עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dennis14,

http://www.gamer20.com/gamehub/wolfenstein-pc/previews/1018 אני אישית אהבתי מאד את המשחק הקודם ומחכה למשחק הזה שנרמז כבר מייד לאחר ש - DOOM 3 הזדהב והוכרז רשמית רק לפני כמה חודשים. המשחק ישתמש במנוע של COD4 ומפותח כמובן ע" RAVEN שאחראית למשחקי פעולה משובחים.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מישהו מכיר את המשחק הזה? [אחי מכנה אותו משחק הסיני אמר משהו חבלזזזז.....] הורדה:[הסבר של אחי פשוט הסבר לילדים קטנים] נכנסים לפה- http://www.avaonline.jp/download/ יש עיגול אדום וירוק ירוק הורדה! אדום הרשמה! לוחצים על אדום להרשמה נכנס לאתר מבקש לרשום איימל בחלון רושמים איימל נכנסים לאיימל מאשרים אותו לוחצים על האתר שקבלתם באיימל ונכנס לאתר הרשמה 1 -שם מישתמש ליכנס למישחק, 2 ו3- קוד, 4 -כינוי למישחק , 5 6 -כל השאר סתם תאריך מין וסיום! זה סרטון הרשמה לכל אלה ששוברים תראש! http://www.mysterica.de/video/IVQv2C...ion_Guide.html אחריזה כבר תורידו תמיחשק גיגה וחצי מהעיגול הירוק תתקינו יעשה הבדייט ואז תכנסו כבר לאתר תשם שלכם ואז תראו באתר באדום GAME START תלחצו יוריד…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום , יש לי בעיה מאז שעברתי לווינדוס 7 הFPS הוא 60 קבוע ולא יותר , איך אני יכול להגדיר בווינדוס 7 שהיה לי 100 FPS כמו שיש בווינדוס XP ? דר"כ כרטיס מסך NVIDIA 8600GT , תודה רבה לעוזרים,ניסיתי למצוא מדריכים ולא מצאתי אז אתם הישועה האחרונה שלי . תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. גירסה 1.1 של טכנולוגיית רינדור השיער מבית יצרנית כרטיסי המסך תאפשר את יצירתן של מאות אלפי שערות אינדיווידואליות באופן נאמן למציאות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-hairworks-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e/

5. Started by yuvyuv,

שאלה כללית למדי... האם אתם חברים בשבט כל שהוא ? נ.ב - KoM ואני חברים בשבט =OGS=

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לפני חודש ככה התחלתי לשחק בסקיירים פרוץ כדי לבדוק עם הוא ירוץ לי נורמלי על הלפטופ כי רציתי לקנות במבצעים של סוף השנה. אני עכשיו רוצה לקנות אבל רציתי לדעת אם אני קונה אותו בסטים תהיה לי אפשרות להכניס לו ידנית את השמירה שלי כדי להמשיך? אם אני אצטרך להתחיל הכל מחדש זה יהיה ממש סיוט.... אני מקווה שלא תתפסו על הקטע של הפרוץ... אני לא רוצה לדעת שום דבר על איך פורצים, למה פורצים, מי פורצים...... זה שאלה טכנית על השמירות בסטים.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by naki,

התקנתי אותו היום (גרסת ultimate) הרצתי בנצ'מארק ועל הגדרות high/med אני מקבל סביב 60fps לא יציב... או שהמשחק הזה כבד מאוד או שהאופטימיזציה שלו על הפנים.... בכל מקרה מי שרוצה לשחק אותו על 1080p בצורה חלקה מומלץ לפחות gtx2070 זה תוצאות דומות מאוד לשלי אני עם 980ti i74770 https://www.youtube.com/watch?v=wQidNC7jNWw

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. משחק האסטרטגיה בזמן אמת Act of Aggression זמין לרכישה, ומספק לשחקנים מנת נוסטלגיה הגונה לכתבה: http://hwzone.co.il/היורש-ל-command-and-conquer-generals-הושק-ומספק-את-הסחורה/

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by RoD,

מישהו כבר ראה את האינדקס המצויין הזה? http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Category:Mods Have fun, kids. ;D

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by 3emi,

כותרת קצת בידורית אבל תאחלס אני כבר לא מצליח לשחק כלום יוצאים מלא משחקים בזמן האחרון והסגנון שלהם השתנה ממשחקים עם התחלה וסוף שאתה מסיים ב 8 שעות למשחקים שרובם עצומים כמו סקיירים או אפילו פחות עצומים אבל עדיין מסובבים סביב SANDBOX שיש המון דברים לעשות ומסתכמים בעשרות שעות יושבים לי מלא משחקים שאני רוצה לשחק ואין לי זמן פיזי ואני לא יודע איך אני מרגיש עם זה באטמן האחרון לא התקנתי ויושב לי פה ההתקנה The Wolf Among Us שחקתי שעתיים קניתי FALLOUT 3 שיחקתי 3 שעות שלא לדבר על סקיירים שאני משחק כבר שנה ומשהו ועדיין לא סיימתי או אפילו הגעתי להרחבות SAINTS ROW האחרון התחלתי ויש לי איזה כמה שעות משחק ספלינטר סל האחרון עשיתי איזה 5 שלבים Rayman Legends שחקתי איזה 40 …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by N82,

יש קודים למשחק Age of Mythology ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Adun,

שלום, 1. האים GTA V יצא כבר לPC? אם לא, יש צפי שחרור?? 2. האם FAR CRY הוא משחק עלילתי, ואני חייב לשחק ב1 ו2 לפני 3? או שזה לא משנה? 3. אותה שאלה כמו 2, אבל על ASSASSIAN CREED תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Bug2000,

אני לוחץ על האיקון המסך מהבהב ובזה זה נגמר המשחק לא עולה .... (מפרט בצד) יש לי WIN XP PRO

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by taltola,

פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ליאור טולדנו,

Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p

17. Started by hadadyog,

לחברה בצמיחה דרוש מתכנת יוניטי צעיר לפרוייקט מרתק. דרישות: נסיון של לפחות חצי שנה בפיתוח Unity. נסיון בכתיבה בC#. נסיון בכתיבת תקשורת שרת-לקוח. נסיון של לפחות שנה כמתכנת. - עדיפות לבעלי תשוקה לעולמות הגיימינג - זמינות מיידית. משך הפרויקט כחודש. למועמדים המתאימים תינתן האפשרות להשתלב בחברה צומחת בעלת אופק התפתחות משמעותי. קו"ח יש לשלוח ל: GamingReborn.jobs@gmail.com

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני לא מבין מה הקטע שלכם?! מה אכפת לכם שאנשים ידברו פו וישאלו שאלות על WAREZ?!!!!!!!! אם אתם לא רוצים אל תענו! אל תעשו את עצמכם צדיקים :asthanos: למה אני בטוח שאין לכם משחק אחד שהוא מקורי (אלא אם קנו לכם) יש פו אנשים שבקושי הצליחו לקנות מחשב! אז אתם רוצים שנקנה משחקים מלאים ב 220 ש"ח??? אם יש לכם כסף, מנהלים יקרים, תקנו אתם משחקים מחנויות, לי אין כסף וזכותי לשאול אנשים אחרים על WAREZ אני קורא לכולם להגיב: כדי שאולי הם (המנהלים) כבר לא ישחקו אותה, ויתנו לדבר על WAREZ בפורומים

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Zeev86,

היה לי מחשב AMD 5600 2.6 GHz, עם כרטיס מסך 9600GT. החלפתי לוח, ויש בו Pentium 4. נאלצתי להחליף לRAM ישן יותר ויש בו כעת 2 ג'יגה RAM והכרטיס נשאר זהה. איזה משחקים אני יכול להריץ? גראפיקה לא משנה. העיקר ששלא יקרטע.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by PCBuster,

שלום אתמול מצאתי אצלי עותק מקורי של ריימן 3 והתקנתי אותו אבל אני לא מצליח להריץ אותו בכלל, המסך הופך שחור לכמה שניות ואז חוזר לדסקטופ כאילו כלום לא קרה... ניסיתי להריץ אותו כאדמיניסטרטור ובמצב תאימות ל XP, ל 98, לויסטה, עם 256 צבעים בלבד, וכו' וכו' הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מועיל. באתר של יוביסופט אין שום זכר לריימן... בדקתי גם בGOG ללא הצלחה מישהו אולי יכול להמליץ לי מה עוד אני יכול לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום. לפני שבוע ראיתי שיש שרת לאנריל טורנמנט של ווגיימס. יש לי אינטרנט איטי (56) וזה השרת היחידי שנותן לי פינגים נורמלים. עד עכשיו שיחקתי רק נגד המחשב אבל עכשיו שאני משחק נגד אנשים אני רואה שזה שונה בהרבה. המבוטים בכלל לא משתמשים בנשק מספר 4 בזמן שבאינטרנט משתמשים בו כל הזמן , לכן אני ישמח לשמוע עצות איך להשתפר בנשק הזה -אני לא ממש מצליח לירות יריה מישנית , לקפ]וץ הצידה ואז לפגוע ביריה המישנית. האם יש איזה שהוא מוד שעוזר להתאמן על הנשק הזה? ועו ד2 שאלות אחרונות. ראיתי שאנשים יכולים לעשות סלטות. לפי ההגיון שלי , סלטה מבוצעת כאשר אני לוחץ פעמים על חץ ימין , שמאל וכו. הבעיה היא שמתי שאני עושה את זה אני רואה שאניקופץ רק קצת שמאלה מתי שהיריבים שלי שעושים את זה מגיעים לצד השני…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by liormor,

שלום ויום טוב קניתי את המשחק CRYSIS אני רוצה להפעיל צ'יטים אך לא מצליח הלכתי לפי הוראות לפתוח קובץ ב-NOTPAD ולהכניס קוד ולשמור הכל הולך בסדר עד השמירה,הוא לא נותן לי לשמור את הקובץ שבו אני מכניס את הקוד ל-GODMODE אפשר בבקשה עזרה? הנה ההסבר,תודה רבה http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/hints.html?om_act=convert&om_clk=gsbottomnav&tag=quicklinks%3Bcheats

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by KRS1,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב עקב בעיות כל מיני, בכל מקרה היה לי את המשחק באותו הזמן מותקן והיו לי שמירות ממש בסיום העיר השנייה כשיש משימות כמו משימת COFFEE TO GO או משהו כזה(אם מישהו בכלל זוכר)... בכל מקרה חשבתי שהשמירות נשמרות בתוך התיקייה של המשחק עד שגיליתי שהן נשמרות ב- my documents\gta 3 user files בכל מקרה פתחתי את הת'רד בשביל לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו מהעיר השנייה(עדיף כמה שיותר קרוב לסיום העיר). תודה מראש... נ.ב. פתחתי אייסיקיו במיוחד בשביל זה: 167383504

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by --Shadow--,

ראיתי שהמשחק קיבל בסה''כ ביקורות טובות: http://www.vg247.com/2013/11/15/need-for-speed-rivals-reviews-drop-get-all-the-score-here המשחק מפותח על המנוע של DICE בגרסת Frosbite 3 לא יודע מה איתכם אבל אני הזמנתי אותו ב ORIGIN - משתחרר ביום רביעי הקרוב, הוא נראה די טוב. המשחק משלב בין Single ל Multi-player תוך כדי המרוץ, דרך הפיצ'ר החדש שנקרא AllDrive קצת GAMEPLAY

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by shlomi7293,

היי חברים, אשמח עם תמליצו לי על משחק אסטרטגיה כמו: red alert

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים