משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת אם רק אצלי (ראה מפרט) המשחק עובד גרוע - מקרטע מחוץ לבניינים ועובד לאט (בלי AA\AF) ועובד לא חלק בתוך בניינים - לפעמים יש קפיצות - והכל ברזולוציה של 1024X768 @ high details.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום! בפוסטל ביום שלישי המשימה הראשונה היא ללכת להתוודות בכנסייה. עכשיו כשאני מגיע למקום(הכנסייה אמורה להיות ליד כל הרכבות) יש סימן של Load Zone אני עובר דרכו כדי להגיע לכנסייה ופתאום הוא רושם באמצע המסך "Cant find "Church" File not found" ואז הכל ניהיה אפור ואני פשוט הולך ולא מתקדם לשום מקום וכשאני אני לוחץ על המפה הוא מראה לי את המשימות של היום הראשון(Monday) מההתחלה אפילו כשכולם מקושקשים. תודה ותודה מראש דוד
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קיבלתי אותו רק לפני יומיים , וכל מה שיש לי להגיד זה ווווווווואאאאאאוווו!!!!!! (דרך אגב אהבתם את הפוסטל הראשון ?)
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
-
-
אהלן כל מי שרוצה להזמין מראש את Battlefield 4 במחיר נמוך Zavvi שיחקו אותה ומציעים מחיר יותר נמוך ממה שכל חנות אחרת תציע בעלות של בערך: 201 ש"ח כולל משלוח. כבר קרוב לחודש אני מחפש מקום זול ואמין להזמין ממנו בלי פרוקסים ובלי שטויות אז אם זה מה שגם אתם חיפשתם הנה זה פה אני מקווה שעזרתי(ואם בא לכם לעשות לי טובה ולשים את הקוד הזה: ZV11725946 בזמן שאתם נרשמים זה גם יהיה נחמד) תהנו http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html
-
- 31 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להזמין את הBF4, יש אתרים מומלצים שאוכל להזמין מהם? אני מכיר את game.co.uk אחלה מחירים, אך החבילות הבונוס שלהם היא רק לתושבי בריטניה בלבד, יש אתרים שמספקים חבילות בונוס לכל שאר העולם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב חברה אז החלטתי לספר בקצרה על מה שאני יודע על BiA Hell's Highway המשחק BiA 3 יתרחש גם מן הסתם במלחמה"ע 2 בשנת 1944 על הפלישה מצפון הולנד עד לגרמניה כנראה את האמת אני לא אכתוב כל כך הרבה אלא תקציר על המשחק לפי מקורות. קודם כל אנחנו לא יודעים עדיין את מי אנחנו מגלמים די צפוי שזה יהייה עוד פעם איזשהו סמל לא יודעים איזה. מה שאני כן יודע ורציתי לספר זה הפיצ'רים החדשים: לפי מקורות שבדקתי תוכלו לפקד גם על Mortar Team Anti Tank ועוד סוף סוף כנראה אנחנו נוכל לפקד על עוד קבוצה שבאמת תוכל לשגר מהעמדות של הMortar! נקווה שזה הולך להיות כיף עכשיו לעומת המשחקים הקודמים כאן לא תצטרכו שרמן(Sharman) כדי להשמיד את הטנק האחר אלא יהייה כנראה צוות של Anti Tank. מן הסתם תוכלו לתת הו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש ) רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige. הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP. אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם. עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל. עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה. כרגע …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק יוצא בקרוב (ודלף היום!) אז למי שכבר השיג את המשחק שיראה תמונות וביכלל מה אתם חושבים על המשחק
-
- 74 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי... אחלה משחק. האמת כל הגימיק של הגרוויטציה קצת נמאס וחוזר על עצמו ב 2/3 של המשחק, אבל הוא סבבה לגמרי. אפשר להגיד שיש לו רמת קושי (מבחינת אויבים) 0/0, ולא מתוך 10, כי אי אפשר למות הרבה פעמים מתתי בכוונה כדי למלא לי את החיים אהבתי בסוף, שהוא מדבר עם ה Keeper... שבני אדם בכלל נועדו למאכל חייזרים ואז We Own YOU (תרתי משמע) הדיבובים של האנשים היה די גרוע, של tommy היה סבבה אבל נגיד חברה שלו... בעע היא גם היתה מכוערת כמו איזה קוף ברזילאי שמתם לב שיש סתירה בסיפור? Eons of years ago, כדוה"א סתם היה איזה סלע אפור ומת, ואז הם הזינו אותו כדי שיווצר בו חיים ואז אחרי הרבה זמן הם יאכלו אותנו. הכל טוב. וכשמגיעים ל Sphere, מסתבר שהיא היתה אנושית פעם, וגם קצרו …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתפלא שבפורום הזה אף אחד עוד לא העלה את הנושא! ביום חמישי הקרוב ה22 ליוני יוצא הדמו של המשחק PREY...אני אישית מחכה מאד! למשחק הזה ולפי הסרטונים הוא הולך להיות משחק מגניב לאללה עם אין חוסר במקוריות (לפי ראות עיניי) למי שלא יודע PREY זהו משחק FPS המפותח על המנוע המשודרג של DOOM 3 -תקנו אותי אם אני טועה פה בכל מקרה הגרפיקה אמורה להית יפהיפיה (אני לא יודע כמה מחדשת, אבל נראית בהחלט טוב! ) במשחק אנחנו משחקים דמות ממוצא אינדיאני עם יכולות רוחניות מיוחדות שמוסיפות הרבה מאד למקוריות-אפשר לשחק גם בתור הנשמה (או איך שתקראו לזה) הלוחמת של השחקן עם החץ וקשת שלו ולחסל את האויבים בקלות רבה יותר.. חייזרים (מה אם לא) תוקפים את כדור הארץ ומטרת השחקן (ניחשתם) להלחם על חייו ולהציל את הכ…
-
- 110 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
איזה עצבים הוא מקרטע לי שאני שמה על מקסימום כולל רזולוציה 1600X900 הוא מקרטע כשאני מפעליה את vertical sink אני מפעילה אותו כי כש vertical sink לא עובד אז המשחק זז כזה עם ריצודים. זה המחשב שלי: e6600 8800640 4 giga ram
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המפיצה Bethesda והסטודיו שהביא לנו את Dishonored חושפים גירסה חדשה לגמרי למשחק הפעולה משנת 2006 כפי שהבטיחו לנו השמועות המקדימות – Bethesda אכן חשפה כותר Prey חדש, אך כזה שרחוק מאוד גם מ-Prey 2 שנחשף לו לפני כמה שנים, וגם מ-Prey המקורי שהגיע אלינו בשנת 2006. הכותר החדש מפותח בידי אנשיו המוכשרים של Arkane Studios הצרפתי, שהביאו לנו את Dishonored, Arx Fatalis ו-Dark Messiah of Might and Magic (וכמובן יביא לנו את Dishonored 2 לקראת סוף השנה הנוכחית), ומיועד להגיע אל החנויות במהלך השנה הבאה עבור המחשבים האישיים והקונסולות הנוכחיות של סוני ומיקרוסופט, בהתבסס על נגזרת של מנוע ה-id Tech 5 שמכונה Void Engine, ומשמש גם ב-Dishonored 2. אנשי המפתחת מבהירים כי לא מדובר…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות שמירה באמצע שלב? תודה
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנתי את prince of parsia warrior within(מקורי) ולאחר משחק של כמה שבועות עשיתי עדכון לWINDOWS. שאני מפעיל את המשחק הוא פועל אבל שאני מנסה לטעון שמירה או להתחיל משחק חדש המחשב שלי נכבה.(התקנתי אותו כמה פעמים אחר כך) אם מישהו יודע מה הבעיה ואיזה עדכון עשה את זה אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
ראיתם איזה יופי של משחק? ממש משחק השנה שלי גרפיקה אדירה והכול שם פשוט מדהים!! אני הולך לחרוש על זה עכשיו מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחובבי הסידרה, הכותר החדש ישוחרר ביומיים הקרובים בארה"ב. ביקורת ראשונה ומעולה של IGN הציון- 93 IGN It has its shortcomings, but I already sense that Prince of Persia will be one of the few games from this generation that I carry with me for the next decade. http://pc.ign.com/articles/934/934100p1.html
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האתר הרשמי: http://prince-of-persia.us.ubi.com/ במשחק תשחקו את הנסיך (או דמויות אחרות, שווה לקרוא עד הסוף). בתחילת המשחק הנסיך מחפשת את האתון שלו (ששמה תאמינו או לא - פארה ) כשהוא פוגש את הנסיכה אליקה. אליקה ואמה מתו לפני תחילת העלילה של המשחק ואביה עשה עסקה עם השד אהרימן (שהיה כלוא) שאהרימן ישוחרר אם יחזיר את אליקה לחיים. לאליקה כוחות קסם שמאפשרים לה לעוף ועוד כל מיני דברים. במשחק בכל פעם שתעמדו למות, אליקה תציל אתכם. בנוסף תוכלו להיעזר בה כדי לקפוץ למקומות רחוקים יותר ממה שהנסיך מסוגל לקפוץ אליהם בדרך כלל. במשחק יש גם סקינים שאפשר לשנות ע"י כניסה לתפריט אקסטרות. כשתסיימו את המשחק, תקבלו את הסקין של הגיבורה מBEYOND GOOD AND EVIL ותוכלו לשחק איתה. אם תכניסו את הקוד…
-
- 149 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב מסוים הנה התמונות מישהו יכול לעזור לי? איך הורגים את המפלצות האלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ניסיתי, ניסיתי וניסיתי - אני אפילו לא מצליח להוציא לו את העיניים... (cheat גם יתקבל בברכה...)
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כותרת.. ואם כן מה הדרישות מערכת שלו אם מישהו יודע?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק כי רציתי לשחק בו בפעם הראשונה המשחק רץ מהר מדי במחשב! רץ בצורה מלאה לאגים ובצורה ממש מוזרה...כאילו הוא על ספיד...חח בעיה מוכרת? איך מסדרים דבר כזה? ובנוסף אני לא יכול לשים רזולוציה של 1050*1680, מדוע? תודה!
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-