משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
היי אז עוד שבוע יוצא המשחק וחיפשתי קצת מידע על yennefer כי ב1 ו2 מראים חלקים מהזיכרון שלו עליה שלא כל כך הבנתי מישהו יודע משהו על הזיכרון שלו שחוזר בפלאשים?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פשוט הזוי.. http://www.gamespot.com/news/6327427/minecraft-studio-target-of-legal-action-from-bethesda
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי שלום אני כבר סופר חודשיים את הימים עד שיגיע ה-7 לחודש הזה שיצא כבר סאן אנדרס... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו שיודע יענה לי עליהן: 1) מישהו יודע כמה זמן אחרי השיחרור לחנויות של המחשק ל-pc מישהו יפרוץ ת'משחק וישחרר אותו להורדה..(מצטער אני לא קונה משחקים).. 2) כמה מגה הוא יתפוס ? (הבנתי שיש בערך 3 ג'יגה שירים). 3) האם אני יצטרך כונן Dvd או צורב די וי די בכדי לשחק בו.. מקווה שתענו לי,למרות שאלו שאלות קשות... תודה ושבוע נפלא גיל. ??? :-[ :-X :-*
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני נמצא בעיר השנייה..ובהתחלה היה לי מקום אחד שהייתי מקבל משימות לבצע (הוא סומן במפה באות A)ושהתחלתי לעשות את המשימות אז פתאום אני רואה שנהיו לי עוד שתי מקומות שאני יכול לקבל משימות..אני צריך לעשות את כל המשימות שכל המקומות האלה נותנים לי (כלומר לציית ל 3 המקומות ולבצע את כל המשימות שכל אחד נותן) או שאני יכול להמשיך לקבל משימות ממקום אחד...ואני יבצע את כל המשימות שהוא יגיד לי אז אני יעבור עיר מבלי שביצעתי משימות בשני המקומות האחרים?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בשגיאה מוזרה ב- IV - אני לא מצליח לשנות את ההגדרות גרפיקה מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למשל אם אני אשחק לדוגמא ב-Assassin's Creed, Gears Of War, Crysis פתאום המחשב אחרי כמה דקות ממזער לי את המשחק לשורת משימות. זה קרה לי בכל המשחקים, בהתחלה חשבתי זה באג שיש במשחק אחד. אבל ראיתי שזה בשאר המשחקים גם ככה. מה עושים ? יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך ? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6212411.html?tag=latestheadlines;title;5 יום מלא חדשות..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפלטפורמה המקוונת של Valve פוצחת במיזם הוזלות אחרון חביב לשנת 2016, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הדילים הכי טובים שיש בו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע רכשתי bf3 premuim ב battlelog מה עושים עכשיו? אני מנסה דרך origin או דרך ה battlelog אני לא רואה כלום איזה התראה או משהו נרשמתי לשם וגם קיבלתי קבלה ב paypal אבל אני לא מבין מאיפה אני מתקין את המשחק ונכנס אליו בבקשה עזרה :-\
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יוצרי המשחק החדש בסדרת הפעולה המפורסמת מתקשים להכיל את התלונות החוזרות והנשנות אודות עודף התקינות הפוליטית לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחק רולרבליידס בסגנון aggresive (למי שלא יודע - רמפות, סליידים, ריילים, גרינדים - חבל שהשלושה האחרונים הם אותו הדבר... ;D) אני רוצה שהמשחק יהיה בסגנון thps האגדיים (tony hawk's pro skater) או בסגנון mtv sports skateboarding, או אפילו בסגנון dave mirra. עדיף שהמשחק יהיה חדש ככל הניתן (כדי שאני אולי עוד אוכל למצוא אותו בחנויות) אבל אם כבר לא מוכרים אותו בחנויות, אז חבל, אך בכל זאת תתנו לי את שמו. הערה: אני מחפש את שם המשחק ואולי אף ביקורת עליו, לא לינקים לוורז או כל השטויות האלו. ולסיום: קיבלתי כאחת ממתנות הבר-מצווה שלי את רולר הfive-k של roces האיטלקית, רולר aggresive, לא כזה חדש אך עדיין נחשב מעולה, מקום שני בליין המוצרים של roces בסגנון זה, אחרי הgr…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש מישהו כזה כאן? מי שלא משחק, הנה הסבר קצרצר. מה זה האטריק? האטריק זהו משחק מנג'ר חינמי המתנהל כולו בתוך הרשת. להבדיל ממשחקי מנג'ר אחרים בהאטריק המשחקים יהיו תמיד נגד יריבים אנושיים. האטריק זהו משחק ניהול קבוצת כדורגל וירטואלית ולאחר הרשמה קצרה והמתנה של כמה ימים מקבל המשתמש קבוצה המתחילה מאפס וצריכה להתמודד עם מצבים כלכליים, מחלקת הנוער, המשחקים בליגה ובגביע, אנשי הצוות, לוחמה בעד עליית ליגה או לוחמה נגד הירידה, אצטדיון הקבוצה ועוד. הדבר המייחד את האטריק זה המציאות. בהאטריק לא כמו במשחקים אחרים הכל נראה מציאותי כמו שלא נראה באף משחק. המשחקים והאימונים מתקיימים תמיד בזמנים ושעות קבועים ועונה נמשכת ארבעה חודשים. כיום, נדבקו במחלת האטריק מאות אלפי אנשים ברחבי העולם…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אנשים, אני חייב למליץ לכם על המשחק/מוד הכי טוב שיצא אי פעם, הלא הוא TO = Tactical Ops זה מוד לאנריל (הישן), שלדעת רבים (לאו דוקא שחקני TO) הוא בכמה רמות מעל Counter Strike (שנחשב לשולט בתחום). אני פתחתי ת'ארד דומה לפני שנה בערך כאן בפורום, אבל אז הקהילה הישראלית היתה קטנה מאוד, וגם לא היה ממש שרת... היום הקהילה התפתחה בצורה מדהימה! בעקבות השרת שויגיימס (שבהזדמנות זאת אני רוצה להודות להם), ובעקבות עוד 2-3 שרתים שקמו בנוסף לוי גיימס ביססו את הקהילה, ואת המשחק לאחד מהמפותחים בארץ! אני חייב להודות (ומי שמכיר יוכל להעיד על כך) שהקהילה היא קהילה ממש רצינית, ולא ליימרים וכמובן לא צ'יטרים כמו בקמפר סטרייק... יש כיום בארץ כ 6-8 קלאנים רשמיים שמתחרים בין עצמם בליגה שנפתחה …
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצאתי בG2A את זה: https://www.g2a.com/x-plane-10-global-64-bit-steam-cd-key-ru-cis.html אני רואה שהוא נעול רק לרוסיה והשכנים, איך אני יכול להפעיל אותו? השפה תהיה אנגלית? זאת עילה לבאן או נחשב למשהו נוגד תקנון? עריכה: מצאתי אותו גם פה: http://www.gameladen.com/x-plane-10-global-64-bit-pc-mac-linux.html?a_aid=allkey&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop אתר אמין?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לפני יומיים עברתי באחת החנויות וראיתי את המשחק battlefield 2142 אמרתי יאלה נקנה אבל הסתכלתי מאחורה באריזה היה רשום שצריך תשלום חודשי או תשלום על הרשמה משהו כזה...האם זה נכון ? כי חשבתי אני רק משלם 200 על המשחק וזהו. תודה מראש לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום ושמעתי שיש פה קהילה טובה .... לעניין, אני מוכר משתמש סטים עם 6 משחקים ביניהם CSGO . CS1.6 .CS Condition Zero . RUST . DOTA 2 ועוד כמה חינמיים לא כ''כ אכפת לי המחיר שתציעו אני יקבל כל הצעה מעל ל 75 ש''ח . הכסף יתקבל אך ורק בדואר \ PAYPAL ואל תנסו לעשות עליי ''סקאם'' . ערב טוב .
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים, ממש מאכזב העניין הזה. המשחק עבד נהדר, שהגעתי ללבל 10 ניסיתי להכנס ל Alliance war יש לי DELAY ממש קשה (5 שניות בערך) כל הדמויות סביבי (איתי ונגדי) זזות בקפיצות (כל 2-3 שניות הן נמצאות במקום אחר) בדקתי עם אנשים בשרת - הבעיה היא אצלי בלבד. יש לכם רעיון? הדבר היחיד שעולה לי לראש זה העובדה שאני עם הוט (הם כאלה גרועים?) ועוד מחובר ברשת אלחוטית. העניין זה שמשחקים אחרים באינטרנט עובדים טוב, הגלישה עובדת בסדר גמור.. מה עוד אפשר לעשות..? קניתי את המשחק הזה בשביל ה Alliance war (PVE לא מעניין אותי כלל)
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהבתי GDC 09: Debut Trailer Mar 25, 2009 Truth is the first casualty of war. HD - http://www.gametrailers.com/player/47119.html SD- http://www.gametrailers.com/player/47120.html Release Date: TBA Publisher: Ubisoft Developer: Eugen Systems Genres: Real-Time, Strategy
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בחו"ל למיטב ידיעתי הם נמכרים במחירים של משחקי מחשב אבל בארץ 349ש"ח לאחד? What gives?
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים טוב אז אחרי המונטאג'ים שעשיתי החלטתי לעשות עוד סדרה ( הסדרה לא תפגע במונטאג'ים ואני ימשיך להעלות מונטאג'ים) סדרה שנקראת : "Epic Moment" בסדרה זו אני יעלה שתי קטעים או קטע אחד יפים שאהבתי . אני מקווה שתאהבו ואני תמיד ינסה להשיג את הקטעים הכי טובים שלי זה דורש ממני לשחק הרבה אבל אם אתם אוהבים את זה אין לי בעיה להמשיך אם אהבתם ותרצו שאני ימשיך תנו לי סאב ולייק ותרשמו לי בתגובות אם אהבתם בשביל לקדם אותי ושהיה לי רצון להמשיך להעלות בשבילכם סרטונים נ.ב את ההשראה לסדרה לקחתי מXhoho שכם הוא עושה סדרה כזאת. פרק ראשון
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-