Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי נטבוק מדגם: Eee PC 1005HA שמותקן עליו Windows 7 Starter. אני מעוניין להתקין עליו XP שיש אצלי בבית. אני פשוט אמור לקחת דיסק און קיי, לעשות אותו Bootble ולהתקין את ה- XP בצורה רגילה? או שיש סביב זה איזה סיבוך? כי אם אני לא טועה אמור להיות סביב זה סיבוך חח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי שרק את הסידיקי... זה נכון? והאם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקבל את גירסאת ה-Retial?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחר 20 דקות עד שעתיים עבודה ללא ריסט תוכן התיקיות פשוט נעלם התיקייה ריקה ,מדובר ברוב התיקיות של כונן D ובמעטים ב:C . לדוגמה סרט שרץ מתוך הכונן עוצר לפתע כי הסרט נעלם לו. משחקים שקורסים פתאום כי התיקייה התאדתה. הכל מסתדר לאחר ריסט, ושוב פעם חוזר לאחר פרק זמן. ערכתי סריקת וירוסים מקיפה, וללא התקדמות. אשמח לעצה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, כולנו יודעים שתוכנות מסויימות ובעיקר משחקים רצים טוב יותר בלי ערימה של תוכנות הרקע שיש לנו. אפילו ראיתי פה איזה לינק לאתר שממליץ להעיף כמות נרחבת של services. ואז עלה לי רעיון שאני לא יודע אם אפשר לעשות אותו ואם כן אז איך בדיוק. האם אפשר לעשות (והאם זה שווה בכלל) מעין "משתמש משחקים" ל XP? משהו כמו boot disk למשחקי ה DOS? הכוונה היא ליצור account חדש על ה XP שיהיו לו זכויות admin כמובן אבל ה desktop שלו יעלה בלי כל הצעצועים המגניבים של ה XP, לא יהיה לו wallpaper כבד, מינימום של services רצים ברקע וכמובן מספר מינמלי של תוכנות רקע. האם אפשר לבצע קונפיגורציה ספיציפית לכל משתמש של תוכנות ה startup שעולות בבוט מתוך msconfig וכשאני אעשה login עם משתמש אחר אז הכל יעלה כרגי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ טושיבה בן שנתיים עם מ"ה ויסטה פרימיום. האם כדאי לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט או שזה לא יתרום לי כלום? זכרון פנימי 2 ג'יגה הויסטה היא באנגלית עם ENABLE לעברית וה-7 הוא בעברית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 בעיות קטנות. הראשונה - כל פעם כשהמחשב עולה (ל8.1 ששודרג) הוא מבקש ממני סיסמא לחשבון מיקרוסופט שלי. איך אני גורם לזה לעלות כמו פעם ב8.0 שיעלה פשוט עם השם שלי וזה? ברגיל אין לי סיסמא למחשב ואני גם לא צריך ולא רוצה להכנס עם סיסמא. הבעיה השניה - עוד לפני השידרוג שורת המשימות בתחתית המסך שלי עלתה וירדה בהתאם לאם העכבר היה שם בצורה חלקה ויפה. עכשיו זה פשוט מופיע\נעלם בלי אנימציה וזה משגע אותי כי אני רגיל לזה כבר כ"כ הרבה שנים. איך מסדרים את זה? בעיה שלישית - כשsamsung magician (התוכנה של הSSD שלהם) עולה אז וינדוס כל הפעלה נותן לי הודעה "תוכנה זו מנסה לבצע שינוי במערכת, האם לאפשר?" (התשובה כן אפילו שאין לי כמעט אינטרקציה עם התוכנה). איך אני גורם לזה שהודעה לא תעלה …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי מחשב חדש ללא הרד דיסק, אני רוצה להעביר את ההרד דיסק של המחשב הקיים שיש בו מערכת הפעלה וכל הקבצים והתוכנות, אני יודע שאת התוכנות אצטרך להתקין שוב, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הדיסק עם מערכת ההפעלה למחשב החדש מבלי למחוק את הדיסק ? תודה מראש על עזרתכם..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.theverge.com/platform/amp/22715331/how-to-install-windows-11-unsupported-cpu-intel-amd-registry-regedit בהצלחה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני המון זמן העדכונים של ווינדוס יצרו לי 2 תיקיות בכונן D לשעבר עכשיו E: 786ee267a9ba31adca 938a4efc7713e7f0dc601c00 בכל אחת מהתיקיות יש תיקיה שנקראת UPDATE ואני לא חושב שיכול להיות שאיזשהי תוכנה אחרת הייתה עושה את התיקיות האלו. הבעיה היא שלא ניתן להסיר את התיקיות.. הוא רושם שאין לי גישה (Access Denied) אפילו כשאני במשתמש של המנהל. ניסיתי גם במצב בטוח וגם שם אי אפשר.. איך ניתן להסיר את התיקיות המעצבנות האלו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה! דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי היום משעמם אז החלטתי שוב לחטט בלוח הבקרה ולשחק קצת עם הגדרות שונות ומשונות שכבר שיחקתי איתן לפני יומיים כשהיה לי משעמם. היום במהלך שיטוטיי הגעתי ל Power Options. חיפשתי שם דברים שעוד לא יצא לי לסמן. אוי! תראו מה מצאתי! Hibernation לא מסומן!! שוד ושבר! מיד סימנתי אותו! ווי! איזו אפשרות חמודה הופיעה לי ב Shutdown Menu, היא נקראת Hibernate! מגניב! 