עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכל שחקני Battlefield 3. אתמול ה-17/6/2012 ששיחקתי בBattlefield 3 בשרת ישראלי נתקלתי בשחקן הזה ThePathOfBlood והוא התחיל לקלל בצ'אט שחקנים ישראלים או יהודים. לי נמאס מהשחקן הזה אז התחלתי לקלל אותו בחזרה, ובגלל זה התחילה מלחמת קללות בנינו. כל מי שרוצה לשחק נגדו ולהרוג אותו שיחפש את השם שלו בBattlelog. תודה לכל שחקני Battlefield שירצו להרוג אותו.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם בעבר ניסיתי לרכוש את המשחק דרך origin ופתחתי פניה ב paypal כי קיבלתי את הגירסא ללא המשחק המקורי. אני מעדיף לא להתעסק עם רכישות של משחקים ללא עותק פיזי. יש מקום בחו"ל/בארץ שמוכר את המשחק זול יותר מאנגויסטיק ( אייבורי /קיאספי אין להם במלאי) מדובר על גרסת ה pc הכוללת את 5 ההרחבות + המשחק המקורי. תודה לכולם ושבת שלום אביחי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ענקית התוכנה והמשחקים Epic Games מכריזה על השלב הבא שלה בעולם הגרפיקה הממוחשבת - הכירו את מנוע ה-Unreal Engine 5.0 לכתבה

4. חבר'ה אני באימונים של AA עם ה M16 צולף כמו תותח בכל מה שזז אולי מחטיא פעם פעמיים ובכל זאת המפקד השמוק הזה אומר לי שאני לא מספיק מוכן ושולח אותי לאימון חוזר!!! אז התעצבנתי יריתי בו ... שמו אותי טיפה בכלא ;D אבל איך עוברים את הקקה הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. חחחחח מחלקת הפרסום של מיקרוסופט הם פשוט שרוטים. http://www.gametrailers.com/player.php?id=8568&type=wmv לינק לגירסאת WMV [עובד בWINDOWS MEDIA PLAYER] http://www.gametrailers.com/player.php?id=8568&type=mov לינק לגירסאת MOV [עובד בQUICK TIME PLAYER] הפרסומת נפסלה לשידור בארה"ב בגלל שיש בה תכנים "אלימים" [אמריקאים טפשים] הסיום חזק.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by nore0,

יש גרסאות שונות ? קבלו ת'תמונה הזאת ואת זאת

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by R0ck,

בהחלט יש למה לצפות...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. דרישות המערכת של אחד ממשחקי ה-FPS המצופים של השנה - Battlefield Hardline - נחשפות, האם אתם המחשב שלכם עומד בדרישות הגבוהות יחסית של המשחק? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%90%d7%aa-battlefield-hardline-%d7%91%d7%95%d7%90%d7%95-%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/battlefield-hardline-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%a9/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by IlanF,

תקופת הנסיון מתחילה ביום שישי ה-23 [מחר] ב- 10:01 בבוקר בשעון ישראל ועד יום שני ה- 26 בשעה 09:59 בבוקר אני כותב קצת באיחור, אבל עדיין לא מאוחר מידי הרשמו עכשיו ב- https://www.guildwars2.com/en/news/register-today-for-the-guild-wars-2-free-trial-on-august-23-25/ יוצא לי דווקא טוב מאוד כי בזמן האחרון אני חושב אם כדאי לי לקנות אותו, אז עכשיו אני יכול לנסות אותו ולראות אם שווה. מישהו פה משחק או מתכנן לשחק בסוף שבוע?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by MaLaWaH,

[ATTACH=CONFIG]5763[/ATTACH] שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות ב…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. תודה על הצפייה! אשמח לפידבק

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Moty_p,

לא רוצה לצאת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Lirans,

היי אחותי מנסה לשחק במשחק ישן של טרזן על windows 7 כרטיס מסך geforce 6200 (דרייברים מעודכנים) במסך מלא המשחק עובד לאט במיוחד במצב חלון המשחק עובד טוב ניסיתי את כל מצבי התאימות של הוינדוס + שינוי הגדרות בפאנל של הכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני רוצה משחק פוסר טקסס שמשחקים באינטרנט. הורדתי כמה שמצאתי בגוגל אבל הם לא היו משהו... הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tombraider2003,

מי רוצה לשחק ג'נרלס ברשת???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. משחקים כמו diablo 3 gta 5 oni 2 dune חדש ועוד .....יכולים להמציא!!! נראה מי יהיה הכי....

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ot,

כמי שבשנים האחרונות אין לו זמן למשחקים (גוזל משאבים אדירים = זמן) וכמי שהתמכר למשחק הנ"ל הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי שיוציאו המשך למשחק? מבלי להגזים, המשחק הזה גזל ממני יומיים שלמים רצופים של משחק!! אזהרה חמורה!!! מי שיצחק או ילגלג דמו בראשו! :2gunsfiring_v1: :AR15:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי בעיה בGTA עם הסאונד ושמעתי שאפשר לסדר את זה , אז חיפשתי בפורום ולא מצאתי..... אז אם קיים קזה דבר תשלחו לי לינק בבקשה יש לי גרסאת די.וי.די(קנוי)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מניח שכולם פה מכירים את התופעה שמשחקים מסויימים רצים רק אם המחשב עונה על הדרישות... קניתי מ GOG את המשחק the witcher ומכיוון שיש לי כרטיס מובנה של אינטל (שלמרות הכל לא רע בכלל) המשחק נותן לי הודעת שגיאה ולא רץ כי המערכת שלי לא מתאימה לדרישות (אני מניח שזה בגלל הכרטיס, יש לי מעבד נורמלי וכל השאר...) השאלה איך אני יכול לעקוף את זה? אני מניח שיש שני פתרונות א. לגרום לכרטיס שלי להפוך לכרטיס אחר שזה נראה לי כרוך בשינוי איזה פרמט ברגיסטי או משהו כזה? ב. לגרום לכרטיס להתאים לדרישות שזה נראה לי יותר קל אני מניח שיש קובץ דרישות כל שהוא שבא עם המשחק ופשוט צריך לערוך אותו מישהו יכול לעזור בעניין? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה או להשאיר הודעה כאן בתר'ד ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אוקיי שלום לכם.. הגיע לידי גירסאת ה pre-alpha של המשחק הנחמד והמצופה הזה STALKER והחלטתי לרשום פה את התרשמותי הכללית ממנו (מה שאפשר כמובן) דבר ראשון שנתקלתי בו הייתה טעינת השלב במהירות דיי ממוצעת של משחקים נורמלים.. (חחח לא Farcry) אבל גם לא מהירה משהו.. בכל אופן השלב עלה והתחלתי להסתובב בשלב הקטן יחסית ומת מבחינת אנשים או חיות (חוץ מצעקות של אנשים שנשמעים כאילו איזה מחבש עובר עליהם עכשיו) המשכתי בחיפושי אחרי משהו לעשות בשלב אך ללא הצלחה.. אפילו שיריתי על חביות לא קרה כלום חוץ מקול מתכתי שיצא מהן אפילו לא זזו טיפה.. (אני בטוח שזה ישתנה חח) דבר אחר שמשך את צומת ליבי יותר מכל היה קולם של הנשקים... קולות מוכרים מאוד שלא חשבתי שאני אתקל בהם שוב.. אותם הקולות של הנשקים מCoun…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by MaLaWaH,

[ATTACH=CONFIG]5680[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים