עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mMmSaK,

מישהו אולי יכול אולי טיפטיפה לשער מה יהיו הדרישות ל PC? או שעדיין אין שמץ של מושג לאף אחד בגלל שרוקסטאר לא גילו כלום

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כל הרימייקים שמוכרזים ויוצאים בזמן האחרון (Rise of The Triad ו - Shadow Warrior) והכתבה הזאת - http://www.pcgamer.com/2013/08/04/reinstall-strife/ גרמו לי לרצות לחזור אחורה ולראות אם פספסתי איזה משחק FPS מעניין. בישנים אני מתכוון (1999-2005) פחות או יותר. רצוי שהמשחקים לא יהיו צבאיים/מלחמתיים (ג'נריים) אלא מקורייים/מעניינים יותר ולכיוון מד"ב/פנטזיה/גותי (סגנון Blood למשל) אני אתן דוגמא לכמה שחשבתי לנסות: (מי ששיחק בהם מוזמן לתת רשמים) Kingpin: Life of Crime The Wheel of Time Sin Blood II: The Chosen Shogo: Mobile Armor Division Star Trek: Voyager Elite Force + Elite Force II Nosferatu: The Wrath of Malachi Chaser Chrome Tron 2.0 Project Snowblind Area 51 (הראשון, לא Black…

• 37 תגובות
    • 23k צפיות
  3. Started by Sarm1x,

רשימת השרתים המעודכנת! אז מה קורה קהילת באטלפילד? ברוכים הבאים לאשכול הרשמי של שרתי המשחק שלנו ! שרתים בעלי אחסון הכי טוב שאפשר למצוא ואתם מוזמנים תמיד לבוא לשחק איתנו HWzone | CQB | Chain Link Only | Dragon's Teeth | 2000Tickets HWzone | Club Server | Administrated | PBBans HWzone | TDM Canals | PBBans | No explosives/Crane/Shotguns HWzone | Club Server | Administrated | PBBans טים ספיק: לכניסת השרת לחץ על האייפי - ts.hwzone.co.il כל הצעה לשיפור תתקבל בברכה, בעיקר במפות ובמודים, אם מישהו יודע מה הכי פופולרי מוזמן לכתוב כאן ונבחן שינוי. מיותר לציין שכל דבר שאתם צריכים צוות המנהלים עומד לרשותכם הכל בשבילכם אז תמשיכו לשחק י…

4. Started by valleyzz,

נתקלתי ב- AD פה בפורום של האתר Gamers Outlet חנות דיגיטלית שמוכרת משחקים של steam,uplay,origin וכו' הופתעתי לראות מחירים ממש זולים על משחקים לעומת חנויות אחרות לדוגמא CJS למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת בעבר ויוכל לשפוך קצת אור. שתפו.

5. שלום, למרות כל הניסיונות וההתקנות מחדש הבעיה עדיין חוזרת שוב ושוב, ברחבי האינטרנט יש המון סוגי תיקונים אך אף אחד מהם לא עזר (כנראה שמדובר בסוג של בעיה כללית) נראה שמפות גדולות עם מים יותר בעיותיות, ממפות סגורות כמו operation locker, יוצא אחרי מספרת דקות בודדות הבעיה נגרמת רק במשחק הזה BF4, ונראה לפי חיפושים ברשת שהיא קוראת ב 90% מהמקרים עם משחקי BF. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה לכל מי שיש רעיון לפתרון הבעיה... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. רק כדי להבין, יהיו שרתים או לא ? אני לא אומר את זה בטון של 'כעס', רק רוצה לדעת אם עוד שווה לבדוק את הפורום הזה כי המנהלים כבר בכלל לא שמים ז*ן לפי מה שנראה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, התחלתי לאחרונה לשחק ב - CS GO לא מעט ואני מאד נהנה, אבל הבעיה היא שיש רק סרבר אחד ויחיד שבעצם אני מצליח לשחק בו - סרבר פומבי ישראלי של רק מפת DD2.. אין שום סרברים פומביים נוספים? ואם לא.. אז יש סרברים של אתרים מסוימים כמו VGAMES/FXP/GAMEX/HWZONE שצריך IP מיוחד כדי להיכנס אליהם? אשמח לסיוע כי אני מרגיש שזה אחלה של משחק אבל ממש תמוה שכל מה שאני יכול לעשות זה לשחק בסרבר אחד ויחיד.. תודה

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by NeWorld123,

איך נקראים העידכונים שיצאו עד היום למשחק SKYRIM במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. אני שואל כי היום היה לי משחק הזוי, שיחקתי בNuketown עם קבוצה של נובים ועשיתי 26-0. פעם ראשונה שהרגתי כ"כ הרבה במשחק אחד. אולי אני לא בפורום המתאים אז אנא תקנו אותי אם כן. שיחקתי עם AUG עם Extended Mags Crossbow Scavenger pro Slight of hands Flak Jacket לא שיחקתי במשחק הרבה זמן וחזרתי אליו לפני איזה חודש חודשיים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ניסיתי לשחק עם אחי בBF3 כשלי יש עותק חוקי ולו גם יש עותק בORIGIN (מחבילת הhumblebundle) ולצערי המשחק פשוט לא נותן להתחבר לשחקן השני לאותו השרת. מה לעזאזל?! יש דרך לעקוף את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אם אתם שחקני מחשב - זה הזמן הטוב ביותר שלכם בשנה - מכירות הקיץ של Steam החלו! לפניכם טיפים חשובים לצליחת מכירות הקיץ של Steam טיפ #1 - הגדירו לעצמכם תקציב בין אם הוא קטן או גדול, חשוב שתדעו כמה אתם הולכים להוציא בשבועיים הקרובים על משחקים. באמצעות תקציב מוגדר מראש לא תתקלו בהפתעות בחשבון האשראי שלכם. יש המון משחקים ולא מעט פיתויים, ממש כמו בסופר. לא לרוץ ולרכוש כל דבר שיש עליו הנחה גדולה. טיפ #2 - קנו רק משחקים בהם תשחקו במכירות הקיץ של Steam צפויים להימכר לא מעט משחקים בעלי ציונים גבוהים בהנחות ענק. אמנם, לא כל המשחקים יהיו לטעמכם. לפני רכישת משחק ודאו כי המשחק מתאים לסגנון שלכם. בדקו סקירות משתמשים ב-Steam ומשחקיות ביוטיוב. אם יש משחק חדש שנראה לכם מתאים…

12. Started by BrolySaiyan,

LOUD VOICES!!!!! If you enjoyed the video you can like and subscribe for more videos in the future.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dan1711,

שלום,הסוני 3 של בני הוא מארה"ב, את המשחק שבנדון רכשנו מהאי בי .לפני מספר שבועות רכשנו לו "עולם" במחק והוא לא יכול להכנס אליו.פנינו לסוני ישראל שם נאמר לנו שזה בגלל שהמשחק לא נרכש בארץ.מה ניתן לעשות?תודה רבה דן.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. Started by 3emi,

החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by Sarm1x,

The Garbage Run אתגר שיוביסופט שחררו לכל שחקני W_D! הנה הסרטון שלי לאתגר אני ישמח ללייק ושיתוף: והנה הסרטון הרשמי של האתגר: נראה אותכם

16. Started by Sarm1x,

עדכון נוסף: השרתים חזרו והם פשוט בתחזוקה אמורים להיות מוכנים ביומיים שלושה הקרובים !! עדכון : השרתים בתחזוקה ויחזרו לתפעל תוך כמה ימים בצורה מלאה! אנחנו מצטערים לבשר אבל כל השרתים נפלו מסיבה לא ידועה ואנחנו מטפלים בעניין בכל המאמצים האפשריים. נעדכן אותכם כאשר הכל יחזור לעבוד . השרת TEAMSPEAK עדיין מתפקד ואתם מוזמנים להגיע תמיד! סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה! חשיפה קטנה : בנוסף אמורים להגיע עוד שני שרתים לביאף 4 ועוד שרת לביאף 3 בשבוע - שבועיים הקרובים !

17. Started by hadarK,

E3 2014 קרב אלינו ויתקיים ב-10-12 ביוני, 11 יום בדיוק. רשימה מלאה של כל המשחקים שאושרו ולאלה מכשירים ישוחררו: 2K Games Evolve (PC, PS4, Xbox One) NBA 2K15 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) WWE 2K15 (TBA) Activision Blizzard Call of Duty: Advanced Warfare (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) Destiny (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) Bandai Namco Lords of the Fallen (PC, PS4, Xbox One) Capcom Deep Down (PS4) Monster Hunter 4 Ultimate (3DS) Deep Silver Metro: Redux (PC, PS4, Xbox One) Disney Disney Infinity: 2.0 Edition (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U) Fantasia: Music Evolved (Xbox 360, Xbox One) Electronic Arts Battlefield: Hardline (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox …

• 77 תגובות
    • 13.7k צפיות
  18. Started by Googleness,

לאחר שקראתי דיון בפורום מסוים באינטרנט ניסיתי את המשחק (בגרסת ניסיון רגילה של 14 יום), מדובר במשחק MMO בסביבת חלל עם דגש על מצב המשחק די ייחודי מהכמה ימי ניסיון שעשיתי בכמה מובנים, יש שרת אחד עם כל השחקנים (בין 20 ל80 אלף שחקנים אונליין כל הזמן). העלילה כביכול של המשחק היא רק הרקע השחקנים עושים את העלילה על ידי הפעולות שלהם, אפשר לעשות כמעט כל דבר שעולה בראשכם. יש כל כך הרבה דברים לעשות במשחק הזה שזה יוצא מגדר הרגיל. בנוסף יש אפשרות לקנות בMarket שבתוך המשחק בכסך וירטואלי של המשחק כרטיס של 30 ימי משחק במקום לקנות בכסף אמיתי, מדובר בזמן משחק שנרכש בכסף אמיתי על ידי שחקן כלשהו ואותו שחקן מוכר אותו בתוך המשחק בכסף וירטואלי של המשחק, אופציה מעניינת אם יש לכם את הסכום במשחק. …

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. היי אנשים, שיחקתי בעבר שנים רבות ב CS המקורי ([tdf]Kenny) לזקנים בינינו. בכל מקרה, המשחקיות דומה? ה"תחושה" של השליטה והמשחק מזכירות את המשחק הראשון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. http://www.pcgamer.com/2014/06/30/rebellion-revokes-unlicensed-sniper-elite-3-keys-offers-free-target-hitler-dlc-as-compensation/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://game-oldies.com/ רק עכשיו גיליתי אתר שכולל המון משחקי קונסולות ישנות שניתן לשחק בהם online. כרגע זה האתר הכי טוב שמצאתי למשחקי קונסולות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

היי יש לי משחק בסטים שנכנסתי לבטא שלו והוא פועה לי בספריה ולאחר שמחקתי אותו אני לא רוצה שהוא יהיה שם איך אני מוחק אותו ככה שאני לא יראה אותו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jackhammer,

אחרי שקניתי את injustice למחשב והתחלתי לשחק, שמתי לב שהמשחק הזה זוועה בלי שלט. זה ממש בדיחה לשחק ככה עם מקלדת. אני מחפש שלט טוב שיהיה במחיר נחמד. אם יש בארץ סבבה אבל אם יש יותר זול בחו"ל לא מפריע לי לחכות (יש מספיק משחקי חדשים בספריה של סטים) אשמח להמלצות. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by guylederer0,

בידיוק רכשתי ב CJS יש עוד מישהו שיש לו תמשחק ורוצה לשחק ביחד ?! D:

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Orion Dino Horde - 1.49 Papers, Please - 2.99 Terraria - 1.99 Hitman Absolution - 3.99 Outlast - 4.99 Metro Last Light Complete - 6.79 BattleBlock Theater - 3.74 FTL: Faster Than Light - 3.99 Brothers - A Tale of Two Sons - 2.99 Dishonored (ROW) - 4.99 סך הכל - 37.95$ ~ 130 ש"ח => 10 משחקים.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים