משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מבצעי סוף הקיץ בחנות הגיימינג המקוונת ממשיכים, ואנחנו אספנו לכם עוד רשימה של כותרים מומלצים ביותר אשר זמינים במחירים קורצים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-9-מבצעי-משחקים-שלא-כדאי-לכם-לפספס-ב-humble-sto/
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
קנו לאחיין שלי הגה ודוושות כמו של מכונית למחשב. הבעיה שמשחקי מכוניות פשוטים לא תומכים בדוושות היה רק משחק אחד שהתקנתי שעבד כראוי עם מה שקנו לו, יש משחקי מכוניות כלשהם שמתאימים לכרטיס מסך הזה וגם יש בהם אפשרות לשחק עם הגה ודוושות? אשמח לקבל גם משחקים שלא בהכרח תומכים אבל עובדים כי כל שאר משחקי המכוניות שהתקנתי לא מצליחות לעבוד. יש מצב שNEED FOR SPEED MOST WANTED יעבוד?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי,זה פשוט מטורף. כמעט כל הכותרים החזקים שפורסמו בשנים האחרונות,הולכים לצאת לחנויות בחודש הקרוב. נתחיל בקרובים ביותר: BLACK&WHITE 2 בשעה טובה יצא לחנויות היום [ה-4 לאוקטובר] בארה"ב,במהלך השבוע-שבועיים הקרובים הוא צפוי גם להגיע במשלוח רשמי לארץ,ולפני כן להגיע בייבוא אישי [לחנויות כמו פריק] QUAKE 4 היום הזדהב וקיבל תאריך הפצה רשמי בארה"ב, ה-18 לאוקטובור Age of empires 3 יוצא גם כן ב-18 לאוקטובר,למי שרוצה לנסות-יש כבר דמו למשחק F.E.A.R משחק הפעולה המבטיח,יוצא גם הוא ב-18 לאוקטובר CALL OF DUTY 2 משחק ההמשך המדהים יוצא לחנויות ארה"ב ב25 לאוקטובר [כרגע הוא לא הזדהב],למי שלא יכול לחכות-יצא דמו למשחק ולמי שכבר בקטע של מלחה"ע השנייה,כדאי לבדוק את DAY OF DEFEAT:SOURCE…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המשחק מקורי. המפרט שלי בצד. מדובר בגרסה של GTA IV יחד עם חבילות ההרחבה, אם זה משנה. התקנה חדשה של Windows 7 (לא בגלל המשחק) ומותקן דרייבר אחרון של NVIDIA. ה-Patches האחרונים למשחק גם הם מותקנים. המשחק פשוט יוצא ל-Desktop באמצע עם ההודעה "GTA IV has stopped working". אשמח אם מישהו מכיר פתרון לבעיה או יכול לעזור לאתר אותה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Tribes: Ascend זהו שמו של הכותר החדש בסידרה. לפני עשור בערך זה היה אחד ממשחקי האונליין הפופולרים בעולם. עכשיו מסתמן לו קאמבק רציני והאמת שהגיע הזמן הפיתוח הוא של חברת Hi-Rez והוא מפותח על מנוע אנריל3
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחכים בקוצר רוח לקאמבק הגדול של אחד ממשחקי הפעולה המפורסמים ביותר בסביבה? תאריך היעד נמצא במרחק של פחות מחודשיים, וכעת גם תוכלו לבדוק לאיזו חומרה תצטרכו בכדי להפעיל אותו אחד המשחקים המבטיחים ביותר לשנת 2016, בייחוד בכל הנוגע לקטגוריית משחקי הפעולה, הוא ללא ספק החלק הרביעי בסדרת Doom – שמיועד להגיע לקונסולות הדור הנוכחי של מיקרוסופט וסוני ולמחשבים האישיים ב-13 במאי, במידה ולא תהיינה דחיות בלתי צפויות כלשהן, כמובן. במסגרת המסע אל עבר ההשקה המיוחלת, המשחק יקבל מבחני בטא סגורים למצבי המשחק המקוונים שלו, החל מה-31 במרץ ועד ל-3 באפריל – כלומר בעוד כשבועיים מהיום. הבטא עצמה אומנם תהיה מוגבלת לאלו שביצעו רכישה של המשחק Wolfenstein: The New Order אי שם בשנת 2014, …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סדרת משחקי המקות המצליחה הזאת חוזרת למחשב!!! כן, כבר מזמן לא ראינו את הז'אנר הזה בעולם המחשבים, ובדיוק שחשבנו שכבר אין סיכוי, מגיעה הכתבה הזאת:http://www.gamespot.com/news/6191599.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 רק נקווה שהפיראטים לא יתנו למפתחים בעיטה בפרצוף ויזכירו להם למה לא כדאי לפתח למחשב. בכל מקרה אני ממש מחכה לראות מה יצא ממנו.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בשקט בשקט, בלי ששמנו לב יצא השבוע פרק הסיום לטרילוגיית RUNAWAY. לדעתי סדרת הקווסטים ה"קלאסיים" מהטובות של העשור האחרון. המשחק הראשון בסדרה -RUNAWAY: A ROAD ADVENTURE היה קווסט בסגנון "הצבע והקלק" של תחילת\אמצע שנות התשעים. עם גרפיקה "מצויירת" ועלילה מעניינת ומלאת טוויסטים המשחק ממש מצא חן בעיני בזמנו. החלק השני המשיך עם אותם סממנים ועלילה קצת יותר "דימיונית". עכשיו הגיע החלק השלישי לרכישה דיגיטלית. אני אישית מתכנן לשים עליו יד ברגע שיהיה לי זמן. לדעתי משחק חובה לכל חובב קווסטים באשר הוא. אתר המשחק: http://www.runaway-thegame.com/
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בימים אלה ה Orange Box אמור לצאת... ויש לי התלבטות קשה אם לקנות או לא. שהוא יצא, קניתי HL2, גמרתי אותו, שיחקתי CSS, מיציתי והפסקתי. אני לא הולך לשחק ב Portal כי לא נראה לי משחק שכל הקונספט בו זה לעבור מקומות קשים דרך worm holes... במקום לפוצץ לכמה חייזרים את הראש. אז בעיקר אני רוצה Team Fortress... שווה לי? או ש TF יצא גם בנפרד?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.
