עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nivsidon,

היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  2. היום קניתי את חבילת כל ה-GTA בסטים (אחד המשחקים הוא GTA SA), יש לי שמירה שסיימתי בה את המשחק לפני כמה שנים טובות. כאשר ניסיתי להעביר את השמירה למחשב עם המשחק שהורדתי מסטים, הוא מכניס אותי לתחילת המשחק ולא לנקודה של הסוף, למרות שהוא מזהה את השמירה וכותב את שמה. יש למישהו רעיונות איך לפתור את הבעיה? עריכה: אם זה משנה אני חושב שהשמירה נוצרה על הגרסה הראשונה של המשחק, וסטים הביא לי את V3.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Art Tatum,

סוג של TOWER DEFENSE בספין מעניין ומוצלח. טייס ספינת חלל מוביל סחורות. המטרה לשרוד את המסלול עם הסחורה, תוך כדי מרוץ נגד הזמן. בכל משימה מקבלים ספינה בגודל וצורה שונה, כמו גם סחורות שונות להעמיס על הספינה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by valleyzz,

אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי ב- diablo החלטתי שאני רוצה לחזור לשחק והכל נראה ממש שונה לעומת diablo 2 lord of destruction ( אני מבין שאני פה הבעיה ולא המשחק.. ) השאלות שלי הן: האם מחייב לקנות את חבילת הבסיס ( diablo 3 ) כדי לשחק בהרחבה ( diablo 3 ros ) ומאיפה הכי משתלם לקנות כמובן ? האם קיימת קהילה של שחקנים ישראלים שמשחקים במשחק ( שאפשר להצטרף אליה. אולי פה בפורום אפילו ) ? איזה מדריך הייתם ממליצים לבניית שחקן ( חלוקת skill וכו' ), כל שחקן. ( אני מאמין שהשחקן הראשון שלי יהיה Monk זה המקביל של Paladin לא ) ? אם אפשר אולי תספרו קצת על המשחק מנקודת המבט שלכם.. לדוגמא על המשחקיות, חוויות, תיפקוד ה-battlenet ( קריסות, טעינת משחק וכו ) וכדומה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Googleness,

שמתי לב לתופעה ואני לא מדבר על אתרי קיקסטארטר.... נאמר שיצא משחק חדש, הכי יקר שנתקלתי לגרסת אספנים דיגיטלית זה 70 אירו. עכשיו יש כמה משחקים שהתעניינתי כמו Pillars of Eternity וTorment וכיו"ב שמומנו בקיקסטארטר וכבר קיבלו את כל המימון שהם היו צריכים אבל מסתבר שעדיין יש להם "Pledge" או מימון כמו בקיקסטארטר למי שרוצה להצטרף וזה פשוט הזוי המחירים שרצים שם. לדוגמא כניסה לבטא, במקום שיצ'פרו את מי שעזר לממן את המשחק הם גובים 25$ עבור מפתח לבטא! רוצי את הסאונדטרק של המשחק? עוד 15$, רוצים כמה ספרים בערכה? (דיגיטליים) עוד 20$.... זה פשוט הזוי... הם גובים יותר כסף על התוספות מאשר על המשחק עצמו. יותר הזוי זה בPillars לדוגמא יש להם באתר כבר עכשיו במכירה מוקדמת חבילת הרחבה של המשח…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by guylederer0,

https://www.youtube.com/watch?v=ELg8tqeJKH8&feature=youtu.be אשמח ללייקים ותגובות! שיהיה לכם סופ"ש מהנה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי היום את המשחק מAMAZON ושיחקתי קצת מולטי וCOOP. הוא אמור להשתחרר לכולם מחר ביום שישי. המשחק מאוד כיפי, שינוי מרענן מBATTLEFIELD ומשחקי COD. לכל CLASS אסטרטגיית קרב שונה, חוץ משחקים אפשר לזמן גם בוטים שיתקיפו את הבסיס של האויב, והCOOP גם לא רע. קוד הרשת מעולה ושיחקתי ללא שום לאגים אפילו שהייתי מחובר דרך פרוקסי אמריקאי. הנה הגימפליי שצילמתי של משחק הCOOP: https://www.youtube.com/watch?v=RDZQF2J3bT4

