Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה אחרי שהורדתי את התוכנה DISKdata ראיתי שיש לי את התיקיה הזאתהSystem Volume Information , ומקודם לא ראיתי אותה. עכשיו היא תופסת לי 600 מגה, ואני רוצה לדעת מה היא התיקיה הזאת והאם אפשר למחוק אותה?. נ.ב מצאתי את הקובץ pagefile.sys והוא תופס 200 מגה ביט, ואני רוצה לדעת מה הוא והאם אפשר למחוק אותו?. פשוט תבינו הארד דיסק שלי מאוד קטן וכל מגה הוא חשוב.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Windows XP Professional 32-bit - Black Edition v2009.1.24 מישהו מכיר את הגרסא הזו או שמע עליה ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.itproportal.com/portal/news/article/2010/5/22/microsoft-windows-30-20-years-today/
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום. עשיתי ריסטרט ופתאום הad-watch שלי קפץ והודיע שנעשו כמה שינויים בreg ושאל אותי האם לאשר או לחסום.בחרתי בחסימה.מאז אני לא יכול להפעיל קבצים שסיומתם היא lnk,כלומר לינקים (רוב הארד-דיסק אם מדברים על EXE).בקיצור,רציתי לדעת האם אפשר לבטל את מה שעשיתי (כלומר חסימת קבצי הreg [חשבתי שזה טרויאן שמנסה לשחק לי בreg file]) או לחזור לפני (אי אפשר להפעיל את system restore כי כמו שאמרתי,סיומת lnk). צריך עזרה >_<,תודה. נ.ב.: אם זה עוזר, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (לפני מסך הפתיחה) הוא סורק לי את כל כונן D,מוזר.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למערכת הפעלה Windows לצורכי עבודה. כרגע אני עם Vista 32BITאותה רכשתי לפני כשנה וחצי. נכון להיום אני לא חייב מערכת 64BIT אך אני רואה את עצמי עבור למערכת כזאת בעתיד הנראה לעין. אני שואל את השאלה בנקודת הזמן הזאת כי יש לי הזדמנות לקנות מערכת Windows 7 Pro (הגרסה אותה אני מעדיף) 64BIT בגרסת OEM (אני קונה חומרה חדשה והמחירים של גרסאות ה-Retail והשדרוג לגרסה הזאת פשוט גבוהים שזה לא ייאומן). לא ממש בא לי להוציא עכשיו את סכום הכסף הזה (כאמור רק לפני שנה וחצי הוצאתי סכום לא מבוטל על ה-Vista) אבל זאת הזדמנות שאולי כדאי לנצל. מאז שיצאה לא ממש התעמקתי בביקורות/סקירות וכו' על Windows 7 כי לא התכוונתי לעבור וזה לא ממש עניין אותי (התעדכנתי רק באופן כללי ושטחי ביותר)…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זה קצת מצחיק. עשיתי טיפה "סדר" בכל התוכנות שהמחשב מעלה בהפעלה. השארתי את המחשב פתוח ומסתבר שהבן דוד שלי שיחק קצת עם המחשב... הוא לא מבין הרבה ( בן 6) וכניראה מחק לי כמה שורות מפתח במילים אחרות אני לא מצליח להתקין מחדש את הכוננים שלי. יש לי HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A ו- HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B שניהם מתוצאת LG ניסיתי לגלגל את הדריבר אחורה ולא עזר. התקנה מחדש גם לא פותרת את הבעיה. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה מרגיז בצבע צהוב. לדעתי הבעיה היא לא בדריברים (הם באים אוטומאטי עם חלונות) אלה במשהו שהיה אמור לעלות עם ההפעלה של המחשב ולא עלה (זה מה שהיה פתוח). כנ"ל גם Deamon tools לא עובד ולא מראה לי כוננים נוספים ככה שזו בעיה בחלונות ולא חומרה. אגב יש לי XP SP2 ר…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום שלום מצאתי אפשרות נחמדה בווינדוס אקס פי.. control panel>sound, speech, audio devices<speech אפשר להכניס משפט והווינדוס אומר לך אותו ... משהו נחמד העניין הוא שהקול שם ממש גרוע... וראיתי שיש אפשרות לבחור את הקול.. השאלה היא איך ואיפה מורידים עוד קולות??? ואחרי שמורידים לאיפה שומרים את הקובץ? למישהו יש מושג? ועוד דבר... איך אני מקליט את זה? תודה וביי
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
"חלונות קורסת כל הזמן", "חלונות איטית אחרי כמה ימים". קצת יותר מ25 יום, בלי שום בעיה, בלי שום האטה, בלי שום חוסר במשאבים. שום קריסה, שום בעיה, שום איטיות. במחשב הספציפי מתבצעת עבודה יום יומית של עיבוד תמלילים, קידוד קבצי אודיו, צריבת DVD, עבודה עם קיובייס וסתם גלישה ברשת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
The product key used to instal Microsoft Windows may not be vaild.... מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להתגבר על הבעייה הזאת??? ??? ??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ראיתי בEbay הצעות מכירה של רשיונות לWindows בזול (80 ש"ח) האם ניתן לסמוך על החוקיות של של המוצר?
-
- 12 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בווינדוז xp, קניתי מחשב חדש, עם לוח של gigabyte, וכשאני מדליק את המחשב, לוקח לתוכנה שלו הרבה זמן מה שמעכב את כל ההפעלה של הווינדוז, אי אפשר להתחבר לאינטרנט אפילו... למי שיודע למה הבעיה קשורה ויכול לעזור אני באיסיקיו 176464563 או בפורום תודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite L40-18x ויש עליו ויסטה, עכשיו ניסיתי להתקין עליו XP ללא הצלחה. הייתי צריך קודם כל לעדכן את הביוס לגרסה 5.50 בשביל שהביוס יתמוך בXP. עדכנתי בהצלחה. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק של XP והעלתי בבוט והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הכונן הקשיח שלי, ואומר לי לעשות RESTART. מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
יש לי כונן וירוטאלי בנפח 10G עליו שמתי את מערכת ההפעלה לפי הproperties הוא מלא ב9G לעומת זאת, כשאני בודק את התיקיות שבו יוצא שהוא מלא בחצי מזה אני רוצה לפנות ממנו דברים, אבל ככה אני לא יודע מה לפנות. מה פשר הדבר?
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט 64 ביט SP1 הכל פועל בסדר חוץ מדבר אחד מעצבן כאילו יש כמה דברים שלא זזים חלק לדוגמה שיש כמה חלונות פתוחים והם מופיעים בשורה למטה ואני סוגר אחד אז הם מצטמצמים לא חלק כאילו בשלבים. מישהו יודע מה זה (אם הוא הבין)?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות ב-win 7 (אם זה משנה) להקטין את אזור התצוגה על המסך? כלומר המחשב שלי מחובר לטלויזיה 32 אינץ' ואני לא רוצה שהתמונה תימתח על כל המסך. יש אפשרות שאני אקטין את התצוגה כך שתופיע רק על חלק ממנו ונגיד במשחקים אני אמתח אותה בחזרה?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טאבלט CUBE IWORK8 כזה: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232123.html?wid=1 כשנסיתי לאקטב את הווינדוס 10 פרו קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להכניס קוד מוצר שונה מה זה אומר? קיבלתי ווינדוס מותקן אבל ללא רישיון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב PC עם WIN XP PRO SP2. המחשב הזה במקום עבודתי הינו מחשב פרויקט מה שאומר שעל המחשב עבדו מספר אנשים כאשר כל אחד נכנס עם שם משתמש והססמה שלו כאשר היוזר \ ססמה אינם בהכרח כניסה לרשת האירגונית אלא רק למחשב עצמו . חלק מהאנשים כבר אינם, עזבו \ הועזבו וכו. ישנו חומר שלא ניתן לגשת אליו אלא אם ניכנסים למחשב LOG IN עם השם משתמש והססמה של אותם אנשים. מה עושים אם יש את השם משתמש אבל אין את הססמה ? יש דרך לעקוף את זה ולקבל גישה מלאה לחלוטין לכל ספרייה וכו ? כאשר אני נכנס (אני מחובר עם היוזר והססמה שלי) ל DOCUMENT AND SETINGS אני רואה את כל הספריות חשבונות של המשתמשים האחרים אבל איני יכול להיכנס לאף אחת מהן. האם כשאני אכנס כאדמיניסטרטור (שגם לזה אין לי את הססמה ) אני אוכל לגשת…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שבתוכנה מסויימת(WORD) כשאני עושה OPEN אז הוא יסדר לי את הקבצים שבתוכה לפי שם ובתוכנה אחרת נגיד (EXCEL) שהוא יסדר לי את הקבצים לפי תאריך. צירפתי תמונה שתבינו על איזה מסך OPEN אני מדבר.... תודה זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי אקספי באנגלית ולפני זה היה לי בעיברית אז היו לי קבצים ותיקיות שהשמות שלהם הם בעיברית ואחשיו כשאני רוצה להשתמש בהם אז איאפשר במקום השמות של הקבצים זה רושם ??? ????? איך אפשר לשנות את השמות של הקבצים כדי שיהיו פעילים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שויסטה משתמשת בכל הזכרון שלי (יש לי 2 ג'יגה). לדוגמה ב-Task Manager רשום כרגע שרק 4 מגה פנויים. הרבה פעמים זה אף מגיע למצב שרשום שם 0. למה זה קורה ומה ניתן לעשות? לא יודעת אם זה קשור אבל בזמן האחרון הגלישה שלי באינטרנט ממש איטית ואמרו לי בתמיכה של בזב"ל שאם המחשב שלי גם איטי (והוא די איטי) אז זה בעיה של המחשב/ויסטה. מדובר בויסטה ULTIMATE חוקית עם SP1. המפרט שלי: Nforce 4 ASUS A8N-SLI AMD 64 Dual Core +3800 2gb DDR 400Mhz PC3200 Sapphire ATI X800XL 256mb האם כדאי לי לחזור ל-XP? למרות שלא בא לי תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור/לייעץ.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני התקנת win xp על מחשב חדש המכיל 1GB RAM, ועלו לי מספר שאלות בנוגע להגדרת ה PF 1. בחלון ה performance ניתן להגדיר optimize performance עבור תוכניות או שרותים ברקע, מה ההבדל בפועל, ובמה כדאי לבחור? (המחשב מיועד למשחקים וצפייה בוידאו, ולאחר קריאת כל ההמלצות בפורם לגבי גודלו של ה PF החלטתי ללכת על האמצע לבינתיים 700MB - אם זה משפיע על הבחירה) 2. ראיתי שאנשים כתבו פה שמומלץ לשים את ה PF על דיסק פיזי שונה מה OS לשיפור הביצועים, בהתחשב בכך שיש לי רק דיסק פיזי אחד. האם כדאי להעביר את ה PF למחיצה שונה מה WIN כדי לשמור על מחיצת ה WIN מאוחה? האם כדאי לגרום ל PF להמחק אחרי כל כיבוי מאותה סיבה? תודה על העזרה, ערן
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-