משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני עורך מחקר על למידה באמצעות משחקים ומעוניין בפלטפורמה משחקית שתאפשר לקבוצה לקיים משחק יחד ולנהל דיון תוך כדי, ולפעול כקבוצה למען השגת מטרה משותפת. האם מישהו מכיר אתר או משחק שמאפשר יצירת תרחיש כזה? דרך פשוטה ליצור משחק שכזה? אשמח לכל עזרה או כיוון. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב לציין שזה כמה רמות יותר טוב ממה ש.4cid הרקוב עשה, תהנו.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, עוד לא התנסיתי במשחק עצמו אך כבר בתפריט הראשי אני שם לב שבשום מקום לא ניתן לשנות את הרזולוצייה ! מה שמרגיז במיוחד מכיוון שהריצוד "תקוע" על 75 הרץ. עצות הארות והערות יתקבלו בברכה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קונסולת PS1 יש לי אימיג' של משחקים במחשב אך שאני צורב אותם הם אינם עולים בקונסולה והמכשיר קורא צרובים! משהו יכול להדריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות!!! הנמכתי את כל ההגדרות למינימום וזה פשוט מקרטע ובלתי שחיק!!! ועל תגידו לי שזה בגלל המפרט ה-MOHAA הרגיל וSPEARHEAD עבדו אצלי מצויין על גראפיקה בינונית+ והמשחק הבן זו*ה הזה פשוט מקרטע!! למישהו יש רעיונות איך לשפר את המצב?? בבקשה אני מתחנן לעזרתכם.. :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה מראש לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי היום התקנתי את המשחק HALO2 ונוחכתי לדעת שהמשחק הזה גרוע ביותר, הגרפיקה שלו שואפת לאפס, ועוד לחשוב שהמשחק הזה מיועד רק לויסטה. כמה תמונות שתבינו על מה אני מדבר: בקיצור משחק לא מומלץ בכלל!!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים! בקיצר אני מחפש המלצה לאיזה משחק טוב ללפטופ, המחשב הוא T42, לא איזה מפלצת. אני לא ממש מחפש FPS או RTS, כי לא יהיה לי ממש נוח לשחק ככה בלפטופ חשבתי על איזה RPG טוב, אבל הבעיה שחרשתי כמעט את כולם, אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע! הRPGים שסיימתי כל BG כל ICEWIND DIABLO זה מה שנזכרתי כרגע, אבל היו עוד אז תודה לכולם!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כעיקרון יש לי את GW הראשון והוא כבר שיעמם אותי אז לא חשבתי לקנות את FACTIONS או את NIGHTFALL שיצא החודש. חשבתי על WOW לנסות אותו כי המחיר שלו גם ירד, הבעייה זה ב GW שהחלפתי REALM מ USA ל EUROP זה פשוט היה זוועה, לא היו אנשים, האנשים מ USA הרבה יותר כיף לשחק. אז רציתי לדעת אם זה אותו דבר עם WOW, יש המון אנשים בגירסה האירופאית ? הרוב לפחות יודעים אנגלית ? ואפשר להנות מכל מ ש WOW עם כמה אנשים ? או שזה בעייה למצוא ולעשות איתם משימות ו RAID ככול הנקרא. כלומר דברים מאוד מאוד ספציפים שאפשר לעשות רק עם קבוצה מאוד חזקה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שרשום כאן הוא כבר Gold ואמור לצאת לחנויות ב1 באפריל. (אולי זה שקר? ;D). http://212.190.116.226/news.php?y9ITolQe
