עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Armageddon,

I was wondering if anyone here owns a copy of Tribes1 or Tribes2, as most of you probably dont know both games have a small yet alive community in israel that can use any extra player in order to get an active server and run a more or less active community with games matches clans and such. If any of you owns either of the games and will want to participate in such a community please post here or private message me, currently there isnt a server for either of the games in israel due to lack of players, which is casued mostly because neither of them was properly sold or published in israel. The more active players we can get will surely contribute to the effort of gettin…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by LL@SS,

היי, איך אני מוריד את ההגבלה של 60FPS במשחקים ? אני רואה כל מיני באנצ'ים שמגיעים ל70-100 FPS ,איך אני עושה את זה? ,אני יודע שאני יכול להגיע, כי הרבה משחקים תקועים על 60 ,זה לא משנה עלום ,אני יודע ,אבל סתם בשביל ההשוואה שלי ובשביל הFUN ,תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Spiritus,

אני זוכר שהיה לי פעם את מורטל קומבט 4. יש משהו חדש יותר שכיף לשחק, כי לא ניתקלתי בכלום. המלצות רבותיי....

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by lvionok5,

הורדתי מקאזה את המשחק ut 2003 . המשחק ירד לי בשלושה קבצים גדולים של 700 mb כל אחד עם סיומת bin . בנוסף לקבצים אלו הורדתי עוד שלושה עם סיומת cue לכל אחד מהם ובגודל של 120 bytes כל אחד. אמרו לי שחייבים להוריד את הקבצים עם סיומת cue יחד עם קבצי ה - bin , אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה . בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקבצים האלה ומה עושים איתם כדי שאוכל להתקין את המשחק ? ואולי יש למישהו קישור הוכל להוריד את המחשחק הזה בצורה נורמלית ......... please :-\

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכל חברי קהילת BF3 באמתחתי כמה שאלות, אם אפשר גם הסברים אני אשמח. 1. תמיד אני רואה מסוקים שמשחררים טיל מונחה, אני חושב שזה מעמדת היורה, איך עושים זאת? 2. קורה לפעמים שאני מטיס מסוק ופתאום פוגע בי טיל מונחה משום מקום, יש משהו שיתריע בפני? 3. איך טייסי מסוק טובים מצליחים להשתחרר מניעלה עלייהם, שיחררתי נורים ושוב ננעלו עלי מה עושים? 4. איך יורים טילים עם מטוס קרב? 5. על אילו מערכות אתם ממליצים במסוק ? תודה לכל העוזרים, אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות פשוט לא זכרתי את כולם.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. על איזה הגדרות אתם בד"כ משחקים ואיך המשחק רץ אצלכם ? אני במשחקים גם יחסית ישנים משחק על LOW, כמו פאר קריי הראשון נניח או POP T2T, רץ חלק כמו טוסיק של תינוק. במשחקי ספורט אני כבר משחק על מדיום, אבל הם לא רצים הכי הכי חלק. המפרט שלי : מעבד פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ ג'יפורס 6200 LE 1.5 ג'יגה זיכרון DDR2 (יש לי 1 בתדר 533 של 512 ואחד בתדר 667 של 1024 שקניתי באיזה 20 שקל מחבר שלא היה צריך אותו, זה בריא למחשב שהזכרונות בתדרים שונים ?) לוח 945GM3 של MSI אגב, הייתם מוכנים לוותר על כמה פריימים בשביל AA גבוה יותר או הגדרות בכללי טובות יותר או שאם הגרפיקה מספיק טובה הייתם מעדיפים שירוץ כמה שיותר חלק ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אנא הביעו את דעתכם בנושא הכותר הבא מסדרת וורקראפט עלייה כולנו גדלנו עוד מימי היסודי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. eQuilibrium roster: שרון - sawyer steam: http://steamcommunity.com/id/LOSTit-Sawyer steam id: STEAM_0:0:29499493 רעות - n1kita steam: http://steamcommunity.com/id/16468416/ steam id: STEAM_0:1:27756567 נוריאל - thebearjew steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198022026282/ steam id: STEAM_0:0:30880277 נתן - razor steam: http://steamcommunity.com/id/TheRazor/ steam id: STEAM_0:0:30137867 איגור - apostasy steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198016304019/ steam id: STEAM_0:1:28019145 sub: שוקי - falcon steam:http://steamcommunity.com/id/eQ-F4lcon/ steam id: STEAM_0:1:30264617 איש קשר: שרון (SAWYER) פרטים ליצירת קשר אימייל lotr@netvision.net.il טלפון 054-…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. המחשב שלי amd 965 x4 3.4 ASUS HD 5850 1G DDR5 בסטוק ללא אוברקלוק זכרונות 4G 2X2 ספק גוח 350W Antec אז ככה ניסיתע לשחק במשחק GTA IV - Episodes From Liberty City על הגדרות הכי גבוהות הוא לא זז ממש חלק יש תקיעות פה ושם.. השאלה אם הוא כבד מאוד המשחק.. יש פה מישהו אם מערכת דומה לשלי שניסה תמשחק? :-\

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. חגיגת הנדיבות של חברת Ubisoft מתקרבת לסיומה, ובינתיים יש לכם אפשרות לקבל משחק פעולה מטורלל ללא עלות לכתבה

11. כולם כבר יצאו ...... ובדקתי את כולם... לדעתי MOH !!!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by YoniDahan,

