משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם שמי דור, אני בן 23 ואני מחפש אנשים בני 20+ לשחק איתם בGEARS OF WAR 4 בCO-OP. יש מעוניינים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך קוראים למשחק של צבי הנינג'ה החדש למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
די אהבתי את הראשון, נקווה רק שישפרו את הגראפיקה המצועצעת: http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-prototype-2/711222
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר להגיד שאני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון ש ea games עושים. כגון גנרלס רד אלרט וכ"ו .שבונים בתים כסף חיילים ונלחמים .אל תציעו לי משחקים של ea games כי אני מכיר את כולם ואני מת שיוציאו עוד משחק. c&c 3 בדרך .מישהו הציע לי משחק act of war .משחק לא רע בכלל אבל לא מתקרב למשחקים של ea games . אז למי שיש משהו טוב להציע לי .משחק שבונים ומביאים כסף וכ"ו בסיגנון ש ea games עושים שיכתוב לי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חובה דיון Halo 2. משחק שאני לא מגדיר ממש איכותי אבל בטח ממש כיף. אז יצא Halo 2 לפני כמה ימים באוסטרליה, וטיפה אחרי זה בארצות הברית. בקרוב אצלנו? אם מישהו משיג את המשחק, שידווח. בינתיים אפשר לדבר על כמה שכולכם חיכיתם כמוני שהמשחק ייצא סוף סוף. נ.ב. לא לגרור את הדיון לווארז. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי היום קניתי שוב את המשחק (אחרי שיצא פאטצ')ואחרי עשר דקות תמיד באותה נקודה ->משימה שניה-> "welcome to the resistance" המשחק קופא ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ואותה בעיה הדרייברים שלי מעודכנים (מערכת חלונות 10) חיפשתי בגוגול מצאתי בפורם בסטים איזה שהוא פתרון שלא ממש הבנתי (השם משתמש שלי בחלונות זה ERAN) : http://steamcommunity.com/app/223100/discussions/0/364042262880039302/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני שחקן חדש בCOH והאמת? לא הבנתי כלום :-X ניסיתי סתם בשביל הכיף לשחק סקרימיש, בניתי בראקוס, הוצאתי חיילים, שלחתי אותם לכבוש נקודות ואחרי שכבשתי בניתי הגנה, שלחתי את החילים קדימה ובנתיים הבאתי מהנדסים שיבנו שם עמדת יריה, זה מה שצריך לעשות, לא? כנראה שלא כי ירדו לי נקודות ניסיתי אפילו להוריד קודים ואז בניתי מלא מהנדסים שבנו את כל המבנים ומלא חילים וביצורים ומכונות יריכה וכל מה שאני יכול לבנות ועדיין האויב זיין אותי והיו לי פחות נקודות, מה הקטע ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת לאיזה מגזינים , אם בכלל ,אנשים פה מנויים . אני מנוי ל Pcgamer מארה"ב . אחלה של עתון ....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק ושמתי על ההגדרות הכי גבוהות (נראה לי) הקיצר התחלתי לשחק אבל עבד לי די לאט עם תקיעות כל כמה שניות ואחרי כמה זמן זה יצא לי לגמרי מהמשחק משהו יודע למה זה קורה או שהמערכת שלי לא מספיקה להגדרות הגבוהות? ד"א המערכת שלי היא amd 3000 64b 512mb 6600gt
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתם לב שאין DAMAGE ב underground או שיש??
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל משחקים שאני מאוד אוהב/אהבתי.. Enemy Territory- אני שנים משחק במשחק וגם בקודמים שלו, מהיום הראשון שהוא יצא כשזה נקרא RTCW: Multiplayer demo והיתה רק מפה אחת של הפלישה בחופים. המשחק מבוסס על המנוע של Q3A שגם אותו מאוד אהבתי לפני כן. ולא, לא שיחקתי בQUAKE WARS Titan Quest- לאחר שהתחלתי לשחק בו לא יכולתי להפסיק. החיסרון היחידי שלו הוא שהכל חוזר על עצמו.. וכן למי ששואל ניסיתי את IT, לא כ"כ אהבתי משום אותו חיסרון של המשחק הראשון. פשוט התאכזבתי שIT היה כמו הTQ. בסה"כ האויבים והמפות השתנו, זה כמו לשחק ET עם המוד של Halloween, ממש מטופש. Marvel Ultimate Alliance- לא יצא לי לשחק הרבה אבל מאוד אהבתי.. בקרוב אני אמשיך לשחק בו. Warlords Battlecry (ישן נושן אני יודע) אני ח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
??? I5 760+ 4 GB MEM+RADEON HD 5750 לא סוחב GTA אפילו ב-1024 על 768 כשהכל LOW אני מרגיש שקניתי מחשב גרוטאה מה לעשות? אודה לעצה מקצועית כדי שאפשר יהיה לשחק
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם תעזרו לי בבקשה , אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה שיש לי עם המשחק אונליין של World of Warcraft Cataclysm היא בתוך המשחק עצמו. כאשר אני עומד במקום או נע עם השחקן שלי קדימה ואחורה הכל עובד בסדר אבל ברגע שאני רוצה להזיז את המבט של השחקן לאחד הצדדים ישר מופיעות תקיעות של כמה שניות כל פעם וזה מעצבן , ועוד יותר מעצבן שזה קורה עם המחשב שלי למרות שהמחשב שלי חדש ומספיק חזק כדי להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה משחקים על מקסימום הגדרות גרפיות , דרך אגב , כשאני מפעיל משחקים חדשים אחרים , גם כן על הגדרות מקסימום לא מופיעה בעיה כזאת אלא רק במשחק הזה , אני כבר לא יודע מה הבעיה , אולי תצליחו לעזור לי לפתור את הבעיה אני לא חושב שזה בגלל האינטרנט כי יש לי מהירות של 10MB אני לא חושב שה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהנחה שהוא מקורי ולא כבר תפוס. הבנתי שההתקנה ותפעול של BF3 קצת מורכבים עם Origin ושות', אתם צופים בעיות אם אני פשוט אקבל CDKEY מקורי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי באתר הזה את פאר קריי4, ולתדהמתי אני מגלה שהקודים שלו אזלו מהמלאי. כמובן שלא הייתה שום אינדיקציה לכך באתר, לפני ששילמתי(בטח רשום איפשהו באותיות קטנות ב"חוזה", שמותר להם לעשות את זה). רשום שהמלאי מתחדש בדרך כלל כעבור 12 שעות. עברו כבר 5 ימים ואין כלום. פתחתי TICKET אצלם בנושא- אין תגובה. אני יודע שהאתר הזה מומלץ ונחשב לרציני. יש למישהו ניסיון עם זה? האם הם בסופו של דבר מטפלים בבעיה, או שאני אקבל את המשחק הזה כשכבר פאר קריי 5 ייצא? :-)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://hardocp.com/article.html?art=NzY3
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/just-cause-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c-pc-%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את far cry 5 יש לי את הגרסה האחרונה ... ויש לי כרטיס מסך HD 6970 (ישן יחסית) מה שקורה זה שהמשחק קורס או בתפריט או בבאנצ מארק או שניה אחרי שמתחילים את המשחק בדרך כלל הסאונד קצת נהיה מקוטע .. יש טיפה ריצוד במסך ואז המחשק קורס אין דרייבים חדשים יותר לכרטיס מסך הזה מאז 2015 .. אז אני לא יודע מה לעשות כרגע חיפשתי באינרטנט ... ולא הצלחתי להגיע עם זה לשום מקום עצות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המקרה המוזר של Saints Row 2 בגרסת המחשבים האישיים מקבל תפנית משמחת: היוצרים הצליחו למצוא את קוד המקור האבוד שיאפשר להם לתקן את הבעיות הרבות שבו ולהתאימו לפעולה עם מערכות הפעלה מודרניות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-