עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bennnn,

נראה מדהים...מישהו יודע מתי המשחק יוצא??

2. Started by uzi_sch,

אני יודע שזה קצת דבילי להמליץ על משחקים מלפני (כמעט) עשור אבל רק עכשיו נזכרתי בהם, יצא לי לגלות אותם מאוחר: Rayman 2: The Great Escape Rayman 3: Hoodlum Havoc שניהם למחשב ושניהם מעולים לא פחות מ"מאריו 64"... מניסיון! RAYMAN אומנם ידוע ומכר מעולה בשביל UBISOFT אבל לא זכה להיות פולחן כמו "מאריו 64" באותה התקופה. בקיצור ולעיניין, פלאטפורמינג תלת מימדי מגוון ומעולה, אקשן מדליק לכל גיל, עלילה קלילה וכייפית, הפתעות שמחדשות כל שניה את ההרפתקאה. שווה לנסות אפילו שהגראפיקה ישנה! במיוחד מומלץ לאלה מבינכם שרוצים "לשרוף זמן" על משחק נוסטלגי ומדליק. שימו לב, המשחקים מתחילים בצורה מאוד בסיסית ואחרי 10 דקות אתה נכנס לשוונג ולהפתעות.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

אז הורדתי את Fallout הראשון(מ-GOG) והתחלתי לשחק. בחיי, אני מרגיש ממש טיפש. כל יצור שני הורג אותי ובשביל למכור דברים תמורת bottle caps אני צריך ידנית ללחוץ על הפלוס עד שאני מגיע לסכום הרצוי(ושזה מעל כמה עשרות, זה מייאש מאוד). גם אין מוזיקה במהלך בארטר, ואני לא מצליח למצוא שריון בשום מקום. יש איזה מדריך למתחיל או משהו? אני לא מצליח אפילו בקווסטים הממש ראשונים.. סה"כ לבל 2.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Sarm1x,

טוב יצא לי לשחק במשחק איזה כמה שעות טובות ואני מוכרח לציין שהאווירה במשחק מטורפת , מפחידה, מלחיצה ויותר מזה.. הקטע של השמירות הידניות לדעתי גאוני למשחק שכזה מכיוון שאתה עדיין חשוף כמטרה גם בזמן שאתה מנסה לשמור את המשחק מה שגורם לך להילחץ לקוות שלא תיתפס על ידי החייזר חח , המשחק עצמו ממש מאתגר אבל לדעתי החייזר פשוט חכם מידי. וכמובן המנוע המטורף של המשחק שנראה חבל על הזמן, אז מה אתם אומרים למי שיצא לשחק?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. http://srv1.jpg.co.il/5/527409e51d942.png http://srv1.jpg.co.il/9/527409e52951d.png אז באר שבע למשל זה ישראל וערד זה "שטח פלסטיני כבוש" ? איך EA נותנים להם להכנס לפוליטיקה ולעשות שטות כזאת ? או שזה בכלל הברקה של EA בעצם ? ואגב מישהו מבין את הקווים האלה ? זה קווים של 67 או מה ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by k22,

אהלן אני חובב diablo ראיתי אצל חבר שלי diablo 2 משהו פגזי משהו לא רגיל אני לא מדבר על לורד אוף דסטרקשין זה לפי מה שהבנתי ממנו זה רק ברוסית השאלה שלי אם אתם מכירים את זה ואם זה גם באנגלית אם כן מאיפה אפשר לרכוש תודה מראשk22

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. כן, המצעד הרשמי :] במקום האחרון: ביונטה הסקסית במקום הראשון של האתר: Liara Tsoni ממאס אפקט. אגב, לארא קרופט במקום ה-2.. יש שם עוד כמה מטורפות, כמו הבחורה Triss Merigold שכבר יש לה סצנת סקס במשחק The Witcher המעולה הכתבה המלאה http://pcgalaxy.co.il/sexiest-gaming-girls/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אשמח לעזרה, נסעתי למקום שמראים בסרטון ואני לא מוצא שם את הבחורה. מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by NetSpider,

כל כמה דקות זורק אותי מהמשחק וזאת ההודעה שאני מקבל ב Game Manager ... למישהו יש מושג ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל .. מה האתר לקניית CD-KEY לדיאבלו3 במחיר הכי זול..? אם מישהו יודע שיפרסם פה בבקשה את האתר עם המחיר הכי זול שהוא ראה... ניסיתי את המשחק עם הGUEST PASS KEY ודיי נהנתי.. אבל לא בא לי לקנות אותו ב280 שקל.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by n822,

