עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by snaek212,

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם על המוד DAYZ ל ARMA2 שרץ כבר די הרבה זמן. הרעיון של המוד הוא תקופה שלאחר התפשטות נגיף הרסני שגרם לכל האוכלוסיה להפוך לזומבים. המשימה של השחקן היא פשוט לשרוד... נשמע משעמם אה? אז זהו שלא! אתה תתחיל לבד ליד כפר או עיר עם תיק, פנס, תחבושת, ועוד כמה פריטים. בשלב זה תצטרך להתגנב לתוך בניינים כדי להשיג מצרכים חיוניים כמו אוכל, שתיה, ציוד רפואי וגם חלקי חילוף יעזרו לך לתקן רכבים הרוסים. במסע תתקל לא פעם בשחקנים אחרים שגם הם מחפשים את אותם דברים, זהירות! לא מעט שחקנים יהרגו אותך כדי לגנוב לך את השלל! ברגע שתמות כל המסע שעברת יתאפס ותצטרך להתחיל הכל מחדש! במשחק הזה הסיטואציות שתעבור יהיו מאוד אנושיות, כמעט בכל פעם שתשחק אתה תתקל בשחקן אחר מולך ושת…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by matan_18,

אני נמצא בעיר השנייה..ובהתחלה היה לי מקום אחד שהייתי מקבל משימות לבצע (הוא סומן במפה באות A)ושהתחלתי לעשות את המשימות אז פתאום אני רואה שנהיו לי עוד שתי מקומות שאני יכול לקבל משימות..אני צריך לעשות את כל המשימות שכל המקומות האלה נותנים לי (כלומר לציית ל 3 המקומות ולבצע את כל המשימות שכל אחד נותן) או שאני יכול להמשיך לקבל משימות ממקום אחד...ואני יבצע את כל המשימות שהוא יגיד לי אז אני יעבור עיר מבלי שביצעתי משימות בשני המקומות האחרים?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by i_love_u,

שידרגתי לXP , אבל כל משחק שאני מתקין פועל לי רק בחלון קטן אני לא יודע מה הבעיה במקום להראות את המשחק על מסך לם , הוא מראה לי את המשחק על חלון קטן ואומר אין איזשהו קובץ DLL מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. בבקשה אם אתם יכולים תישלחו לפה תמונות שלכם בהירוס 4 כי אני חייב ( עוד יומיים אני קונה לא במחיר מלא טוב אז הש הש קאפיש? ) תמונות היתרשמויות סיפורים ומה חדש במשחק ויתרונות וחסרונות של הירוס 4 לעומת משחקים קודמים יתקבלו בברכה תודה.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. נהנים מהמשחק החדש? עדיין מחכים להזמנה מחו"ל? קפצו איתי לראות מאיפה בא The Witcher, ואת המקורות המפתיעים של חברת CD Projekt. (מתנצל מראש לפולנים שבינינו, על הנסיון הקלוקל שלי להגות דברים בפולנית)

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by HunterVee,

יש לי דום 3 וסיימתי אותו תוך שעתיים וחצי... מה זה ? זה המשחק שעבדו עליו 3 שנים? מה נסגר? גם ככה הוא משעמם אחרי 3 שלבים (אחרי שהגרפיקה יצאה מהעכוז) פתאום אני נלחם נגד מפלצת גדולה ומעפנה?? מה אתם חושבים? אני צודק או שמה אני חי בסרט?....

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by kutomer,

הסקר הזה בא בעקבות ויכוח שהיה לי עם כמה חברים בנוגע לאיזה משחקים אנשים הכי אוהבים, לא מבחנת ז'אנר (פעולה, אסטרטגיה וכאלו) אלה מבחנת התקופה שהמשחק מתרחש בו. אשמח אם תענו בכנות ותוסיפו בהודעה מה הגיל שלכם באופן אישי אני הכי אוהב משחקים שמתרחשים בעבר הרחוק והם בדיונים, שיש בהם קוסמים מפלצות וכאלו... ואני בן 17 וחצי :]

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Almog Nachshon,

Modern Warfare Community שרת דיסקורד של קהילת MW, השרת מונה כבר כ-80 חברים ואנחנו רק גדלים וגדלים! לכניסה - לחצו כאן! מה יש לנו בשרת: חדרים למולטפלייר חדרים לSpec Ops חדר לבחירת רול חדרי 18+ בקרוב עוד המון דברים מחפשים צוות רציני לשרת שלנו, אנשים אחראיים שיפתחו את השרת עוד!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by YoniDahan,

אהלן, אני רוצה לרכוש לילד שלי את המשחק FIFA 14 ורציתי לדעת אם יש טלאי לליגה ישראלית? כמו כן במידה ואין דבר כזה, אז אולי יש לפרו 14? כמובן שאני מדבר על משחק מקורי ואני ממש לא מעוניין בפרוץ! תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. עדיין לא השתכנעתם לרכוש את הפרק השלישי בסדרת משחקי התפקידים הנודעת של BioWare? מעכשיו תוכלו להתנסות חינם הן ברכיב מרובה המשתתפים והן במצב העלילתי לשחקן יחיד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יוזמה-מפתיעה-שחקו-ב-dragon-age-inquisition-בחינם/

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. למשל אם אני אשחק לדוגמא ב-Assassin's Creed, Gears Of War, Crysis פתאום המחשב אחרי כמה דקות ממזער לי את המשחק לשורת משימות. זה קרה לי בכל המשחקים, בהתחלה חשבתי זה באג שיש במשחק אחד. אבל ראיתי שזה בשאר המשחקים גם ככה. מה עושים ? יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך ? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Googleness,

טוב אז החלטתי לנסות את סקיירים על החומרה ששדרגתי לא מזמן ואמרתי הגיע הזמן להתפרע עם מודים בצורה חולנית כמו שצריך. בעבר שיחקתי את המשחק עם חבילת הטקסטורות הרשמית שמקבלים בחינם דרך STEAM וכמה מודים בסיסיים כמו SkyUI וכאלה. שלב ראשון ניסיתי את RealVision ENB כמו שמוסבר בעמוד הבא: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/? אולם כשלעצמו המדריך עובד אבל ברגע שאני מנסה להתקין מודים נוספים אני מתחיל לחוות קריסות וזמני טעינה מוזרים עם קפיאות של המשחק. לאחר מכן ניסיתי קומבינציות שונות של מודים אבל עדיין קריסות. מה שאני מחפש: 1. שיפור באיכות הגרפית של המשחק. 2. שיפור באיכות הגרפית והפיזיקה של הדמויות עצמן. 3. תיקוני באגים למיניהם. 4. שיפורי QOL למיניהם כמו מפה משודרגת, תיקון לשמות…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

סיפור מעניין, מסתבר שTEKKEN הגיע לרמה כזאת גבוהה בזכות חוזה ארוך טווח שחתמה NAMCO עם SONY. החוזה אמר שNAMCO תייצר את סדרת משחקי הטקן שלה לפלייסטיישן בלבד במשך 10 שנים, ובתמורה תשלם לה SONY סכום נכבד שישמש למימון הפיתוח של המשחק בעיקר. בעוד כשנה, החוזה מסתיים, וNAMCO תחל לייצר את סדרת הTEKKEN לכל הקונסולות, וכנראה גם למחשב. cheers

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Pease Brother,

i have some problems with this game: i have alot of lags my pc is old but in the demo it was fine no lags but in the full i have alot of lags.i install alot of patchs maybe that is the reson? so why is that in the demo i dont have lags and in the full i have lags ?

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני משועמם נואשות, אני ממש רוצה משחק קטן, שאפשר להוריד בחינם... למישהו יש אחד טוב להמליץ לי?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by tomllic,

אחרי שאשכול "הבכי על" הקודם שלי גווע, החלטתי לפתוח עוד אחד על נושא אחר כי לצערי הבכי מסביב למשחק הזה לא נפסק לרגע.. לא ברור לי למה שחקנים בוכים על שחקנים אחרים שמשתמשים בסטינגרים וקוראים להם סטינגר נובז. על מה הבכי ? לא ברור לי. זה לא איזה סופר-טיל או משהו כזה. נכון, יש לו לוק און אוטומאטי והוא שגר ושכח, בדיוק כמו בחיים האמיתיים אגב, אבל חוץ מזה הוא לא OP או משהו כזה. הוא נפגע מכל הקאונטר-מז'רס, יאבד עקיבה אם הטייס משחרר מוץ, הטווח שלו קצר מאוד וברוב המקרים גם אין סיכוי להפיל כלי טיס עם טיל אחד וחייבים לשגר שניים ולפעמים שלושה. אז למה אנשים בוכים על זה ? זה איזה משהו ממשחקים קודמים בסדרה (אני לא יודע, התחלתי לשחק באטלפילד רק בגרסא 4) ?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Black Knight,

יש מישהו כזה כאן? מי שלא משחק, הנה הסבר קצרצר. מה זה האטריק? האטריק זהו משחק מנג'ר חינמי המתנהל כולו בתוך הרשת. להבדיל ממשחקי מנג'ר אחרים בהאטריק המשחקים יהיו תמיד נגד יריבים אנושיים. האטריק זהו משחק ניהול קבוצת כדורגל וירטואלית ולאחר הרשמה קצרה והמתנה של כמה ימים מקבל המשתמש קבוצה המתחילה מאפס וצריכה להתמודד עם מצבים כלכליים, מחלקת הנוער, המשחקים בליגה ובגביע, אנשי הצוות, לוחמה בעד עליית ליגה או לוחמה נגד הירידה, אצטדיון הקבוצה ועוד. הדבר המייחד את האטריק זה המציאות. בהאטריק לא כמו במשחקים אחרים הכל נראה מציאותי כמו שלא נראה באף משחק. המשחקים והאימונים מתקיימים תמיד בזמנים ושעות קבועים ועונה נמשכת ארבעה חודשים. כיום, נדבקו במחלת האטריק מאות אלפי אנשים ברחבי העולם…

18. Started by LazyBurger,

מישהו כבר שיחק בו ויודע אם שווה לקנות אותו? כי אני חייב איזה RPG טוב...

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. כרגע רכשתי bf3 premuim ב battlelog מה עושים עכשיו? אני מנסה דרך origin או דרך ה battlelog אני לא רואה כלום איזה התראה או משהו נרשמתי לשם וגם קיבלתי קבלה ב paypal אבל אני לא מבין מאיפה אני מתקין את המשחק ונכנס אליו בבקשה עזרה :-\

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

ממש לרגעים אלה , נשארו עוד כ15 וחצי שעות להכרזה ... אני מתרגש !!!!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. http://www.gamespot.com/news/6212411.html?tag=latestheadlines;title;5 יום מלא חדשות..

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by LazyBoy,

http://kotaku.com/gaming/pc/spore-slip-sliding-away-270324.php מסיבה שלא פורסמה, EA החליטו לדחות שוב את אחד המשחקים הכי מצופים של השנה הקרובה. הדחיה עצמה די מוזרה כי ראינו כבר די הרבה סרטונים והדגמות של המשחק ככה שאי אפשר להגיד שהוא היה בתחילת הדרך. נקווה שהם ינצלו את הזמן לדאוג שהמשחק לא יהיה כזה משעמם. (לפחות ככה הוא נראה לי מהסרטונים)

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by SyndromE,

ז'אנר: Action, Beat em up פיתוח: Warner Bros. Interactive Entertainment הפצה: Deadline Games תאריך שחרור: 04.03.2009 שחקנים: 1-2 מסך מפוצל תאור: ווטצ'מן. אחד הקומיקסים הגדולים של דורנו. בעיני רבים מביני עניין, אולי הקומיקס הטוב ביותר - בהחלט הקומיקס שהתחיל זרם חדש, מרתק ובוגר בקומיקס. הסרט מצטרף אליו בקרוב, ונשאר רק לקוות שהוא יגרום לאותן התחושות והרגשות שנגרמות כתוצאה מקריאה בקומיקס. ועכשיו, גם משחק המחשב. יש אנשים שאומרים שאותה היצירה צריכה להתאים את עצמה למדיום בו היא מופיעה - כך שאם היא מופיעה בכמה מדיומים, על היוצרים לקחת חירות יצירתית נרחבת על מנת להתאים את החוויה לציפיה. במקרה שלפנינו אני גם מסכים עם כך וגם רואה שזה מתקיים, למרבה השמחה. כמו כל משחק סופר גיב…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי).. היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך? חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות? בקשה לא להתחכם,תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

בחו"ל למיטב ידיעתי הם נמכרים במחירים של משחקי מחשב אבל בארץ 349ש"ח לאחד? What gives?

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.