-
שלום חבר'ה שבאתי להפעיל את המשחק מוציא לי את השגיאה הזאת ויש קובץ בתוך הקראק שכתוב ככה זה פתרון לתמונה הנ"ל ולא הבנתי מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם , אם למישהו בא לשחק MASS EFFECT 3 בדמו ואולי גם במה שיצא (אני כבר רכשתי את הגרסת דלוקס) השם משתמש שלי בORIGIN זה airmagic007 , אם אתם רוצים תרשמו את שלכם נסדר משחקים את שלב הברונז סיימתי אני בשלב הסילבר מגיע לגל ה6 לכל המאוחר ושם כבר קורעים אותנו .
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות אוזניות או רמקולים 5.1, אבל אני לא בטוח שההשקעה הזאת שווה. רציתי לדעת, איזה משחקים תומכים בססאונד כזה כדאי לדעת אם באמת שווה לקנות. בינתיים אני יודע על אלה: COD 4 COD 5 FEAR 2 וזהו בעצם. אגב, אם אני מפעיל סרטי HD שתומכים בסאונד 5.1 במחשב, אז באמת ישמעו צליל היקפי במערכת?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או לחילופין, אם הדיסק שקניתי נסרט לגמרי ואין לי אפשרות להחליף אותו. מבחינת חוקיות כמובן. תודה, בז'נגלו.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי תמשחק.. עכשיו לפי מה שאני רואה זה סתם ללכת בחושך ולהרוג כל מיני עכרברושים מטומטמים עם איזה חרב ומגן ולפתוח דלתות אין משהו חדש אין כלום... אני סתם לוחץ C וזה עושה איזה משהו כחול כזה פתאום שלא נראה לי שעוזר במשהו... משהו מוכן לומר לי מה כולם אוהבים במשחק הזה? ומה הקטע שלו?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות משחק מכות טוב למחשב או מרוץ מכוניות או בעצם כל מה שאפשר לשחק בו ב2 במחשב כל מה שאני מוצא זה משחקי מכות ישנים ורקובים :-\ מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד חודשיים אני יהפוך לחוקי סוף סוף (!) ואני יוכל להוציא כרטיס ולקנות באינטרנט, רציתי לדעת איזה אתר אמין של משחקי מחשב שמוכר עותקים פיזיים במחירים זולים ועושה משלוחים לארץ אתם מכירים?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני נהנה לשחק במשחקי מרוצים, אבל עד עכשיו לא היה לי אף פעם הגה. ולאחר שקניתי Project Cars, החלטתי שאני חייב אחד. הזמנתי מKSP את ההגה של Logitech מודל Force GT, אבל הבנתי שהדוושות זולות, רק 2 דוושות במקום 3, ומוט ההילוכים גם מאוד זול. אז השאלה, האם שווה להשקיע עוד 600 שקל ולקנות את G27 ב1500-1600 שקל? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
lANIMLAS : moking <Iraqi> - STEAM_0:1:37231058 xanapox - STEAM_0:0:35599343 awkward - STEAM_0:1:40141841 inuse - STEAM_0:0:35140860 funsk - STEAM_0:1:44654361 xnzsahar@gmail.com 052-875-1188 - סהר. [עדיף בפלאפון] אני moking <iraqi> מאשר הגעתי ללאן ! http://www.sclient.net/main.php?system=AC&page=show&ID=188532
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש משהו לא בסגנון של red alert אלא משהו יותר טקטי שמצריך טיפה יותר מאמץ שכלי. משהו שיגרום לי לחשב צעדים, לחשבות על טקטיקות. בין אם זה משחק תורות או זמן אמת. מה שחשוב זה לאמץ קצת ת'שכל.. אופציה לרשת זה טוב. הטרויאן מאמץ את השכל יותר מred alert כמה שזה משחק דפדפן הוא הרבה יותר קולע למה שאני מחפש מאשר משחק בסגנון של red alert.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
https://steamdb.info/calculator/ תלכו לשם ותזינו את הפרופיל שלכם (צריך להיות פומבי) ותרשמו פה את התוצאות של: אפשר להוסיף דברים רלוונטים כמו כמה זמן יש לכם את החשבון סטים גם כן. אם אתם לא מוצאים את הלינק של הפרופיל שלכם אפשר להעזר בהוראות פה: http://steamometer.com/support/steamprofile לדוגמא: Total value of $1527 Games owned 149 (Games not played 118 (79% Games not in store 23 Hours on record 415.1h
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יפסיקו מתיישהו לקדם את הגרפיקה???? שכבר לא ינסו לעשות את הגראפיקה יותר ויותר חזקה ואמיתית....?? יש סוף לזה???
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-