עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התחלתי לשחק קצת (יש לי כרגע מישחקים אחרים ליגמור) ולי המישחק מאוד מזכיר את מישחקי קונטרה הישנים מבחינת סיגנון (הרבה אקשן והרבה יריות) רק בתלת מימד הגרפיקה לא משהו אבל עושה תעבודה והמישחק זז ונישלט מאוד טוב אז למרות שהתמונות ברשת של המישחק לא משהו אני ממליץ לכם בכל זות לנסות זה אולי לא יהיה מישחק השנה אבל זה מישחק נחמד

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מחירי המשחקים המקומיים בחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט עבור חלונות 10 מתגלים כגבוהים יותר מאלו ב-Steam, ללא סיבה נראית לעין לכתבה

3. עוד כמה זמן נראה לכם משחקי המחשב יראו בדיוק כמו במציאות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.what2p.app מורידים את האפליקציה לטלפון מתחברים עם פייסבוק (לא פולשני בכלל בדקתי, אפשר להכנס עם חשבון מזוייף האופציה המועדפת עלי) נכנסים ללשונית giveaway לוחצים על המשחק Early access Heavy Gear Assult ->לעשות לוג אופ ולמחוק את האפליקציה אחרי זה (לבחירתכם) מקווה שכמה שיותר ישראלים יורידו ומי שרוצה לשחק ביחד שירשום בתגובות. http://store.steampowered.com/app/416020/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by mMmSaK,

אני משחק מלא ב FC3 אבל משום מה כנראה יש הגבלה על המשחק ל 30FPS וזה אף פעם לא עולה בצורה מוזרה.. זה כאילו מוגבל ל 30 ולא עולה אפילו לא ב 1 מישהו יודע אם יש הגבלות על המשחק ואם יש אז איך מסירים אותם? מפרט: INTEL CORE I5 3.0GHZ 8GB RAM R9 270 2GB GAIMING OC

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Y-T-M,

יש לי שאלה האם במשחק עצמו אני יכול לראות את האיש אחרת כמו בFAR CRY שהנשק שלו ביד ולא כמו שרואים עכשיו את האיש?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. או לחילופין, אם הדיסק שקניתי נסרט לגמרי ואין לי אפשרות להחליף אותו. מבחינת חוקיות כמובן. תודה, בז'נגלו.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by נועם123,

חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT וזיכרון 4 ג'יגה. אולי תוכלו לעזור לי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by DEMON HUNTER,

אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by overload,

כל גיימר בעולם רוצה לשחק בHL2 או FAR CRY או DOOM3 עם מישקפי virtual reality שיתנו לו להרגיש במשחק, נכון? אז למה אף חברה לא מפתחת את הטכנולוגייה? למה לוג'יטק חבראות כאלה לא מנסות אפילו להיכנס לתחום. אני יודע שיש כמה דגמים של VR היום. http://www.vrealities.com/main.html אבל למה אף אחד לא קונה את זה (אני יודע שהמחיר בשמיים, אבל זה בגלל שאין תחרות)? מישהו יודע מה הבעיות של הטכנולוגייה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום! הבן שלי (בן 8 ) רוצה מאוד לשחק בפיפה 19. אני בודק מספר אופציות - רכישת קונסולה, רכישת כרטיס מסך חזק, וגם קראתי בערך הויקיפדיה של FIFA19 על האופציה הבאה: "לראשונה היה ניתן לשחק במשחק בהזרמה דרך האינטרנט בלבד, בטכנולוגיה שפותחה במקור על ידי חברת "פלייקאסט" הישראלית, בלי צורך לרכוש דיסק פיזי, בלי להוריד משחקים למכשיר ובלי צורך במעבד ובכרטיס גרפי מיוחדים." חיפשתי באתר של EA וגיגלתי קצת ולא מצאתי את האופציה הזו. האם אכן האופציה הזו אכן קיימת? ואם כן - איך אני מתחבר לשירות הנ"ל? תודה רבה!

12. הזוכים של טורניר באטלפילד 2014 אחמ ... אחמ... אחמ... אחמ... אחמ... והזוכים הם הקבוצה Buchak!! בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים זכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר מזל טוב הפרס יגיע אליכם בקרוב וחברה זהו לא הטורניר האחרון אז יש למה לצפות!! וכמו שאנחנו אומרים תמיד אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!

13. Started by p1nHas,

לפני שנה התקלקל לי המשדר שלו ( מה משחברים ל USB ) החלפתי לאחד חדש וזה עבד. עכשיו שוב פעם המשדר לא עובד לי , לעוד מישהו זה קרה ? מה עושים ? אני באמצע Medal of honor ...

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות אוזניות או רמקולים 5.1, אבל אני לא בטוח שההשקעה הזאת שווה. רציתי לדעת, איזה משחקים תומכים בססאונד כזה כדאי לדעת אם באמת שווה לקנות. בינתיים אני יודע על אלה: COD 4 COD 5 FEAR 2 וזהו בעצם. אגב, אם אני מפעיל סרטי HD שתומכים בסאונד 5.1 במחשב, אז באמת ישמעו צליל היקפי במערכת?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כתבת הגיימינג האורחת שלנו בוחרת את עשרת הכותרים שהלהיבו אותה יותר מכל בשנה החולפת אז שנת 2015 נגמרה רשמית, ועכשיו כבר אפשר להגיד שזאת הייתה שנה מוצלחת מאוד בתחום הגיימינג. עשרות משחקים מצויינים יצאו השנה, וזה הזמן לבחור את עשרת המשחקים הטובים ביותר. אז לפני שנתחיל, הבהרה קטנה: הסרטון מבוסס על דעתי האישית בלבד. אין ספק שיש עוד משחקים שהיה מגיע להם להכנס לרשימה הזאת, אבל זאת הבחירה שלי. Heroes of the Storm לא מעט חברות מנסות לרכב על גל ההצלחה של משחקי ה-MOBA, אבל רק מעטות מצליחות באמת ליצור משחק שמחדש משהו לז'אנר. אז חברת בליזארד היא אחת מהחברות הללו, ועכשיו כשהמשחק הבשיל מעט, אפשר להגיד בפה מלא ש-Heroes of the Storm היא תוספת מוצלחת מאוד לז'אנר שמביאה …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by HujA_BoY,

אהלן חברים. כמו שחלקכם אולי יודעים המשחק החדש בסדרת Rainbow Six הלא הוא Rainbow Six Siege נמצא כרגע בשלב Beta סגור. כ״סגור״ הוא דורש קוד גישה להורדת הביטא אשר ניתן לקבלו ע״י הגשת בקשה באתר המשחק ואז להמתין לקבלת הקוד במייל. ישנם אנשים שלחלקם לוקח הרבה זמן לקבל את הקוד הנ״ל וחלק שכלל לא קיבלו. אתמול קיבלתי מייל שהביטא (שהייתה כבר אמורה להסתיים) הוארכה עד ה04.10 ובמייל צורפו לי 4 Access kesy שאוכל לחלק לחברים. משום שרוב חברי לא ממש בקטע, אשמח לסייע למי שמעוניין לנסות את הביטא. פשוט רישמו פה בשרשור אם את מעוניינים ואשלח לכם את הkey בהודעה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אנא הביעו את דעתכם בנושא הכותר הבא מסדרת וורקראפט עלייה כולנו גדלנו עוד מימי היסודי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by rikus,

בדקתי LUXOR ואת זה עם הנמר..ממש לא אותה חוויה. משהו עם דרגת קושי גבוהה במיוחד..חיפשתי ונראה לי שאין.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by fano,

אז עוד כחודש וחצי יוצא המשחק החדש Call Of Duty Ghosts מכיוון שלא זכור לי מצב כל כך קשה בקהילה ששחקנים כבר לא נכנסים לTS ולא משחקים COD אלא משחקים במשחקים אחרים(בכל שנה זה קרה אבל לא ברמה כזאת...) ואני אחד מהם שלא יהיו פה אי הבנות אני רוצה לדעת בערך כמה אנשים בקהילה יקנו את המשחק וכך גם לדעת כמה אנשים בערך יגיעו ללאן שיערך כחודש לאחר תחילת המשחק וגם למצב הכללי שיהיה פה. אל תכתבו תגובות אחרות בדיון חוץ משמכם והnick שלכם(תודה) אז יאללה להתחיל לרשום שמות חמודים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Albetron,

הרחבה כל כך מיותרת ומפגרת לדעתי, מטרו נשארה בדיוק אותו הדבר וכולם נטחנים כמו בשר תותחים(אפילו בסרבר שאסור להשתמש בEXPL) כמו לפני 3 שנים!! רק עשו אותה יותר מכוערת. מה הקטע עם הסופת חול בGULF OF OMAN? ממש אי אפשר לעשות סנייפינג או להשתמש במטוס\מסוק(שזאת אמורה להיות מפה במיוחד לדברים האלה) כדי לדחוף את הפיצ'ר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי עליו שהורס את כל המשחק ולא טוב לשום דבר. ולא זה ממש לא עובד לשחק בתור Ghost כמה שניסיתי שם..וגם כן חוץ מהדבר המגעיל הזה לא השתנה שום דבר במפה. וOF גם לא השתנה בצורה מספקת. הוסיפו קצת זיקוקים ואולי היא ידידותית יותר לחי"ר, סך הכל חייב לציין שזאת מפה טובה בבסיס אבל מה הפואנטה בלשחק בזה שוב? קספיאן הכי פחות גרועה מביניהם כי כמובן שהיא הייתה טובה מ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם. אני רוצה לדעת מה לבחור באפשרויות של המשחק (רזולוציה וטקסטור וכו'), למפרט הבא.... ובבקשה רק מי שבאמת יודע שיענה... תודה מראש זה המפרט: (התמונה) וכרטיס מסך: SEPPHURE R9600 PRO תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Orong,

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. http://youtu.be/xfZwEFwzfzQ אשמח לתגובות והצעות לשיפורים אל תשכחו לעשות סאבסקריב לערוץ לעוד עידכונים וחדשות מקווה שתהנו GL-GAMING

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by David :o,

ODC 7# החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by TheReaper,

כמו כל חברת משחקים שקורסת מתחילים להופיע כמויות ענק (יחסית) של חומר שהמפתחים לוקחים לראיון עבודה רשימה של דברים: תמונות וסרטון גיימפליי בגלריה http://photobucket.com/DukeNukemLeaked לא פחות מ53 תמונות מתוך המשחק ומסמכים פנימיים, שימו לב למסמכים שכתוב בהם את אחוז הסיום של כל שלב.... http://photobucket.com/DukeNukemForeverLekaed2

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.