עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Katana,

שלום לכולם. קניתי את sims 3 deluxe. זה sims 3 עם כל מיני הרחבות. אני רוצה למחוק את הטשטוש כאשר הם מתקלחים וכאלה. יש מצב לעזרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by asi2k1,

מישהו פה יודע איפה יש להוריד ספיידרמן החדש זה דחוף שמעתישזה משחק ממש פצצה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. היי, יש לי גוטיק 3, ולא יודע למה הוא עושה לי תקיעות קטנות, מן קרטועים כאלה. אני מוריד את ההגדרות ל-LOW, וזה לא עוזר ( ולא האמנתי שזה יעזור ). הגרפיקה ב-LOW ממש ממש עלובה וזה עדין מקרטע, וגם על הגדרות גבוהות לא הכי התרשמתי. יש לי 7800GT, כך שאני בטוח שזה לא קשור בכרטיס מסך ( שוב, הגרפיקה לא מרשימה בכלל, ומשחקים הרבה יותר טאובים כמו FEAR ו-OBLIVION עבדו לי חלק על הגדרות גבוהות ), יש לי 1GB זכרון פנימי, ואם אני לא טועה מומלץ 1.5GB, אולם זה מוזר שזה יהיה הבעיה, כי שוב, גם על LOW זה לא עובד חלק, ומשמע איזה משחק זה ( לא יותר מ-FEAR ). אתם יודעים מה הבעיה? זה קשור במשחק אולי? שמעתם על פאץ' שיתקן את זה או משהו? תודה רבה, יובל

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. *נמחק -וארז*

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by overload,

שתי בעיות שממש הרסו לי את היום בגלל המשחק הנסיך הפרסי והGF4 MX שלי (עם אוברקלוק של 400-427 \ 270-285) קודם כל הFPS לא עולה מעל ה 10 גם כשהמשחק על 640X וכל האפשרויות של הגרפיקה על LOW (גם בכרטיס וגם במשחק)! דבר שני וממש מעצבן זאת הטקסטורה המפגרת (כמו בד של ווילון) שנמצאת על המסך במשך כל המשחק וגם בתפריטים שלו,שבגללה לא רואים את המשחק! (מזל שאני קונה את ה 9800SE בקרוב)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. איך זה יכל להיות קיבלתי את המשחק באריזה של הכרטיס מסך אז יענו זה הכרטיס של המשחק

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. E3 לשנת 2008 נגמר וראינו איזה 100 טריילרים, טיזרים והדרכות על משחקים חדשים. בחרו את 5 המשחקים שהכי הקסימו אתכם ואתם מתים לשחק בהם (ללא דירוג, לא משנה לאיזו פלאטפורמה, לא משנה מתי ישוחרר). 5 המשחקים שהכי קסמו לי: 1) MIRROR'S EDGE 2) FAR CRY 2 3) RESIDENT EVIL 5 4) SPORE 5) PRINCE OF PERSIA: NEXT GEN * שימו לב, GTA4 ו MGS4 כבר יצאו ולכן לא בחרתי אותם.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by @guitarsuite@,

בוקר טוב חברים! התקנתי היום את הצשחק Oni הוותיק והמעולה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הערה כזאת מוזרה ומעצבנת ושמונעת ממני לשחק Blam!, oni crashed אז אם מישהו יודע למה זה לא עובד אני אשמח ד"א : הבנתי שהוא לא עובד בxp אז צריך לשנות בתאימות לwin98 כדי שזה יפעל ובצעתי את זה. תודה מראש ..ליאור

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. קטע מוזר לגמרי, אם אני משחק בSP, אני יכול לשחק כמה שאני רוצה. ברגע שאני מתחיל לשחק בMP, אחרי כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים יש בזזזזזזזזז מהרמקולים, לפעמים הוא נתקע רק אחרי שהמתחלפת מפה. עכשיו נתקע, שאי אפשר לעשות כלום, לא לצאת בעזרת טאב, ESC, לא קונטרול אלט דליט...כלום, רק הכפתור של הריסט... עכשיו ניסיתי כבר כל מה שאני מאמין שאפשר, ניקיתי מארז[שוב...] בדקתי טמפרטורות של כל הרכיבים והכל תקין. ניסיתי להוריד את הרמה של הסאונד למינימום, גם לא עוזר. הדבר היחידי שאני עוד חושב, שהבעיה זה בכרטיס סאונד המובנה שיש על הלוח אם..ואין לי מושג איך לנתק אותו, ואין לי מושג אם זה בכלל יעזור המפרט: מעבד - intel e7500 לוח אם - gigabyte ep45 ud-3lr 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך nVidia gtx2…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Shem Baduy,

תקשיבו. נזכרתי במשחק ממש ישן שהיה אפשר לשחק באינטרנט. אני נולדתי ב-2005 ושיחקתי בו בגיל 5, 6, 7 (בערך). אז הטווח הוא 2005 עד 2010 (בערך). לפי מה שאני זוכר: אתה מתחיל בתור ארנב שהוא המלך. מסביבך יש פשוט שטח ירוק, אולי נהרות וקצת מבנים מיוחדים. אבל בעיקרון יש שטח. אתה מקבל מלונה קטנה שממנה אתה מוציא ארנבים קטנים. אתה בונה מבנים קטנים כאלה. לא זוכר מה הם. דמויות משנה: מתישהו באמצע המשחק, אתה מתחתן עם ארנבה. עכשיו יש גם מלכה. יש ארנב/ת פיראט/ית. לא זוכר למה. הוא/היא היה/הייתה מרושע/ת בטוח. הדמות היחידה במשחק שהיא לא ארנב זה חיה כלשהי בצבע חרדל, אם אני לא טועה, והיא הורסת לך מבנים. היה צריך לתת לה משהו כדי שהיא תלך. יש עוד דמויות כנראה. זה הכי הרבה שאני יכול לפ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by MaLaWaH,

[ATTACH=CONFIG]5763[/ATTACH] שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות ב…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Snake_Eater,

השבוע צפויים לצאת Destiny, הפרוייקט החדש של יוצרי Halo ו-Call of Duty, ופרק נוסף של סדרת משחקי המכות המבוססת על מותג האנימה נארוטו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-destiny-%d7%95%d7%a0%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. הפרוייקט הענקי החדש של יוצרי GTA מצדיק ללא קושי כל מחמאה וכל מילת אהדה ששמעתם ותשמעו עליו, ומהווה את אחד מההישגים הכי גדולים בעולם הגיימינג כולו לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by DORAZABI,

שמתי את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושמתי לב שהמשחק לא זז חלק עם כמו פאוזים קטנים כמו עצירות כאלה וזה משגע אותי יש לי כרטיס חזק GTX 770 וזה לא אמור לקרות

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. המשחק עולה, אבל משום מה אני לא מצליח לשנות גרפיקה. ניסיתי את הטריק של המסמך טקסט בשם - "Commandline" ושמתי בתיקיה של המשחק, אבל משום מה זה לא עובד ואני משתגע איך לכולם זה כן עובד. המשחק הכי מנחוס בעולם! יש פתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Lirans,

היי אחותי מנסה לשחק במשחק ישן של טרזן על windows 7 כרטיס מסך geforce 6200 (דרייברים מעודכנים) במסך מלא המשחק עובד לאט במיוחד במצב חלון המשחק עובד טוב ניסיתי את כל מצבי התאימות של הוינדוס + שינוי הגדרות בפאנל של הכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מזה החרא הזה ? http://www.techpowerup.com/185884/all-frostbite-3-titles-will-be-optimized-for-amd-only-updated.html שילכו לעזאזל.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by omri_ro,

לא פועלים לי הCHEATים בDEADLY DOZEN.... מישהו...איפה בכלל כותבים אותם?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם בעבר ניסיתי לרכוש את המשחק דרך origin ופתחתי פניה ב paypal כי קיבלתי את הגירסא ללא המשחק המקורי. אני מעדיף לא להתעסק עם רכישות של משחקים ללא עותק פיזי. יש מקום בחו"ל/בארץ שמוכר את המשחק זול יותר מאנגויסטיק ( אייבורי /קיאספי אין להם במלאי) מדובר על גרסת ה pc הכוללת את 5 ההרחבות + המשחק המקורי. תודה לכולם ושבת שלום אביחי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן, מדובר במשחק PC מלפני בערך 10 שנים או יותר (כששחקתי אותו זה היה על פנטיום 2 233 מה"צ, נראה לי). אני רק זוכר שזה שני רובוטים עצומים (מתוך מבחר של כמה רובוטים) שהיא מכים נמרצות אחד את השני.. אפשר או "אחד על אחד" או נגד המחשב. הרבה תודה לנוסטלגים שבנינו.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by EchoChannel,

Arma 2 - מדריכים וטיפיםזהו סרטון הסבר על המשחק Arma 2, בקרוב יעלו עוד הסברים יותר מפורטים וטיפים לאלה שמעוניינים לשחק במשחק אבל לא יודעים איך. הקלאן שלנו - ISR Arma, אתר הקלאן - http://www.isrclan.enjin.com מי שמעוניין להצטרף לקלאן מוזמן לפנות אלינו בפרטי. אנו מודעים לכך שהסרטון מסתיים בצורה אגרסבית טיפה, הייתה תקלה בעריכה, מבטיחים לשים לב לזה בפעם הבאה. אגב, אנחנו מודעים לכך שלא היינו פעילים זמן רב מאד בגלל סיבות אישיות. אך אנחנו חוזרים לפעולה, אבל בגדול. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by tombraider2003,

מי רוצה לשחק ג'נרלס ברשת???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. אני מניח שכולם פה מכירים את התופעה שמשחקים מסויימים רצים רק אם המחשב עונה על הדרישות... קניתי מ GOG את המשחק the witcher ומכיוון שיש לי כרטיס מובנה של אינטל (שלמרות הכל לא רע בכלל) המשחק נותן לי הודעת שגיאה ולא רץ כי המערכת שלי לא מתאימה לדרישות (אני מניח שזה בגלל הכרטיס, יש לי מעבד נורמלי וכל השאר...) השאלה איך אני יכול לעקוף את זה? אני מניח שיש שני פתרונות א. לגרום לכרטיס שלי להפוך לכרטיס אחר שזה נראה לי כרוך בשינוי איזה פרמט ברגיסטי או משהו כזה? ב. לגרום לכרטיס להתאים לדרישות שזה נראה לי יותר קל אני מניח שיש קובץ דרישות כל שהוא שבא עם המשחק ופשוט צריך לערוך אותו מישהו יכול לעזור בעניין? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני רוצה משחק פוסר טקסס שמשחקים באינטרנט. הורדתי כמה שמצאתי בגוגל אבל הם לא היו משהו... הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Quickly,

שלום פורום יקר. כבר הרבה זמן אני מחכה למשחק הזה אני חובב גדול של הסדרה בכל מקרה השגתי את המשחק התקנתי אותו והכל אבל הוא לא פועל עכשיו פה באה השאלה מדוע מכיוון שיש לי X800XL והוא תומך ב Sm2 והמשחק דורש פיקסל שיידרס 3 זה אומר שאני לא יכול להריץ אותו בלי כרטיס שתומך בSM3 ?? גם ככה הכרטיס שלי דיי נדפק הקירור שלו נשרף והוא עושה קצת בעיות בכל מקרה רציתי להחליף אותו אולי ל 7900GT או משהו אבל אני רוצה ליהיות בטוח שזאת הסיבה כי יפריע לי מכיוון שאני חובב משחקים גדול ועכשיו התקופה של המשחקים הטובים

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.