עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Almog Nachshon,

Modern Warfare Community שרת דיסקורד של קהילת MW, השרת מונה כבר כ-80 חברים ואנחנו רק גדלים וגדלים! לכניסה - לחצו כאן! מה יש לנו בשרת: חדרים למולטפלייר חדרים לSpec Ops חדר לבחירת רול חדרי 18+ בקרוב עוד המון דברים מחפשים צוות רציני לשרת שלנו, אנשים אחראיים שיפתחו את השרת עוד!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by 2k-Twok,

5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. לא ידעתי שViva Pinata גם יגיע אבל בתצוגה של מיקרוסופט בE3 זה הוכרז רישמית - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18811 טוב אני הולך לעבודה ואני מקווה שאני יחזור אני יוכל ליצפות בווידיאו של שלושת החברות הגדולות(נינטנדו\מיקרוסופט\וסוני)

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Classified,

יצא לי להניח את ידי על NBA LIVE 2007 היום בדיוק חזרתי ממשחק מותח heat vs suns אז נתחיל מההתחלה שזאת אומרת גודל המשחק הוא טופס די הרבה מקום כמו כל משחק מודרני 3.5GB אחרי ההתקנה המאוד מהירה נכנסים למשחק ונתקעים בתפריט פשוט יפיפה אחד הכי יפים והמושקעים שראיתי הכולל ווידיאו של כל שחקן שמוצד כרקע בתפריט ולפני זה כמובן סרטון הכניסה האיכותי אחרי כל זה אפשר להתחיל לדפדפן בין התפריטים והאפשרויות החדשות ויש המון! לדוגמא הם שילבו את ESPN עם המשחק ככה שאפשר לקבל דיווחים חיים,סטטיסטיקות שונות וכמובן סרטונים.יש כמה פינות מאוד מעניינות כמו הרגעים הכי גדולים של...ושם נמצאים כל הסופרסטארים כמו וייד,גיימס נאש וכו . יש להדגיש שעקרונית יש טעינות במשחק אבל הן כל כך מהירות שלא תרגישו אותן כ…

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. http://www.gamespot.com/news/6212411.html?tag=latestheadlines;title;5 יום מלא חדשות..

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. כרגע רכשתי bf3 premuim ב battlelog מה עושים עכשיו? אני מנסה דרך origin או דרך ה battlelog אני לא רואה כלום איזה התראה או משהו נרשמתי לשם וגם קיבלתי קבלה ב paypal אבל אני לא מבין מאיפה אני מתקין את המשחק ונכנס אליו בבקשה עזרה :-\

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. המשחק או שיוצא באמצע או שמקרטע כאילו אני משחק על מערכת מלפני חמש שנים(ויש לי חדשה). חיפשתי הרבה באינטרנט וכו' ולא מצאתי מדריך ספציפי לבעיה הזאת.... יש כאן מישהוא שיודע הוא הצליח? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by tomllic,

אחרי שאשכול "הבכי על" הקודם שלי גווע, החלטתי לפתוח עוד אחד על נושא אחר כי לצערי הבכי מסביב למשחק הזה לא נפסק לרגע.. לא ברור לי למה שחקנים בוכים על שחקנים אחרים שמשתמשים בסטינגרים וקוראים להם סטינגר נובז. על מה הבכי ? לא ברור לי. זה לא איזה סופר-טיל או משהו כזה. נכון, יש לו לוק און אוטומאטי והוא שגר ושכח, בדיוק כמו בחיים האמיתיים אגב, אבל חוץ מזה הוא לא OP או משהו כזה. הוא נפגע מכל הקאונטר-מז'רס, יאבד עקיבה אם הטייס משחרר מוץ, הטווח שלו קצר מאוד וברוב המקרים גם אין סיכוי להפיל כלי טיס עם טיל אחד וחייבים לשגר שניים ולפעמים שלושה. אז למה אנשים בוכים על זה ? זה איזה משהו ממשחקים קודמים בסדרה (אני לא יודע, התחלתי לשחק באטלפילד רק בגרסא 4) ?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

למה לא יוצאים משחקים נורמלים כבר הרבה זמן? שמתם לב או שרק אני תקוע ב Command & Conquer 3 Kane's Wrath שנים.... מתי יוצאים משחקי אסטרטגיה טובים או מה יש לכם להמליץ על אלה שיצאו

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by anri,

נתקעתי בקטע עם האליקופטר במיגדלור הזה, מה אני אמור לעשות ?? האליקופטר המזורגג הזה לא מזיז לו הבזוקה שאני יורה בו, וכל פעם אני מת... מה אני צריך לעשות בדיוק ?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by oren_c,

