משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הכותר שלוקח אתכם למסע אחורה בזמן לא יתאים לכל אחד, אבל יגרום לחובבי האתגרים להתמכר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כעיקרון יש לי את GW הראשון והוא כבר שיעמם אותי אז לא חשבתי לקנות את FACTIONS או את NIGHTFALL שיצא החודש. חשבתי על WOW לנסות אותו כי המחיר שלו גם ירד, הבעייה זה ב GW שהחלפתי REALM מ USA ל EUROP זה פשוט היה זוועה, לא היו אנשים, האנשים מ USA הרבה יותר כיף לשחק. אז רציתי לדעת אם זה אותו דבר עם WOW, יש המון אנשים בגירסה האירופאית ? הרוב לפחות יודעים אנגלית ? ואפשר להנות מכל מ ש WOW עם כמה אנשים ? או שזה בעייה למצוא ולעשות איתם משימות ו RAID ככול הנקרא. כלומר דברים מאוד מאוד ספציפים שאפשר לעשות רק עם קבוצה מאוד חזקה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם יש מה לעשות בנוגע לבעיית ה"VAC connection timed out" בinsurgency הגורמת לניתוק פתאומי אחרי חמש דקות של משחק http://prntscr.com/82y4em אחרי חיפוש מתמשך בגוגל לא מצאתי FIX שעזר הFIX הנפוץ ביותר היה להעביר את המשחק לכונן :C אך זה לא עבד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עושים נגד שחקן שחוסם את הרמפה לבסיס שלו ובונה מאחורי זה 3 RAX? לא הצלחתי לעשות סקאוט בזמן לבסיס שלו ולא הצלחתי לראות את הציז הזה... יש הצעות חוץ מלשלוח סקאוט מוקדם יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי כבר הודעה שנייה בunlocks שאני יכול לשדרג את הטורבו (הוא כבר משודרג לpro performance) אבל הextreme performance נעול לי וקיבלתי את ההודעה הזאתי לפני דיי הרבה זמן ועברתי כבר איזה 70 אחוז מהמשחק בנוסף וגם שום דבר לא נפתח לי יותר וגם קיבלתי שידרוגים אחרים שכשאני מנסה לעשות אותם כותבים לי שאני צריך לשדרג קודם את הטורבו,ecu,והמנוע עד לדרגה ה3 אבל רק הטורבו נשאר נעול והמנוע והאי סי יו משודרגים כבר לאקסטרים משו פה לא מסתדר לי,למי שגמר את המשחק או יודע מתיי אמורים לקבל את הטורבו ברמה ה3? באיזה אחוז בערך? ויש למישו מושג למה האקסטרים נעול לי? אולי צריך להחליף מכונית או לעשות איזה משו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק שרידה 2D המשלב סגנון משחקי פלטפורמה עם קונספט בניית בסיס וגיחות לאיסוף משאבים(בדומה לSTATE OF DECAY). המשחק מתרחש באיזור מלחמה בין הצבא למורדים במדינה אירופאית כלשהוא. האוכלוסיה האזרחית מופצצת, משאבים אוזלים, וכולם מנסים לשרוד את התופת. במציאות זו תחת הכאוס יש מטבע הדברים מעשי זוועה של שני הצדדים, כמו גם גנבים שודדים רוצחים וסכנות רבות אחרות. בכל גיחה לילית תצאו אל הלא נודע ותיפגשו עם מגוון סיטואציות ואירועים, או תחזרו למקומות בהם כבר ביקרתם כדי לאסוף משאבים שנשארו, ולפעמים כדי לנסות לגנוב/לשדוד/לסחור עם דיירי המקום/עוברי האורח/הפולשים. אם תרצו תוכלו בעצמכם להיות גנבים רוצחים ושודדים, ולפעמים אולי תחליטו(או המציאות תחליט בשבילם) שאין לכם ברירה אם אתם רוצים לשרוד…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסצינות של פיצוצים, כמעט בכל תחילת שלב.. במצבים של ירי בשטח פתוח יש לי נפילה של בערך 30 fps... שאלתי בפורום בסטים, ענו שהמשחק שבור. אבל שבור עד כדי כך? כל ההגדרות על מקסימום עם טיפה פילטרים.. מפרט בצד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6184090.html?tag=latestnews;title;0
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה להגיע לסיבוב 50 אבל זה בערך בלתי אפשרי עם השחקנים שהמשחק מביא לי... אם יש מישהו שרוצה לעשות exo survival ביחד שידבר איתי: steam - yizhak2.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום שיחקתי אם חברים שלי אם 2 ג'וייסטיקים (אם סטיקים אנלוגיים) אחד זה הdual action ואחד זה של איזה חברה לא נודעת מלפני כמה שנים. שיחקנו blur עד שזה כבר התחיל לחפור. השאלה שלי היא:האם יש עוד משחקים שאפשר לשחק בהם ב2 עם ג'וייסטיקים? יש משחקים שאפשר עם 4? עדיף שהמחשחקים ישתמשו בסטיק האנלוגי. כן אני יודע,fifa... בבקשה בלי fifa וpes! חוץ מזה-יש משחקים שאפשר לשחק בהם 2? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבד לחץ כאן תבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחק זה מעביר זמן די מהר...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב לציין שזה כמה רמות יותר טוב ממה ש.4cid הרקוב עשה, תהנו.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כלאן שנוסד ב-2010, בימי BAD COMPAN 2, וזכה לכבוד רב, לאחר מכן התפרק בגלל פרישות רבות של שחקנים עקב לימודים, נפתח שוב והחזיר את כבודו, שרד עד אחרי יציאותו של BATTLEFIELD 3 והתפרק בעקבות סיבוכים שונים, כעת אנו פותחים אותו מחדש! תודות לשרון כריס, סהר מישלי ועידן הרמן המייסדים הראשונים של הקלאן! דרישות חובה: -מיקרופון -בגרות -פעילות, אבל גמישים. -גיל 13 ומעלה, אבל אם יש בגרות, אין לנו בעיה בכלל! -SPM 350 ומעלה (גמישים). -רמה 35 ומעלה, אבל גמישים. -לא מתייחסים בשיט ל-K/D -עבודת צוות 100% -דיוק של 20 אחוז ומעלה בנשקי ה-Assault (לא חובה, אך מומלץ). -דיוק של 15 אחוז ומעלה בנשקי ה-LMG (לא חובה אך מומלץ). חוקים: -אין לקלל אף אחד מחברי הכלאן ו/או ילדים אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקוע במשחק stronghold בשלב שמיני ולא יודע מה לעשות בו... :'( מישהו שיחק במשחק ועבר ת'שלב הזה ויכול לעזור לי? ???
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי שלשום את DIABLO 2,ומאז אני לא יכול להפסיק לחשוב על מספר בעיות שגיליתי בעלילה. חיפשתי בגוגל מידע בנושא,אבל לא מצאתי כלום,אשמח אם תאירו את עיני. אני מדבר על חוסר תאימות בציר הזמן של האירועים וחוסר הגיון. כל הסיפור מפרק 1 עד האחרון,מסופר לBAAL בידי ומנקודת מבטו של האיש הזקן על עברו. לפי הסרטונים,ניתן להבין שחלפו כ20-30 שנה מאז המאורעות שעליהם מדובר. בפרק האחרון,מריוס אומר שהוא שמע שדיאבלו הומת ולאחר מכן הוא נותן את האבן לשד...אבל הרי במשחק עצמו,מיד אחרי שהרגתי את דיאבלו,טיריאל אומר לי שיש בעיה ועלי לפרטל את עצמי להורוגת'. ??? מישהו בבליזרד פישל כאן? עוד דבר שלא מובן לי זה כיצד בפרק ה4(לפני אחרון) מריוס מצליח להיכנס לתוך המקדש,הרי את אבירי וכוהני הזאקרום,מפיסטו כבר מזמ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי היום התקנתי את המשחק HALO2 ונוחכתי לדעת שהמשחק הזה גרוע ביותר, הגרפיקה שלו שואפת לאפס, ועוד לחשוב שהמשחק הזה מיועד רק לויסטה. כמה תמונות שתבינו על מה אני מדבר: בקיצור משחק לא מומלץ בכלל!!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-80-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%a8%d7%a7%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-dying-light/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום.. הורדתי מהאתר gamershell את המשחק המלא הנסיך הפרסי חולות הזמן.. ההורדה חוקית. עכשיו שאני בא להתקין הוא רושם לי password..מאיפה אני מביא לו סיסמה עכשיו?! (בuser name רשום admin( תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בסגנון של far cry או של Ghost 2 שאני מת שיצא המשחק המלא יש למשהו להציע משחק בסגנון הזה? ושיהיה גרפיקה יפה מאד .ושלא יהיה משחק ישן מדי .כמה שיותר חדש.העיקר גרפיקה יפה המשחקים שאני מכיר. Half-Life 2 far cry Call of Duty 2 bettefeld 2142 igi 2 Ghost 2 Quake 4 אל תביאו לי משחק בסגנון של max payne 2 שרואים את הבנאדם ולא את האקדח .וגם לא משחק כזה ישן עם גרפיקה ישנה. יש משחקים שאני לא שיחקתי בהם אבל אני מכיר אותם מהסידרה החדשה שלהם Call of Duty 1 ו Ghost 1 .איך הם משהו שיחק בהם? {את השאר אני מכיר} תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קונסולת PS1 יש לי אימיג' של משחקים במחשב אך שאני צורב אותם הם אינם עולים בקונסולה והמכשיר קורא צרובים! משהו יכול להדריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף צריך להוריד משהו?????????????????. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-