Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שזה הקטגוריה המתאימה לשאלתי. יש לי רשת ביתית בבית. מחשב שולחני מריץ Win XP PRO . מחשב נייד מריץ Vista Home Premium. אני רואה את כל המחשבים בשדה של ה-Network בשני המחשבים. כשאני מנסה לגשת לתיקיה במחשב של ה-XP עם המחשב הנייד אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא. אני אכן יודע את הנתונים האלה ולאחר הזנה אני ניגש לתיקיות המשותפות אך הייתי שמח אם תהליך זה היה אוטומטי. כיצד ניתן להגדיר בויסטה אימות שם משתמש וסיסמא באופן אוטומטי ושקוף. ? ??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היתה לי בעיה עם הזכרונות (4 סטיקים כל אחד ג'יגה) אז החילפו לי אותם ובמקומם קיבלתי 2 שכל אחד 2 ג'יגה, המחשב מזהה רק 3 ג'יגה (יש לי ווינדוס 7) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי פורמט למחשב והתקנתי windows xp sp1. התקנתי office 2000 ואז ניסיתי לעדכן עם Office 2000 Service Release 1a - Hebrew version קיבלתי סימני שאלה בתיבת הדו-שיח במקום פונטים בעברית. ייתכן ובהתקנת ה XP החמצתי משהו שבעטיו נגרמה הבעייה. אין לי בעיית פונטים בעברית בכל שאר היישומים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשפר בקרה (זה ממש מעצבן) האיקונים של וינדוס XP התחילו לשעמעם אותי וראיתי איזה בחור אחד התקינם לעצמו יקונים של MACOS (שעשו לוינדוס) והם היו ממש יפים אז הורדתי איזו תוכנה שיודעת לשלב יקונים חדשים בוינדוס שיחקתי איתה קצת ולא אהבתי את האיקונים שהיא עשתה אז עשיתי שהיא תחזיר חזרה את האיקונים של וינדוס אז היא עשתה את זה אבל חלק מהאיקונים לא חזרו "לעצמם" נגיד קבצי TXT אין להם יקון קבצי תומונת נשארו בלי איקון (כאילו יש איקון אבל אירון כזה של קובץ שלא מזוהה ע"י וינדוס) אז השאלה שלי איך (אולי בעזרת איזו תוכנה) אני מחזיר את האיקונים המקוריים כי אני משתגע כבר!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי איזה מקלדת מוזרה ומקשי הF משמשים לדברים שונים, נגיד F4 זה "New" , F5 "open".... כדי שהשימוש בהם יהיה שימוש במקשי הf צריך ללחוץ על כפתור בצד "F lock" , עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות שהם ישמשו קודם כל כמקשי F ואם רוצים לעשות את השימושים שכתובים עליהם אני אצטרך ללחוץ על הכפתור בצד, (להפוך את הסדר שלהם) אני מקווה שהבנתם מה אני שואל כי לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב, האם אפשר לעשות זאת?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לפרמט ולהתקין התקנה נקייה שכוללת פירמוט המחיצה (כרגע יש רק 1). התקנתי וינדוס 7 ממש כשהוא יצא, שזה לפני די הרבה זמן, אז אני לא זוכר. כדומני היתה אופציה לבחור איזושהי תקיה והקבצים ישמרו? \זה מגבה את תקיית וינדוס אז אולי לשים הכל שם באיזו תקייה? (ואז למחוק אותה) או שאני מתבלבל ומדובר בשידרוג ולא בהתקנה נקייה? התוכנית שלי חוץ מלרענן את המערכת הפעלה שהתחילה לעבוד קצת איטי, זה לנקות את כל הזבל שהצטבר במחשב במשך השנים (עשרות ג'יגות), לרענן לתוכנות חדשות ומעודכות, ואני מחפש את הפתרון הכי מהיר, אבל גם לגבות עשרות ג'יגות של מידע חיוני (אין לי דיסק קשיח חיצוני). חשבתי גם ליצור מחיצה נוספת, להעביר לשם מה שאני צריך ולפרמט את המחיצה של הוינדוס אשמח לתובונת
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט. החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך. לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים. השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה? אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט? אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלך לי המחשב (לא נורא, הוא היה בן 5 - הגיע זמנו). לאחר שקניתי מחשב חדש עם XP, חיברתי את ה-HD הישן על-מנת למשוך את כל המידע שהיה עליו למחשב החדש. לצערי, המחשב החדש עם ה-XP לא מזהה אותו, ולא נותן לקרוא לו בשם (כלומר, הוא רואה אותו אבל אי-אפשר לתת לו שם של כונן D/E/F וכו'). אני יודע שכונן תקין כי כשאני מעלה את המחשב עם UBUNTO, הוא מזהה את אותו ואת הקבצים שעליו. הבעיה היא שאובונטו לא נותן לי אפשרות להעתיק את הקבצים ל-HD החדש. למישהו יש פיתרון? זה קשור לכך שה-HD הישן הוא NTFS? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד תחת Windows XP. במחשב משתמשים לפחות 3 אנשים. רק היוזר שלי מוכר כ-Administrator. כל השאר Limited. למרות שיש את ההפרדה הזו בשולחן העבודה (נפרד לכל אחד) עדיין לכולם יש גישה לכל הספריות במחשב. האם יש אפשרות למנוע גישה לספריות המחשב ליוזרים המוכרים כ-Limited? אולי משהו ב-Administrative Tools?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היכן נמצאים מכתבים שנשלחו והתקבלו ב- outlook express. אני רוצה לגבות אותם לפני פירמוט המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפירמוט.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים יש לי בעיה באינטרנט EXOPLORER ב win 7 64BIT. ברגע שאני לוחץ תוך כדי גלישה באינטרנט על האקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות עד שהוא פותח לי דף אינטרנט אני יישמח לקבל פיתרון לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
במערכת ההפעלה שלי מוגדר adminstrator (הוגדר בחנות המחשבים) פעולות רבות אני לא יכול לבצע בגלל שאין לי את הסיסמה של הadminstrator. האם קיימת דרך בwin xp pro לבטל את הadminstrator?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המחשב של אחיות שלי. עשיתי restore לגרסה הקודמת כי היו בעיות ולא מצאתי איך למחוק את IE ואז תמונות הפסיקו לעלות. מדובר רק על תמונות, לא אנימציות פלאש או shockwave או כל דבר דומה לזה. אם אני עושה לחיצה ימנית ו show picture אז עולה. עדכון חזרה לגרסה הכי חדשה לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המערכת נפלה (מסך כחול-->אתחול) מס' פעמים, בגלל שגיאה בקובץ Classpnp.SYS . חיפשתי באתר התמיכה של מיקרוסופט, אך לא מצאתי מענה בקשר לקובץ הנ"ל. אני לא זוכר מה התקנתי/דרייברים בשבוע האחרון. מה עושים? למישהו זה קרה? : עריכה: מצאתי בתמיכה שלהם סימפטום דומה, אבל מתייחסים שם ל-WIN2000. נבדוק...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהווינדוס שלי יצא למסך של "החלף משתמש" אוטומטית כשאני לא משתמש במחשב למשך זמן מסוים. אני לא רוצה שהמחשב יצא למצב שינה ולא רוצה את האפשרות של נעילת שומר מסך. יש לי ווינדוס XP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה. generic host process for win32 services נתקל בבעיה והיה צורך להפסיק את פעולתו ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, הנה תקציר של המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 Quad Q660 כרטיס מסך: BFG Nvidia geforce 8800 gtx OC2 זיכרון: ocz ddr2 4096 mb 800Mhz cl4 והשאלה שלי האם כדאי לי לקנות את ה vista? ההתלבטות שלי היא שמע' ההפעלה תגרום לי לבעיות שונות לדוגמא שמשחקים שונים לא יעבדו, ובנוסף הבנתי שwin xp לא יזהה את כל ה 4 ג'יגה אלא רק חלק ממנו. אשמח לתשובות לשאלות שלי, ועצות האם כדאי לקנות את ה .vista
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי בקושי זז בבוט הוא מנסה לעשות צ'ק דיסק ונתקע בוינדוס אני מנסה לעשות לא הולך היום לי כל מיני שגיאות אחרות תיקנתי אותם עם תוכנות ניקוי, המחשב מרגיש יותר טוב אבל אני לא יכול לאחות את הדיסק או לעשות צ'ק דיסק בבקשה עזרו , תודה אלי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית שורת המשימות מסיבה לא ברורה "השמינה" וגדלה לממדים של פי שניים. אני מנסה עם החץ השחור להחזירה לגודל הרצוי אך הפעולה לא מתאפשרת. אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את העדכון 8.1 ומאז המחשב לא נכנס למצב המתנה בעצמו לאחר הזמן שמוגדר באפשרויות צריכת החשמל. לפני כן בוינדוס 8 הבעיה לא הייתה קיימת. בחיפוש באינטרנט ראיתי שיש את זה לעוד אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בחברה שבה אני עובד החליטו להפעיל הצפנת bitlocker על הכוננים בכל המחשבים שלהם. אני לא כל כך מכיר את ביטלוקר ואין לי ניסיון איתו. רציתי לשאול מה יקרה עם קבצים שיוצאים החוצה מהמחשב הזה לאחר שהוא יוצפן (מדובר על windows 7). למשל, יש לי תיקיה שאני מסנכרן מול הענן של מיקרוסופט בעזרת OneDrive client, האם הקבצים יוכלו לענן מוצפנים ? האם אני אוכל לראות אותם אחר כך מהמחשב בבית שאינו מוצפן ? מה עם קבצים מהמחשב המוצפן שאני יעביר למשל לדיסק און קי ? האם הם יהיו על ה-DOK מוצפנים או לא ? האם ניתן יהיה לקרוא אותם במחשב אחר שאינו מוצפן ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-