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, השאלה שלי היא האם העדכון החדש של ה frequency update rate הוטמע כבר בכל הסרברים? (שמעתי שעקב עומס רב הוא לא קיים בשרתים של 64 שחקנים) ואם לא, כיצד אני יכול לבדוק זאת כשאני משחק בשרת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://youtu.be/xfZwEFwzfzQ אשמח לתגובות והצעות לשיפורים אל תשכחו לעשות סאבסקריב לערוץ לעוד עידכונים וחדשות מקווה שתהנו GL-GAMING

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by RazKaziRo,

שלום לכולם, יושב אצלי רעיון בראש כבר תקופה וחשבתי לקבל קצת אינפורמציה לגביי רכישות של משחקים השאלה שלי היא כמה מכם משקיעים כסף ורוכשים משחקים דרך Steam או Origin חנויות כמו BUG PCgames וכו' אשמח אם תשתפו גם מאיפה אתם קונים בדרך כלל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by David Ell,

שלום לכולם, שמו של המשחק החדש הוא Battlefield Hardline ומפותח על ידי חברה שנקראת Visceral ולא DICE הנה Gameplay עם הסבר ברקע: https://www.youtube.com/watch?v=JELERWnsdeg הנה הסבר על הנשקים, הגאדג'טים וכו': מה דעתכם על המשחק?

• 138 תגובות
    • 20.2k צפיות
  12. Started by Mandheling,

זה מה שמופיע אצלי כרגע: Contrast Dishonored Metro: Last Light System Shock 2 The Elder Scrolls V: Skyrim S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Psychonauts RAGE Prince of Persia: The Sands of Time The Walking Dead Borderlands 2 Fallout: New Vegas Singularity Child of Light Gunpoint Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist BioShock 2 Deus Ex: Game of the Year Edition Quake 4

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אני בטוח שלרבים מכם יש באקלוג של לפחות כמה עשרות משחקים שרכשתם אבל עדיין לא שיחקתם בהם. מעניין אותי איך אתם מחליטים במה לשחק? אני משתמש בקובץ אקסל שבו אני מעדכן את שמות המשחקים, השנה שבה יצאו, הז'אנרים, ציון לפי metacritic.com ואורך משחק טיפוסי לפי .howlongtobeat.com. "האלגוריתם" שבו אני משתמש כרגע הוא להעדיף משחקים קצרים ועם ציונים גבוהים (כי אין לי מספיק זמן לשחק ואני כן רוצה לסיים משחקים) או משחקים ישנים מתוך סדרות משחקים (כי לפעמים יש קשר עלילתי, וכי יותר קשה לחזור ממשחק עם גרפיקה איכותית לאחד מיושן). בינתיים זה די עוזר, אבל אשמח לשמוע על רעיונות אחרים, במיוחד כאלה שדורשים פחות עבודת תחזוקה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום,לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט ופה זה נראה הכי מתאים. האם מותר מבחינה חוקית לקנות מוצר אנדרואיד (טאבלט,סמארטפון,דונגל) להתקין עליו משחקים ישנים קלאסיים ולמכור את זה בתר מוצר אחר? אני אסביר אני אצטרך לקנות רישיון כדי למכור מוצר עם משחקים כאלה? (אפילו שהם ישנים קלאסיים)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ramos,

שלום חברים.. אתמול התקנתי את המשחק Watch Dogs לPC. לפי דרישות המערכת שראיתי שהוא דורש הוא אמור לרוץ לי ממש חלק.. אבל מסיבות לא ברורות הוא נתקע כאילו המחשב לא מצליח להריץ אותו. דרישות המשחק : [TABLE=class: infobox, width: 22] [TR] [TH=colspan: 2, align: center]דרישות מערכת[/TH] [/TR] [TR] [TH=align: right]מעבד[/TH] [TD]Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz או AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]זיכרון[/TH] [TD]4GB ומעלה‏[1][/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]כרטיס מסך[/TH] [TD]GeForce GTX 460 או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]מקום פנוי[/TH] [TD]25GB[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]בקרים[/TH] [TD]מקל…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by guylederer0,

http://www.titanfall.com/standby-for-titanfall לכל מי שנכנס ולא מכיר הינה סירטון שמסביר לגבי המשחק שצפוי לצאת ב11-14 במרץ 2014 הסירטון הופק לפני המשחק\בטא והוא רק הסבר כללי לגבי המשחק http://www.youtube.com/watch?v=F2eLu_3j0bk מוזמנים להוסיף אותי באוריג'ין guylederer0

17. Started by tombob667,

שלום לכולם אם יש מי שמעוניין בפרטנר למשחק WOT יש לי חשבון גם בארופה וגם ברוסיה (אם כי איני דובר רוסית) שעה שעתיים בערב טלפונית נוכל לשתף פעולה ב PLATOON tombob667@gmail.com

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by Animor,

שמתי לב שבאתר nexusmods (זה שמחזיק את המודים של Skyrim), יש גם מודים ל-The Witcher 2. בדיוק קניתי את המשחק במבצע הקיץ של Steam ואני תוהה אם מישהו התנסה במודים האלה והאם כדאי להתקין משם משהו. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by dans41,

פרצו לי לחשבון ושינו את השאלת אבטחה, לא שינו את הסיסמא אבל אני לא יכול לשנות את הסיסמא. אין פרטי אשראי או משהו אבל עדיין. למי אני צריך לפנות? יש דרך לאפס סיסמא דרך האימייל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eliav cohen,

תהנו =))

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הסרטון הזה נלקח ע"י שחקן שכנראה גם יש לו כרטיס מסך דיי רציני. ממש עושה חשק לשחק! אני אישית מלווה את המשחק כבר הרבה זמן, אבל לא השקעתי בכרטיס מסך הכי חזק, כך שאצלי זה לא נראה כך. להעביר ל 1080HD להגביר את הווליום! תיהנו!

• 24 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. שלום לכולם, נא לא לדאוג או להיבהל מההודעה הבאה, במידה והיא נכונה אתם מבצעים פעולות נגד, נודע לי ממקור ישיר ב GURU 3D שהתפרסמה שמועה ש 1.2 מליון שמות משתמשים סיסמאות ואימיילים נשלחו ונפרצו ביממה האחרונה, יש להזהר ולוודא אישית כל אחד אם המייל שלו מופיע ברשימה. גם אם הדבר אינו נכון וזו תרמית אחת גדולה, בדקו כי המייל לא מופיע ואם כן שנו מייד את הסיסמא לסיסמא חזקה וברור בשבילכם. 1. אל תגלו את ססמאתכם לאף אחד! 2. אל תשתפו או תעתיקו את הסיסמא במחשב! 3. במידה והמייל שלכם מופיע אני ממליץ גם את הסיסמא שלו לשנות לינק לאתר ההדלפה עבור המידע: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390169 לינק לאתר הרשימה של המיילים שנפרצו, לכאורה: (קובץ 30 מגה) - http://www.filedropper.com/orginl…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by OptiSTR,

המשחק הוא משחק פעולה בעולם של פנטזיה. יש 2 קבוצות, בני אדם וחיות. לכל קבוצה יש מספר סוגים שונים של לוחמים בנוסף לכל קבוצה יש בנאים, ומה שנקרא COMMANDER שצופה על המשחק מלמעלה. המשחק מתמקד בכיבוש RESOURCES, ובנייה של מבנים שנותנים חפצים שונים שכל אחד יכול לרכוש, כמו כלי נשק ומגנים, כאשר כל אחד מקבל כסף כאשר הוא הורג מישהו מהקבוצה השניה, או לחילופין יש גם יצורים שלא שייכים לאף אחד וניתן לצוד אותם בשביל EXP וכסף. במצב LATE GAME ניתן להשתמש בכסף בכדי לקנות ייצורים "מיוחדים", אחד מהם שזכור לי היה ה DEVOURER, ייצור ענקי שהיה "בולע" עם הזרוע שלו שחקנים. מישהו זוכר\מכיר\יודע על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by d2idan,

גיל 18 ומעלה. כינוי idanDman

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by soprno,

למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג עותק?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים