Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי אתמול קניתי צורב פלקסטור ומה שהבנתי שחשוב שיהיה מופעל עליו DMA יש לי XP ואני לא מצליח להפעיל לו את הDMA למישהו יש מושג איך עושים את זה? איפה קיימת האפשרות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
לצערי אין את הדבר עדיין ב-ADSL.CO.IL... אז אולי כאן מישהו יכול לעזור לי בנושא...
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול התקנתי WIN2000 ומאז כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב עצמו לא נכבה אוטומטית כמו ב98 וME אלא כותב הודעה שזה בטוח לכבות את המחשב (יענו ידנית) מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך להחזיר את זה ככה שזה יכבה לבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה חדשה ( ;D ) , כשאני פתח למשל את האקספלודר, המחשב נתקע, מה הכוונה נתקע? ההארדיסק נטחן, אני שומע אותו נטחן ונטחן ונטחן, וכל המחשב זז לאט לאט, האינטרנט מפסיק להוריד, הכל נתקע פשוט, ככה ל-40 שניות, אז לא הבנתי מה קרה שההארדיסק חושב כל כך הרבה, חשבתי אולי בגלל שלא איחיתי אותו הרבה זמן, אבל בכל זאת ניסיתי לבדוק על מה הוא חושב כל כך הרבה, אז הרצתי את FileMon שבודקת בזמן אמת אילו קבצים משתנים וכשההארדיסק נטחן היא מראה לי בבירור שהקובץ שטוחן את ההארדיסק הוא c:\pagefile.sys , מישהו מכיר את הבעיה? אפשר לעשות משהו כדי שההארדיסק לא ייתכן? נ.ב, אם זה חשוב, גודל הקובץ הוא 545 מגה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד שאני אקנה עכבר נורמאלי (דבר שיהיה בסביבות אמצע ינואר) אני תקוע או עם העכבר של המחשב הנייד או איזה עכבר מייקרוספט נוראי אבל מעט יותר טוב מהעכבר של הנייד. הבעייה היא שהעכבר החיצוני עובד רק כאשר אני מחבר אותו אחרי הדלקת המחשב, התוך הוינדוס, ואם אני משאיר אותו מחובר ומדליק מחדש את המחשב העכבר לא מתפקד בכלל... לפחות לא עד שאני מנתק אותו ומכניס אותו שוב עד לפעם הבאה... איך מסדרים את הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009304598&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקייה של ווינדוס 98 על ההרד דיסק אבל מערכת ההפעלה שמותקנת לי עכשיו היא ווינדוס אקס פי.בכל מקרה בווינדוס 98 היה מותקן לי חיוג לרשת עם שם משתמש וסיסמא האם יש איזשהוא קובץ בתקיית הווינדוס 98 הזאת שניתן לפתוח אותו ולראות את הסיסמא ואת השם משתמש ? ניסיתי להתקין על התיקייה הזאת ווינדוס מחדש אבל לא ניתן וההתקנה נתקעת כל הזמן.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלפתי צורב בין 2 מחשבים שלי , YAMAHA 2100 לבין 8824 YAMAHA (פשוטו כמשמעו ..הוצא והוכנס אחר) סקאזי. ומאז נעלם לי אופצית השליחה לצריבה אוטמתית (דרך SEND TO) של ה XP . אומנם לא השתמשתי יותר מידי באופציה זו אבל בשביל גיבוים קטנים ובעיקר הורדות מהרשת היא היתה מציונת. משהוא יודע למה כמה ומדוע ? והכי חשוב איך להחזיר את אופציה זו (גם באמצעות גרירה ושיחרור לכונן ה צורב זה לא מצליח). דרור.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי win xp corp והיה לי 128 mb ram - עכשיו הוספתי עוד 128 מגה, רציתי לשאול אם אני צריך לעשות איזה שינוי בהגדרות הזיכרון הוירטואלי, או בכל הגדרות שהן, או שהוינדוס עושה זאת אוטומטית?
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישהו זוכר מאיפה מורידים את זה ? חיפוש פה בפורומים לא העלה דבר.
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד עליו מותקנת מערכת הפעלה Windows XP Home התקשרתי למיקרוסופט לבקש מספר לקוח כדי להכנס לפורום החדש שלהם. לא בקשתי תמיכה ולא עזרה רק להיכנס לפורום. הם טוענים שלא מגיע לי כי המערכת מותקנת על המחשב. שאלתי אותם " אז מה ההבדל בין לקוח שקנה מחשב עם מערכת הפעלה חוקית לבין סתם מעתיקן שלא שילם אגורה על התוכנה. תתפלאו" התשובה הייתה אין הבדל " והפנו אותי לקומפק . אז תענו לי בשביל מה לקנות תוכנה חוקית או מחשב עליו מותקנת גירסה כזו אם מבחינת מיקרוסופט אין לך שום זכויות. ואחר כל הם מתלוננים שאצלנו בישראל לא קונים תוכנה רק מעתיקים. קודם שיתנו יחס מועדף למי שכן קונה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו מכיר את הפתרון לבעיה השטותית אך מעצבנת כאשר מנסים לפתוח מסמך word ב win 2000, ה word מודיע שהמסמך נמצא כבר בשימוש ( שלי כמובן ), כאשר ברור לי לחלוטין שהמסמך אינו בשימוש, תופעה דומה גם ב excel , לא בדקתי בשאר תוכנות ה office 97 אך אני מעריך שזה אותו דבר.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם אני עובד על ויינ 2000 פרו. הייתי מעוניין לדעת מה התוכנות ואמצעים להגן על המחשב מפני חדירות דרך הרשת או כל דבר אחר יש ברשותי פיירוול של נורטון (2002). אשמח לדעת על תוכנותאו צורות הגנה יעילות יותר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1009044980&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה שאני עושה turn off למחשב אז אני חייב ללחוץ על הכפתור כדיי לכבות אותו (ממש כמו בימים ההם עם המארזים הישנים). לעוד מישהו זה ככה בxp? :helpme:
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס מסך הרקולס GEFORCE II MX 400 היום הורדתי מהאתר של הרקולס את הדרייבים 21.83 לכרטיס מסך זה... אך עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייברים תסתכלו מה מופיע לי במסך של האפשרויות... מישהו יודע מה עושים עם זה ?
-
מה עדיף? יש לי מחשב ישן פנטיום 2 350MHZ, עברתי על האופציות הנוספות של ה PRO ולא נראה לי שאני צריך אותם, האם הוא יותר מעמיס על המחשב? האם ה HOME פחות יציב? למשהו יש לינק להשוואה בין השניים? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-