עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KoM,

בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Component,

ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנס מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום חבר שלי התקין וינדוס XP על כונן C (שהוא הכונן הראשי) והתקין ויסטה על D בתחילת המחשב היה לו את האפשרות לבחור איזה מערכת להעלות לפני כמה ימים הוא פירמט את D בלי להסיר את הויסטה עכשיו בתחילת המחשב הוא עדיין נותן לו לבחור אבל כמובן שהוא בוחר ויסטה זה לא נותן לו להעלות. השאלה היא איך לבטל את האפשרות בחריה? ש XP פשוט יעלה בלבד תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 16:06:29 מישהו יכול לעזור ??? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MiniMizer,

היה לי היום משעמם אז החלטתי שוב לחטט בלוח הבקרה ולשחק קצת עם הגדרות שונות ומשונות שכבר שיחקתי איתן לפני יומיים כשהיה לי משעמם. היום במהלך שיטוטיי הגעתי ל Power Options. חיפשתי שם דברים שעוד לא יצא לי לסמן. אוי! תראו מה מצאתי! Hibernation לא מסומן!! שוד ושבר! מיד סימנתי אותו! ווי! איזו אפשרות חמודה הופיעה לי ב Shutdown Menu, היא נקראת Hibernate! מגניב! 8) עד כאן הכל דרעק כרגיל. בקיצור, לחצתי על Hibernate והמחשב התחיל לכבות את עצמו. אחרי כמה שניות הופיע המסך השחור עם הלוגו של XP ופס קטן שהתקדם בצורה איטית למדי שבצידו כתוב Hibernating... אחרי כ20 שניות המחשב נכבה. הדלקתי אותו חזרה אחרי 10 דקות; Resuming Windows הוא כתב ועוד פס חביב שהלך והתמלא והתמלא במשך קרוב לדקה. סך כל ז…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. איך אני עושה שזה ישאל אותי לפני מחיקת קובץ מסויים ולא ימחק ישר? איך אני מוריד את ה UAC כמו שהיה בוינדוס 7 שזה לא ישאל אותי לפני כל התקנה האם אתה בטוח? לחצן "התחל" איך אני שם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הבטיחו שבXP כשתוכנית אחת תתקע זה לא יזיז לאחרות, הבטיחו יציבות. זה לא מה שקורה אצלי בכל מקרה... לWIN 2000 יש גם SP יותר מתקדם אז מן הסתם תוקנו בטח יותר באגים. כדאי לעבור ל2000? יותר יציב?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by NaNdoS,

לא יודע איך זה קשור אבל אחרי שניסתי לחבר רשת בxp כל פעם שאני פותח את המחשב כבר אין לי המסך welcome שהיה לי בעבר, ובמקומו אני צריך להכניס סיסמא (אני משאיר את זה ריק תמיד) וגם התפריט כיבויי כבר לא מגניב כמו שהיה פעם, עכשיו הוא נראה כמו בווינדוסים הקודמים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? הנה תמונה של תפריט כיבויי שיש לי עכשיו:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by pakariel,

יש לי מחשב שיש עליו גם מערכת הפעלה של mac וגם windows אני רוצה להסיר לגמרי את הwindows מבלי לפגוע בשום דבר שקשור למערכת של mac האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by matizami,

לפני כמה שבועות "הלך" לי ההארדיסק בלפטופ. מכיוון שהייתי בחו"ל באותו זמן, ביקשתי מטכנאי מקומי שיתקין לי וינדוס 7 באנגלית עם עם תמיכה בעברית. אני לא יודע מה הוא עשה אבל הוא התקין את עם מקלדת בעברית. כלומר אין לי למטה את הסמל של EN/HE. אלא סמל של מקלדת. כדי להחליף שפה אני עובר ע"י CTRL+SHIFT ולא אלט שיפט. האמת לא כזה הפריע לי, כבר התרגלתי לכפתורים החדשים. אבל עכשיו התקנתי אופיס 2013 בעברית ואני לא יכול לכתוב בעברית. כלומר הוא כותב בסדר הפוך (ראי). איך אני יכול לסדר את הוינדוס שיתמוך בעברית כמו שצריך? צירפתי תמונה מאופיס שאין עברית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. טוב אז קודם כל אני לא בטוח שזה בכלל בעיית תוכנה כי לפי מנהל ההתקנים הכל תקין אוורסט מזהה את כל המערכת שלי כפי שהיא בלי תקלות אבל משום מה אחרי שאני מוריד דברים מהאינטרנט דרך התוכנות הבאות : JDOWNLOAER , IDM ,FLASHGET או כל תוכנת הורדות אחרת שפועלת ברציפות במשך כמה שעות (6-10 שעות) הזכרון שלי פשוט "נשחט"! 85% שימוש בזכרון פיזי ..88% .. ולפעמים אפילו יותר 2 "בלו סקרין" ועוד איזה ריסטרט שתיים שכנראה נגרמו מחוסר בזכרון (למרות שפרטי שגיאה אני אציין בסוף הפוסט) אין לי אפילו קצה חוט..זו יכולה להיות בעיית חומרה וגם בעיית תוכנה זה כאילו הזכרון פשוט "זולג" מהמערכת..כי ברגע שאני מכבה את התוכנות העמוסות הזכרון כמובן לא חוסר למצב התחלתי ואפילו לא קרוב (עומד על 70+% אחרי שאני מ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by proviewz,

אהלן, אני צריך עזרה שהיא די דחופה, המחשב נתקע במסך העלייה שלה ווינדוס. אתמול עשיתי ריסט למחשב, והכל נתקע במסך ברוך הבא. לפעמים זה נתקע והמחשב גם מפסיק לחשוב ולפעמים הוא נתקע שם ואז כותב לי על המסך No Signal והמחשב ממשיך לחשוב (על פי הרעש). ניסיתי לחשוב מה יכולה להיות הבעיה, מה התקנתי לאחרונה ונזכרתי שהתקנתי את הדרייבר של המדפסת. נכנסתי למחשב דרך מצב בטוח ביטלתי באתחול את הדרייבר והתוכנות של המדפסת וניסיתי להכנס שוב, וזה לא עזר. החלטתי לבטל כל מה שבאתחול וגם זה לא עזר. בצעתי שחזור מערכת לתאריך של היום שלפני מה שקרה וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 16:39:27 * ווינדוס ויסטה הום פרימום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, יש לי חשבון משתמש בפלטפורמת XP ביתית. הפכתי את החשבון לבלתי מוצג במסך הכניסה (באמצעות הרגיסטרי). כשאיתחלתי את המחשב מחדש, מסך הכניסה הציג בפני חשבון administrator והסתבר ששכחתי את הסיסמה לחשבון זה שמעולם לא השתמשתי בו. מישהו יודע כיצד אפשר לחדש ימי כקדם ולהתחבר למחשב האישי הפרטי שלי ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PRO איך אני בודק האם יש או ACTIVATION או לא ? (בהתקנה הוא הציע לי לעשות REGISTER )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. היי, ברשותי WINDOWS 10 חוקי שהתקנתי, הרשיון הכתוב אבד לי. כיצד ניתן לשחזר את הקוד שהזנתי מתוך זיכרון המחשב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by love-its-my-name,

בבקשה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי... אבל יש לי כמה שאלות... האקפלורר ימחק לי? איך מפרמטים? זה דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה עוד שאלה : אחרי שאני מפרמט פשוט זה נכנס לי לוינדואוז אקס פי שלי רגיל רק שהכול יהיה מחוק...? זה דחוף רצחחחחחחחחחחח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אפשר קישור להורדת SP2 בטא של ויסטה מהאתר של מיקרוסופט ?אני לא מוצא.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MishaK,

הורדתי בשעה טובה ומוצלחת לינוקס דיסק ראשון היה 640 מגה בערך, וניצרב מעולה דיסק שני הוא קצת יותר מסובך, הוא 668 מגה ואני מיתלבט אם לחכות ליום ראשון כדאי לקנות דיסק 700 ולצרוב עליו או לצרוב באובר בורן על דיסק 650 מה אתם אומרים? הצורב הוא LG CED-8081B

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Adi Maimon,

הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, ברשותי Windows XP SP2. כשאני יוצא לDOS ע"י הפקודה 'cmd', בכל פעם שאני מריץ תוכנה כלשהי, היא כן עובדת אך לוקח לה זמן רב לעלות וגם לפני שהיא עולה נכתב על המסך "Bad Command or File Name". מישהו נתקל כבר בבעיה מסוג זה? תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nore0,

כל פעם שאני צורב משהו נוצר קובץ כזה מה הוא עושה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Yotam.B,

היי לכולם, קניתי SSD חדש שהתקנתי בלפטופ. התקנתי וינדוס 10 דרך דיסקאוןקי שיצרתי דרך התוכנה של מייקרוסופט באתר. התקנתי את הוינדוס באופן אוטומטי עם הרישיון שיש בתוך המחשב שהיה שייך לוינדוס 8 שהגיע עם המחשב במקור (לא הייתי צריך להזין קוד). בגלל שהוינדוס 8 כנראה היה בגירסאת הHOME אז זה אותו דבר עם הוינדוס 10. אז רציתי לדעת בבקשה מה ההבדלים העיקריים בין גירסאת הHOME לגירסאת הPRO בוינדוס 10. ואיך והאם ניתן לשדרג? וכמה זה יעלה? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Yotam.B,

היי, אני רוצה להעביר את סיפריית הגיבויים של האייטניוס מהC לD ואני מנסה להשתמש בפקודה של Mklink ולא מצליח וכבר שברתי את הראש עם זה mklink /J “C:\Users\Yotam\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Apple\iTunes Backup\Backup” מה אני לא עושה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אמרו לי שרק את הסידיקי... זה נכון? והאם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקבל את גירסאת ה-Retial?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.