Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ב-23 ליולי Microsoft הוציאה עדכון אבטחה עבור DirectX 9.0a, העדכון סתם כל מיני בעיות אבטחה ועדכן את גרסת ה-DirectX ל-9.0b. עכשיו, התגלה מין באג קטנטן שהעדכון גרם, ולכן Microsoft הוציאה Hotfix שמתקן את הבעיה. לידיעה ב-Neowin.net. להורדת העדכון.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ניתקלתי בשתי גירסאות שונות של וינדוס 7 האחת היא גירסת OEM והשניה היא גירסת RETAIL. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
על חלק מהקבצים והתיקיות במחשב שלי יש אייקון קטן של מנעול - מה אומר המנעול הזה ואיך אני נפטר ממנו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מוזרת אצלי במחשב של זלילת זיכרון, זיכרון הRAM שלי נמצא בצריכה גבוהה ביחס לדברים שפתוחים והזיכרון בהארד דיסק לאט לאט נעלם לו במחיצה של הויסטה. ההארד דיסק שלי מחולק ל2 מחיצות, אחת כללית בנפח של 416 ג'יגה והשניה שמכילה את הויסטה ושאר הדרייברים ומספר תוכנות בנפח של 48.8 ג'יגה. עכשיו, לאחרונה צריכת הראם נהייתה גבוה ולא יורדת כלל עד שאני מפעיל את המחשב מחדש, אפילו הגעתי למצב של צריכת ראם של 90% שבכלל לא שיחקתי עדיין. עכשיו הצריכה עומדת על 65% שזה בכלל לא הממוצע, לרוב אני צורך 40% ראם. לגבי ההארד דיסק, לפני כמה ימים ראיתי שנותרו לי בקושי 8 ג'יגה במחיצה של הויסטה מה שהפתיע אותי כי אני לא מוריד לשם כלום, אבל כלום. אז עשיתי כמה מחיקות ועכשיו יש במחי…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם יש ווינדוס אקספי פרופשיונל שאפשר להתקין אותו מבוט הוא יהיה LOCOLAIZED אני יודע שיש חבילת הרחבה ואז הוא נהיה הכל בעברית ואני יודע שיש הום אדישן שמבוט הוא כבר הכל בעברית , אבל אני רוצה פרופשיונל מבוט שהכל בעברית , קיים כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב של לקוח עם ווינדוס 7 "השתדרג" לווינדוס 10 באישון ליל לפני זמן מה. עשיתי rollback. היום פתאום הווינדוס מדווח ש" this copy of windows is not genuine" וכאשר אני מנסה לעשות לו אקטיבציה הוא אומר "מפתח המוצר שהקלדת אינו חוקי להפעלה". העותק חוקי לחלוטין (מחשב OEM של HP הגיע עם המערכת הפעלה). מלבד זה שזה פשוט קורע מצחוק (ועצוב ממש) - מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אם Windows 8 תומכת באופן מלאה בכונן SSD או שבכל מקרה אני צריך להשתמש במדריך להתקנת Windows על כונן SSD?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. שמתי לב שבwindows 7 ultimate x64 (לפחות שם) אין את התפריט הזה שהיה בXP. דרך אגב מישהוא יכול להזכיר לי למה היו צריכים את זה? יתכן והתפריט הזה יעיל לפנטיום 2/1 וקודמיו שהתקשו באפקטים גרפים בסיסיים? אני זוכר בימים של Windows 95/98 הייתי מזיז את זה עם היה בעיו במשחקים. ודרך אגב עוד דבר מאד מעצבן בWINDOWS 7 הוא שהאיקון של הרשתות צריך להיכנס למלא תפריטים כדי להגיע למצב הזה בXP שכתב כמה זמן. היתכן וישתנו הזמנים ופעם התפריט הזה היה שימושי למדוד זמן גלישה במודם? נכון שיש גאג'טים אבל זה די מעצבן. ועוד דבר יש אפשרות להחזיר את כפתור העץ הותיק?. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של LG דגם P1, אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית בביתי, אבל אחרי זמן מסויים אני לא מצליח לגלוש, אבל עדיין כתוב שאני מחובר זה לא בגלל ניתוקים ברשת עצמה, כי בזמן שבדקתי את זה לא היו ניתוקים במחשב הנייח שמחובר. והתופעה לא קורית אחרי זמן ספציפי, זה אקראי, יכול להיות תוך 10 דקות ויכול להיות שעה וחצי. המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אתמול שהכנסתי את הדיסק של ה XP למחשב כדי לפרמט ולהתקין (יש את פעולת הפירמוט לבחירתך לפני התקנת ה WINDOWS בדיסק התקנה) בכל מקרה ניסיתי ובשנייה שלחצתי INSTALL WINDOWS XP כאילו ENTER אז העלה לי הודעה עם מסך כחול ורשום לי לסדר את הכונן הקשיח או את הביוס ודברים כאלה, עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב וזה גם היה לפני שהכנסתי את הדיסק אתמול זה כבר בשבוע האחרון שיש לי SCAN DISK על כונן D כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז יכול להיות שיש לי בעייה בכונן הקשיח ולכן אני לא יכול להתקין את ה WINDOWS XP? צריך עזרה גם מה לעשות כי הרצתי כבר SCAN DISK על שתי הכוננים שהרצתי על כונן C לא הספקתי לראות מה היה כתוב כאילו לבדוק אם יש BAD SECTORS אבל שהפעיל את המחשב עוד פעם הוא עשה SCAN DISK על כונן D …
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לפעמים מופיעה לי הודעה שקובץ "cthelper.exe" ביצעה פעולה לא חוקית והאם לשלוח או לא למייקרוסופט (הודעת send / dont send)... מה הוא בדיוק הקובץ הנ"ל ולמה הוא משמש?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
סיימתי לפרמט את המחשב ולהתקין XP32SP3 ברצוני לגבות או לעשות Ghost . אני מבין שיש express recovery ואיזשהו "דיסק הצלה". אילו אפשרויות חינמיות יש על מנת לגבות Image שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש בפעם הבאה?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה בשלב דיי מוקדם של ההתקנה (עוד לפני העברת קבצים לדיסק הקשיח ) מישהו יודע מה זה אומר או איך אני מברר מה זה אומר stop 0X000000d1 (0x000000D1 , 0x00000000 x 0x00000002 , 0x00000001 ,0xf2280c9b) driver irql not less or equal address f1180c9b base at date stamp 3e5bb66c pciidex.sys
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את ההגבלה של גישה לקבצים פרטיים שנחסמו ע"י הוספת סיסמה למשתמש בחשבונות משתמשים? עשיתי הגבלה של הקבצים ואחרי פירמוט אי אפשר לגשת אליהם. הכוונה לתיקית המשתמש בDocuments and Settings[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 14:34:22 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחופה תודה רבה למי שעוזר טוב אז ככה ניסתי לפרמט בהתחלה הוא זיהה את הדיסק פירמוט מחק את הווינדוס ואז אומר לי לבדוק אם יש דיסק בכונן ניסתי שוב לפרמט מדש וזה עדין לא עזר ניסתי שני דיסקיפ שונים של ווינדוס ושום דבר לא עוזר הוא לא מזהה אותם מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה מקום מתאים לשאלה. יש לי בעיה כזו, אנחנו בודקים להחיל UAC דרך GPO במחשבים בארגון, בנוסף מבצעים מהלך שהעובדים לא יהיו אדמין בתחנות. הבעיה היא שיש לי קובץ EXE שאני חייב שירוץ בכל פעם שנוצר פרופיל חדש בתחנה, כרגע אני עושה את זה דרך installed components אבל הבעיה היא ש הUAC חוסם אותו. ראיתי שיש פתרון להגדיר TASK שירוץ בכל לוגין עם הרשאות מתאימות, זה עובד בסדר אבל אני צריך שזה ירוץ רק בעת יצירת פרופיל חדש בתחנה. יש אפשרות להאזין ל EVENT של המערכת, אבל לא הצלחתי למצוא איזה EVENT מייצג יצירת פרופיל חדש. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר אתר אינטרנט לשרת שלי כך שאתר האינטרנט יוכל להעביר נתוני SQL ביניהם איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קצת לפני הגעתו של העדכון הגדול אשר יכניס את מערכת ההפעלה הפופולרית אל מרכז עידן ה-VR, החברה האמריקאית מאפשרת לכם להצטייד בציוד הנדרש על מנת ליהנות מכל העסק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם התקנתי את אחת מגרסות הבטא של וינדוס 7 לאחר זמן עשיתי פורמט לכונן בו היה וינדוס 7 ונשארתי רק עם xp pro. כעת שעולה המחשב יש לך מסך בחירה בין xp ל 7 איך אני מבטל את זה ושיכנס אוטומטית לxp? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזה מספר ימים בכל שדה של סיסמה מופיעה ציור של עין כשלוחצים עליו אז ניתן לראות את מה שמוקש בסיסמה מצורף צילום מסך איך נפטרים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, צריך רעיונות לפיתרון בעיית מציאת מדפסת אלחוטית ברשת כשהבעיה בוודאות היא מערכת ההפעלה. (WIN 7). המדפסת היא 6960 של HP הותקנה באותה הרשת ע"י 2 מחשבים עם WIN 10 ועוד אחד עם WIN7 אך באחד נוסף מסרבת להזדהות. עוד פרטים חשובים: 1. ה-IP של המדפסת ידוע ונקבע כ-Reserve בנתב. 2. יש פינג למדפסת מאותו מחשב שבו היא לא מזוהה. 3. ניסיון לזיהוי גם מהממשק של HP וגם מתוך מערכת ההפעלה כולל מתן IP ספציפי לא גורמים לזיהוי כלל. רעיונות? תודה למשתדלים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש בעייה מוזרה באפשרויות צריכת החשמל שבחלונות 7 שבמחשב שלי ושל אימא שלי: כל כמה זמן, הגדרות המותאמות אישית שהגדרתי, חוזרות לברירת המחדל שלהן, ואני נאלץ להתחיל להגדיר מחדש משך זמן אי שימוש עד לכיבוי מסך, דיסק קשיח וכניסה למצב שינה. במחשב של אימא שלי זה מתרחש אחת לכמה שעות, ובמחשב שלי אחת לכמה שבועות או חודשים. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
hi.. i have a mproblem that bothers my for a long time. after a few moment the comp is working the CPU usage gets stuck on 100%. and wont go down unless restart. is makes the computer really slow. i suspect its some kind of a virus.. iv formated the HD twice and it keeps comeing back. (i have NAV2004 and ZONE ALARM PRO) after the format the comp it virus free but it doesnt takes too long untill it detects W32.HLLW.Gaobot.gen << this worm it cases many affect .. like the 100% cpu usage and 4 example i dont have hebrew until i reastart. i thaught about geting another firewall what do u think? thanks 4 answaring
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-