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזל טוב. http://attackofthefanboy.com/news/modern-warfare-3-wins-shooter-of-the-year/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Brink, כותר הפעולה הייחודי של יוצרי Wolfenstein: Enemy Territory ו-Quake Wars, חוזר לחיים בגירסה ללא עלות כלל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בהתלבטות.... תהיתי לעצמי האם אנשים שמשחקים BF2 פה,מתכוונים לעבור ל-2142? המשחק יוצא בקרוב,אחרי הכל [תאריך יציאה-17 באוקטובר...בדיוק חודש מעכשיו]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביאו לי גרסה רוסית של המשחק true crime streets of la ולא ראיתי בהתקנה (או בהגדרות של המשחק) שום אפשרות להחליף את השפה לאנגלית. אני משער שלהתקין את הפאטץ' העדכני לא יעזור, אז יש אפשרות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי שלשום את DIABLO 2,ומאז אני לא יכול להפסיק לחשוב על מספר בעיות שגיליתי בעלילה. חיפשתי בגוגל מידע בנושא,אבל לא מצאתי כלום,אשמח אם תאירו את עיני. אני מדבר על חוסר תאימות בציר הזמן של האירועים וחוסר הגיון. כל הסיפור מפרק 1 עד האחרון,מסופר לBAAL בידי ומנקודת מבטו של האיש הזקן על עברו. לפי הסרטונים,ניתן להבין שחלפו כ20-30 שנה מאז המאורעות שעליהם מדובר. בפרק האחרון,מריוס אומר שהוא שמע שדיאבלו הומת ולאחר מכן הוא נותן את האבן לשד...אבל הרי במשחק עצמו,מיד אחרי שהרגתי את דיאבלו,טיריאל אומר לי שיש בעיה ועלי לפרטל את עצמי להורוגת'. ??? מישהו בבליזרד פישל כאן? עוד דבר שלא מובן לי זה כיצד בפרק ה4(לפני אחרון) מריוס מצליח להיכנס לתוך המקדש,הרי את אבירי וכוהני הזאקרום,מפיסטו כבר מזמ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול התחלתי לשחק במאפיה ונתקעתי במשימה שאני לא מצליח לעבור ... זה אחר הראשונות, אחרי שגונבית את האוטו הגדול הצהוב ... משימה שצריך קודם להרביץ לפרחחים עם אלת בייסבול ואז עם אקדח... אבל השותף שלי תמיד נכנס לתווך אש ומת ... איך עוברים את זה ?? אהה וגם אני חייב צ'יטים למשחק ... בעיקר של נשקים ... מי יכול להסביר לי מה ואיך ? עריכה : עברתי את המשימה הזאת אבל עכשיו אני בבית מלון , אחרי שהרגתי את כולם , איך אני גונב את המסמכים ??
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/humble-bundle-14-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-torchlight-ii-pixel-piracy-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a0%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולשחק איתנו USER NAME : blur-israel password : 123456789 כמה שיותר יותר כייף, תרגישו חפשי למה אף אחד לא בא ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היום שידרגתי מ GF6800 ל GT240 עד כמה שאני מבין אני אוכל להריץ כל משחק שיצא בשנה וחצי הקרובות. מה פיספסתי חוץ מ: Call Of Duty: Modern Warfare 2 GTA IV BorderLands שאותם אני מתכוון להשיג בשבועות הקורבים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם החנות שמוכרת לכם מגוון רחב של משחקים ללא שום הגנות קבצים פוצחת במבצעים לרגל סוף השנה האזרחית, שכדאי לכם לבחון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולגבות את התיקיה של השמירות של הassassin creed החדש, כך שאוכל להמשיך מהשלב בו הגעתי.משום מה המשחק גם כן לא נשמר לי תמיד כנראה יש איזו שהיא בעיה בתיקייה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שלא ראה ומי שראה ורוצה לראות עוד פעם הנה אוסף סרטים של השחקנים מ mydgb מכל מני תקופות. fragon gilad blwz Divine משותפים: תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שחקנים כדי להרכיב קבוצה או להצתרף לאחת בשביל משחקי ranked teams. בשרת nordic&east יש לי הרבה ניסיון במשחק. משחק כבר מעל שנה וחצי התחלתי בשרת האמרקאי ועברתי לשרת האירופי. הכיוני שלי בשרת האירופאי:onehunter , מעל 400 ניצחונות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-