משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מישהו עדיין משחק COD4? יש תחרויות , קלאנים? אני משחק מ2008 , וחזרתי אחרי תקופה של שנה הפסקה , לשחק מחדש אני מקווה שאנשים פעילים פה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך קוראים למשחק הזה שצריך לשבור את כל הלבנים למעלה ויורדים בונוסים ששוברים ואז גם עוברים שלבים וזה ניהיה יותר קשה משחק פשוט ויפה שכחתי מה שמו
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
5vs5 ODC #4 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משועמם נואשות, אני ממש רוצה משחק קטן, שאפשר להוריד בחינם... למישהו יש אחד טוב להמליץ לי?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/251271.html?playlist=featured זה רק אני או שממשחק למשחק ומשחקנית לשחקנית רק מקטינים לה את השדיים?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבקשה אם אתם יכולים תישלחו לפה תמונות שלכם בהירוס 4 כי אני חייב ( עוד יומיים אני קונה לא במחיר מלא טוב אז הש הש קאפיש? ) תמונות היתרשמויות סיפורים ומה חדש במשחק ויתרונות וחסרונות של הירוס 4 לעומת משחקים קודמים יתקבלו בברכה תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ז'אנר: Action, Beat em up פיתוח: Warner Bros. Interactive Entertainment הפצה: Deadline Games תאריך שחרור: 04.03.2009 שחקנים: 1-2 מסך מפוצל תאור: ווטצ'מן. אחד הקומיקסים הגדולים של דורנו. בעיני רבים מביני עניין, אולי הקומיקס הטוב ביותר - בהחלט הקומיקס שהתחיל זרם חדש, מרתק ובוגר בקומיקס. הסרט מצטרף אליו בקרוב, ונשאר רק לקוות שהוא יגרום לאותן התחושות והרגשות שנגרמות כתוצאה מקריאה בקומיקס. ועכשיו, גם משחק המחשב. יש אנשים שאומרים שאותה היצירה צריכה להתאים את עצמה למדיום בו היא מופיעה - כך שאם היא מופיעה בכמה מדיומים, על היוצרים לקחת חירות יצירתית נרחבת על מנת להתאים את החוויה לציפיה. במקרה שלפנינו אני גם מסכים עם כך וגם רואה שזה מתקיים, למרבה השמחה. כמו כל משחק סופר גיב…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לקראת יציאת המשחק הייתי רוצה לדעת האם חוץ ממני כמובן עוד מישהו מתכנן לרכוש את המשחק ? ואם כן באיזו גרסה? למי שלא שמע קיימות שתי גרסאות . (כרגע) אז קדימה להתפקד !
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני נמצא בעיר השנייה..ובהתחלה היה לי מקום אחד שהייתי מקבל משימות לבצע (הוא סומן במפה באות A)ושהתחלתי לעשות את המשימות אז פתאום אני רואה שנהיו לי עוד שתי מקומות שאני יכול לקבל משימות..אני צריך לעשות את כל המשימות שכל המקומות האלה נותנים לי (כלומר לציית ל 3 המקומות ולבצע את כל המשימות שכל אחד נותן) או שאני יכול להמשיך לקבל משימות ממקום אחד...ואני יבצע את כל המשימות שהוא יגיד לי אז אני יעבור עיר מבלי שביצעתי משימות בשני המקומות האחרים?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא אהבתי את המנוע הוא לא נוח ולא חלק כמו ב DRAGON AGE. המשחק יותר מידיי קוואסטי בשבילי צריך ללכת לשם ולשם וכל מיני דברים שכאלה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Modern Warfare Community שרת דיסקורד של קהילת MW, השרת מונה כבר כ-80 חברים ואנחנו רק גדלים וגדלים! לכניסה - לחצו כאן! מה יש לנו בשרת: חדרים למולטפלייר חדרים לSpec Ops חדר לבחירת רול חדרי 18+ בקרוב עוד המון דברים מחפשים צוות רציני לשרת שלנו, אנשים אחראיים שיפתחו את השרת עוד!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שידרגתי לXP , אבל כל משחק שאני מתקין פועל לי רק בחלון קטן אני לא יודע מה הבעיה במקום להראות את המשחק על מסך לם , הוא מראה לי את המשחק על חלון קטן ואומר אין איזשהו קובץ DLL מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
היי, חבר קנה את המשחק, התקנו, נכנסו למשחק דרך האייקון על השולחן עבודה, לי זה נכנס רגיל, ולו הופיעה הבעיה הזאת אני לא מצליח למצוא אנשים שיש להם אותה, לכולם יש Right now בסוף ולו אין.. זה בעיה ממש מוזרה ואני לא מצליח למצוא פתרון.. מה זה יכול להיות ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם על המוד DAYZ ל ARMA2 שרץ כבר די הרבה זמן. הרעיון של המוד הוא תקופה שלאחר התפשטות נגיף הרסני שגרם לכל האוכלוסיה להפוך לזומבים. המשימה של השחקן היא פשוט לשרוד... נשמע משעמם אה? אז זהו שלא! אתה תתחיל לבד ליד כפר או עיר עם תיק, פנס, תחבושת, ועוד כמה פריטים. בשלב זה תצטרך להתגנב לתוך בניינים כדי להשיג מצרכים חיוניים כמו אוכל, שתיה, ציוד רפואי וגם חלקי חילוף יעזרו לך לתקן רכבים הרוסים. במסע תתקל לא פעם בשחקנים אחרים שגם הם מחפשים את אותם דברים, זהירות! לא מעט שחקנים יהרגו אותך כדי לגנוב לך את השלל! ברגע שתמות כל המסע שעברת יתאפס ותצטרך להתחיל הכל מחדש! במשחק הזה הסיטואציות שתעבור יהיו מאוד אנושיות, כמעט בכל פעם שתשחק אתה תתקל בשחקן אחר מולך ושת…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
** אם זה לא שייך לפה נא להעביר את זה לפורום המתאים, לא ידעתי איפה לפתוח את זה ** לא מזמן קניתי מחשב חדש וחזק, תנו ליהנות ממנו תמליצו לי בבקשה על משחקים כמו: God Of War- רק למחשב. שיחקתי במשחקים שדומים לזה The Amazing Spider-man 1-2 // DMC Series // Dark Siders 1-2 // Deadpool // Legend Of Kora // Prototype 1-2 // Shadow Of Mordor. גם SaintRow שיחקתי האחרון בסדרה, פחות אהבתי אבל משחק חמוד. האגדה של קורה באמת היה אחד המשחקים.. ~ בקיצור אני מחפש משחקים בסגנון הזה, שאתה מתחיל מכלום ומקבל כל מיני כוחות ומתקפות מיוחדות בהמשך המשחק.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Dynamite טוב הלב מפורום קונסולת ה-PS2 באתר Neoseeker סרק לעולם תמונות חדשות מהמשחק GTA Vice City שהופיעו במגזין כל שהוא. האיכות לא משהו, אבל בהחלט מספיקה כדאי להעביר את המסר: המשחק הזה הולך להיות ריאליסטי פי שניים יותר מקודמו, כמו כן כבד הרבה יותר.... תמונות נבחרות: לכל התמונות
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ממש התאכזבתי ממנו קשות יש לי מחשב מאוד חזק P-4 1.9 512RAM ו-G-FORCE 2 MX 400 64MB והמשחק ממש מגעיל והוא כבד מאוד ורק שתדעו עדיין לא עברתי את האימונים מרוב שהתאכזבתי
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בחו"ל למיטב ידיעתי הם נמכרים במחירים של משחקי מחשב אבל בארץ 349ש"ח לאחד? What gives?
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נהנים מהמשחק החדש? עדיין מחכים להזמנה מחו"ל? קפצו איתי לראות מאיפה בא The Witcher, ואת המקורות המפתיעים של חברת CD Projekt. (מתנצל מראש לפולנים שבינינו, על הנסיון הקלוקל שלי להגות דברים בפולנית)
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי שיצא הספר על המשחק העתידי של בליזרד האם המשחק כבר בתכנון? באיזה שלב הוא? מתי יצא? מה המצב? מה נסגר? אני מצפה לו 100 שנה כבר..
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משחקים מומלצים שווים לבנתיים: (אין חשיבות לסדר) 1.fruit ninja 2. angry birds/fragger 3. cut the rope 4. tiny wings 5. moonies 6.worms 7. infinity blade 8. mega jump ----------------------------------- כמובן-ANGRY BIRDS FRUIT NINJA אבל יש גם את CUT THE ROPE, QWOP ,MEGA JUMP. SAMURAI-חביב לא יותר. TALKING TOM שהוא משעשע לכמה דקות אבל לפחות ייחודי. מחפש דברים מיוחדים ממש,מקורי מבחינת חשיבה או שפשוט כיפים בצורה ממכרת.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי דום 3 וסיימתי אותו תוך שעתיים וחצי... מה זה ? זה המשחק שעבדו עליו 3 שנים? מה נסגר? גם ככה הוא משעמם אחרי 3 שלבים (אחרי שהגרפיקה יצאה מהעכוז) פתאום אני נלחם נגד מפלצת גדולה ומעפנה?? מה אתם חושבים? אני צודק או שמה אני חי בסרט?....
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שחקנים יקרים, את הטריידים, פרסום האייטמים וכו' יש לבצע באשכול הטריידים בלבד. אין לפרסם סתם כך בפורום. אנא השמעו לחוקים, שהפורום יראה יותר טוב ויותר מסודר. תודה רבה מראש! צוות הפורום והקהילה. אשכול הטריידים אני מזכיר, חל איסור מוחלט לערוך מכירה של סקינים. אך ורק טריידים, וזה יתבצע באשכול הטרייד.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-