במחשב אחד ה maple story עובד ובשני לא עובד.התקנתי מחדש.מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by nucleo,

MLG Israeli Barcraft http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=280799 אני אישית לא מכיר שם אף אחד אבל אני הולך בכל זאת יהיה נחמד להכיר חבר'ה ישראלים שאוהבים את המשחק ולשבת ביחד על בירה מול MLG מישהו פה מתכוון לבוא?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by naki,

אני מתכוון לקנות בקרוב את המשחק, היה לי בעבר שלט Xbox 360 וממש לא הסתדרתי איתו במשחקי פעולה, וגם במשחק מכות כמו injustice gods among us לא הסתדרתי עם השלט... הוא לא היה מספיק עדין כדי לעשות קומבואים. הייתה לי הרגשה שעם המקלדת אפשר לדייק במקשים יותר בקלות. כל ממיני צירופים של למעלה למטה ולצדדים.. בשלט זה היה קטן מידי והרגשתי חוסר שליטה. מישהו ניסה בmortal kombat שלט של one? הוא עדיף ממקלדת בצורה גורפת?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by maze100,

הבנתי שהוא משחק חלל אבל יש לי שאלה זה יהיה משחק חינמי? משחק שקונים וזהו? או משחק P2W?

16. או לחילופין, אם הדיסק שקניתי נסרט לגמרי ואין לי אפשרות להחליף אותו. מבחינת חוקיות כמובן. תודה, בז'נגלו.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by קלוקיי,

שלום , המשחק תקוע לי על directx 9 ואני לא מצליח לשנות את זה ל directx 10, למרות שהכרטיס שלי תומך . איך אפשר לסדר את הבעיה , תודה הכרטיס שלי HD4870 , מערכת הפעלה וינדוס 7 . תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by LIDOR_13,

שלום לכולם, אני רוצה הזמין משחקים לXBOX שלי מהחנות shopto אבל אני לא יודע אם היא אמינה היתרון זה שהיא מוכרת בחצי מחיר[ובמיוחד עכשיו עם המבצעים של הקריסמס שלהם] אבל אני אף פעם לא הזמנתי ממנה ואני לא יודע אם היא אמינה מישהו קנה מהחנות פעם?קיבלתם תמשחק?אתם מרוצים? תודה לעוזרים זה ממש חשוב! ד"א יש מכס על משחקים? אני רוצה להיות בטוח...!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by itsik2525,

מישהו יודע מה יהיו הדרישות מערכת שלו

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Shoko,

המשחק החדש בסדרת Need for Speed יקרא Undercover והוא נחשף היום. הוא ישוחרר מאוחר יותר השנה. הוא יציג אלמנטים מסוימים מסרטי פעולה שונים... המפתחים בינתיים לא מרוצים מProStreet, מה שאומר שלפחות הם הבינו את הטעות שלהם מקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=153998

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם. אני רוצה לדעת מה לבחור באפשרויות של המשחק (רזולוציה וטקסטור וכו'), למפרט הבא.... ובבקשה רק מי שבאמת יודע שיענה... תודה מראש זה המפרט: (התמונה) וכרטיס מסך: SEPPHURE R9600 PRO תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מה המצב אנשים?? על איזה משחקי fps אתם הכי ממליצים ברשת? רצוי deathmach ורק משחקים שלא צריך בשבילהם סריאל מקורי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by shlomibandit,

איזה משחקים טובים לפי דעתכם יצאו בעל גרפיקה הכי טובה שיצאו עד היום? שדורשים מערכת חזקה כדי לפעול בצורה הטובה ביותר? כמו doom 3 וכאלה..??

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

אני משחק ואני לא מבין כלום שם!! אני יסכם את מה שאני לא מבין בכמה שאלות... 1. במשימות האלו שהמשטרה רודפות אחרייך... מה צריך לעשות שם ??? לפרק את מה שמסומן בפהה או לברוח מהמשטרות!??!?!? ומה זה המד הירוק הזה שהוא מתמלא ואז עוד מד תכלת כזה ואז אני מפסיד מזה לעזעאל איך עושים תמשימות האלו? 2. ראיתי שיש CASH (יענו הכסף שלי) ועוד משהו כזה שגם רשום שם כסף... בCASH רשום לי 27,000 ובשני הזה כתוב 50,000 מזה יש מצב שאני מוציא משם את הכסף? לחשבון שלי כאילו? כי בטעות מכרתי את המכונית שקיבלתי ולא ידעתי שמקבלים רק 50 אחוז שמוכרים את הרכב שלך אז נדפקתי עם מכונית חלשה ומשימות יותר קשות! תודה לכולם..

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים