לי WINDOWS 7 PROFESIONAL 64 BIT. המפרט שלי הוא: מעבדי Athlon II x4 Quad Core 640 S…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיחקתי בFALLOUT 3 וVEGAS ומאוד אהבתי אותם, DRAGON AGE אהבתי אבל לא סיימתי, BORDERLANDS אם אפשר לקרוא לו תפקידים, MASS EFFECT 1 -2 זה גם יותר פעולה מאשר תפקידים, בכל מקרה יש לכם משחק טוב להציע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד רוצה לשחק במשחק Crysis 2 אבל לפני שהורדתי אותו נזכרתי במשהו שמאוד היה לי חשוב לשאול המסך שלי, הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024 ואני חושב שהמשחק לא יעבוד עליו. תוכלו להגיד לי אם אני יוכל לשחק במשחק או לא?? פשוט אין לי סבלנות לשחק בו כבר . תודה מראש לעוזרים בדבר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, יש לי בעיה עם החשבון של הסטים שלי, על החשבון מותקן סריאל של MW2, ולפני כשעה רצית להיכנס ולא הצלחתי בגלל שהוא רשם לי שאני לא מחובר, נכנסתי לסטים שוב כדי להתחבר ושכחתי את הסיסמה ואת הלוגין, ועכשיו אין לי מושג מה עושים בנושא, יש דרך לקבל את הפרטים של החשבון ? או שיש דרך למחוק את החשבון וליצור חשבון חדש עם הסריאל הישן ? כמו כן שלחתי מאייל לסטים ובקשתי מי הם שישלחו לי את הפרטים של החשבון שלי או שימחקו לי אותו ואני יוכל ליצור חשבון חדש, מה אתם אומרים זה אפשרי ? הם יוכלו לעזור לי או שאבדתי את החשבון ועכשיו צריך לקנות את המשחק מחדש ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משחק פעולה או נהיגה בעיקר בשביל MULTIPLAYER, אחרי שאבד לי החשבון סטים הקיים, אני צריך משחק חדש בשביל גיימינג ברשת, מה כדאי לקנות: יש לי כמה אפשרויות ואני לא כל כך בטוח מה לקחת, מה דעתכם על הכותרים הבאים. 1- Need For Speed: Hot Pursuit אחרי ששיחקתי בסינגל וממש אהבתי אותו, אפשר לקנות את המלא כדי לשחק במולטי, כדאי ? 2- Call of Duty: Black Ops גם בזה שחקתי בסינגל ואין לי מושג איך המולטי שלו ניראה, מה דעתכם שווה קניה ? 3- Modern Warfare 2 זה המשחק שאבד לי ביחד עם חשבון הסטים, כדאי לקנות אותו מחדש ולהתחיל לשחק מי ההתחלה ? כדאי לחכות אולי לCRYSIS 2 וליקנות את המלא כדי לשחק במולטי ? עם יש הצעה למשחקים אחרים אל תתביישו, הכי חשוב משחק בעל מולטי טוב והרבה אנשים מחוברים לשרתים ש…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז מה לדעתכם הם המשחקים עם הsoundtrack הטוב ביותר עד עכשיו? כדאי לצרף לינק
-
- 129 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם כפי שאתם יודעים גם אני אוהד פיפוש שרוףףף [למי שלא יודע מה זה פיפוש (בושהה ! ) אז http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9] אני הרבה זמן מבקר בקבוצת הפייסבוק הרשמית... ולפתע אתמול נשאלה שאלה מהיוצרים : "כמה שנים תיהיו מוכנים לחכות בשביל משחק פיפוש חדש? שאלה רצינית!" אני לא יודע אם הם באמת התכוונו לזה אבל עדין יש תקווה בכול אופן אם תוכלו לעשות לייק ולרשום תגובה קטנה זה היה נהדר !!! ( http://www.facebook.com/hezi.piposh ) ובטוח יתן ליוצרים מוטיבציה ליצור משחק חדש בתודה תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל ממש לשנוא את הקונסולות שגורמות למשחקי המחשב להראות כלכך רע, הכפתורים הלא מובנים (V X) וגרפיקה מסורסת המשחק עצמו באמת נחמד, מפה ענקית כמו בקודם, מגוון מכוניות, והוא קל אפילו ברמה של HARDCORE שמנסה לדמות סימולציה (משחק עם הגה) אבל למה המכוניות צריכות להראות כמו פלסטיק זול והכל צריך להיות מטושטש? זה אפילו עשה לי דז'וו לאנדרקובר הנוראי הכל נראה בסדר כל עוד לא זזים, אבל ברגע שנוסעים גם 8XQ שניסיתי להפעיל דרך הדרייבר לא תורם למשחק להראות חד ההתשקפויות על הרכב מופיעות בפתאומיות כשמדובר בעצים רחוקים, הסאונד לא מספיק מרגש וזה נשמע כאילו לשחקן לוקח שעה להעביר הילוך ושהוא לא מתאמץ יותר מידי בשבילי.. לדעתי אין הרבה הבדל בגרפיקה מהמשחק הקודם וכל החידוש הוא אולי בכמה אפקטים…
-
- 35 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק משתחרר מהמדפים ברגעים אלו (ראה תמונות), כנראה שאין שום Delay ואלו היו רק שמועות. אני מאוד מתפלא איך Bethesda שמרו על המשחק מדליפה לאינטרנט. בכל מקרה, המשחק יצא, פה נרכז את כל הדיונים שלנו עליו (ובבקשה בלי ווארז ! יש דרכים אחרות להשיג את המשחק). יאללה.. תתחילו להביא סקרינים :- ) [url מההתקנה : מכאן
-
- 2.4k תגובות
- 407.8k צפיות
-
-
בשיטוטיי חסרי המשמעות באינטרנט(באמת חסרי משמעות, אפילו לא מחפש אחר פורנו... סתם לוחץ על לינקים רנדומלים בויקיפדיה) מצאתי את הערך על המשחק ה(סוג של) משובח, Command & Conquer Renegade. בערך עצמו מצאתי פנינה לא קטנה - מסתבר שבזמנו, תאריך היציאה של המשחק נדחה וWestwood עשו את מה שכל חברה רצינית אחושלוקי לחלוטין תעשה במצב כזה - שיחררו וידיאו המראה את ניק "האבוק"(כל קשר למנוע הפיזיקלי הינו מקרי בהחלט, באמת, לא צריך לעשות בדיקות) פארקר פורץ למשרדי Westwood על מנת לגרום למשחק לצאת: http://il.youtube.com/watch?v=o1_fQttF2tM Hilarity Ensues. שתפו בעוד וידיואים דומים של חברות משחקי מחשב/הייטק שמשתטות טיפה(או הרבה), אולי ייצא דיון מעניין(אבל רוב הסיכויים שלא, כזה אני - פסימי).
-
- 72 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=780509 עכשיו כל חברות המשחקים לא יכולות להאשים את הPC בפגיעה בשוק המשחקים, אומנם הוא כן פוגע אבל הPS3 לא חפה מבעיות ושלא נדבר על הX360 שהיא נפרצה עוד מימיה הראשונים בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן הקרוב יוצאים כמה משחקים "חמים", אני עדיין לא סגור לגמרי מה אני לוקח. ASSASSINAN'S CREED וקרייסיס יוצאים עוד חודש ושבוע, HOMEFRONT שגם עושה קצת באז יוצא עוד חודש בדיוק. ופורטל שאמור לצאת בערך עוד חודשיים. כרגע נראה לי שאני אלך על: פורטל בטוח ו-ACBH כנראה, את קרייסיס אולי יותר מאוחר השנה, ועל HOMEFRONT אני אחשוב רק אחרי שיצא, מה אתם קונים?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המשחק רץ באיטיות מטורפת במחשב שלי, ברמה של 1-2 פריימים לשניה. הקטע הוא שעל אותו מחשב בדיוק המשחק פעל לפני שנה בלי שום בעיות. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך, להתקין שוב DirectX, להתקין את המשחק מחדש, אבל כלום לא עזר. כשאני מסתכל על אחוזי הCPU בשימוש הם אכן מגיעים ל100%, אבל איך זה הגיוני? מה גם שהמפרט שלי חזק בהרבה ממה שצריך בשביל המשחק. גם כשאני מריץ את המשחק בלי שום פרוסס אחר ברקע זה לא משפר את הביצועים. המפרט שלי להלן: Windows XP PRO SP3 DirectX 9.0c AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition, 3294 MHz (16 x 206) Gigabyte GA-M68M-S2P (nVIDIA nForce 7025-630a) 2 x 2 GB OCZ DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-6-6-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) Radeon X1950 Pro 256…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, לוח אם ASROCK G31M-VS2, מעבד Intel e5500 dual core 2.80GHZ כרטיס מסך Twintech Nvidia GeForce GTS-450 ו-4GB RAM. סה"כ מחשב מאוד טוב, בסיסי+ לגיימינג וכו'. אבל, הקאונטר סטרייק סורס משום מה לא עובד לי חלק בהגדרות המומלצות ע"פ המשחק!!! לא נתקע או משהו אלא כאילו אין מספיק FPS. ביטלתי סינכרון אנכי בכרטיס מסך. מה עוד אפשר לעשות כדי לטפל בזה? יש לציין שהדרייברים והכל מעודכן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
-
שלום חברה. כמו שאני יודע הקהילה הזאת מכירה כל משחק ישן נושן שקיים. אז הנה אתגר בשבילכם. כשהייתי קטן לפני משהו כמו 10-8 שנים בערך הייתי משחק הרבה במשחק הצלה כזה על מסוק כתום כזה תלת מימדי. המסוק היה טס ברחובות והיה מוריד דלי צהוב לדעתי בשביל להעלות אנשים או לקחת מים ולכבות שריפות אאל"ט. ברקע במשחק הזה היה מוזיקה כזו כמו סימפוניה כזו שאני לא מצליח לזכור את שמה (לא בטוח שזה ממש סימפוניה אבל זה טראק דיי מוכר שפשוט חוזר על עצמו וזה דיי קלאסי כזה אפשר לומר). עריכה : המסוק היה נראה בערך ככה אאל"ט אני חושב גם שככל שמתקדמים במשחקים אפשר להתקדם במסוקים רק שהייתי קטן מידי בשביל להבין מה היה רשום שם באנגלית ובשביל להצליח יותר מידי במשחק הזה אז תמיד הייתי עם המסוק הראשון.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קישור להורדה: http://pod.icast.co.il/cf613e40-95bd-4103-88e8-3f7583883493.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 2 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן אהלן אהלן אהלן (יש לקרוא מהר ובמבטא ערבי) לא יודעים מה איתכם אבל אצלנו השבוע לא זז! הוא הרגיש לנו ארוך, קשה ותקוע (Ha…Ha…!!!Pun Intended) בעיקר כי חיכינו בקוצר רוח להקליט כבר את הפרק השני. יש לנו תכנית מעניינת ועמוסה במיוחד עם הופעת אורח מיוחדת של סיב (אם כי בעל כורחו), המון חדשות (מבצעים בXBOX, הפריצה של הPS3, שירות הCLOUD החדש מבית סוני, הפלייסטיישן פון החדש ועוד) יש לנו סקירות על משחקים (AC3 , R&C) והכי חשוב רשמים ראשונים מהבטא של KILLZONE3! בנוסף יש לנו המלצות לכמה משחקי אייפון (TRENCHES ,…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תהנו http://www.projectoffset.com/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=12
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות חוץ מ HYPERNIA שמוכרות שרתים של בד קומפני 2 בישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
DSA CLAN מחפש שחקנים מתקדמים שיצתרפו לקלאן שלנו כל מי שרוצה להצתרף לקלאן מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-