אני מחפש שרתים שיהיו עם הפינג הכי נמוך האפשרי. בדרך כלל הייתי משחק על שרתים בגרמניה, אבל מעדיף להימנע מפינגים של 70+. אז קראתי שהכבל התת-ימי הסטנדרטי (ולא הבלעדי של בזק בינלאומי) מחובר דרך מערכת שנקראת MedNautilus באופן הבא: * ישראל אל קפריסין (Cyprus) - הכי קרוב שיש. * ישראל אל איטליה, סיציליה - הכי רחוק. * ישראל אל יוון, כרתים - מרחק בינוני. * דרך כרתים יש כבל שהולך לטורקיה, איסטנבול. עשיתי פינג לשרתים בקפריסין, שאמורים להיות עם הפינג הכי נמוך האפשרי בגלל שקפריסין הכי קרובה לישראל במונחי הכבל התת-ימי. אבל אני מקבל פינגים די גבוהים, כמו: * השרת 212.237.8.76 נותן פינג 93.5ms. * השרת 212.237.8.76 נותן פינג 83ms. * השרת 217.61.1…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. למשל אם אני אשחק לדוגמא ב-Assassin's Creed, Gears Of War, Crysis פתאום המחשב אחרי כמה דקות ממזער לי את המשחק לשורת משימות. זה קרה לי בכל המשחקים, בהתחלה חשבתי זה באג שיש במשחק אחד. אבל ראיתי שזה בשאר המשחקים גם ככה. מה עושים ? יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך ? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by The Dom,

מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הפאצ' כדי שאני יוכל לשחק... זה אומר לי בשביל שאני יוכל לשחק אני צריך פאצ' ואין לי מושג מאיפה מורידים.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ~BaRaK~,

https://www.youtube.com/watch?v=_5lyHZIzW8A&t=804

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי).. היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך? חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות? בקשה לא להתחכם,תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by oorlevi,

אני רואה שלא יהיה MU ישראל שוב פעם אז האם יש משחק חינמי דומה ואפילו טוב יותר ואם יש לו קהילה ישראלית עוד יותר טוב! תנו המלצות ממשחקים ששיחקתם/משחקים וכמובן שיפעלו לי על המחשב (מפרט בצד). תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by eido300,

האנטי ווירוס שלי (avira) מזהה חלק מהעדכון האחרון של firefall בתור ווירוס מישהו יודע על זה משהו?

18. Started by Idanp,

פשוט מדהים הבנאדם סיים את פאר קריי בשעה. http://speeddemosarchive.com/FarCry.html http://speeddemosarchive.com/demo.pl?FarCry_10702

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by bagetrek,

שלום לכולם נתקלתי בשגיאה מוזרה ב- IV - אני לא מצליח לשנות את ההגדרות גרפיקה מישהו נתקל בתופעה ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Black Knight,

יש מישהו כזה כאן? מי שלא משחק, הנה הסבר קצרצר. מה זה האטריק? האטריק זהו משחק מנג'ר חינמי המתנהל כולו בתוך הרשת. להבדיל ממשחקי מנג'ר אחרים בהאטריק המשחקים יהיו תמיד נגד יריבים אנושיים. האטריק זהו משחק ניהול קבוצת כדורגל וירטואלית ולאחר הרשמה קצרה והמתנה של כמה ימים מקבל המשתמש קבוצה המתחילה מאפס וצריכה להתמודד עם מצבים כלכליים, מחלקת הנוער, המשחקים בליגה ובגביע, אנשי הצוות, לוחמה בעד עליית ליגה או לוחמה נגד הירידה, אצטדיון הקבוצה ועוד. הדבר המייחד את האטריק זה המציאות. בהאטריק לא כמו במשחקים אחרים הכל נראה מציאותי כמו שלא נראה באף משחק. המשחקים והאימונים מתקיימים תמיד בזמנים ושעות קבועים ועונה נמשכת ארבעה חודשים. כיום, נדבקו במחלת האטריק מאות אלפי אנשים ברחבי העולם…

22. Started by Sango,

אהלן, אני רוצה סוף סוף לקנות 2 עותקים של המשחק אחד לי ואחד לחבר. איך הכי כדאי לעשות את זה? דרך האתר של BLIZZARD או חנות פה בארץ כמו זהhttp://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=starcraft2pc&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=92&aff=Kama〈=he או לנסות לחפש יד שנייה ??? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by LazyBoy,

http://kotaku.com/gaming/pc/spore-slip-sliding-away-270324.php מסיבה שלא פורסמה, EA החליטו לדחות שוב את אחד המשחקים הכי מצופים של השנה הקרובה. הדחיה עצמה די מוזרה כי ראינו כבר די הרבה סרטונים והדגמות של המשחק ככה שאי אפשר להגיד שהוא היה בתחילת הדרך. נקווה שהם ינצלו את הזמן לדאוג שהמשחק לא יהיה כזה משעמם. (לפחות ככה הוא נראה לי מהסרטונים)

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני משועמם נואשות, אני ממש רוצה משחק קטן, שאפשר להוריד בחינם... למישהו יש אחד טוב להמליץ לי?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by IP,

בהתקנה הראשונה של המשחק נאלצתי לעשות CTRL+ALT+DELETE בגלל שהכוננן CD שלי לא הצליח לקרוא את הדיסק השני. אחרי זה לא הצלחתי להסיר את המשחק והתקנתי אותו עוד פעם (הפעם מהצורב), עבר חלק. נסתי להפעיל את המשחק וקופץ לי חלון שכתוב בו: Technical Difficulties sorry, a serious error occurred. ניסיתי לעשות "תיקון" למשחק, קופץ לי אותו חלון של Technical Difficulties. הסרתי, התקנתי- אותה הודעה. הסרתי- התקנתי ב-C - אותה הודעה. חשבתי שזה בגלל הדרישות הגבוהות אבל- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=29346;start=0 מה לעשות??????????????? תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.