עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Moty_p,

אם יש כאן מישהוא שיודע מה ההבדלים בין הגרסה Rollercoaster Tycoon 3 Gold לגרסה RollerCoaster Tycoon 3 Platinum אני אשמח לדעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Milk-Inc,

אוקיי , בדקתי לא מזמן את הדמו וממש נדהמתי לראות איזה שיפורים ושינויים חברת Atari עשתה למשחק RollerCoaster Tycoon. כמו שאתם בטח יודעים , שני הכותרים הראשונים בסדרה היו דומים מאוד ונבנו גם ע"י בן אדם אחד , הפעם ניתנה זכות הבנייה לחברה מה שנתן את האמצעים לבנות משחק מוצלח יותר ומושקע יותר. השינויים העיקריים שנראו בדמו , היו: שיפור עצום בגרפיקה(גרפיקה שעוד לא נראתה במשחקי הטייקון השונים) , החברה בנתה מנוע שלם שמשנה את האנשים השיער , פנים , גוף , בגדים ונותן הרגשה יותר ריאליסטית מהכותרים הקודמים שבהם כל האנשים נראו אותו דבר. השיפור העיקרי שאהבתי הוא שאפשר לבדוק את המתקנים מנקודת מבט של הנוסע במתקן , דבר שממש יפה. השליטה על המשחק מבחינת תזוזה יותר קלה יותר גמישה וחלקה. אפשר להרי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הי חברים! חשבתי שתהנו לראות את זה, איך תרגמתי את סופר מריו לעברית, כתבתי אותו לצ'יפים ויצרתי משחק פיזי אמיתי שאפשר לשחק בו ב-NES! (או מגאסון, כמו שהכירו בארץ...) אני משתדל לא להיות טכני מדי, אז יש כל מיני דברים שהפשטתי ולא נכנסתי אליהם עד הסוף (למשל מה זה קוד הקסה) אבל אני מאמין שזה לטובה וייתן לאנשים להבין בקלות יותר מה בדיוק הולך בוידאו. מה שכן, אם משהו מעניין אתכם, כללתי תיבות קטנות של "מתעניינים?" ששם אפשר לחפש עוד מידע על נושאים שאני לא מרחיב עליהם!

4. Started by WarMachine,

התפלאתי לראות איך אין כל דיון על המשחק הזה, פשוט משחק אסטרטגיה מדהים, אין גבול לאפשרויות שיש בו, מתחילים מכלום ולבסוף מקימים אמפריה ענקית,אין צורך לחפור עליו יותר מדי אלא פשוט להמליץ עליו בחום בתור אחד ממשחקי האסטרטגיה המושלמים שקיימים.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by rroonnii,

מרשים. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V0qaj1BDtyM#!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by Googleness,

שיחקתי קצת במשחק ובתור שועל טוטאל וור וותיק ששיחק ורכש את כל המשחקים וההרחבות בסדרה ייתי בסך הכל מאוכזב. מבחינתי העיקר של המשחק זה הקמפיין הגדול על המפה אבל משום מה הם סיבכו את התפריט בצורה ממש לא נוחה ובלתי ברורה לחלוטין, הדיפלומטיה מטופשת למדי והקרבות פשוט MEH. יותר לא צריך טקטיקה רק להעמיק מיליון יחידות ולהשתלט על נקודה. בכל מקרה אמרתי לעצמי מה לא בסדר והלכתי למטה קריטיק... ציון משתמשים ממוצע 6.2!!! יש 71 ביקורות שליליות לעומת 67 ביקורות חיוביות. http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii/user-reviews מה אתם חושבים? אני אישית חושב שרומא הראשון היה יותר מוצלח, מדיבל 2 היה מאוד מוצלח. רומא 2? אכזבה.

• 34 תגובות
    • 11.1k צפיות
  7. Started by kip,

מישהו שיחק? יש רשמים? שווה ההשקעה? דרך אגב, התקנתי את הפאטצ' 1.2 אצלי ומאז המשחק לא עולה.... לא יודע מה קרה, מחקתי, התקנתי, כלום.... מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

היי מישהו זוכר את המשחק root (לפחות נדמה לי שככה קראו לו), שהיה בערך בתקופה של Heretic (הראשון) ? משחק יריות מגוף ראשון (נו, doom-like) שהיה לפי מה שאני זוכר ממש מגניב יחסית לאותו זמן.. היתה בו אפשרות לשימוש בשתי הידיים לנשיאת נשקים (כמובן כאלה שאפשר להחזיק ביד אחת - שני אקדחים למשל..).. יש למישהו מושג מה עבר על המשחק הזה ? יש סיכוי שהוא Abandonware ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ומסתבר שיש לא מעט שפיספסתי...ואולי גם אתם- אם אתם חובבים של הז'אנר. להלן.. silverfall ויש לו גם הרחבות http://www.gamersgate.com/DD-SF/silverfall farewell to dragons PLANET ALCATRAZ http://www.youtube.com/watch?v=8UZmrHjZ9DU THE CHOSEN אל תזרקו פה עכשיו כל RPG שאתם מכירים, כל מי שגולש פה יודע מהם המוכרים, רק כאלה ממש נדירים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מאוד מעניין, ממליץ לקרוא http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/05/ubisoft-drm-piracy-interview/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץ WolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש. עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

K, אני בוחר בסוג החיבור והמהירות, מקבל רשימת שרתים, בוחר בשרת עם מקום פנוי ופינג נורמלי ומנסה להתחבר, אבל הוא רושם Awaiting Connection ולמטה INVALID_CDKEY. הוא ממשיך בספירת השניות וזהו. אין שינוי. ובכן, ב-Options ה-CD KEY הוזן ואני מקבל למטה שהוא Valid. המשחק הוא מקורי. What gives?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by Component,

היום בערב הוא עבד, עכשיו הוא לא עולה פתאום. הוא כותב could not load openGL subsystem. הנה הלוג: Wolf 1.0.0 win-x86 Nov 13 2001 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak2.pk3 (232 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak1.pk3 (1342 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\pak0.pk3 (4775 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein/main ---------------------- 6349 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec language.cfg execing wolfconfig.cfg execing autoexec.cfg Hunk_Clear: reset the hunk ok ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow! Bypassing CD checks ----- Cl…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

עד כמה שאני זוכר זה בשלב 3 חלק ראשון, שבו צריך לתפוס טרמפ חינם על משאית כדי להכנס לבסיס, השאלה איך עולים על המשאית המסריחה הזאתי? מאחור: אי-אפשר. לקפוץ על הגג: הזונות במגדלים רואים אותי ואני קופץ על המשאית והיא רחוקה מדי. אני מסה לעמוד מאחוריה והזונות עדיין איך שהוא רואים אותי!!!!!!!!! אני לא יכול לראות בהם כי החלאות צריכים לפתוח את הדלת למשאית, שאני אמור להיות איך שהוא עליה.... מצד שני אסור לי גם להפעיל את ההזעקה! אני יודע שזה בטח איזה דבר אינפנטילי, אבל זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים. ולמי שהולך לשאול: כן אני הורג את החייל והקציין בבית שעל פניו חולפת המשאית, בלי שהשומרים יבחינו בי.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, כפי שיהיה ניתן להבין מהשורות שיכתבו עבר הרבה זמן מאז שעברתי את "מכאוב המשאית בכניסה לבסיס...", ועכשיו הגיע הזמן לכתוב התרשמות כללית על המשחק, שהוא די טוב, למען האמת, רק הבעיה שלו, כמעט כמו של כל משחקי המחשב בימינו, היא הדרך שבה מפתחי המשחק החליטו לסיים אותה. הדרך שבה המשחק זורם היא מעולה, לדעתי, בכל שזה נוגע להתקדמות השחקן במשחק. אני מדבר על התיחכום שיש במשחק זה לגבי הסתננות לשטחי אויב, והאפשרות בשלבים מסויימים לשמור על השקט, גם בלי להכשיל את המשימה. דוגמא לכך היא כאשר צריך להסתנן לתוך הסחר, עם אפשרות לשמור על השקט בכדי שההתקדמות תהיה חלקה יותר. המפתחים גם השקיעו מחשבה בכך, שההפוגות האלה של התקדמות שקטה, מהוות מעין אטנחתות מאשקן רצוף, שממש לא חסר במשחק הזה. דבר זה, מ…

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by LazyBoy,

אני כבר מזמן אומר שהשנה יגיעו חדשות לגבי SC2 ודיאבלו 3 והנה צץ עוד משהו. http://www.gamerevolution.com/news/view.php?id=2569

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by levy18,

באתר pcgames מוכרים את המשחק הראשון ב-50¤ ואת השני ב-89¤ עכשיו את החבילה של שני המשחקים ביחד הם מוכרים ב-185¤ מישהו יודע מה מיוחד בחבילה של שני המשחקים ביחד? או שאני פשוט משלם עוד 46¤ בשביל אריזה יפה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by ag43,

בשקט בשקט, בלי ששמנו לב יצא השבוע פרק הסיום לטרילוגיית RUNAWAY. לדעתי סדרת הקווסטים ה"קלאסיים" מהטובות של העשור האחרון. המשחק הראשון בסדרה -RUNAWAY: A ROAD ADVENTURE היה קווסט בסגנון "הצבע והקלק" של תחילת\אמצע שנות התשעים. עם גרפיקה "מצויירת" ועלילה מעניינת ומלאת טוויסטים המשחק ממש מצא חן בעיני בזמנו. החלק השני המשיך עם אותם סממנים ועלילה קצת יותר "דימיונית". עכשיו הגיע החלק השלישי לרכישה דיגיטלית. אני אישית מתכנן לשים עליו יד ברגע שיהיה לי זמן. לדעתי משחק חובה לכל חובב קווסטים באשר הוא. אתר המשחק: http://www.runaway-thegame.com/

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by rikus,

גרסאת ההמשך של 2 הקווסטים הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות...למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? אני לא מוצא את זה בחנויות.. עריכה: למחוק, מצאתי בפריק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ForresT,

מישהו שיחק במשחק?איך הוא? נראה בתמונות משחק חיה..

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן הרבה זמן שלא כתבתי כאן נתקלתי בבעיה מוזרה, המשחק עצמו ממה שאני יודע לא נתמך עדיין דרך NVIDIA ב SLI, ועל כרטיס בודד הוא רץ חלש על 15 FPS, אני מנסה להפעיל SLI דרך NVIDIA INSPECTOR אבל לא מצליח. מה שעשיתי זה להכנס ל INSPECTOR - לבחור את הפרופיל של RYSE, שמרתי אותו בתיקייה של GURU3D ע"י add application to current file, שיניתי ב sli compatibility bits בשורה השניה לאחד המשחקים ברשימה, ואז עשיתי APPLY נכנסתי למשחק - שום דבר לא קורה. ה SLI כמובן שמופעל דרך הדרייברים, אני משתמש ב 337.xx ולא ב 344.11 שיצא כי הוא פשוט הרס לי את התצוגה כשה SLI פעל. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Vidati,

GameSpot קיבלו לידיהם את הגרסה work-in-progress יש חדש והרבה על העלילה! http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/news.html?sid=6164919&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;5 סליחה אם כבר פירסמו כבר

• 67 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. למי שרוצה ניתן להרשם להגרלה שבה ניתן לזכות בקוד לבטא סגורה של המשחק במערכת האתר הבא http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=102760 אהה והתשובה הנכונה היא 4 יאאלה תרשמו ואולי תזכו -ומי שזוכה אם יהיו כאלו מהאתר הזה שירשמו פה חוויות מהמשחק.......

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  25. אני מקווה שיצא בזמן צריך משחק טוב לחופשת פסח

• 709 תגובות
    • 152k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.