משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אם במסך שלי הרזולוציה הטבעית היא 1440x900 האם מומלץ שאבחר ברזולוציה של המשחק כנ"ל או שזאת סתם היסחפות וניתן לראות טוב מספיק ב- 1024x768 ? יש לי אומנם כרטיס gtx570 אך איני מעוניין להעמיס עליו ללא צורך . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(חיפשתי בסטיק של משחקים אבל יש שם משחקים לפני 200 שנה) אוקיי, אני רוצה המלצות למשחקי יריות מגוף ראשון. בסגנון של המשחק Far Cry... (משחק אחד הגדולים, אני סיימתי אותו בלי צ'יטים!) שמעתי משהו על המשחק CLACK שהוא נדיר וחיפשתי הורדה ולא מצאתי ולא יזיק אתר (בעברית) שעושה כתבות על משחקים חדשים שעומדים לצאת ויש בו רשימות של משחקים לפי ז'אנרים
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנסו http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=184590
-
בואו להכיר את הכותרים שהדגימו מודעות בלתי צפויה ליקום שבו הם נמצאים, והפכו לאגדיים תודות לכך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים יקרים, בערוץ Yarimiz התחילה הגרלה חדשה: חמישה עותקים של Watch Dogs במתנה! כל ההוראות להשתתפות בהגרלה נמצאים בסרטון הבא: שווה מאוד לעקוב אחרי הערוץ בימים הקרובים, הזוכים יוכרזו ביום ראשון ובתקופה הקרובה יהיו עוד הרבה הגרלות על משחקים וחלקי חומרה! עקבו אחריי גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz ## טוויטר: https://twitter.com/YarimizGaming צפיה מהנה, ובהצלחה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שוחרר אתמול הטריילר לPC הטריילר מציג את המשחק על הגדרות medium. איכות הטקסטורה הגבוה דורשת כרטיס מסך עם 512MB בשביל AA+AF צריך SLi/CF. איכות הפיסיקה הגבוהה ביותר דורשת PPU של Ageia. בקיצור Doh! הטריילר למי שרוצה: ftp://ftp.ubi.com/emea/ghostrecon3/videos/GRAW_PC_trailer.zip
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז יש משחק ממש ישן בשם NETSTORM שאני רוצה לשחק בו. כמובן שהוא לא רץ סתם ככה אז ניסיתי בCOMPATIBILITY MODE לסוגים השונים וכו' וזה עדיין לא עוזר. אז ניסיתי RUN AS ADMINISTRATOR ואז זה עובד. הבעיה היא שהוא "מכריח" אותו לרוץ בחלון ממש ממש קטן. משהו כמו שמינית מהגודל של המסך שלי (יש לי 22). למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדמו של משחק הכדורגל הטוב ביותר אי-פעם שוחרר אתמול: http://www.soccergaming.com/db/news/show.php?NID=806 הדמו מוגבל למחצית אחת של 2.5 דקות, אבל מסתובב ברשת קובץ שמסיר מגבלה זו (אם אתם מבינים למה אני מתכוון...). 158MB. תהנו, כי אני נהנתי (ועדיין נהנה). ;D
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צוות האתר מכריז על תחרות כתיבה של פורום משחקים. בתחרות תצטרכו לכתוב ביקורות\בקרובים על משחקים. התחרות תתבסס על רמת הכתיבה, מקוריות, ואופן העברת הרשמים על המשחק(האם הביקורת גרמה לי לקנות\לא לקנות את המשחק, והאם הבקרוב שינה את ציפיותיי על המשחק) חוקים בהרחבה: 1) ההשתתפות מותרת רק למשתמשים שנרשמו לפני תאריך ה1.7. הצעות ממשתמשים שנרשמו לאחר מכן לא יתקבלו. עמכם הסליחה 2) על ההצעות להיות כתובות ברמת עברית גבוהה ומנוסחות היטב. איכות הכתיבה תשפיע על הציון, אז נסו לכתוב בצורה תקינה ומובנת. הביקורות צריכות להיות מפוסקות בצורה נכונה(פסיקים, נקודות, סימני קריאה ועוד). 3) בביקורות יש להתייחס לקטוגוריות הבאות(בסדר אקראי): גרפיקה- כיצד נראה המשחק? סאונד ומוזיקה- מה דעתכם על פסקול המשחק,…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק באטלפילד 3 הכל טוב ויפה. אני שם אותו על ההגדרות הכי גבוהות רק משהו שם על 2X במקום 4 משהו כזה אני מקבל בין 35-65/62 והממוצע הוא 53 עם HD5870 עכשיו המשחק יוצא לי כל 5 דקות אני לא מבין מה הבעיה דרג אגב המעבד של הוא E5400 2.7@3.5 שבת שלום לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לייב קומנטרי ואחלה גיימפלי זה השותף לערוץ שלי !!! לייק וסאב יתקבלו בברכה ותהנו..... צפו בעוד סירטונים ותכירו אותי..... http://www.youtube.com/watch?v=ZIFzNTn9sU8
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
טוב ,אז קיבלתי הצלחתי לפענח התקנה , הכול עולה אבל בתאילנדית? והדיסקים הם לא multi langudge יש אפשרות ליצור התקנה באנגלית ? ושאלה שניה , במהלך ההתקנה מתקנים GAMESPY , אבל בפורום פה קראתי שמשתמשים ב PUNKBUSTER , במה אמורים להשתמש ? תודה לעוזרים ..
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי לא מצליח להסתדר עם הורדות של 100 מגה , הוא פשוט דופק אותה בכל מיני מקומות חשבתי שהבעיה הסתגרה אחרי שהורדתי castle wolf ו operation flashpoint אבל הורדתי את MCO וגיליתי מלא CRC ERROR :'( , בכל מקרה הצלחתי לפתוח את המשחק אבל יש לי מס קבצים פגומים , אז אם יש מישהו בעל ADSL או סתם רצון טוב צרפתי רשימה של הקבצים הפגומים ICQ : 116595990 lirango@zahav.net.il
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי GUITAR HERO WORLD TOUR על PC אני רוצה לקנות סט של גיטרה תופים ומיקרופון שיתאימו על PC כל הסטים שמצאתי זה לקונסולות. מה אני צריך לקנות שיתאים ל-PC?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שיצא השבוע, מישהו קנה ? זה שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ואחי מעוניינים לשחק אחד נגד השני בפרו אבולושן. יש לנו שתי מקלדות אחת מהחיבור הרגיל ואחת USB. כשאני נכנס למשחק יש רק controller1 ואין אפשרות ל controller 2. משמע איננו יכולים לשחק. מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום...! אז ככה... אני נכנס לשחק CS וזה לא משנה אם זה באינטרנט או אם זה ברשת אני משחק כמה זמן ופתאום בא לי לראות שרתים אחרים או סתם לצאת לתפריט של השרתים וכשאני רוצה לחזור למשחק המשחק ניתקע והברירה היחידה היא לעשות ctrl + alt + delete ולצאת ל windows אם אתם מכירים פיתרון כל שהוא לבעיה שלי אז אני ישמח לשמוע. נ.ב למי שמשחק CS הניק שלי ב CS זה Ossama Bin Laden :AR15:
-
מחפש אנשים למשחק PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (הסטים שלי הוא : or315
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לשחק BF3 ברשת ואני ממש לא יודע איך ! אני זוכר שב-BF2 היה אפשרי דרך המשחק וב-BF3 אני לא מוצא לאן להכנס. מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עושה את זה, ועוד כמה טיפים אם אפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל שחקני Battlefield 3. אתמול ה-17/6/2012 ששיחקתי בBattlefield 3 בשרת ישראלי נתקלתי בשחקן הזה ThePathOfBlood והוא התחיל לקלל בצ'אט שחקנים ישראלים או יהודים. לי נמאס מהשחקן הזה אז התחלתי לקלל אותו בחזרה, ובגלל זה התחילה מלחמת קללות בנינו. כל מי שרוצה לשחק נגדו ולהרוג אותו שיחפש את השם שלו בBattlelog. תודה לכל שחקני Battlefield שירצו להרוג אותו.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח . אפתח בהסברה קצרה למה אני מתכוון , ואשמח לתגובות עיניינות בלבד מי שיש לו TRASH TALK שישמור לעצמו . Clan\Team Captian - הוא הלידר של הקלאן בכל טורניר/קאפ אחד המנהלים יפנה אליו והוא יחליט מה קורה . Clan\Team Captian יסומן באייקון ייחודי שהוא רק לו . המטרה היא לא שקלאנים יריבו עכשיו על מי לידר או קפטן , אלא יהיו בוגרים ויחליטו מי הקפטן שלהם . אשמח לתגובות ולשמוע מה דעתכם בנושא לפני שמוציאים לפועל את הדבר אם בכלל יש ביקוש לזה . תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ערב טוב, אני כבר מספר שנים שלא שיחקתי באף משחק אבל לאחרונה ניכנס בי איזשהו חשק לשחק מעט. השאלה שלי היא איזה משחק אסטרטגיה חדש יש שמעניין וכיף לשחק בו? אני מעדיף משהו בסגנון AGE OF EMPIRES כמו שהיה בעבר. תודה מראש על ההתייחסות.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-