עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. הווינדוס שלי הוא windows xp sp2 1GB זיכרון אני מפעיל את המחשב והרקע של הווינדווס עולה בלי האייקונים ניסיתי להפעיל אותו מחדש , להפעיל אותו מ safe mode אבל זה נישאר אותו דבר (רקע בלי אייקונים) הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להפעל את מנהל המשימות. מה אפשר לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by beniloew,

שלום לכולם! בטעות מחקתי את האייקון של המחשב שלי ו מיקומי רשת ב XP. איך אני מחיר אותם?(מחקתי לצמיתות - הם לא בסל מיחזור)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by RareAvi,

האם להתקין SERVEICE PACK 2 או שלהמנע מכך כרגע יש לי אופציה כי התקנתי ווינדווס מחדש. מה אתם מציעים ולמה ... אני אשמח אם לא יהיו תשובות של : לא , כן אלא משהו יותר מקצועי תודה וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כל אדם שמאלי יודע שכדי להחליף את תפקוד לחצני העכבר בחלונות, יש להכנס ללוח הבקרה, לגשת לאפשרויות העכבר ושם לבצע את ההחלפה. אלא שהשינוי הזה אינו חל על מסך הכניסה לחשבונות המשמתמשים במחשב שבו יש יותר מחשבון משתמש אחד (במחשב שלי, לצורך הפרדת כוחות ושמירה על הסדר, הגדרתי 4 חשבונות משתמש). אפשרות העכבר היחידה במסך הבחירה/כניסה היא לימניים. אז נכון שמדובר בפרק זמן קצר מאוד, עד לכניסה לחשבון המשתמש, ובכל זאת - האם יש דרך לשנות זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Pengo,

הוא אצלי ב'סימן שאלה' בDevice Manager מישהו מוכן לעזור לי אם זה בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ale Inter,

שלום לכולם, יש לי לפטופ Dell studio , עם מעה"פ Win 7 . כאשר אני מכניס דיסק כלשהו לכונן הוא פותח לי את האפשרות לפתוח אותו וכאשר אני פותח הוא מציג לי קבצים שלא קשורים לדיסק שהכנסתי, קבצים שכאילו מחכים לצריבה. " There are files waiting to be burn... " מישהו ניתקל בבעיה כזו בעבר?? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בחלונות 98 אני מנסה לעשות איחוי לדיסק ומקבל הודעה שצריך להריץ SCANDISK. הבעיה שזה לא מצליח לפתור את הבעיה שהיא כמדומה קובץ בספריית ה-TEMP של חלונות עם אותיות עבריות וסימנים אחרים בשם. לא ניתן למחוק אותו, גם לא בדוס ללא חלונות אולי גם כי אני לא מצליח להפעיל עברית בדוס ולהשתמש בשם הקובץ לצורך המחיקה. אני מריץ את HEBREW.COM ומקבל הודעה שאין HEBREW.INI ועברית לא מותקנת. מישהו יכול לייעץ איך מוחקים קובץ כזה? הוא כבר עולה לי על העצבים...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by רועי וולדפוגל 29,

התקנתי ווינדוס עשר במנהל התקנים נותן לי שגיאה כזאת : base system device מה זה יכול להיות תודה רבה לעוזרים הסוג מחשב ACER נסיתי הכל באתר של במחשב אין דרייבר כזה

10. שלום חברים!! חייב את עזרתכם אני פשוט לא יודע מה לעשות! נתקלתי בשני בעיות אחת, מחשב כל פעם נתקע ברגע שעולה וכבר מריץ את מערכת ההפעלה, ואז קופא, לא תמיד , הרבה פעמים התקנתי XP מחדש עם SP2 באנגלית הכל עובד סבבה, מרגע שהתקנתי SP3 (ההתקנה עברה בהצלחה!) המחשב שוב חזר להיתקע, אני מאמין שיש איזו התנגשות עם אחד מהדרייברים והSP3 מישהו מכיר את התופעה!? אולי פיתרון? כרגע הסרתי את הSP3, הותקן MUI בעברית אך התפריטים חלקם בעברית והרוב באנגלית, לחצן ההפעל הוא באנגלית אך בצד ימין, כמובן שניסתי למחוק את עדכון הפירצה kb943460 שגורם לבעיה אך הוא איננו ברשימה (בהוספה והסרה) מישהו יודע איזה מה עושים?! כמובן שניסתי כב להסיר את הMUI ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה שכחת…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, בזמן האחרון כל תיקיה שאני פותח עם יחסית הרבה קבצים אז לוקח לה דיי הרבה זמן להיפתח וגם שאני מגלגל עם העכבר למטה אז זה לא עובר חלק.. כאילו למחשב קשה עם כל האייקונים של הקבצים.. לדוגמא שאני פותח את "התמונות שלי" אז לוקח לזה בסביבות החצי דקה.. וזה לא שהמחשב שלי גרוע..יש לי C2D,3GB RAM וכו'... אז מה אפשר לעשות בנידון כדי שהתיקיות יפתחו יותר מהר והכל יהיה חלק? תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by pC gUy,

Why the hell Windows XP PRO SP2 is so expensive 830 NIS!!! :-X dammit

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי על המחשב קובץ של 800 מגה עם סיומת AVI (מעריכה בתוכנה לעריכת וידאו) שאני פשוט לא מצליח למחוק. כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל הודעה שהקובץ נמצה בשימוש של תוכנה אחרת, גם אחרי שאני מעלה את המחשב כמה פעמים. שם הקובץ הוא בעברית ולכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ דרך דוס (שם הקובץ מופיע בגיבריש). יש לכם רעיון איך ניתן למחוק את הקובץ הסורר או לגלות איזה תוכנה עושה בו שימוש - כדי לסגור אותה. הקובץ מאוד מכביד לי על המחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה עזרו

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ybe,

במערכת ההפעלה שלי מוגדר adminstrator (הוגדר בחנות המחשבים) פעולות רבות אני לא יכול לבצע בגלל שאין לי את הסיסמה של הadminstrator. האם קיימת דרך בwin xp pro לבטל את הadminstrator?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. קניתי מחשב נייד ובו מותקן כבר WIN7. האם יש דרך לדעת מה הSERIAL שלי? יש לי אפשרות לעשות דיסק recovery, אבל מדובר בשלוש דיסקים ואני מעדיף להתקין פעם הבאה WIN7 נקי מדיסק אחד. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ovid,

הדלקתי היום את המחשב, והמאווררים התחילו להשמיע רעש מאוד מוזר, בדר"כ המחשב די שקט, היום הוא נשמע ממש סובל.. נכנסתי לREALTEMP ,והטמפ' (IDLE) בערך 57-58 מעלות... אני רק רוצה לציין כי המעבד במצב סטוק, ביטלתי OC כבר לפי כמה חודשים טובים... (כמעט שכחתי לציין את המעבד - E8400)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה... איך אני מוחק אותם ידנית? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by The Un4givN,

יש איזה שהוא קובץ שאני מנסה למחוק (הוא לא בשימוש) ואז קופץ לי הדבר הכי מעצבן בעולם: "you need permission to perform this action...you require permission from SYSTEM to make changes to this file" הרשאות ממי? אני קניתי את המחשב הזה, הרכבתי אותו בעצמי הדברתי טרמיטים בבאר שבע ודימונה בשביל לחסוך כסף לחלקים... הSYSTEM הזה זה SYSTEM שלי... WTF? יש איזה שהיא דרך למחוק את הבן ז***? יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש את האפשרות להוסיף את hibernate לתפריט הכיבוי, אך האפשרות אפורה ולא ניתן לסמן אותה. איך אני יכול להוסיף? אני פשוט לא מבין מאיזו סיבה זה אפור ולא ניתן לסמן.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by davenos,

היה לי משתמש בתור administrator וביטלתי אפשרות זו ,ברוב טיפשיותי(בכלי ניהול>ניהול מחשב>משתמשים וקבוצות מקומיים>משתמשים>מאפיינים>חברות בקבוצה - מחקתי שם את ה-administrator), איך מחזירים זאת , הרבה אפשרויות בחשב נמנעות ממני . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. בחיי כבר השתגעתי מהעיניין הזה - המערכת WIN7 64BIT לא מצליחה למצוא לבד את הדרייבר למדפסת זירוקס 3150 שלי > למרות שהיא מזהה אותה (מופיעה ברשימה של ההתקנים אבל בלי דרייבר...??? !!!) ניסיתי ידנית - גם לא הצלחתי למצוא שום דבר שעובד מתאים גם לא באתר החברה...גם לא לויסטה? מי עוזר לי תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אתמול התקנתי את העדכון 8.1 ומאז המחשב לא נכנס למצב המתנה בעצמו לאחר הזמן שמוגדר באפשרויות צריכת החשמל. לפני כן בוינדוס 8 הבעיה לא הייתה קיימת. בחיפוש באינטרנט ראיתי שיש את זה לעוד אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. אני לא אוהב את ה Ctrl+Shift כדי להעביר בין הקלדה בעברית לאנגלית. האם אפשר לשנות כך שיהיה בלחיצה אחת? להקצות איזה כפתור (key) למטרה זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. לאחרונה ביצעתי פורמט למחשב והתקנתי windows xp sp1. התקנתי office 2000 ואז ניסיתי לעדכן עם Office 2000 Service Release 1a - Hebrew version קיבלתי סימני שאלה בתיבת הדו-שיח במקום פונטים בעברית. ייתכן ובהתקנת ה XP החמצתי משהו שבעטיו נגרמה הבעייה. אין לי בעיית פונטים בעברית בכל שאר היישומים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן. כיוון שלצערי אין בביתי אפשרות לתשתית אינטרנט קווי אני מסתמך על חיבור וי פי או בלוטוס דרך הפלאפון שלי. אני מצליח להתחבר דרך שניהם אך כל פעם באופן ידני. בוי פי הגדרתי חיבור אוטומטי ובכל זאת צריך לכבות ולהדליק את הנק החמה בפלאפון עמ שיתחבר. פלאפון- איפוון 5 מערכת הפעלה win 10. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים