עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TheWizard,

לא מזמן סיימתי להוריד ולהתקין 4 מגהבייט של "עדכונים קריטיים" (אבטחה) ב Windows Update לאיכס פי'עליה שלי. משהעדכונים הסתיימו להם הוא ביקש אותי להפעיל מחדש. מאז האיכס פי'עליה לא עולה, כל פהעלה מסתיימת במסך כחול וריחני. ניסיתי כבר כמה דרכים עוקפות לבדיקה אך מאחר והיא לא עולה כלל זה לא מסתדר. טוב, זה לא חשוב, עוד מעט אני אטפל בה טיפול מתאים. הפוסט הזה הוא רק בכדי להראות את הסבל שנגרם לי (ולעוד רבים כמוני, אני בטוח) ושגורמים לאנשים רבים לאובדם מידע ו/או ביקורי טכנאים יקרים ומיותרים לאנשים המסכנים - גועל נפש. נ.ב. אני עכשיו מ- 98 וכבר (תוך פחות מ- 5 דקות) נתקע האיכספלורר פעם אחת.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  2. WINDOWS UPDATE עידכוני מוצרים עשיתי כל מה שצריך לפי המאמרים באין כניסה ועדיין אין ישועה אגב התקנתי גם את הMSDN של ה-STUDIO למישהו זה קרה? אנא פתרונים!!! מצורפת תמונה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pc4u,

שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by spatz,

אני משתמש בווינדוס אקספי. עשיתי ריסט וכשהמחשב עלה ווינדוס הריץ בדיקה על ההארד-דיסק. הא מצא כמה בעיות ויצר 5 קבצים בשם ??????~1.mp2. עכשיו אני לא יכול לפתוח, למחוק, להזיז, להעתיק, לערוך וכו' אף אחד מהקבצים. מה לעשות? כשאני מנסה למחוק וכו' אני מקבל את ההודעה: Cannot delete ??????~1: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. תעזרו, בבקשה, זה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב בעיה חמורה יכול להיות שיש לי איזה קובץ לא תקין רציתי לדעת איך אני מפעיל את האפשרות הזאת ב SETUP של WIN XP HE

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mama,

איך שולפים את מספר הרשיון של WINDOWS 95 שאינו עולה אפילו בSAFEMODE

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by audigy,

יש לי xp proffesional אני חושב לעבור ל-ntfs האם יכולות לצוץ בעיות בהרצת משחקים או תוכנות מסוימות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אני זוכר הייתה פקודה שהייתה מראה כמה רץ הSATION הנוכחי בווינוס אך אני לא זוכר את הפקודה עצה מה היא?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DarK_NaF,

בזמן האחרון הXP שלי החל להפוך ממערכת הפעלה מהירה לאחת גוססת.... הרבה פעמים זמן התגובה שלו מאוד איטי....זה מתבטא בהקלדה, פתיחת תוכנות, הזזת עכבר.... האם זה סימן לכך שהגיע הזמן לפורמט? :'( מוזר...פירמטתי לפני חודשיים.....

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by heleriko,

יש לי וינדוס אקס.פי פרו , לאחרונה החלו לי בעיות כאשר אני מעוניין להחליף מעברית לאנגלית ולהיפך(בעזרת לחיצות על מקשי אלטשיפט) לעומת זאת עם העכבר אני מצליח להחליף לאחר מספר לחיצות ארוך מן המקובל (לקוח למחשב זמן להגיב על כך ולא תמיד זה מצליח) בעבר הכל עבד בצורה תקינה ולא התקנתי שום תוכנה חדשה לאחרונה. למרבה הפלא כאשר אני עובד עם איי סי קיו בחלון הודעה רגילה המקשים חוזרים לתפקד והשפות מתחלפות בצורה תקינה. יש לציין גם שההחלפה לא מתבצעת תחת אקספלורר בנסיון למלא מסמכים שאלונים לכתוב בפורומים וכיוצא בזאת.... מה עושים? בעיה נוספת היא שאני מנסה להשתמש בנטקס (בה השתמשתי עד לפני מספר ימים) אבל משום מה כאשר אני כותב של של חברה שהאתר שלה היה עולה לי בלי בעיות בעבר, כיום עולה לי מן חלון…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by mikk,

כשאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי שגיאה, אצל חבר שלי שיש לו 98 זה פועל והתקנו מאותו דיסק, זה מה שהוא כותב לי:

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Boomer,

תמיד ראיתי אותו פועל כל הזמן רק אצל חבר שלי (לשנינו WIN XP) ויש לו מלא בעיות במחשב...(לא שהמחשב שלו לא טוב פשוט נראה שיש לו וירוסים) בכל מקרה פתאום היום אני רואה שהקובץ מופיע גם אצלי וראיתי שהוא פועל מתי שהמחשב מופעל (בדקתי ב-MSconfig). הקובץ נמצא ב-WindowsSystem32 וכשאני עושה לו מאפיינים לא רואים שהוא רשום על שם שום חברה... בינתיים שמתי אותו בסל מחזור והעפתי אותו מה-Msconfig... מישהו יודע מה זה בדיוק הקובץ הזה ומה אני צריך לעשות איתו? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by m_k,

בעיה מוזרה ב-XP! אתמול עשיתי ווינדוס UPDATE ומאז השפה משתנה לי רגיל עם ALT+SHIFT אבל כשאני בחלון EXPLORER או במחשב שלי היא לא משתנה לי! מה לעשות?? עם לא הבנתם את הבעיה תכתבו!

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  15. Started by DJO,

מתי ש ה XP עולה אז לכמה שניות יש אייקון כזה ליד השעון ואז הוא נעלם: מישהו יודע מה זה? חחח אני בקושי מצאתי את התמונה.. זה מאוד קטן להסתכל מתחת לחתימה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by -JobNick-,

מחר אני מקבל צורב, ויש לי וינדוס XP רציתי לשאול אחרי שאני מתקין את הצורב והכל מה אני צריך לעשות בוינדוס שהוא יעבוד אם אני אתקין את התוכנה NERO או EASY CD הכי חדשים זה יעבוד או שאני אצתרך להתקין איזה פאטצ' מסויים שהוא יוכל לצרוב כי כאשר הXP רק יצא שמעתי שצריך להתקין איזה פאטצ' כי אחרת התוכנת צריבה לא לתת פוקדות לצורב שיצרוב (קיצר לא יצרוב)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. הכוונה כמובן בחלונות XP. כמו שכבר כתבתי פה כמה פעמים בעבר, הבעיה הזאת מופיעה לי בעיקר כשאני משתמש באיי סי קיו ופתאום ה-TASK BAR נתקע וזה נראה כאילו שההודעה ששלחתי לא עוברת וכמובן שאם יש מעטפות מהבהבות של הודעות נכנסות אני לא יכול לגשת אליהם כי העסק תקוע. מצאתי שאם אני מבטל את מצב ה-ALWAYS ON TOP של החלון הראשי ב-ICQ, כך שהוא יכול למשל להסתתר מאחורי חלון של IE6 ואז משאיר את החלון של ה-ICQ לא ממוזער כל זמן שאני בשיחות, אז אין את התקיעה ואפשר להמשיך כרגיל.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by hagay,

?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by BeNDeR,

אוקי יש לי המלצה ענקית לכת משתמשי ה win xp לא כדי לפספס את זה !!!!! ;D ;D יש אפשות לשנות את effect של ה appearance לכך ששימוש ב win xp פי 5000 יותר נוח ויפה !!!! אז עם אתם רוצים את זה בבקשה !!!!! לכו ל Desktop > Properties > Appearance > Effect > Mark The Second Option (Use the following ....) > And Ther Chose The "ClearType" l אם אתם רוצים עוד אפשריות של ClearType לכו ל http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/tunerstep2.asp ......................................................................................................................................................................................

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by r_mindel,

כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך ) והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFS ובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP) וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור) ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dll ושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנה ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ??? בתודה מראש רועי

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ofer_mat,

משהוא יודע כך לשחזר קבצים ב XP ( לא בסל מחזור....) האם יש במערכת ההפעלה הזו תוכנה לשחזור קבצים.....

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. מישהו יודע איך אפשר לנטרל את החלון הקופצני והמעצבן הזה שמופיע כל כמה שניות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by talkfir,

ברשותי Win Xp Pro .באפשרויות כיבוי יש לי Shotdown,Reset,Stand by ראיתי במחשבים אחרים עם ה xp ,שיש במקום ה stand by - hibbrenet כיצד ניתן לשנות? תודה טל

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם חלפה בעית עדכון חלונות דרך ה Windows Update, או שעדיין מוצגת הודעת השגיאה שלא ניתן להציג את הדף המבוקש? לעזאזל אני כבר מת לעשות Dual Boot! :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איפה אני יכול להתחיל ללמוד לינוקס???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים