משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
משחקיות - :GamePlay Unreal Tournament 3 מובטח, כפי שאמרו המפתחים, להחזיר את ה"הרגשה" של האנריל טורנמט המקורי. בזמן שההתחמקויות והקפיצות הכפולות של אנריל טורנמט 2004 הנוכחי, Epic רוצים להפוך את המשחק ליותר מהיר ולא להשיג תחושת משחקיות איטית. בנוסף לזה, אפיק מתכננים להחזיר את הקלאסיקות של המשחק המקורי כגון ה-Jump Boots שמאפשרות קפיצות מאוד גבוהות לזמן מסויים ואת הFeign Death, שהוא בעצם לזייף את המוות של עצמך ולהראות מת לאחרים. אפיק מוציאים לאור עוד משהו חדש, הפעם זה סוג משחק חדש, שאמור להיקרא Unreal Warfare, שנראה כמשחק רבוי-משתתפים של שליטה טריטוריאלית והרבה רכבים. גם עכשיו זה נראה כאילו הולכים לראות רכבים במשחקי CTF סטנדרטיים ולא רק בסוג המשחק של 2004 VCTF. - הסיפור:…
-
- 288 תגובות
- 38.6k צפיות
-
-
נראה חביב חשבתי לקנות המשחק הוא גם בתור SINGLE PLAYER ? כמו COD4 שניתן גם כמשחק עצמו בסינגל וגם ברשת \ או שהוא רק למולטיפלייר ברשת ? ואם רק למולטיפלייר - יש שרתים בכלל בארץ ? 10X
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לשחק ברשת את Unreal Tournament 3 רק עם עוד חבר אחד אני פותח server וחבר שלי לא מוצא כשהוא פותח server אני לא מוצא אני תשתית כבלים 8 מגה והוא ADSL 5 מגה(אין קשר סתם לצורך העניין) אני אשמח לעזרה כי זה פעם ראשונה שאני מנסה אבל זה נראה לי אחלה משחק לשחק ברשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה לא קורה תמיד אבל לרוב כשאני מעלה מפה או אפילו באמצע משחק לפעמים זה קורה עוד לפני שאני מגיע לתפריט ההתחלה המשחק קורס לי! ומה שגורם לזה הוא הקובץ kernel32.dll זה מה שכתוב לי מישהוא יודע למה ואיך לתקן את זה??? בבקשה עזרה!:'(
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המפרט נמצא בצד, ומותקנים אצלי דרייברים בגירסא 81.89 . יש לציין שעל OPENGL המשחק עובד בסדר גמור , אבל חשוך. (לא ניתן לכוון את הבהירות דרך התפריט כשהוא נמצא על OPENGL) מה אני יכול לעשות בעניין? תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה, לאחר התחבטויות והתלבטויות, החלטתי שכן לקנות את המשחק הזה [רק לשם הנוסטלגיה...שיחקתי בUT99, בUT2K4 כ"כ הרבה זמן שזה פשוט פספוס להחמיץ גם את זה]...ועם זאת- החלטתי, כשיקול אחרון, לבדוק מה מצב הקהילה בארץ... האם יש קהילה בארץ למשחק? [ויש לי חששות בעקבות מחירו הגבוה של המשחק, והעובדה שיש משחקים בולטים יותר בשוק כרגע], ומבחינת פופולאריות ברשת- האם יש עם מי לשחק? האם אין בעית מחסור בשחקנים? תודה לכל מי שיענה...
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
עד כמה שאני מצליח להבין ut2k3 יצא עדיין רק בגירסת דמו.....? או שיש כבר את המשחק המלא בחנויות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Rאיתי עכשיו תמונות של UT2004 והגרפיקה שם ניראית פשוט מהממת אולי הטובה שראיתי אי פעם http://www.gamespot.com/pc/action/ut2004/screenindex_6029538.html איך לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי VOODOO 4 4500 הורדתי את הPATCH המשחק פועל זה נראה מסריח. יש דרך לשפר את הגרפיקה מבלי לגעת בSETING כשאני משנה משהו בזה המשחק נתקע. :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני משחק זה נתקע לשניה ויוצא לווינדוס ואומר את ההודעה הזו: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- HandleAmbience <- UALAudioSubsystem::Update <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 לפעמים היו יותר אוכה. תעזרו בבקשה תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי לא מזמן את המשחק הנ"ל והקטע שאצלי, administrator, המשחק עולה אבל ב- limited user ,מיד עם הפעלת ה-EXE, קופצת הודעה של UNSPECIFIED ERROR. יכול להיות שזו בעיה של הרשאות? זה מוזר כי כל שאר המשחקים עבדו רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק הדפדפן Urban Rivals שבימים האחרונים (מיום חמישי בערב ליתר דיוק) לא עובד באתר, ניסיתי בעוד מחשב ואצל חבר והגעתי לאותה תוצאה. אבל שניסיתי לשחק דרך האפליקציה באייפוד המשחק עבד חלק. יש איזה הסבר? המשחק לא עובד יותר בישראל דרך האתר או שהם עושים שיפוצים ושידרוגים לאתר שלהם ? תודה מראש מאור.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עד ש bf4stats יעלה (לוקח להם יותר זמן מהמצופה), בניתי חתימת סטאטים בסיסית אשר מתעדכנת פעם בשעה. לדוגמה שלי: הכתובת האישית של כל אחד מכם תהיה: http://lol.netmission.biz/userbars/test.php?pid=#########&soldier=NAME כמובן שיש להחליף את ה ######### במספר החייל שלכם, ואת ה NAME בשם החייל שלכם. מספר החייל שלכם נמצא בשורת הכתובות בדפדפן כאשר אתם מסתכלים על הסטאטים שלכם, לדוגמה: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/danielzy/stats/195775506/pc/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כך, מוכרים עכשיו בToys 'R' Us את אנריל טורנמנט ב50 שקל, כי הוא נכנס לקטגוריה של משחקים "ישנים" ואני שוקל לקנות את זה. עד היום היה לי את הקיצוץ של המשחק, שהיה עושה לי בעיות ולא הייתי יכול לעדכן אותו, אני די אהבתי את המשחק הזה, רק שהקיצוץ הוריד לי הרבה מההנאה שלו. לדעתכם, האם זה כדאי לקנות את המשחק המלא והאמיתי בחמישים שקל?
-
- 61 תגובות
- 11k צפיות
-
-
התקשרתי לפריק אמרו מחר בלילה 12-1 יש מכירה מוקדמת מחיר הם לא נתנו סוף סוף!! :jump1: :bigok: ולכל אלה שהורידו\השיגו בדרכים לא חוקית את UT אני לא מבין איך בן אדם יכול להוריד את המשחק הזה בדרך לא חוקית ולהסתכל על עצמו בראי בבוקר בכבוד !
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
i'm thinking about finally getting this game - how's the servers population these days? does anyone still play it ?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת בין המחשבים של UT 2004. הצלחתי לפתוח את השרת והוא עובד אבל אני לא יודע איך לנהל אותו. אפשר פקודות לקונסול שלו? במיוחד פקודות לבוטים שאפשר להעיף או להוסיף וכו'... תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-