Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, על מנת לאקטב את המחשב השולחני שלי אני רוצה לרכוש רשיון ל Win 7. במחשב מותקן Win7 שעובד מצויין אבל תוקף הרשיון פג ואין לי את מספר הרשיון המקורי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין ויסטה אולטימט שעולה 2000 פלוס לבין זה של 1000? ומה הייתרון של גירסה זאת על פני הHOME PREUME? ראיתי פשוט את התוכנה הזאת: WINDOWS VISTA ULTIMATE DVD 64BIT ENGLISH OEM עולה 1100 שח ואיני יודע אם זה שדרוג לXP הקיים או שזה רישיון חדש לגמרי בנוסף ראיתי שיש רשיונות שעולים הרבה ובסך הכל הם חד פעמיים, והייתי רוצה לדעת איזה סוג זה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תהנו. נראה מצוין לפי הכמות ביקורות חיוביות (אין אפילו אחת שלילית).
-
- 32 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ב"ה שלום לכולם ! יש לי שאלה , קניתי מחשב נייד בארה"ב עם מערכת הפעלה Home Premium כך שזה OEM . כמובן שהמערכת באנגלית , אני מעוניין למחוק אותה ולהתקין אותה גרסה רק בעברית, האם הרשיון של הגרסא האנגלית תקף באותו אופן גם בגרסה העברית? את העניין של הוספת ה MUI לגרסת הULTIMATE אני מכיר , אבל אני מעדיף לא לשדרג לגרסה הזאת . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ברשותי רישיון חוקי ל Windows Vista Ultimate , האם אני יכול להתקין אותו ולהפעיל אותו על שני מחשבים באותו הזמן ? והאם זה משנה איזה גרסת חלונות זאת?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שכל אחד ימליץ על כל מיני גאג'טים שהוא משתמש הנה שלי: Google Search Control System Multi Meter DualcCore Date App Launcher Messenger כל מי שיש לו גם המלצות, שלא יתבייש ממש נוח הגאג'טס האלה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נכון הPLAY LIST בצד ימין של כל השירים\סרטים שמנוגנים ? אז בטעות ביטלתי אותה ואני לא מוצא איפה מחזירים אותה חרשתי את כל המאפיינים ואפילו התקנתי מחדש ועדיין לא הצלחתי להחזיר אותה מישהו יודע איך ? תודה מראש
-
אני מחפש רשימ של כל קיצורי הדרך שיש במקלדת בווינדוסים הנ"ל לדוגמא CTRL+A מסמן את כל הקבצים בתיקיים ALT+TAB מעביר בין חלונות פתוחים CTRL+C מעתיק וכו'.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הנה רשימות של תוכנות שעובדות על ויסטה. Applications Certified for Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-certified-for-windows-vista-as-of-73108/ Applications Compatible with Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-compatible-with-windows-vista-as-of-73108/ Compatible אומר שהיוצרים של התוכנה מצהירים שהתוכנה עובדת עם ויסטה. תוכנות אלה לא עברו בדיקה על ידי מיקרוסופט. Applications that Work With Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-that-work-with-windows-vista-as-of-73108/
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בסך הכול מערכת שדיי כיף לעבוד איתה מבחינה ויזואלית וגם התמיכה בהתקנים השונים של המחשב דיי מושלמת בהתחשב בזה שאין דרייברים שהופצו עדיין ע"י החברות השונות.. דבר אחד רק נורא מציק זה העובדה שאני עם ג'יגה של זיכרון כבר בדקתי כמה עולה לקנות ולהוסיף עוד ג'יגה.. הווינדואס הזה במצב מנוחה תופס כבר כ600 מגה מתוך הגיגה.. שלא נדבר על עבודה מאומצת..
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
:AR15: שלום רב לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בנושא קנפוג רשת בלינוקס + התקנת ISDN. יש לי מחשב עם W2K pro במחשב אחד. במחשב השני יש לי linux red hat 7 + isdn isa eicon diva בתודה מראש Zdeer
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתקנת WINDOWS על לפטופ חדש של ASUS (VivoBook PRO), כשאני מגיע לשלב של חיבור רשת אלחוטית, הוא לא מזהה אף רשת (מחשבים אחרים כן מזהים). אין לי אפשרות להתחבר לרשת קווית... וההתקנה תקועה... איך אני מתגבר על זה? *** עריכה *** כבר ניסיתי את הפתרון הזה: [Notebook] Troubleshooting - How to fix no Wi-Fi network connectivity when installing Windows 11 | Official Support | ASUS USA זה לא עזר. רשימת הרשתות ריקה, ואין לי את האופציה לדלג....
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה להתקין רשת בין 2 מחשבים כאשר באחד יש אקספי ובאחד ויסטה. להגדיר רשת באקספי זה הכי פשוט בעולם ואין בעייה. הבעייה מתחילה כשאני רוצה להגדיר את הרשת בויסטה האפשרות שאני מזהה שם הם רק רשת אלחוטית וסוגי רשת אחרים מאשר רשת ביתית. אודה למי שיוכל לתת שלבים מסודרים כיצד מגדירים רשת בין אקספי לויסטה (רשת ביתית חוטית)
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ראשית כל אציין כי אני משוכנע שהבעיה היא בהגדרות הויסטה, ועל כן זה הפורום המתאים. שבוע שעבר התקנתי ויסטה 64. ההתקנה של הרשת יחד עם הXP 32 שיש לי הייתה פשוטה, רשמתי את כתובת מחשב הXP ברשימת הכתובות וקיבלתי חלון בו נתבקשתי להזין את שם המשתמש והסיסמה של המחשב. הזנתי, ומיד הייתי בתוך המחשב, עם גישה מלאה לכל התיקיות המשותפות. אולם כעת, כשאני מנסה להתחבר למחשב באותה הדרך, הוא שוב מבקש את שם המשתמש והסיסמה, וכשאני מזין אותם הוא רושם שהם לא נכונים. יש לציין כי אני מצליח להתחבר למחשב הויסטה ממחשב הXP בלי בעיות וללא סיסמאות. כמו כן, הצלחתי להתחבר למחשב הXP ממחשב XP אחר שנמצא ברשת, ועל ידי הזנת שם המשתמש והסיסמה הייתי בפנים. מכל אלה הסקתי כי הבעיה נמצאת בהגדרות כלשהן בויסטה, שלצערי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר טאבלט לרשת ביתית? א"כ אפשר לקבל לינק למדריך?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתב אלחוטי ו-3 מחשבים (אחד נייד, אחד טראנטה שלא זז לשום מקום ועכשיו גם נסיך חדש ונוצץ) XP HOMEלראשון - XP PRO לשני -ו.... השאלה היא האם יש משמעות להתקנת גרסת PRO לחדש לצורך רשת ביתית או שניתן להסתפק בHOME ED. הזולה יותר? :s05: (חיפשתי תשובה בשאלות של אחרים, אבל זה מצב שנופל בין הכסאות - אמנם שימוש "ביתי" אבל במסגרת רשת....)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי .אתמול קניתי נתב רשת, ורק חיברתי אותו. הייתי מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים, ולהדפיס. האם יש מדריך מפורט שאוכל להיעזר בו לווינדוס 7 ול xp?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים בראוטר.הxp לא מזהה קבצים הנמצאים בכונן המוגדר כshare למרות שמזהה תיקיות האם קשור לאבטחה של ה xp?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ניידים בבית הגולשים על אותה רשת אלחוטית (ראוטר שלי) והייתי מעוניין לפעמים להעביר קבצים ביניהם. מה הדרך הכי פשוטה ליצור אפשרות להעברת קבצים? יש תכונה מסויימת/כלי עזר שמדלגת על כל שלב הקנפוג? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אשיג וינדוס ויסטה ,את הבטא כן וריציתי לדעת אם שווה להתקין אותו והאם הוא יכול לעבוד יחד עם האקס פי? וגם האם שאני אתקין אותו הוא יזהה את תוכנות והמשחקים שלי ואני אוכל לשחק דרכו ? בקיצור האם כדאי להתקין או שזה סתם מלא באגים? דרך הגב אל תגידו שזה ווארז כי זה לא!
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שאומרים ווינדוס XP PRO הכוונה ל XP professional ? או שזה שני windows שונים?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בצורך לקבל מידע על AD ן (AUDITING אינו בא בחשבון) אני מחפש QUERY אשר יחזיר לי את האובייקט האחרון אשר שונה\נוצר ב-AD אם יש לכם רעיון אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
דבר ראשון, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו אותו בבקשה.. פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר. ועכשיו לעניין, איך אני הופך קובץ טקסט (.txt) לקובץ תמונה (jpg.)? תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-