עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו את גירסה 8.1 על כונן ssd ובמחשב הישן שלי יש ארד דיסק של wd שחור בגודל טרה שעליו מותקנת מערכת הפעלה 7 שאני מעוניין להעביר למערכת החדשה. רציתי לדעת איך יופיע לי הכונן במערכת החדשה... כרגע הכונן מחולק כך שבחלק אחד יש את ווינדוס ובחלק השני את כל השטויות שלי(סרטים משחקים וכו) האם המערכת שנמצאת עליו תשפיע באיזשהו אופן? האם החלוקה שיש עליו לשני כוננים תשאר? תודה וסליחה על החפירה.

2. Started by leok0,

שלום אני צריך MUI לווינדוס מדיה סנטר בעברית או הקישורים לWXPMCE זה בישביל לקוח שהיתקנתי לו ויסטה והוא לא מרוצה ואמרתי לו שאפשר את זה הוא חייב MCE כי יש לו MC מפרט: e4400 2GB ram 945gc msi htpc media lab thermaltake dh101 pvr 150 happauge 160gb hitachi 500gb seagate harman/kardon lcd toshiba regza 37 5.1 450 ezcool חוץ מי זה הרמקולים מחוברים דרך כבל אחד לרסיבר ולא שומעים ב2 רמקים השמליים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הבטיחו שבXP כשתוכנית אחת תתקע זה לא יזיז לאחרות, הבטיחו יציבות. זה לא מה שקורה אצלי בכל מקרה... לWIN 2000 יש גם SP יותר מתקדם אז מן הסתם תוקנו בטח יותר באגים. כדאי לעבור ל2000? יותר יציב?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בחיי כבר השתגעתי מהעיניין הזה - המערכת WIN7 64BIT לא מצליחה למצוא לבד את הדרייבר למדפסת זירוקס 3150 שלי > למרות שהיא מזהה אותה (מופיעה ברשימה של ההתקנים אבל בלי דרייבר...??? !!!) ניסיתי ידנית - גם לא הצלחתי למצוא שום דבר שעובד מתאים גם לא באתר החברה...גם לא לויסטה? מי עוזר לי תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שבת שלו ם לכם אנשים. אני עובד עם מערכת ההפעלה Win Xp SP2. יש לי בעיה עם מערכת הפעלה זו והיא: כאשר אני נכנס למנהל המסימות => תהליכים, אני רואה שיש תהליך של system והשם שלו לא פעיל אבל הcpu שלו נע בין 90 ל99 והשימוש בזכרון רק 21K. בנוסף כאשר הרצתי תוכנה מסוימת להפיכת שיר מדיסק לקובץ MP3 המחשב עבד באיטיות לא רגילה. (מפרט המחשב מופיע בחתימתי) אשמח אם תעזרו לי בנושא זה... בתודה מראש אלדד כהן. ;D ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אמרו לי שרק את הסידיקי... זה נכון? והאם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקבל את גירסאת ה-Retial?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום אני רוצה לקנות נייד עם ויסטה הום פרימיום ובחנות אמרו לי שצריך להיכנס לאתר של מיקרוסופט ולכתוב שם את הסיריאל שאני יקבל בעת רכישת הנייד ולהזמין דיסק של וינדוס 7 ממירוסופט דרך הדואר עכשיו מה שאני יקבל זה את דיסק ההתקנה עצמו או דיסק של שידרוג ל-7 מויסטה אם מישהו יכול להסביר את כל העיניין של איך השדרוג באמת מתבצע מויסטה ל-7 אשמח מאד להבין את כל זה ש:למה אני עושה את זה לעצמי ת:אני זקוק לדיסק ההתקנה של וינדוס 7 בשביל להתקין אותו על המחשב הביתי ובנייד אני כבר יתקין אובונטו איך שהבנתי כאשר קונים נייד הוא בא בלי דיסק ההתקנה של הוינדוס עצמו אלא קיים כפתור שחזור למערכת בנייד (התשובה של החנות למה אין דיסק) [אני תככנתי על לנובו מאופיס-דיפו] בבקשה תעזרו לי אני מבולבל לג…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי וינדוס xp בעברית ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט אותו ואיך אני עושה את זה. תודה מראש וגמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Adi Maimon,

הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ה7 פשוט גרוע ואני רוצה לחזור ל6.ניסיתי לראות אם אפשר להסיר בלוח בקרה ואי אפשר :-\ מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי WINXP PRO ולפעמים הבאר של הוינדוס קופא ולא מתפקד לכמה שניות (מסיבה שלא ברורה לי) אבל שאר המערכת מתפקדת כרגיל! איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by יובלד,

הלכתי ללחבר שלי וראיתי שיש לו אפשרות לבחור שהוא מפעיל את המחשב בין שני הויינדווזים אז חשבתי לעצמי שגם אני יעשה את זה כי האקס פי נורא למשחקים אבל הME שלי הרבה פחות מהיר עם אינטרנט עכשיו איך אני עושה את זה? יש לי שני כוננים שונים גם פיזית וגם על המחשבC+D והME מותקן על C

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בשבוע האחרון המערכת נפלה (מסך כחול-->אתחול) מס' פעמים, בגלל שגיאה בקובץ Classpnp.SYS . חיפשתי באתר התמיכה של מיקרוסופט, אך לא מצאתי מענה בקשר לקובץ הנ"ל. אני לא זוכר מה התקנתי/דרייברים בשבוע האחרון. מה עושים? למישהו זה קרה? : עריכה: מצאתי בתמיכה שלהם סימפטום דומה, אבל מתייחסים שם ל-WIN2000. נבדוק...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. במחשב של סבא שלי יש בעיה,המחשב מבקש לתת לו מקום לגבות בו כל מני נתונים. אני מחפש איך אפשר לכבות את זה לגמרי ולבטל את זה,כי זה מפוצץ לו את הדרייב D בשטויות שהוא אפילו לא משתמש בהן. אצלי במחשב למשל הגיבוי לא קיים ולא נתקלתי מעולם בבעיה הזאת. אם אני לא עושה גיבוי במחשב של סבא שלי,זה מראה למטה ליד השעון התראה שצריך לעשות את זה וזה מציק. בקיצור,איך לעזאזל אני נפטר מהגיבוי הזה ומבטל אותו? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by coorva,

על מנת לתקן קבצים פגומים ב- WIN XP מכניסים את דיסק מערכת ההפעלה ומקישים פקודה : SFC\SCANNOW אבל ב- WIN 98 זה לא עובד. איזו דרך יש לתקן קובץ DLL פגום בחלונות 98 (מהדורה שנייה)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ^HocK^,

היי, התקנתי צורב של פיליפס במחשב, והווינדוס זיהה את הצורב (philips PCRW804) ואחרי ההתקנה הופיעה לי הודעה שאומרת שאין לקבצי ההתקנה חתימה דיגיטלית של החומרה ויכול להיות שהחומרה לא תעבוד. והנה החומרה לא עובדת לי! זה לא קורא לי שום דיסק בשום תוכנה! מישהו יכול לעזור לי? :-\ בתודה, יאן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, ברשותי WINDOWS 10 חוקי שהתקנתי, הרשיון הכתוב אבד לי. כיצד ניתן לשחזר את הקוד שהזנתי מתוך זיכרון המחשב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת את המיקום המדויק של "פח הזבל"RECYCLE BIN ב-XP בתודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by The Un4givN,

יש איזה שהוא קובץ שאני מנסה למחוק (הוא לא בשימוש) ואז קופץ לי הדבר הכי מעצבן בעולם: "you need permission to perform this action...you require permission from SYSTEM to make changes to this file" הרשאות ממי? אני קניתי את המחשב הזה, הרכבתי אותו בעצמי הדברתי טרמיטים בבאר שבע ודימונה בשביל לחסוך כסף לחלקים... הSYSTEM הזה זה SYSTEM שלי... WTF? יש איזה שהיא דרך למחוק את הבן ז***? יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Idan-h,

יש לי מחשב נייד עם 4GB RAM. בשל בעיות תאימות של דרייברים של כרטיס המסך ב64 ביט, התקנתי לניסיון 32 ביט. המחשב מנצל 2.97GB מהזכרון. ממה שהבנתי טווח הניצול נע בין 2.8 ל3.5 ג'יגה ב32 ביט. ישנה אפשרות להגדיל את הניצולת של המחשב שלי? במה זה תלוי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dror_gh,

שלום חבר שלי התקין וינדוס XP על כונן C (שהוא הכונן הראשי) והתקין ויסטה על D בתחילת המחשב היה לו את האפשרות לבחור איזה מערכת להעלות לפני כמה ימים הוא פירמט את D בלי להסיר את הויסטה עכשיו בתחילת המחשב הוא עדיין נותן לו לבחור אבל כמובן שהוא בוחר ויסטה זה לא נותן לו להעלות. השאלה היא איך לבטל את האפשרות בחריה? ש XP פשוט יעלה בלבד תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 16:06:29 מישהו יכול לעזור ??? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי חברים, קניתי מחשב חדש ללא הרד דיסק, אני רוצה להעביר את ההרד דיסק של המחשב הקיים שיש בו מערכת הפעלה וכל הקבצים והתוכנות, אני יודע שאת התוכנות אצטרך להתקין שוב, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הדיסק עם מערכת ההפעלה למחשב החדש מבלי למחוק את הדיסק ? תודה מראש על עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by KoM,

בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mega1234,

אני רוצה ליצור שורט קט שיפעיל איזישהו יישום בREATIME PRIORITY ? יש איזה סוויץ שאפשר להוסיף לשורט קט ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום כשאני מכבה את האיכספי אז הוא נעצר על "שומר הגדרות" ויותר לא ממשיך (לא מכבה תמחשב) ... בגלל זה אני חייב לכבות ידנית . מה עליי לעשות ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.