8) עד כאן הכל דרעק כרגיל. בקיצור, לחצתי על Hibernate והמחשב התחיל לכבות את עצמו. אחרי כמה שניות הופיע המסך השחור עם הלוגו של XP ופס קטן שהתקדם בצורה איטית למדי שבצידו כתוב Hibernating... אחרי כ20 שניות המחשב נכבה. הדלקתי אותו חזרה אחרי 10 דקות; Resuming Windows הוא כתב ועוד פס חביב שהלך והתמלא והתמלא במשך קרוב לדקה. סך כל ז…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר אז אני מתכוון להתקנה של העברית שמוסיפה אפשרות לשנות את התפריטים של האופיס לעברית ממש כמו שיש לwindows xp. בבקשה תעזרו לי אני מתחרפן מזה, חיפשתי בכל מקום תשובה לזה וניסיתי באפשרויות של הוורד ואין כלום. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי עוזר לי ? יש לי XP פרופשיונאל...עם SP3 פיתאום - לא יודע מתי התחילו לי בעיות של חוסר יכולת לכבות את המחשב הוא כל הזמן מאתחל את עצמו ואני צריך לכבות ידנית(לחיצה ממושכת על כפתור הPOWER ) אני לא יודע מתי הבעיה התחילה - כי לפעמים המחשב דלוק מיספר ימים ולפעמים אני מכבה אותו סרקתי וירוסים ולא מצאתי כלום מי עוזר? ??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז מה יותר טוב מתמונה כדיי להמחיש את ה"תרגדיה" אני רוצה להשאר עם מינימום תהליכים שפשר כלומר להישאר רק עם התהליכים שחיוניים למערכת שבלעדייהם הXP לא יעבוד למשל רשום שם "תהליך לא פעיל של מערכת" מה זה? ואיך אני סוגר אותו הריי ממילה הוא לא פעיל איזה תהליך מבינהם הוא הבלאסטר כי כאשר התחלתי להתעסק עם התהליכים אז הוא פתאום הופעל לי...... אני רוצה לסגור אותו המחשב עושה לי המון בעייות ואני חושב שהסיבה העיקרית היא זו.... אז בבקשה ממכם אנה תעזרו לי לפנות את כול הזבל מהמחשב שלי! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיציל אותי מהכתסטרופה שאני נמצא בה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר שלי התקין וינדוס XP על כונן C (שהוא הכונן הראשי) והתקין ויסטה על D בתחילת המחשב היה לו את האפשרות לבחור איזה מערכת להעלות לפני כמה ימים הוא פירמט את D בלי להסיר את הויסטה עכשיו בתחילת המחשב הוא עדיין נותן לו לבחור אבל כמובן שהוא בוחר ויסטה זה לא נותן לו להעלות. השאלה היא איך לבטל את האפשרות בחריה? ש XP פשוט יעלה בלבד תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 16:06:29 מישהו יכול לעזור ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין Windows על HD נייד (כלשהו - USB, Firewire...) כך שהמחשב יעלה ממנו? והאם אפשר אח"כ להעביר אותו למחשב אחר, כך שגם הוא יעלה ממנו? המטרה היא ליצור מעין מחשב נייד זול, שבמקום להיסחב עם מחשב נייד אמיתי, להעביר רק HD ממקום למקום, ולהעלות את הווינדוס ממחשבים שונים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להחליף דיסק קיים בדיסק גדול יותר. כדי לעשות זאת הוספתי דיסק חדש למחשב והתקנתח Windows XP professional SP3 מתוך הדיסק הקיים וכן מספר רב של עדכונים ותוכנות. הדיסק החדש מזוהה במערכת ככונן :E ואני יכול לבחור בעליית המחשב מאיזה דיסק אני רוצה לעשות BOOT ושניהם עובדים. עכשיו מתחילה הבעייה: ניתקתי את הדיסק הישן על מנת להשאר רק עם החדש ואני מקבל בעלייה הודעת DISK BOOT FAILURE. כמובן שהדיסק מזוהה ב-BIOS ואני יכול גם לגשת אליו באמצעות Recovery console (רק שעכשיו הוא מזוהה כ: C:/WINDOWS ולא כונן E). מה מקור הבעייה? לא רציתי להריץ FIXBOOT או FIXMBR מבלי להבין מה הבעייה מכיוון שאני מחפש פתרון בו ישמרו כל ההתקנות והעדכונים למערכת ההפעלה שביצעתי. רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו את גירסה 8.1 על כונן ssd ובמחשב הישן שלי יש ארד דיסק של wd שחור בגודל טרה שעליו מותקנת מערכת הפעלה 7 שאני מעוניין להעביר למערכת החדשה. רציתי לדעת איך יופיע לי הכונן במערכת החדשה... כרגע הכונן מחולק כך שבחלק אחד יש את ווינדוס ובחלק השני את כל השטויות שלי(סרטים משחקים וכו) האם המערכת שנמצאת עליו תשפיע באיזשהו אופן? האם החלוקה שיש עליו לשני כוננים תשאר? תודה וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי, יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו. יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי על המחשב קובץ של 800 מגה עם סיומת AVI (מעריכה בתוכנה לעריכת וידאו) שאני פשוט לא מצליח למחוק. כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל הודעה שהקובץ נמצה בשימוש של תוכנה אחרת, גם אחרי שאני מעלה את המחשב כמה פעמים. שם הקובץ הוא בעברית ולכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ דרך דוס (שם הקובץ מופיע בגיבריש). יש לכם רעיון איך ניתן למחוק את הקובץ הסורר או לגלות איזה תוכנה עושה בו שימוש - כדי לסגור אותה. הקובץ מאוד מכביד לי על המחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה עזרו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-