אהלן, אני לא מצליח להיכנס לשרת במשחקים BF3/4 דרך דפדפן EDGE. תמיד שהפעלתי את המשחקים הוא הפנה אותי אוטומט לדפדפן IE ושם לא הייתה לי בעיה. ניסית להיכנס היום ומשום מה הוא לא הפנה אותי לIE, אלה פשוט פתח לי את הבאטלוג בEDGE. בזמן שאני מנסה להיכנס לשרת הוא מבקש ממני להתקין Plugin על מנת לשחק במשחק, כשאני מבצע את ההתקנה בכל זאת אני לא יכול להיכנס לשרת. עושה רושם שהPlugin פשוט לא הותקן. כרגע אני משתמש בדפדפן EDGE בשוטף ואני מעדיף להשתמש רק בו, ולהימנע מלהתקין דפדפן אחר (הוא פשוט נוח לי). מישהו נתקל בבעיה הזאת ומצא לה פתרון? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

אשמח להמלצה למשחק בסגנון GTA למיניהם 3 VC וSA וIV החדש. יש לי DRIV3R כן אני יודע סתם משחק! אבל אני אוהב רק את הסגנון הזה ומירוצים. למישהו יש המלצה? תודה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by אבי11,

ניסיתי להתקין דמו של משחק OPEN SEASON אבל אני מקבל הודעה שהמשחק דורש PIXEL SHADER 1.1 האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GFORCE MX2 תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום. יש לי את המפרט Amd Athlon 64 2Ghz Abit Kv8 Pro 512 ram של ProMos (משהו ג'נרי אני מניח) Nvidia Fx 5500 128m אני מחפש משחק FPS נחמד להעביר איתו את החופשה, אבל אני לא יודע מה יעלה לי על המחשב (ראיתי את האשכול הנעוץ אבל אני לא יודע מה הדרישות מערכת של כל משחק) תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם. אני רוצה לדעת מה לבחור באפשרויות של המשחק (רזולוציה וטקסטור וכו'), למפרט הבא.... ובבקשה רק מי שבאמת יודע שיענה... תודה מראש זה המפרט: (התמונה) וכרטיס מסך: SEPPHURE R9600 PRO תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by exorcisit,

אהלן, רציתי לדעת אני שם 100hz במסך, השתמשתי פעם בrefreshlock אבל מסתבר שהיא לא עובדת עם win7 ניסתי כל מיני תוכנות, ולהחליף מסך שהיה לי בו פעם 100hz (עם refreshlock)..

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by avielq5w,

שבוע טוב חברים שיחקתי לפני 2-3 שנים משחק בסגנון של age of empires, מתחילים בעידן האבן ומתקדמים קדימה בעידנים. ראיתי את Empire Earth אבל זה נראה לי שזה זה... מכירים עוד משחקים בסגנון?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אל המלחמה של סוני חסר ובענק, ונהנה כעת מציון נדיר וממכירות מנפצות שירים אשר עוזרות להבהיר מדוע ה-PS4 היא הקונסולה המובילה בדורה, ובהפרש ניכר מהשאר לכתבה

21. Started by MassiveAmmo,

ראיתי שיש משחק בשם CELLFACTOR שדורש כרטיס פיזיקלי כדיי שיהיה אפשר להריץ אותו בצורה נורמלית. בקיצור הורדתי אותו בכל מקרה ודווקה עובד לי מצויין ללא כרטיס כמובן מזה החרתא הזה? אפילו צילמתי את זה בFRAPS ובזמן הצילום זה עדיין עבד מצויין. הינה הסרטון: http://www.fileflyer.com/view/eoKoCBV שחכתי לכוון את הכרטיס קול בFRAPS אז אין קול,גם ככה זה לא חשוב אז לא נורא... עוד מישהו פה ניסה את המשחק הזה? זה עובד למישהו לאט או שזה סתם חרתא?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי כמה שאלות למי שמשחק ומבין במשחק , אני עשיתי חיפוש לפקודות בקונסול בשביל האדמיין ב-AA. מצאתי את הפקודות שאני צריך , אבל יש לי כמה שאלות: 1. כשאני משנה את ה-Class של הנשקים לשחקן כלשהוא , אני יכול לעשות שזה יהיה למשך משחק שלם(לא רק סיבוב אחד)? 2. יש אולי איזה פקודה בקונסול שמשנה את הנשקים שאני יבחר לכל הקבוצה במכה אחת במקום לשחקן שחקן? 3. למה כשאני מתחבר כאדמיין לשרת , אז אני לא יכול לקרוא את ההודעות שהמשתמשים הרגילים שולחים? אני יכול רק לשלוח הודעות לכולם , אבל אני לא יכול לראות את ההודעות של אחרים. 4. יש לי אפשרות להשתתף במשחק אפילו שאני אדמיין?(כי זה פשוט לא נכנס לאחת הקבוצות) אם יהיו לי עוד שאלות דומות אני ישאל פה , בנתיים אני יודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Gery Gorenshtein,

היי, אני וחברים פתחנו שרת Rust בשם RustNoFear, אם מישהו מעוניין להתחבר ולשחק איתנו הוא מוזמן. בחיפוש שרתים Community לרשום RustNoFear למטה בחיפוש.

24. Started by soft40,

בוקר טוב, ראשית אני יודע שיש דיון שמתכלל את כל נושא STEAM אבל 428 עמודים ........... יש לי חשבון ושני מחשבים באותו בית האם ניתן להתקין את אותו חשבון על כל אחד מהמחשבים? האם זה יפגע בשמירות ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by liav12,

אני משתמש בברברי, אני ברמה 42 והכוח שלו לא ממש חזק משהו כמו300-450 ראיתי אנשים שהשחקן שלהם עם כוח כמו של 3000 וזה נראה לי מוזר שברמה כזאת הכוח של השחקן שלי דיי נמוכה... איך אפשר להשיג כלים ונשקים חדשים? מה מציעים בשביל לחזק את השחקן ואיזה מפלצות בכלל צריך להרוג כדי לקבל כלים מיוחדים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים