משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הרשמת קבוצה LUNATICS saharz - STEAM_0:1:19661840 angelsole - STEAM_0:0:39751672 Sidious - STEAM_0:0:11004636 tr1p - STEAM_0:0:20091632 crossader - STEAM_0:0:17658424 http://imageshack.us/photo/my-images/411/2011113000002.jpg/
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקופת סטארקראפט הייתי חולה אסטרטגיה גם מול המחשב וגם באינטרנט. מאז לא יצא לי לשחק במשחק טוב חוץ מוורקראפט 3. רציתי לקבל מכם המלצה למשחק טוב ואיכותי שאנו דורש חומרה חזקה (בשביל המחשב הנייד שלי). תודה, FearThis
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרצתי אתמול פעם ראשונה את המשחק OFP.....סוף הדרך! יש לי אותו בגירסת Warez ( :-/ ) רציתי לדעת מה אמור להיות הגודל של המשחק? (in MB) איך אני יודע איזו גירסה יש לי? EU or US? יש לכם עוד משהו לחדש לי על המשחק הענק הזה.....?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מ-STEAM מהקופון שבא עם הכרטיס מסך בסוף ההורדה שאני לוחץ על כניסה למשחק זה עושה איזה עדכון של DIERCT X וזהו פשוט לא קורה כלום.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שאני חווה סוג של FPS DROPS, LAGS כשאני משחק במשחקים עם עולם פתוח. הדבר קורה בעיקר כשאני נכנס לרכב ומתחיל להתקדם במפה, בהתחלה תיארתי לעצמי שאולי זה ההארדיסק שפשוט איטי ולא מצליח לעמוד בקצב של הכרטיס בטעינה של המפה וכו'. למישהו יש רעיונות? שמתי לב שזה לא רק במשחק אחד, זה בכל משחק. GTA V, FAR CRY 4, WATCHDOGS, בכל משחק זה קורה. רעיונות? לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני באמת אשמח להבין מה הבעיה. פירוט המפרט בקיצור: GTX 970 16GB RAM SSD 256GB i7-4790 2TB Seagate ניסיתי גם על ה-SSD, וגם על ה-HDD. לא עוזר או משפר משהו.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרחבה כל כך מיותרת ומפגרת לדעתי, מטרו נשארה בדיוק אותו הדבר וכולם נטחנים כמו בשר תותחים(אפילו בסרבר שאסור להשתמש בEXPL) כמו לפני 3 שנים!! רק עשו אותה יותר מכוערת. מה הקטע עם הסופת חול בGULF OF OMAN? ממש אי אפשר לעשות סנייפינג או להשתמש במטוס\מסוק(שזאת אמורה להיות מפה במיוחד לדברים האלה) כדי לדחוף את הפיצ'ר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי עליו שהורס את כל המשחק ולא טוב לשום דבר. ולא זה ממש לא עובד לשחק בתור Ghost כמה שניסיתי שם..וגם כן חוץ מהדבר המגעיל הזה לא השתנה שום דבר במפה. וOF גם לא השתנה בצורה מספקת. הוסיפו קצת זיקוקים ואולי היא ידידותית יותר לחי"ר, סך הכל חייב לציין שזאת מפה טובה בבסיס אבל מה הפואנטה בלשחק בזה שוב? קספיאן הכי פחות גרועה מביניהם כי כמובן שהיא הייתה טובה מ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את המשחק אבל העכבר לא עובד כראוי. הוא זז רק למעלה העכבר לא נותן לי לרדת למטה וכשאני מנסה לסובב את הזווית הוא מסתובב רק לכיוון אחד, לצד ימין. כשאני מנסה לסובב אותו שמאלה הוא גם מסתובב לימין והוא לא יורד למטה אני רואה שמים כל הזמן. כשאני עושה pause אז בתפריט העכבר זז כמו שצריך למעלה ולמטה ולצדדים. למה זה קורה? תודה רבה..!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעדיף כאלה שהם לא shooters, מהסיבה שהם מתחילים לשעמם אחריי כמה זמן. אני יותר בקטע של קוואסטים והרפתקאות, בסגנון dreamfall, משחקים שיש בהם הרבה דיאלוגים כאלה שמקדמים את העלילה נו אתם יודעים למה אני מתכוון, תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם במשחק עצמו אני יכול לראות את האיש אחרת כמו בFAR CRY שהנשק שלו ביד ולא כמו שרואים עכשיו את האיש?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! הבן שלי (בן 8 ) רוצה מאוד לשחק בפיפה 19. אני בודק מספר אופציות - רכישת קונסולה, רכישת כרטיס מסך חזק, וגם קראתי בערך הויקיפדיה של FIFA19 על האופציה הבאה: "לראשונה היה ניתן לשחק במשחק בהזרמה דרך האינטרנט בלבד, בטכנולוגיה שפותחה במקור על ידי חברת "פלייקאסט" הישראלית, בלי צורך לרכוש דיסק פיזי, בלי להוריד משחקים למכשיר ובלי צורך במעבד ובכרטיס גרפי מיוחדים." חיפשתי באתר של EA וגיגלתי קצת ולא מצאתי את האופציה הזו. האם אכן האופציה הזו אכן קיימת? ואם כן - איך אני מתחבר לשירות הנ"ל? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מצליח בערך להטיס אותו אבל תמיד יש איזה חלאה שטס פי כמה יותר טוב ממני ויורה עלי כדורים ומפוצץ אותי תוך מקסימום דקה מרגע שהמראתי אני בכלל לא מצליח לפגוע באף אחד יש למישהו טיפים איך מטיסים את החרא הזה?! עם המקלדת ? עם עכבר? ג'ויסטיק? איך אפשר לעקוב אחריהם זה פשוט בלתי אפשרי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או לחילופין, אם הדיסק שקניתי נסרט לגמרי ואין לי אפשרות להחליף אותו. מבחינת חוקיות כמובן. תודה, בז'נגלו.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Ubisoft ממשיכה עם הבשורות הרעות. זה התחיל עם הרזולוציה ש-Watch dogs ירוץ על הקונסולות, וכעת המשחק המצופה, Tom Clancy's The Division, נדחה ל-2015. מפתח מיוביסופט מאסיב אמר:"אנחנו יוצרים משהו שאנחנו גאים בו ואנחנו לא רוצים להתפשר על האיכות. אנחנו הולכים לשחרר את המשחק כשיהיה מוכן." משום מה יש לי הרגשה, כשהוא מדבר על איכות הוא לא מדבר על הקונסולות . מבאס לשמוע שהמשחק נדחה, אני אישית רוצה כבר לשחק בו אך במידה והמשחק באמת לא מוכן אני מעדיף משחק "אפוי" כמו שצריך אבל זה לא לעניין לא לעמוד בלוח זמנים. הייתי מעדיף שתאריך השחרור יעמוד מראש על 2015 ולא יהיו דחיות. המשחק ישוחרר ל: PC, PS4 ו-XBONE.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה המחשב שלי שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate גירסה 6.1.7600 גירסת Build 7600 תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמין יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת YADIN-PC יצרן המערכת Hewlett-Packard דגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PC סוג המערכת X86-based PC מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335, 1600 Mhz, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים גירסה/תאריך של ה- BIOS Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009 גירסה SMBIOS 2.5 ספריית Windows C:\Windows ספריית המערכת C:\Windows\system32 התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1 אזור ישראל שכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385'' שם משתמש yadin-PC\yadin-PC אזור זמן שעון רגיל ירושלים זיכרון פיזי מותקן (RAM) 2.00 GB …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש שחמט באיכות ורמה טובה... יש למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.
-
OK אז החלטתי להיכנס לעסק מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות את המשחק במחיר סביר ? (חול זה גם אופציה ... כל עוד עושים משלוחים)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות אוזניות או רמקולים 5.1, אבל אני לא בטוח שההשקעה הזאת שווה. רציתי לדעת, איזה משחקים תומכים בססאונד כזה כדאי לדעת אם באמת שווה לקנות. בינתיים אני יודע על אלה: COD 4 COD 5 FEAR 2 וזהו בעצם. אגב, אם אני מפעיל סרטי HD שתומכים בסאונד 5.1 במחשב, אז באמת ישמעו צליל היקפי במערכת?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזוכים של טורניר באטלפילד 2014 אחמ ... אחמ... אחמ... אחמ... אחמ... והזוכים הם הקבוצה Buchak!! בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים זכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר מזל טוב הפרס יגיע אליכם בקרוב וחברה זהו לא הטורניר האחרון אז יש למה לצפות!! וכמו שאנחנו אומרים תמיד אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק ואני לא מבין כלום שם!! אני יסכם את מה שאני לא מבין בכמה שאלות... 1. במשימות האלו שהמשטרה רודפות אחרייך... מה צריך לעשות שם ??? לפרק את מה שמסומן בפהה או לברוח מהמשטרות!??!?!? ומה זה המד הירוק הזה שהוא מתמלא ואז עוד מד תכלת כזה ואז אני מפסיד מזה לעזעאל איך עושים תמשימות האלו? 2. ראיתי שיש CASH (יענו הכסף שלי) ועוד משהו כזה שגם רשום שם כסף... בCASH רשום לי 27,000 ובשני הזה כתוב 50,000 מזה יש מצב שאני מוציא משם את הכסף? לחשבון שלי כאילו? כי בטעות מכרתי את המכונית שקיבלתי ולא ידעתי שמקבלים רק 50 אחוז שמוכרים את הרכב שלך אז נדפקתי עם מכונית חלשה ומשימות יותר קשות! תודה לכולם..
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצא HUMBLE BUNDLE חדש !! אם קונים את הבאנדל במעל לחמש דולר והמחיר יורד (!!) ובתמורה לחמשת הדולרים מינוס, מקבלים BATTLEFILED 3 ועוד 7 משחקים שווים !! https://www.humblebundle.com/ תהנו וספרו לחברים שלכם (לאלו שעדיין אין להם BF 3 !! ) *הדיל נגמר תוך שבועיים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוא תצטרפו אלי למסע מדהים בין כוכבים אני עושה סטרים לפעמים PFFFT כל הפאנבויז עכשיו לראות מובן?! http://www.twitch.tv/divinesl משחק ראשון CG 2v2 http://www.twitch.tv/divinesl/b/515909859 להעביר ל 39:00 לתחילת המשחק כולם לראות כי אמרתי מובן? מובן מה נראה לכם? ידעתי או לא ידעתי? שכולכם פאנבויז שלי ואתם תראו את זה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק החדש בסדרת Need for Speed יקרא Undercover והוא נחשף היום. הוא ישוחרר מאוחר יותר השנה. הוא יציג אלמנטים מסוימים מסרטי פעולה שונים... המפתחים בינתיים לא מרוצים מProStreet, מה שאומר שלפחות הם הבינו את הטעות שלהם מקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=153998
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נראה שהכישלון הצורם של Gothic 3 לא עוצר את JOWOOD והם מאשרים שהם מנהלים משא ומתן עם מספר אולפני פיתוח שמעוניינים בפרוייקט. כמו כן, הפעם המשחק יגיע גם לקונסולות. http://www.gamespot.com/news/6171399.html?tag=latestnews;title;0 תרשו לי להוסיף כמה תגובות (מתאימות) מgamespot
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לדעת מה לבחור באפשרויות של המשחק (רזולוציה וטקסטור וכו'), למפרט הבא.... ובבקשה רק מי שבאמת יודע שיענה... תודה מראש זה המפרט: (התמונה) וכרטיס מסך: SEPPHURE R9600 PRO תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-